-

JAG BLIR GALEN!! PERFEKTION ÄR NÅGOT DU ALDRIG KOMMER UPPNÅ

gårdagen med flera plus!

Gårdagen var helt oslagbar, nytt folk och som vanligt mycket skratt och många som bjöd på sig själva. Jag hittade en danspartner på dansgolvet som många roade sig åt, men va fan!
Ont i foten, sönderrivna tights och vingel, ska inte det vara så efter en helrolig kväll?

Stallet avklarat, nu väntar bara en hel lugn kväll med bara massa onyttigt!
Tack för igår folket! det var som sagt helt oslagbart.


- håll i citronen Matilda
- Ah visst
- Får jag citronen nu då
- Oj, jag tappade visst den!
Surt för mig som fick dricka tequila utan citron igår nästan, jag gick och snodde Mattias.

Snart mat.
Hejhej!


takras

Ooja, det var min dag igår. Hittade min efterlängtade slips och gav upp byxorna för det fanns inga som riktigt passade så det blir shorts istället, för frysa kommer jag inte göra då jag aldrig fryser om benen! Vi tog en fika med sen blev det hemåt med familjen Sjöberg.



Ikväll blir det paarty med folket och hoppas på en trevlig kväll, men det är väl inte ens att tveka på. Nu ska man ner till stallet och fixa där innan hästarna ska in. Btw, taket har ramlat in på baksidan på stallet inge roligt..



Nu ner till stallet och göra nytta
Hejhej!


fredag


kalmartrippen blev helt wunderbar med massa skratt som jag visste skulle hända. Som vanligt blir det lite opassande ord på vissa olika ställen, men man lever bara en gång. Och vi upplevde "En annan del av Köping" på Ikea igår, eller hur var det Ida? På hemåt vägen så fick jag sitta och slåss med en palmjävel! tack för dagen/kvällen Mahutta, Ida och honey..

Nu blir det stallet snart och fixa där sen blir en sväng på stan med Elin och Mathilda och försöka hitta den där jävla slipsen som jag har letat efter en lång tid. Ska det vara så jävla svårt att hitta en röd slips!?  Sen ska jag försöka hitta ett par byxor som jag kan ha på mig imorgon. Men det lär väl också blir ett problem:)   vi får väl se om det är "min" dag idag..

Får väl se om jag ska fika med han som håller till i Timmernabben med, det var ju ett bra tag sedan som vi sågs.


Nu går allt till överstyr och det är inte som förut, vi hade ju roligt..

Nu blir det stallet
Hejhej!

14hjortbergetkalmar

stör jag mig för att jag bryr mig eller är det bara för att jag ska störa mig? kan man inte få svar på sina egna frågor, det skulle bannemig underlätta.

Igår fick jag lite gjort iallafall och hittade allt jag skulle göra på stan, så nu är jag fullutrustad igen! Efter det blev det pastaköket med Petra och Oscar och en väldigt god måltid, men det där med att prova nya smaker är jag inte mycket för. Jag äter det jag tycker är gott istället. Efter allt det där så mötte vi upp Anette för att leta present till Marika och hittade faktiskt något inom loppet på 5 minuter, sen blev det B&B en sväng.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIN ÄLSKADE TROLLUNGE !! Vid 14års ålder så har du växt både på insidan och utsidan. Vid 3 års ålder började vi umgås och hade våra helt sjuka lekar ihop med Emelie och Petra. Nu har vi känt varandra i 11 år men tiden har gått så snabbt så det är som att vi känt varandra i 3 år. - Jag vill inte vara med henne för hon äter så långsamt! hahaha.
 
snodde bilden från Vevve.                                      Här var hon inte gammal, haha!
                              
                            
 

Hjortberget idag med hästfolket sen kanske en sväng till Kalmar med Marcus! Men innan det blir det hjortberget med hästfolket och korvgrillning. Mysigt..

