||

sekunder som blir till minuter. Och dom sekunderna som faktiskt går på en minut kan man hinna göra många misstag, men också raka motsatsen. Våga chansa helt enkelt..
 

25-10-2013

Då var det fredag, helgfirande för dom flesta. Men själv har man en dag till att ta sig igenom, sen är det helg! Några timmars sömn, sen göra några timmar i bil och sen några timmar på Ullared. Sen kan jag pusta ut!! Jag ska bara komma ihåg det där med att ställa tillbaka klockan..
 
 
Lyckligt lottad är något man aldrig ser sig själv som.. men det får en att börja tänka om. Jag har egentligen mycket jag själv önskat mig. Något man lätt blundar och aldrig får upp ögonen för. Man måste få höra det för att man ska inse fakta tror jag.. Hus, sambo, fast anställning, mina älskade fyrbenta, två pärlor i garaget, underbara vänner och en oersättlig familj.. Tack och bock. Ibland måste man nog kämpa, utan kamp kommer man aldrig någonstans!
 
 
Drar några varv med damsugaren innan kvällen är kommen för mig! HEJ

|| way ahead ||

 
Tisdag och jobbet är avklarat! Har precis slängt i färg åt min fina utväxt och såg till att dom naglarna jag har, också har fått lite färg. Ledigheten är perfekt ibland, iallafall till att göra sånt som inte händer så ofta.. Borde nog egentligen vara ute i trädgården och räfsa upp löven på ena halvan som är kvar på tomten, men nae.. inte idag! 
 
Ska ta mig en tripp för att hämta ut första julklappen som är beställd, resten av julklapparna ska inhandlas nästa helg för då åker jag och Anna till Ullared för att få våra kort att glöda! Ska det göras så ska det göras ordentligt..
 
 
 
 
Med lite Primadonna i öronen, så drar jag mig vidare.    HEJ!
 
Primadonna girl, yeah
All I ever wanted was the world
I can't help that I need it all
The primadonna life, the rise and fall
You say that I'm kinda difficult
But it's always someone else's fault
Got you wrapped around my finger, babe
You can count on me to misbehave
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0