I have my own way to act. dont´t judge.


Dags för en förändring men vart ska jag börja..

stallet hela dagen och hållt igång med mockande och kaffedrickande och även lagat staket då hästarna har en tendens att ta sönder staketet. Ska göra en snabbstädning på rummet sen ner till stallet igen och hjälpa Maja med Glow. Blev ingen klippning på honom idag då vi kom på att det är för kallt för det. Ingen klippning på min bror heller, glömde bort det:(


Har mina funderingar på en gadd igen, fast det här ska vara något "eget".
Fast blir det någonsin det? Efter någon vecka kommer det någon som fixar likadant. Fast så är det ju med allt har man ju märkt. Fraser, stil och beteende.  Someone, help me..


I en annan del av Köping bänkar vi oss för ikväll.

Måste sätta fart nu
Hejhej!

30-01-10

kanske dags att lägga upp ett inlägg nu.

Dagarna som gått har bara varit trivsel med en underbar pojkvän, underbara vänner och hästarna. I don´t hear me complaining! behöver inte säga så mycket mer, för mer behöver ni inte veta:)

Dagen började med en tidig morgon i stallet med trollungen då vi fixade lite i stallet och skrittade ut Fury och Dublin. Härlig morgon.. Jag kan ju inte säga att det var varmt. Men har det varit det dom senaste dagarna i denna håla.. Plågas är vad vi gör. 
Ska tillbaka till stallet sen igen för att rida Rodds, Brim och Glow. Får väl försöka att hålla värmen!


Idag är det lördag och helt klart en toffeldag!




Simpsons och snart mat.
Hejhej!

jag ger upp på dessa rubriker


idag ska jag få tummen ut arslet och kolla färdigt på Johan Falk filmen som gick i söndags, för jag somnade som vanligt.  Men det där med nyheterna imellan är ju värdelöst och får ju en att däcka på tre röda. Completely worthless..


Jag vet inte vad det är med mig och mina tankar nu. Sur helt anledningslös, drömmer heelt sjuka men rätt behagliga drömmar och bara kan vända på mitt humör på nolltid. Jag skyller på veckan:)

I helgen ska mannen min firas på hans 25(!) års dag
- klippa min bror
- åka till Udden inte bestämt än
- promenera om vädret tillåter mig
- klippa Glow


Jag har vekligen problem med rubrikerna till bloggarna, dom tar ju längre tid att komma på än vad det gör att skriva klart inlägget. Men att det ska vara så svårt.. rubrik till innehållet på bloggen?

Nu blir det Ben&Jerry, välkomna finnar!
Hejhej!

vi är sjuka ihop du och jag


Har inte lika ont i ryggen längre, tack fanny! Du vet vad du gör och du gör det förbannat bra!
Jag har blivit grundlurad av min man! fast på ett ganska roligt sätt som inte alls är normalt hahaha! Fast allt det sjuka tillhör ju detta men va fan, lever man en gång så får man leva fullt ut också.

Dagen började med ridlektion för Tomas som gick jättebra, efter det kom ett samanhängande möte där folket fick tillsägelser förutom vissa ;) Nu ska man ta på sig många många tröjor kombinerat med många strumpor och hasa sig ner till ridhuset där det hålls lektioner för Anette. Med kaffe överlever man..



Sluta med dina dumheter, du kommer bli utklassad.


Nu börjar det dra ihop sig
Hejhej!

fjolla

Du är en nolla som försöker. I´ll tell you one thing.. you´ll never make it.

Din tankebana är totaly out of control.

                                                 

Nyss hemma från stallet och känner mig nöjd och pratat av mig av allt det goda. Nu blir det fika med Elin och Petra, men innan dess blir det gos med Sune :)                    
                                     


Hejhej!



härliga måndag


blev skola på förmiddag/middag och sedan en sväng på stan med Elin. Har börjat med ett nytt projektarbete i skolan som känns riktigt bra faktiskt. Vi ska ha en insamling av fritidssaker som vi sedan ska skänka till Estland. Känns som en god gärning:)
Har verkligen haft überroligt i skolan idag, har skrattat och skämt ut både mig själv och andra.
Och då får ni säkert upp en bild i huvudet om hur det hade kunnat se ut. Ha kvar eran bild och tyck vad ni vill.. För idag var jag iallafall lycklig!!  Sist jag skrev att ingen kunde förstöra min dag så blev den kaos så i detta inlägg ger jag fan i det:) Pilutta er!!