Stallet om 49 minuter
Hejhej!

i don´t want to get up in the morning


shit vad jag hade svårt att komma upp i morse! men det är bara till att gå upp för om jag inte gör det själv så är det en viss person som drar av mig täcket, tar tag i fötterna och drar mig ner på golvet. Och utan täcke och att bli nerdragen på golvet från den varma sängen är inte så populärt. Då kan jag lova att jag vaknar!

                                                  

Idag måste jag verkligen ta mig in till stan och kolla ut något till min älskade trollunge som fyller vilken dag som, för det jag hade beställt var slut på larget! otur om något, det som skulle vara så perfekt!  Köpa labretter också samt några öronhängen då mina har en tendens att försvinna.
Jag lägger väl dom överallt då så då är dom väl utspridda i hela landet. Ayay..


Nu ska jag fortsätta med tvtittandet och sen blir det stallet
Hejhej!

nutholes and some other


ibland fattar jag inte vad folk tänker med, inte fan finns det en vettig människa på våran planet. nötter och återligen nötter! Andra som klankar ner på andra är ju dom som inte riktigt är nöjda
med sig själva och istället njuter av att kasta skit på andra. Men vad har ni i slutändan? inte ett skit och det har ni säkert också märkt.  Det här är inget jag skriver som har drabbat mig utan är skrivet till en som är utsatt och kanske inte märkt det själv!

Uuuw, har fått mitt sagt utan baktanke!


Jag älskar dig, du är bäst!  Dom orden värmde:)..



Träningarna som jag hade velat kolla på ikväll är inställda på grund av att dom skottar snö på ridhustaket, så jag får hålla mig sysselsatt på annat istället. Blev ingen stan idag heller, det var ingen som ville ge sig ut i snöstormen med mig. Och att gå själv är igen hit:)



Jaay, nu blir det tv och Hugo ska vara med.
Hejhej!


måndag

mitt under bullbakandet tog jag en välbehövlig paus.
Idag har det inte hänt allt för mycket, och så kommer väl hela lovet vara med men det känns som jag är fullt igång hela tiden och aldrig får varva ner. Men egentligen så gör jag inget så jag ska behöva vila. Allt sitter i hjärnan! Så fort snön avtar eller att det iallafall slutar vara snöstorm så ska jag börja gå ut och gå och röra på kroppen på det sättet. Kombinera ridning och promenad:)

Imorgon ska jag hinna med att gå på stan och förbruka mina presentkort var det tänkt.


Nu blir det att gå ut och ställa sig i snöstormen och göra min fula vana, sen tillbaka till bullbakandet.
Hejhej!


ger upp detta

hoppas på att få in allt jag ska ha så jag kan skicka iväg allt så jag kan göra nästa steg!
moving on moving on. Haha jag är bara såå lost. 
Btw så gjorde jag värsta inköpet idag och är helnöjd över det!

I helgen blir det iallafall fest, och det är spikat så inga ändringar nu. Detta ska genomföras! det är lustigt för förut drack jag mer än måtta och numera dricker jag inte alls. Finns något positivt i det negativa iallafall.. Ikväll blir det inget annat än tvn och Cold case.

Har klippt mig och saknar det lilla som klipptes av, helt sjukt
töntigt!

                                                               
Nu ska jag gå på 5 och en halvan!            -avslutningen i julas @oscarsgymnasiet
Hejhej!









söndag

tummen upp på att ligga och dra sig i sängen ett par timmar och bara inte göra något alls!

Nu blir det en sväng till Högsby och kolla efter något jag engentligen inte vet något om. Det skulle underlätta lite om det slutade snöa så vi kommer fram någon gång idag, men det lär ju snöa i all evighet känns det som. Vad all snö har orsakat problem..
Blir en sväng till stallet sen med för att fixa och dona där, och ta sig en ridtur:)
En fika tror jag blev inbokad idag med..

Hela veckan framåt är det lov och jag trivs!



