onsdag


jobb jobb och ytterligare jobb och en kleptoman. Och vad hände med sol och värme.. nu är det bara kallt i luften, en ynka solstråle och i detta läge regnmoln på himmeln! sikket skit. Landde hos Petra för kafferep skulle jag tro, kakorna kan hon behålla men glassen vill jag ha!
förbereder mig på en helvetesdag imorgon. Påsk får folket att tro att det är sista dagen man lever, då man handlat som en galning och fikar upp halva ens lön. Elin, cheer me up.




en och en annan kleptoman och utnyttjare till vårat samhälle. you need to behave! OR ELSE.

det är..

..förbjudet! men jag kan inte rå för det.

Laddat upp för sommar och inhandlat en bikini, lite så jag måste fråga vad som hände där.. Allt var och är skeptiskt, men ändå så laddar jag upp för sommaren som kommer föra med sig fest i massor, lite här och där.

Nu börjar nedräkningen till den underbara dagen. TJOOHoo.


måndag


hade en helg som jag kallar superb! i sällskap med Elin och Johanna och väldigt mycket nagelkväll med chips och allt. Fick se en och en annan fylla och det är nu man verkligen inser hur ful man är full och gaaaan, usch fy och blä säger jag bara.

Är på span efter en ny telefon igen, en telefon som jag inte ska tappa i backen så hela displayen gick i bitar! det var den HTCn det.. Är sjukt sugen på den nya LGn, men lite för dyrt och för mycket flash. Jag får låta hjärnan gå på högvarv och funderar på detta.

om jag inte skulle rest mig upp så skulle jag numera varit i helvetet bland alla andra förlorare.



Nu hemåt kilen för en ridtur på den wunderbaara sen in i värmen med Elin och Petra, som en macka. eller en korv mellan bröden kanske, väldigt välgrillad.  TJOHO.


:) :)


back on track for shooo! lycka kan jag bara säga, för mina motgångar går numera med mig. En planerad Ullaredsresa i slutet på denna månad får mitt leende att bli gigantiskt, jag som sååå länge velat åka dit och nu händer det verkligen.

Svärburken på jobbet tickar. 60 gånger på tre dagar.. fy mig!  lika bra att lägga i lönen där direkt känns det som. Men lite så det inte rör mig, jag har mutcho med tider nu och mer kommer det bli fick jag reda på idag. I nuläget känner jag lite att lön som lön. Vissa tjänar upp mot tjugo, men inte jag.. men gnäller i mängder gör jag inte heller.

Inväntar mitt kaffesällskap för kvällen, självaste elin och pelin. vilken kwinna! Saknar tiderna med glass, jordgubbar hallon och blåbär, singstar och självfallet sällskapet.
Dom minnerna lever jag länge på.

RSS 2.0