Måste ta till fantasin och gå ner och laga mig någontingen att äta. Ska ner till stallet sen och rida x2 så jag måste ha mat :) Senare ikväll blir det kaffe med Elin och Petra och ha deeptalk..




klappa Sune sedan köket
Hejhej!

söndag

Härligt, då har man alla Johan Falk filmerna nedladdade och utbrända. Nu blir det att nöta..

Skola imorgon och jag peppar inte! I med hörlurarna och kämpa, jag ligger ju på plus!




Nu blir det ner till stallet en sväng och kolla till dom små djuren.
Hejhej!




träning och outfit


08.30 lastat och klat åkte vi ett gäng med 8 hästar ner till Björnö för att hoppträna i det ridhuset för Anette. Riktigt roligt faktiskt, men hade lite svårt att hålla mig kvar på hästryggen haha! Dagen slutade olika för alla. Tårar, missnöjdhet, nöjdhet, frusenhet och allmän lycka! det kan ju inte gå vägen för alla..

Fight, fight och fight. Vem vinner? Inte är det jag som inte är involverad iaf..


Nu blir det att komma till ro och äta mat och knapra toffifee och äta vindruvor, vilken dröm!
Trevlig dag/kväll i kalmar va det igår med. Inköp av nya hörlurar blev det. Prövade ett par jobbarbyxor med, men dom va på tok för stora eller så är jag inte ämnad till att ha såna.
Men det är ju så sjukt snyggt med såna byxor! Varför kan inte killarna gå så 24/7? Ge mig!



Mat och dusch.
Hejhej!

sympati, ge mig! fjolla.


Du kommer aldrig bli som mig, hur mycket du än försöker. För jag vet att du vill, eller rättare sagt så märks de! Men den här gången va det inte jag som märkte de.

Efter 2 veckor av smärta så försvann det och jag trodde på något mindre roligt men det visade sig inte vara så. Nu får jag välkomna denna förbannade smärta igen. Vart i helvete kommer den ifrån!! Det blir svårare att leva med.. Ge mig sympati, jag gnäller!! hahahahahaha.

Andra tankar och andra sysslor. Ska ner till stallet snart och rida med Maja i skogen och sen blir de kalmar och göra ärenden med honey, Mattias och Elin.



Småplock småplock
Hejhej!

refresh and back to start

Jag vet hur jag ska göra en refresh och jag börjar nu!

År 2009 har fört med sig rätt roliga minnen och låtar som har fastnat för vissa tillfällen.
Och nu ska allt delete´as. Det kunde varit bättre men måste starta om och få allt att börja bra!

-Badturer med folket har fört med sig bra och roliga minnen
-Utflykter med folket
-Misstag som man har lärt sig av har man växt av
-Roadtrips
-Olycka och lycka
-Klumpighet och förvirrande
-Vunnit och förlorat
-Fester med bra fylla
-Besvikelse

Men minnerna har lagrats helt ofrivilligt, både det bra och dåliga.
Men det är ingen som har sagt att det ska vara lätt att leva.. Snälla motbevisa mig!


Om en timma är tvn min :) haha. Så nu blir det dusch.
Hejhej!


lat och försoffad


dagarna består av lathet och det kommer den fortsätta göra. Ikväll ska jag lägga 4 timmar i streck framför tvn på dessa program.

Cops
Gränsbevakarna Australien
Gränsbevakarna USA
CSi Miami
Grannfejden


Men innan det blir det lite frisk luft hos hästarna och kanske en promenad också. Just nu känner jag mig helt försoffad och bara måste göra nytta. Har ju bara legat i sängen hela dagen. Varit på maxi en snabbsväng och handlat med, men endån.. detta är inte normalt.
                                        
                                
                       Borde väl vara glad att jag ser ut som jag gör egentligen med tanke på vad jag äter. 
                       Men 7 kilo till skulle inte vara fel. Ge mig :)


http://www.youtube.com/watch?v=_lwtIVgvpHs&translated=1 
Ytterligare något att älska!

http://www.youtube.com/watch?v=3j2hA7k1f4k&feature=related


Måste städa sig lite nu
Hejhej!


onsdag

Min vana att blogga har avtagit, känns inte som att jag har så mycket att blogga om längre även att saker händer. Men hela livet ska ju faktiskt inte skrivas här. Känns rätt så no life..