Nu blir det fix och göra sig redo för oväder!
Hejhej!


joel kinnaman is back


Johan Falk och självklart Joel Kinnaman kommer tillbaka på tv4 igen! JAA! äntligen någon som fattar vad riktiga filmer är! Söndagen den 21 mars, klockan 21:00

                            
                            Där har vi mitt ögongodis!



I brist på annat så ska jag ut på skattjakt
Hejhej!

kaos och åter kaos


nu är jag riktigt trött på all snö! och inte blir det bättre av att det kombineras med storm heller..
Nu bär det av ner till stallet och om jag inte bryter benen när jag ska upp på rampen för att tömma kärran så kommer jag aldrig att bryta benen. Idagblir det en skritt tur i detta väder också,
det är bara bita ihop:)

Hörde att det var någon som stod och hamrade i förmiddags, då hade Marres altantak ramlat på ena sidan :( Stackarn.. Så det är nog dags att göra något åt våra tak hemma innan dom faller ner dom med.. men jag tycker vi har haft nog med otur så förhoppningsvis hinner det inte hända oss!


Nu blir det en sväng ner till stallet och fixa där och sedan vet jag inte vad kvällen för med sig än. Det var prat om bowling och utgång ett helt gäng, men vi får väl se vad vädret tillåter oss till att göra! Om inte så blir det hemmasittarkväll med ett par påsar godis och ett helt ös med mys:)!




upp till bevis nu då för nu lockar stallet.
Hejhej!

fredag

Då är det bevisat att vi inte slipper snön och det kommer bara bli mer, jag som ville kommer våren ett steg närmare snart! För våren är nog bäst, åtmistonde tills sommarvärmen kommer:)

Sista dagen i skolan innan lovet kommer. Det måste vara det bästa med skolan de där med loven!  Så nu sitter jag och äter frukost och ska snart in i duschen och lunchen blir på pastaköket.

Alla vill vi leva länge, men ingen vill blir gammal..

Får väl önska Jack och co lycka till som ska tävla i helgen med!


Nu blir det att hänga upp tvätt
Hejhej!


torsdag

då har man tagit steget och fixat facebook, nu slipper Petra att jag sitter på hennes och snokar!
får väl se om det driver mig till vansinne, jag kanske överlever det.

Solade idag för första gången på över ett år, fick inte så myket färg som jag fick innan.. Får väl ta det snart igen. Idag har det inte blivit så mycket annat gjort. Varit i stallet och skrittat hästarna, ska ner igen och rida Rodds i skogen. Bäst att göra det nu.
Hejhej!

bravader



inge roligt, inge roligt. Rävspår runt tomten igår så nu ett tag framöver så får katterna sova inne, för dom har ingen chans att springa ifrån räven i den här snön.. lite tungt för dom små djuren kanske..
   Efterlyst var rätt hemskt att kolla på igår med.. Nu kan man ju inte ens gå ut och hämta posten utan att bli mördad, eller få ha en trevlig fredag/lördagskväll utan att bli knivstucken till döds!
   Och nu på morgornen så skulle det handlas cigg på preem men då var det helt bäcksvart, då hade någon rånat Preem igår runt 21 tiden. Så det blev en sväng till Shell istället.
Vad håller världen på att bli för något.. saken är ju den att detta förekommer varje dag!


Fortsätter med min frukost och kan skratta mig lycklig utan alla ovanstående bravader.
Hejhej!


värderingar


en sak har fått mig att tänka om och börja värdera allt som jag har nu som kanske inte kommer att finnas där efter ett tag. Man önskar bara sig bara det man egentligen har utan att egentligen tänka. Visst vill man ha mer än det, men behöver man det egentligen eller är det bara ett måste ha begär?

tog en paus från mitt arbete i skolan och tänkte upp ett inlägg om rent tänkande. Man ska nog vara glad med det man har för det kunde varit värre.. Måste bli av med min förbannade hicka!


