31

nu bara öser det in jobb, och vad bra det är! har gått i hopp om att det skulle bli så och wow, nu har jag det. Då är frågan vad jag lägger pengarna på.. spara är ett ord som jag inte är så bekant med. Lika bra att lära sig ..


var ute för första gången på ett bra tag nu i helgen och har mer eller mindre insett att jag inte kan hantera alkohol, massor med dans blev det! till det positiva kanske.. tackar för inflyttningsfesten hos sis, började bra och slutade i en aning kaos och en fullsatt x2 lägenhet.






snart sitter det ytterligare en eller fler gaddar på mig. tre alternativ, alla eller en!

Promenad ner till saft för att sedan krypa ner till sängs.
HEJ!

all kinds.



let the fun begin., Att alltid få höra en sak är somliga nöjda med, men att sedan gå och förvränga och prata om sånt dom inte vet ett skit om verkar vara det roligaste.. fyra ögon, du och jag, inom en snar framtid!   Ny skinnjacka i min ägo förresten, jippeyeey! Så nu har jag nog jackor i alla möjliga former, färger och material. Men jag nöjer mig inte, nu ska jag och Johanna sätta oss och kolla Lager157 efter lite smått och gott. Jobb imorgon sen tar jag en shoppingdag till ihop med Jc på onsdag och ska leta arbetskläder. 

||   lever för vissa och andra slänger jag runt med och närmare bestämt hatar. Vilket ord egentligen, men när jag lägger ihop det ena med det andra så kommer ordet hata upp alldeles för snabbt. konstigt va..






HEJ!

måndag


nae men det blev ju riktigt bra idag. Morgonen hos Johanna ihop med Jc och den lilla krabaten som springer runtruntrunt överallt. Fika därefter och sen blev det en långpromenad med Elin som var efterlängtad. Promenaden fick mig att känna att jag ska fortsätta med de så jag kommer något vart med mina mål. Gymkort är överskattat för min del, promenader och hantlarna kommer nog göra sitt!

Debut för Elin i grillen imorgon och självklart så följer jag med som anser att jag behöver det, eller mitt hjärnkontor vill .. ibland. alltid..


Sängen tidigt inatt, bb om 2 timmar.
HEJ!


livets gåta


en vecka utan något ord skrivet, lite vad jag behöver. Denna kväll sitter jag hos Johanna och tar en och en annan kaffe, samtal om livets verklighet och tvång. Tror livet är till för att lida i stunder, kanske bara för att känna att man lever en aning. men jag kan säga att jag vill klara mig utan allt dedär.

Inatt blir det en roadtrip till fårbo för att hämta en partyprincessa sen återgår jag till sömn ihop med min käresta. Är sååå glad att Elin har kommit hem nu så man kan ta sig en extrem långfika med henne. saknat henne mängder! Gick ner till ridhuset i förmiddags och gjorde mitt där och känner att min kondition är inte var den varit. Men lika roligt som alltid att sitta på hästryggen var det allt.. får bli en reeeeeedo.

min verklighet är på måndag, då mitt liv antingen tar en vändning till det bättre eller gräver det sig lite längre ner i helvetet.

fredag


tack brevet för att du kom, det kändes som ton lyftes från axlarna fast det i själva verket inte gjorde någon alls nytta eller skillnad.  Dagen jag väntat på länge kommer snart.
Blev ett visit hos my beloved friend, ett kort sådant.. lämna tvätt och ta en cigg sen gick bilen mot skrika. Snart ska jag gå in till mitt älskade jobb sometimes sometimes och göra mina timmar där.



I CANT BEHAVE. allt kom plötsligt till sin rätta!


mitt lönesystem i hjärnan verkar ha övergett mig, jag ger det ett nytt försök nästa vecka.






ler mig vidare för en gång skull. TJA!

-



sanningen om livet är skrämmande. Pengabrist och oro över allt annat gör verkligen en att må skit, samtidigt som alla är på en.. tänk vad bra livet vore om man var rik då skulle man slippa allt som alla är på en om. Tappar allt, verkligen allt!  Plötsigt fick jag för höga krav från min omgivning och allt fallerar. Gör det jag är bäst på, stänger ute allt. För rymmer man så kan man istället leva för dagen, för minuten och även sekunderna. Men i slutändan så kommer allt ifatt, så vart ska hjälpen komma ifrån när det inte finns någon som är tillräcklig?

FAILURE.



tar en sväng med min underbara i skogen där jag trivs bäst, men även det kommer någon att ta ifrån mig.. en sk någon som älskar mig. Botten är nådd.


RSS 2.0