Nyss hemkommen från 2 träningar med Fury och Rodds som gick jättebra:) En nöjd Sandra.. Innan allt slit så blev det en fika med Elinet, efter den vet vi nog båda vad vi behövde när vi hade patrullerat på stan. Kollade efter en jacka men de blev inte så mycket köp för jag hittade ingen, synd för nu känner jag att det behövs. För min jacka får jag inte ha ifred..

Nu ska jag installera den nya kattlådan eftersom min man lyckades ta sönder den vi hade innan (!) och tvätten ska hängas upp med, sen blir det tv för hela kvällen och ett hopp om att få massage:)



Usch då, nu måste jag göra mina sysslor så jag kan inta sängen snart.
Hejhej!


bara häst hela dagen


ligger i väntan på att gå ner till stallet för jag ska rida lektion inom skolan på Fury:) Det kommer gå vägen, jag lyckas alltid att få något fel endån. Kan ju inte vara bäst på allt, haha!
Men just nu känns det som jag kommer somna vilken sekund som helst 06.53. Fan för att gå upp så här tidigt har ju endå varit vaken sedan 05.30! Bäst att sätta alarmet så jag inte försover mig.

Idag blir det inte så mycket annat än häst. Lektion på förmiddagen, kolla på lektion på eftermiddagen, rida en till om inte två noll koll, hjälpa Maja med Glow. Så ja, häst hela dagen..  

Snabba Cash var verkligen värd att se! Jag hoppade till som vanligt i filmen. Han är ju så snygg!!


Snabba Cash

I Johan Falk filmerna är han ögongodis och högst på topplistan! Me like, alot!!

                                Charles Joel Kinnaman


Måste kudddejta en halvtimma nu
Hejhej!

måndag

Del 1 av dagen avklarad, fixar del 2 hur lätt som helst!

Hemkommen från skola och en massa skvaller. Höjdpunkterna med skolan är på rasterna när man har en kaffe i ena handen och en cigg i andra, sällskapet gör det rätt med. Top 10!

Där med skitsnack behöver ju inte alltid vara det. För jag får höra mycket som kan tolkas som skitsnack, men i grund och botten är det bara en åsikt. Så alla som säger att det är skitsnack har något att tänka på. Så roligt är det ju faktiskt inte.. Men vissa har nog svårt att se skillnad.

Ikväll blir det bio "Snabba Cash" med Elin, Petra och Oscar. Den ser jag verkligen fram emot! Efter bion så ska jag hem och klippa honey :)  Men innan allt det där ska jag ut i skogen med Fury!

Jag tror jag kommer bryta mitt enda löfte, men man måste ju fira sin älskade på 25års dagen!


DU ÄR EN TÖNT!





Nu ska jag klappa kisse
Hejhej!


underbara dag som för med sig is och en massa annat


Oooh härliga dag som började helt underbart och dagen ska fortsätta så enligt mina planer!
Åkte och köpte nybakade frallor för att sedan åka och äta frukost med Mattias. Men när vi väl kom dit så såg vi ytterligare ett bottennapp som han hade lyckats att få. Och ännu värre va att han fortfarande stod med kondomen på sig när vi satt och åt frukost (!) Usscha.

Igår va Torre, jag, Bizen, Frutten, Jonsson och Emma på isen i mönsterås och där kan man känna sig trygg med en is som är 40cm tjock, men banan va ju inte den roligaste. Men det blir väl vad man gör det till.. Efter det blev det att åka hem och kolla på film sen slocknade jag.

Så nu ska jag bara byta om och ta mig ner till stallet för att kolla vad som ska göras idag:)
Har tydligen blivit uppbokad idag till att följa med till McDonald´s med Jessica, Petra, Elin, Kadde och hennes syskon. Så det är väl bara att haka då. Men innan det så ska jag hinna med stallet och åka ner till isen i mönsterås där det tydligen ska vara en massa folk. Måste hinna hem till "I en annan del av Köping" och "Johan Falk-Vapenbröder" !!



Nu flyr jag min kos ner till stallet.
Hejhej!

allt går till överstyr


känns ju redit härligt att gå upp halv 6 på en lördag (!) Not! men vad gör man inte..

Allt börjar gå till överstyr och det är ingen som fattar vad ni ställer till med, någon vacker dag märker ni bristerna och då kan ni börja knäcka. Vad är nöjjet i detta eller finns det ens något..


stallet vid 12, fixa och rida sedan blir det promenad med Elin:)
Idag åker älskade Hidde till sin nya ägare.  I´ll miss him, like i do with all the others!