Åter till arbete och en paus för mindre bra ovanor.
Utan ciggen är det ingen Sandra, ingen glad Sandra iallafall..



Måste dra!
Hejhej!

onsdag

blir en snabb blogg för det är vad jag hinner med.

Morgondusch i 45 min är inget man klagar på och skönt var de! Nu bär det iväg till skolan för att styra upp det som lärarna har slarvat med.. sen blir det stallet och träna Brim.
Gud vad enformiga dagar jag har.. men vad jag älskar mitt levande och liv!

Kaffe och cigg
Hejhej!

we stick together


tog mig inte iväg till Ork idag för jag ville inte riskera feber i vårat stall som dom har där nere. Så istället red jag för Anette i Fagereke med Emma. Efter mycket slit så fick jag ett resultat som också förtjänades!

Vi har våran egen "fejd" här hemma som man både kan skratta åt och hysa agg åt. Helt onormalt att beteendet är som det är. Men jag lovar att vi håller ihop, och den muren vi har byggt upp den kan du aldrig få att falla. Vi är starka som få.. Jag håller med syster att pappakär, det känner man att man är nu! Inte för att man inte var det innan, men nu känner man det inne i märgen.. Det är tur jag har mitt hem i skrika dit jag kan åka.., men samtidigt vill jag vara hemma i kilen med pappa.



04/09-06



Nu ska jag se till att ta min tid och laga mig något riktigt gott, men var är fantasin när den behövs?
Efter alla godsaker som jag har proppat i mig i ett antal veckor, månader och år så längtar jag bara efter riktig mat, som bara får mig att svälla! Inte bara för nyttighetens skull, utan för att jag är så jävla sugen på mat!

Bäst jag sätter igång..
Hejhej!

måndag


folket lever i två helt olika världar!
 Det finns dom som inte kan stå för vilka dom är och tar istället efter andra och har lite svårt att hålla sig till sanningen. Och det finns dom som kan gå rakt på sak och men som även är känsloladdade och inte vågar öppna sig för rädslan att det ska bli fel.
I vilket fall som råkar man illa ut, det kan jag lova er!

Jaha, då var det krig här hemma i kilen igen. Och återligen så har vi samma person som är huvudpersonen i denna storyn och inte verkar kunna slita sig från den!


Promenad och stallet idag. Förväntar mig inget annat iaf.. Surpise!
Hejhej!









överskattat


är verkligen totalt slut efter öland/kalmarresan idag. Fick en väldigt dyr ridjacka närmare 1000kr av min älskade pojkvän i alla hjärtans dag present. För det där med rosor och romantik är jag inte mycket för. Hela denna dag är rätt överskattad tycker jag! Men jag kunde inte undgå att skicka iväg ett fint sms till min kära pappa:)


Dagen började fint med bråk i stallet, jag var nog inte på så bra humör trots allt.
Vill du alltid ha sista ordet så talar du snart med dig själv!
Men nu har humöret vänt och jag ska ta nya tag i stallet för att kolla till hästarna så dom lever.


Plocka på rummet och tralla ner till stallet
Hejhej!


+ & -


klart godkänt med god marginal. Allt gick så snabbt igår så tiden bara rann iväg och jag hade faktiskt roligt och fick utnyttja och tänja ut på mina såkallade kunskaper!

Blev inte så många timmars sömn för min del, jag skulle ju upp tidigt för kalmar/öland men jag orkade verkligen inte så det får blir det imorgon kanske istället. Nu sitter man med hårfärg i håret för att se hyfsad ut för ikväll, sen blir det nog att färga Petras hår när hon kommer hem från jobbet.
Får se om det blir utgång eller inte, det var ju faktiskt ett par månader sedan.

Kalaset igår bjöd på mat dock stark men väldigt god, tårta, kakor och kaffe.
Men det saknades någon där igår och det va väl mindre roligt :( känner saknad.
Döden är oerhört spännande, det är därför jag har sparat den till sist.




slutföra-stallet-påbörja-mat-på´t.
Hejhej!