Tror Sandra ska sova sig lite nu.
Hejhej!



...

hemma igen efter en härlig ridtur på ängen med folket. Vilken känsla det är att rida i snön på en stor äng. Rätt riskabelt med fel häst, men man kan inte säga något dåligt med Anettes hästar. Åker man av dom så är det för att hästen inte vill ha ryttaren på ryggen:) Det ville väl inte Rufus den dagen han slängde av mig då. Fast det var inte det de handlade om då, missbedöming och dålig balans var det då.

Nu bär det av till mönsterås för att göra ärenden med Petra och Oscar. Knasiga tanter de där..

Kvällen blir lugn med min kära glass:) lite glass för mycket pengar, men de får man väl ta när den är så förbannat god! Pizza på det blir det nog med.



Nu kom Petra och Oscar så jag måste dra.
Hejhej!

15-01-10

nästa vecka kör jag igång, från 0-100!

Hela dagen igår var helt underbar, vet inte varför. Den känslan kan jag inte utveckla eller förklara det bara är så. På kvällen togs det mindre roliga beslutet :( men det fanns ju folk som blev glada iaf. Så är det med allt, alla blir inte lyckliga.

Har blivit onyttigare än vanligt nu, och de sätter spår kan jag lova och då pratar jag inte vikt.
Ja, herregud så jag ser ut!

   Här är min nya synd. 
                                                          Tillsammans med allt godis, kladdkaka och snabbmat.


Blir inte så mycket gjort idag inte, ska till stallet vid 15 och rida ut med Maja, Jack och Petra. Efter de blir det att färga min så fina utväxt. Varför kunde jag fått vara brunett from the beginnin..      
Man kan ju inte få allt man vill ha!


Måste göra någon nytta nu.
Hejhej!


mycket onsdag och lite torsdag

-Besökte Sjöberg med Petra, snackade lite skit med Vevve
-Staden fick sig ett besök, en aningen arg syster på gubbe på parkering fyfan så folk kan vara! Va inne på banken en sväng med. Jobbet och Domus trampade vi in på med.
-Sedan en tripp till Högsby med honey och Mattias, köpte gardiner mm. När vi gick ut från Karlssons kom jag på att jag köpte bara till ett fönster och jag har ju två! men Mattias sa att jag kunde få hans som han köpt som har verken hade använt eller ville ha. Tack, det var snällt. 
-
Åkte till svärmor och drack kaffe och fikade. Fick träffa hennes nya hund med, guud så fin! Om man endå kunde haft hund så skulle jag skaffat det för länge sedan.

Väl hemma så fick det bli filmen som gick passande till jag kom hem. "American Pie presents Band camp". Lika bra som alla andra deras filmer :)




Idag är det onsdag och nu kan jag vara lugn igen.
Vaknade av att Keila buffade mig i ansiktet för hon ville att jag skulle klappa henne, gullunge!





Eyy, På tal om annat. Den dagen, den sorgen. Jag kommer finnas där, men inte för dig!


Fix och trix för att sedan dra sig iväg till skolan
Hejhej!


onsdag


har det inte kommit nog med snö än.. fan för denna snö!

Det blir nog en promenad idag ser det ut som, har inte så mycket på schemat.
Har känningar på att bli sjuk så jag får väl se hur det utvecklas, hur eller hur så lär det ju bli värre med promenaden så den kanske jag inte ska ta. Vi tar en fika istället!

Är iallafall helnöjd med träningarna igår, och att jag red i över 2 timmar igår känns idag kan jag lova men det var det helt klart värt:)   I´m gone when she comes, you´ll se..

Det är en sak jag inte fattat, har folk problem så tar dom omvägar till att lösa allt. Går det inte snabbare att tilltala direkt och få allt ur världen så är kanske allt löst sen. Är det rädsla eller omogenhet, något man aldrig kommer få veta. Men det är väl sånt som växer eller också försvinner som allt annat gör här i världen. Mycket annat bra försvinner ju med..

I slutändan ångrar man bara det man inte gjorde, inte det man gjorde.



Hittade en bild på Bonny som jag ägt en gång i tiden. Emkés Bonfire






Rensa garderoben står först på listan och sedan tvätta tvättar. Jippii:)
Hejhej!


tisdag- skola&hopplektion


sjuka drömmar får mig bara att vilja drömma mer, passar ju rätt bra för allt jag gör är helt sjukt!


Nyttig frukost så här på morgonen: 3 mackor, 2 Jacky, kladdkaka och lösgodis. Måste orka med hela dagen haha! Ska vara skolan idag med hästinriktning, bara teori och upplägg för terminerna. Rätt bra dag egentligen, slutar runt 1 sen blir det hem och ladda upp för 2 hoppplektioner med Rodds och Hidde.

Måste verkligen in till stan för att köpa hårfärg, detta ser inte bra ut.


Nu måste jag gå vidare med min frukost:)
Hejhej!


måndag



Övergivit dig?, nejnej händer inte..
    Ska ner till stallet och ska upp på hästryggen och arbeta lite, mitt upp i all ovisshet som jag inte mår bra över. Men vad gör man, nu har jag pausat för att kolla om det blev bätte men inte blev det de. Får helt enkelt vänta tills på onsdag och efter det kunna slappna av helt eller bara få det att bli värre.
Petra&Elin, detta håller vi tyst om!



                                  Såg en skitbra film igår :) Den måste man verkligen se.
                                   


Ta tag i varsin arm och dra den åt er så vet ni ungefär hur jag känner mig nu.




Nu ska jag ner och rota i kylskåpet
Hejhej!


...

Jag förstår inte tankesättet, lägger tid på något som alltid kommer att finnas där. Materiellt ting..

lathet & huvudvärk


låg i sängen i flera timmar och retades med en som ville sova:) vill inte ligga vaken själv.. Så jag gick och lirade gh istället och vred upp förstärkaren och då jävlar! Fick han även att lira för första gången idag och jag säger då de Om jag va lika dålig första gången jag lirade så va det fan pinsamt!   Huvudvärk, huvudvärk jag har det fan dagligen! jag skyller på väder och kyla..

Nu snart ska jag hjälpa Maja med hennes ponny, får väl se hur mycket jag klarar idag. Hade tänkt att lägga upp ett mäktigt dressyrpass med honom idag, det fixar han:) orkar jag?


                        
                                    Älskade Qyenn, du var den bästa!



Btw, anonymitet ger inga svar.



Nu sig lite mat sen rida sig lite.
Hejhej!


lördag


har varit på isen i över 3 timmar med Elin och kollat på folket som har lekt av sig. Det va rätt mycket folk där, vi fick det till 30-35 bilar! Fy vad kallt de blev tillslut, ja hade ingen känsel i tårna så vi åkte hem med Tobbe och My. Vi gjorde något korkat idag Elin och jag, men vad gör de?
Nu ligger man inne i värmen och bävar för att gå ner till det kalla stallet, ridningen blir av senare ikväll istället.



Vi får se vad kvällen bjuder på, kaffe och sällskap eller bara en mysig hemmakväll:)

Jag vill verkligen inte dit, jag vill inte! men vad ska man komma med för ursäkt.. Jag är trött på´t.






Blir nog en runda i rummet sedan stallet
Hejhej!


positiva och negativa fredag

Dagen har bestått av mest en sur Sandra och huvudvärk, bra att det finns något för det iallafall!


Började med en förmiddag i sängen med bara lathet och godsaker, sedan bar det in till stan för en fika med Elin, Petra och Emma. Tog bara en IceLatte medans dom andra åt lite riktig mat, men det blir det snart för mig också!  På vägen hem blev det att stanna till hos bror min och tog en kaffe och en pratstund, händer inte så ofta så det var väldigt trevligt.

Är nyss hemkommen från stallet där jag hjälpte Maja med hennes ponny som var jättefin tillslut, väldigt rolig ponny de där. Bestämde oss för att jag skulle rida honom söndag och måndag med så det håller i sig! T.o.m jag (!) var ju helt slut i benen efter bara 10 min, och då har man fått jobba kan jag lova. Men det hårda arbetet lönar sig på den ponnyn :)


Imorgon blir det isen med honey och mahutta om jag orkar, ska även till stallet och rida ut med Maja. Dom andra ska rida ut en hel bunt men det orkar inte jag med all stress innan och efter. Måste ha det lugnt, för stress och jag går inte ihop för det blir totalkaos!

Det där lyckliga blev inte så lyckligt tillslut, det slutade som allt annat som är lovat!
Nu har jag gett upp hoppet och beslutat mig för att inte genomföra det. Synd egentligen:(




Nu ska vi ut på skattjakt, so long fuckers!
Hejhej!


besvikelse & kalmar


besviken är ordet kan jag lova. Att du inte kan hålla någontingen, du måste lära dig prioritera!
det kommer inte se ut som det gör idag om det inte blir bättre..