.


efter en dag med stallet-stan-kalas och en massa annat ska man avsluta kvällen med bilkurragömma med folket. Vi ska se vad det är för nöje och om det kommer bli något man gör om.


Varma kläder och köpa kaffe nu
Hejhej!

12-02-10


Jag begär ingenting, men jag vill ha allt.
En bestämd dam har jag hört mig för att vara. Ligger mycket i det där, får jag inte det jag vill när jag vill ha de så lider jag lite med personen som har bestämt sig för att spendera sitt liv med mig. Vet inte hur det kommer sig, jag utnyttjar väl det jag aldrig fick förut. För det jag fick blev snabbt tillbakataget. Men aldrig är det min pappa som har gjort mig besviken, har har alltid hållt sitt ord och ställt upp. Kärlek till min far!


Ikväll blir det överaskningsfest hos familjen Tukk/Skedebäck för Jack fyller år idag och blir en tonåring. Får gå och kolla om jag hittar något till honom på stan, svårt de där med att hitta något till någon så ung och kille dessutom!

Imorgon bär det av till Kalmar och Öland med Torre och Mahutta. skrot-jula-ÖB(!) himmelriket, och en massa andra ställen. Sen på kvällen blir det ett stop hos Jessica som har fest!


Nu ner till stallet och rida 3 hästar
Hejhej!


sömnlös natt och fullspäckad dag

Efter en värdelös och då menar jag verkligen värdelös natt så har jag inte sovit många timmar, så tog igen det på morgonen när jag kom hem istället. Inte ens en blick kan få dig att förstå..
Tankar på annat ska få mig att komma igång igen och inte tänka allt för mycket!

Om det hinns med så ska det bakas igen, jag har övertalat mig själv till det iaf.
- stallet
- städa
- tvätta
- handla
Ska även unna mig en pedikyr, manikyr, skrubb och ansiktsmask idag och färgning av hår och en väldigt lång och varm dusch!  Känns som att jag har gjort mig förtjänt till det..



Flummbild. Observera långfingret :)




Dusch står först på listan sen blir det in till stan och köpa Biskvier, heeeja!
Hejhej!

onsdag


skola idag, helt okej faktiskt. Inte gjort allt för mycket men har endå gjort det jag har blivit tillsagd och lite mer! Nu längtar vi till Flyinge Ida och jag , för dit ska vi och det vet du. Och detta år ska vi göra allt som blev ogjort förra året, och då är en krogrunda inräknad! 


Vi får peppa Matilda så det blir av!

Efter min runda i skogen blir det att åka hem och äta toastat bröd och mysa med honeypie:)



Nu ska jag fortsätta och kolla på när min katt jagar flugor hej vilt. Nöje!
Hejhej!

smitta och göjs


så illa som jag mådde inombords igår har jag aldrig gjort, du gjorde allt framför mig och inte tänkte på att jag stod där. Varför all den ilskan när denna individ förtjänar bättre..

Igår va en sådär lite halvtaskig dag. Började bra med buss, musik och vofflor hemma hos Matilda med grädde och sylt och kaffe och mestadels småprat. Sen skulle vi hämta havre och där det finns havre finns det oftast kor. Men det var bara det att när vi hade gått bland dom stackars korna ett tag så fick vi syn på ringorm en smittsam sjukdom. Så när jag kom hem var det bara att börja tvätta precis allt, och jag fick mig en andra dusch inom tiden på 5 timmar.


smart val av vantar Ida! Matildas vantar som hon fick köra på en handtvätt efter!

Träningarna kollades det också på igår, funkar bra för vissa och midre bra för andra.



Skola 09,35 och kolla hur mycket jag har kvar i prövningarna sen blir det stallet
Hejhej!


god gärning



Svärmor och hennes sambo ska bli stödfamilj och sånt är jag verkligen för! Innan mitt är slut ska jag också ha hunnit gjort iallafall en god gärning. Spelar inte så stor roll vad det kan vara, bara man hjälper till. För det jag gör dagligen är ingen god gärning även om vissa ser det som det.

snart sitter man på bussen till älgsjökulla där vi ska plugga teori, eller ha en allmänt soft dag vad jag vet är sagt. Frukosten islängd, duschen avklarad och nu ska bara pokerfacet på!

Kolla på träningarna ikväll och lära sig en massa.



Steg 1 av 5 avklarat!
Hejhej!


jag ger upp

fått iordning på vattnet och inte känner sig lika handikappad längre. Meningen med det här var väl att jag som är så bekväm av mig skulle få veta hur det känns att inte ha något vatten!
Och jo tack det vet jag nu..

Mitt bakande av bullar igår blev ett bra resultat. Dom måste varit förbannat goda för när jag kom hem imorse så fanns det bara 6 st kvar av 60! Spenderade ett par timmar i köket igår, med en hök över mig!


Alla minnen, både dom bra och dåliga är det som gör oss till dom vi är.. fail (!)

Luchen blir pastaköket idag med Petra, Brenna och Emma. Tacosås please? Sen efter allt stök så blir det ner till stallet och bara kolla läget, tror inte det blir så mycket ridning idag för att hästarna tävlades.

Nu har jag drömt om älskade Rufus i två dagar och vill inte mer! Vill ha tillbaka han:(

           


total makeover
Hejhej!


17:nde & 7:nde


Roligare än igår har jag inte haft på ett bra tag! Vad lite snö och en pulka kan göra mig till ett litet barn igen, och det är ju så roligt. Jag ville åka och åka och åka men dom andra tröttnade på att gå längst upp. Men min energi tog inte slut. Tänk vad man kämpar hela backen upp för att få ha roligt nedför i bara några sekuder..        Det blev iaf race, tåg, manglande, kaffe&cigg och en utav alla oss kunde inte ha kläderna på sig och åkte med t-shirt och kortbyxor.
Vid 12 slaget och efter 2 1/2 så gav vi upp och åkte vi hem.

Ska ner till stallet och fixa det sista nu så jag får något gjort idag för det blir ingen ridning idag.
Efter nytta blir det att baka bullar och cornflakeskakor och en välbehövlig dusch efter igår!



skattjakt och en välanvänd karta
Hejhej!

pulkisch in das hjortberg


lite nöjd är jag iallafall efter städningen i huset som blev av i morse. Men halva huset återstår imorgon och då med förhoppningsvis vatten! Ikväll ska det åkas pulka ett gäng och sen blir det nog hem för att ladda upp för imorgon!


Det är då fan lustigt här i livet ibland, eller är det bara jag som stör mig på allt och alla!
Har man ett djur och äger det så ska man ta hand om det också och göra allt om inkluderar allt runt om? men inte i detta fall. För när det blir för jobbigt så är det inte "ditt" djur längre, åhhhh!




Baconchips och Ben&Jerry står på menyn nu, yaaay!
Hejhej!

misslyckande på alla nivåer


då var det sagt igen. Man har inte rätt till en åsikt utan att det ska bli härj. Visst fan ska man kunna säga helt ärligt och öppet vad man tycker, om det är för ärligt så är det smällar jag får ta.
För om det här bryr jag mig ärligt talat inte det minsta!

Varit i stallet och hjälpt Anette och packat till tävlingen imorgon, hoppas det går bra för dom!
Ikväll blir det inget annat än tvn för min del och själver blir det med för mannen min håller på att få igång vattnet och grejjer där hemma, får väl se vilket år han blir klar..




Gjorde chokladknäck idag och det blev verkligen totalkaos. Timern la av och det kokade inte tillräckligt så länge som det skulle. När jag skulle rosta mandeln så brände jag allt och det osade bränt i hela huset. Måste verkligen säga att det blev misslyckat till max!