Kalmarresan gick bra men den var väldigt lång med väntetid på 4 timmar på marvinet, så de blev att åka in i kalmar och köpte lite kläder och nödvändigt stuff. Skönt att vara hemma igen får jag lov att säga, nu blir det en lång dusch och städning av rummet. Ikväll blir det kaffe med folket, skönt med pratstunder ibland. Skönt att ni förstod mig idag Elin och syster, tur att det är någon som förstår mig. För det gör ju tydligen inte den som har orsakat allt detta!


Tack för igår, det var trevligt med matlagning och allmänt sociala människor.
Inte en droppe drack jag igår, men det gjorde därimot Jessica som också hade lovat sig själv en vit månad. Bra jobbat bruden!




Nu ska jag lämna Palmborg och dra mig mot Kilen
Hejhej!

onsdag

blir en sväng ner till isen snart där det ska vara en massa folk, halva banan är avspärrad så det lät vara trångt! Torre och Mahutta ska väl få ner Audin om dom lyckas. Dom håller på här utanför nu och försöker dra ur den ur snön som den sitter fast i.

Senare ikväll blir det middag hos Jessica med Petra, Elin och Kadde. Vi pratade om att vi skulle ta något glas vin med men jag ska hålla det jag lovade mig själv. Även att jag inte blir full på det så är det endå alkohol, och det är en droppe för mycket.
Blir att lägga sig i hyfsad tid ikväll också, upp tidigt imorgon för att åka till Läckeby med Nitch. Sen kommer det roliga när man kommer hem igen:) Elin ska med också.


Nu ska jag fortsätta med mitt tv tittande och äta upp dom sista dadlarna!
Hejhej!


angels wings, oyeeah


Kaffet ihällt, blev en sväng till maxi för att handla mat till katterna och självklart något gott till kvällen!
Nu väntas en pojkvän som är mera pojk än man nu när han är ute och sladdar.


Social Distortion blir mer och mer älskvärda! Grym låt, älskar rösten.
texten är så äckligt bra..
http://www.youtube.com/watch?v=vE1Mtox5faE&feature=related



Hejhej!

stan & donken

Vaknade på fel sida idag tror jag och rida på det är inte så roligt, eller va i stallet överhuvudtaget var inte så roande. Frös som ett gnu och alla bara ropade på mig! ville bara hem.

Blev stan med Elin ett par timmar och en pizza på de, hittade ingen jacka heller. Så de fick det bli lite andra nödvändiga saker! Snart kommer Petra och hämtar mig så ska hon, jag, Elin, Kadde, Jessica, Vlora, Nassrin och Leila till McDonald´s. För min och Elins del blir det bara kaffe och efterrätt efter pizzan vi åt.


Måste ge mig av nu
Hejhej!


ehhhm, ingen rubrik.

På torsdag händer det, den dagen jag väntat på länge :)  Läckeby också, lovade syster det.

  
                            Vi är ämnade för varandra och det visste vi från början



Händer rätt roliga incidenter på jobbet, arga gubbar, plåtande av tidningen på en aning röd person.

Imorgon blir det stallet tidigt och rida i ridhuset med Jack, sen ska jag bara ha tid för mig själv och tänkte göra lite nytta med medans jag ändå kan och har tid. Köra igång ett par tvättar, rensning av kläder & skor, totalrensing av rummet helt enkelt! Måste inhandla en vinterjacka nu med men det ska jag nog hinna med imorgon.



Nu ska jag hitta något gott att baka
Hejhej!


is & måndag



Det blev isen iaf. Petra, Elin och jag åkte upp på förmiddagen för att kolla när folket körde, rätt roligt men förbannat kallt! Tur att det finns kaffe..
Det är ju lustigt att bilen med 4-hjulsdrift som stod i nerförsbacke inte kan ge företräde till den med framhjulsdrift som står i uppförsbacke. Tror ni att vi satt fast eller? Där har man ju ett tydligt bevis på att det finns fan folk till allt!