Nu ska jag bli vän med någon som Petra och Oscar har gjort sig ovän med!
Hejhej!


fredag

mina tänder och jag kan inte vara överens.
Tandläkaren igår och 7 bedövningssprutor, tror ni jag mådde då eller..

Red på ängen igår med Maja och jag måste då säga att det är väldigt befriande, kopplar bort allt och bara svävar i snön med hästarna. Härliga känsla! Efter det blev det en sväng hem till Kilen och tog en dusch och gjorde iordning mig för sen skulle jag och torre äta pizza med Mattias på Stinsen. Jag har nog ingen direkt åsikt om vad jag tycker om maten där..
vattnig pizza som gör bottnen som semlor i mjölk. Whääk! Ingen höjdare precis..


Helgen blir lugn som vanligt för min del. Men pratade ihop med mig Elin och vi tyckte väl att det var dags att ge sig på alkoholen igen. Jag har nog inte druckit på 4 månader. Congrats!
Istället för att drunkna i alkoholen på lördagen och stå ut med bakfylla på söndagen ska jag bara göra nytta hela helgen! medans honey gräver upp tomten ska jag göra helstädning i huset.



Idag blir det bak för att fira! och nu blir det
Hejhej!


NO WATER och uppfostran


begränsad och handikappad har man blivit, men det är väl bara att vänja sig vid detta för nu blir det att börja gräva upp alla rör och grejjer och lägga nytt så det kommer ta sin lilla tid.

Igår var det markarbetsträning med Rodds och Brim och det gick bra, helt slutkörd efter all nersittning! Det gick bra för Maja också så jag är glad att mitt arbete på hennes häst ger resultat.
Att man alltid ska behöva bli sur för att folket ska fatta vad man menar..
Fast det är så ibland när alla kära mammor försvinner, så kommer djävulen fram i dom.
Men jag tror dom har lärt sig att dom inte kommer så långt när jag är i stallet. Speciellt en viss person som jag fick psykbryt på häromdagen, han har faktiskt skött sig efter det! 


Har fått hem min telefon med, men resultatet var ju inte vad jag hade väntat mig!

Åhhh, jag vill ha väder till att fiska! Visst att man kan pimpelfiska, men det är inget för mig.

                          


tisdag



totalkaos i skrika igår, vattenpumpen gjorde sitt efter många år. Och stackars honey stod i duschen och skrek på mig som lagade mat och trodde de va jag som stod och tog vatten i köket. men nejdå! Full med schampo i håret hade han inget annat val än att gå ur duschen som var ur funktion..  Törstig som ett gnu var man ju självklart hela natten. Blev 2 Red Bull 06.00 imorse istället!                                  Bara tanken på att det var så dom levde förut är rätt deprimerande.

Skolan står på schemat först idag, inriktningen så det är inget slit bara sånt man kan.

Efter två timmars klippning på stackars Glow igår blev resultatet inte lyckat. En otålig ponny med skärsår och en tendens till att se ut som ett övergångsställe(!) men idag ska det finslipas och rida på det.




Dusch och en refresh på discot
Hejhej!





|||

old songs brings back memories. 
Jag kan inte sluta att le när låten kommer på mp4an. Allt känns bara så rätt!

Hamnen, shell, åsa, hultsfred, öland, skruvshult mm - då va det pirr och en ung Sandra.
http://www.youtube.com/watch?v=BBbc8YnYeLQ&feature=PlayList&p=E737CB689E4B504E&playnext=1&playnext_from=PL&index=34



Ner till stallet och rida och hjälpa Maja idag igen. Ska bara slutföra det jag inte gjorde igår:)
Hejhej!

perfektion är bara något man önskar

You need the perfect girl to fit inside your perfect world, It's something I'll never be"
Kalla mig perfekt! men jag har mina brister och skönhetsfel..

         

Just nu är jag begränsad och måste gå till tandläkaren. Woooligt..

Hejhej!

RSS 2.0