Sen blev det en tripp till mönsterås för att lämna Petras svin till ett par tanter som måste varit närmare 65-70 båda två, haha! Det tyckte jag var grymt, men där tror jag att dom kommer trivas :)


Senare på kvällen åkte Torre, jag, Mattias och Victor ner på isen med 940:in och dubbdäck men för att vara full bil och hålla 90-100 i snitt på sladd och på dom däcken så tyckte jag att det gick förbannat bra! Så dit blir det att åka ner på tisdag igen och om det är lite folk så kanske jag tar ett varv med :)
-Du måste köra tillbaka, jag har tappat mitt snus! Hur lätt är det att hitta en snusdosa på den ytan..



Idag blir det jobb som sagt och allmänt lugnt. Sova en timma nu.
Hejhej!


coffee & pulllcoo


Inatt satt kaffet fart kan jag lova och gjorde sin del, fyfan så korkad jag är! Har inte riktigt trott eller upplevt efter alla dessa år med kaffedrickandet att man blir så pigg så man inte kan sova. Jag vet inte hur länge jag låg uppe inatt och bara vände och vred och bara ville sova men inte kunde! Men efter ett par filmer och mycket byten mellan kanalen så tvingade jag mig själv till att somna.



Har lovat mig själv en vit januarimånad! och det ska jag hålla. Inget nyårslöfte utan bara ett löfte!

Idag blir det pulkaåkning med Elin, och Petra kanske skulle med också. då ska kameran med kan jag lova! varesig du vill det eller inte Elin för vi ska ha minnen från vinter med:)
Kanske ska dra upp en sväng till isen där bilarna kör som gaaalningar också. Får se om jag ser mannen min också. Hans bror hade köpt en Audi för 500 som dom skulle till isen och sladda med, så vi får väl se hur det går med de. De kanske slutar med att det ligger Audidelar utspridda över hela isen!


Nu blir det stallet och dona där för Anette och co. är på Udden och tävlar.
Hejhej!

lördag


Förlåt, förlåt, förlåt Elin, hur kunde jag glömma din 20års dag!!
Men åkte till dig idag med Petra och Oscar och gav dig en massa:) inte för att det skulle bli bättre inombords för jag kan tänka mig hur du kände :( men för att du är den bästa vännen! och jag glömde dig :(  Åhhångest!    


Jobbat 9-16.30 idag så jag har tjänat närmare 1000 idag. DET känns förbannat gutt! Men nu ska man se till att spara, för någon vacker dag kommer pengarna behövas. Jag ska nog be pappa ta dom :) Jobb på måndag med, och på torsdag blir det en hård match för stackars jäveln som inte kommer vara man länge.   Just nu är man sådär trött fast man inte kan vara stilla. Så helt trött i huvudet men kroppen vill annat helt enkelt, vad finns det att göra? Jag ska nog seriöst ta en promenad i dom kalla minusgraderna. All by myself..

Tror ni att det snöade inatt eller, man såg bara vitt överallt! Biltaket hade växt, trappan hade växt och en jävla massa snö på vägen!










Nu ska jag äta min mackor och sen blir det dusch
Hejhej!

.


Sitter och väntar på pappas goda mat, känns som det är bakfylla som driver fram hungern..men de kan de ju inte vara!

Plockat iordning lite på rummet här hemma i Kilen och har bestämt mig för att inhandla en stor lampa och en hylla. Tapetseringen hoppas jag händer snart så fort pappa får tid, om jag skulle kunnat så skulle jag gjort det själv:) men det känns som det skulle bli pannkaka om jag gjorde de. Fast det är ju ingen annan än jag som får stå ut med de.

Känner ingen saknad, ingen alls. Så rätt beslut på rätt dag and no regreats!
Elin, promenad snart igen? Det röstar vi för..

Gutt att man färgade håret utan resultat igår, vilken flopp!



Detta bloggläsandet för att snoka i varandras liv är ju inte riktigt klokt egentligen!



Ikväll blir det att bänka sig kl 20.00 framför tv:n för att kolla "Bonde söker fru". Blir nog att somna rätt snabbt efter det, är helt slut efter sovandet i soffan(!) inatt! Ska upp i skaplig tid för att åka till stallet och rida med.

Plockar vidare på rummet nu.
Hejhej!


01-01-10

Värdelöst, värdelöst och återligen värdelöst!

Natten till nyår, världelöst
Första morgonen till 2010, värdelöst

Nu tycker jag att det borde vända, men de kommer det. Jag vet de..



Gjorde ett bra beslut 2009 som jag är ganska nöjd med faktiskt, för nu har jag ett problem mindre 2010 och fan vad det känns bra!

RSS 2.0