helt enkelt min dag


haft en sjukt bra dag hos Johanna, men lite kloka ord från min sida så har jag gjort mitt idag. Nyss hemkommen iallafall och sitter omringad av tända ljus. Händer inte allt för ofta, eller rättar mig själv.. händer faktiskt aldrig. Det finns en anledning till detta och det är du du du.

Klockan tickar iväg och jag borde ligga till sängs
Hejhej!


enough


då var söndag spikat! here we come.

kan inte bara alla kändisar försvinna. Det finns ställen som vi vill ha er på.. men i helhet så vill vi bara ha er ur vägen. Kommer detta någonsin kunna gå igenom.. i mina drömmar kanske!
I´m givi'n up on love, cause love givi'n up on me.

Idag styr vädret mig, och då blir det att hålla sig inne hela dagen. Rätt behövligt känner jag, kaffet och jag röjjer huset idag! Borde köra en runda i stallet här ute men känner mig inte hundra på att jag är frisk för att vara ute så det får bli en annan dag.



jag kan inte göra mer än det jag är född till.

Bäddar nog ner mig ett tag till
Hejhej!

inner smile


bio igår blev de ja! Sjukt bra film, lite så man blev skrämd hur en människa kan ha sånt inflytande. Men hon fick en uppgift som hon klarade galant, lättare sagt än gjort. Betyget på topp! Innan de var det helg som blev en tvådagars och fredagen blev vi verkligen ute för länge och fick i oss lite för mycket.. eller iallafall en utav oss. Det var knappt så jobbet orkades med på lördagen för någon av oss. Samma visa på lördagen med för mycket fylla, men aldrig blev det jag. Börjar nog gå åt det rutinerade, eller så är dom andra bara så mycket värre än mig. BRA DÄR!

Längtar såååå mycket till helgen då det blir en roadtrip med ett väldigt bra mål. Tänker bara positivt med det hela. Klickar det inte så går vi vidare, som med allt annat. 1 eller 2 kvittar för min det, inte mitt beskymmer. Det blir hennes den där, men i´ll help.

Lite så jag längtar till ikväll med. Ska spendera tid med min käresta med. Vi blev lite blödiga i helgen faktiskt, lite opassade då vi stod i baren på åströms med gråten i halsen båda två, haha! DÄR har vi en äkta vän. Låter lite som att vi är tillsammans, men uppskattar alltid en vän som dig. Det är du och jag! Men det finns fler som ger mig lycka, oh yes. denna där!



Långt blev det, my bad. Drar mig vidare till dusch
Hejhej!

fredag

dåligt med sömn kombinerat med drömmar som alltid. Nästan så man ville ha det verklighetsbaserat men ikke då, allt är förbi. Drömmar har fått sitt namn drömmar av en anledning och jag börjar förstå.. En dröm blir aldrig verklighet!

Är förbannat nöjd med min insats igår, bara massa nytta gjort.

inväntar allt folk som jobbar så vi kan åka till kalmar efter.. om vi hittar dit dvs. Ser inte ett skit ut genom fönstrerna, där kan man snacka dimma! Men jag har inget mål i kalmar, jag ska faktiskt inte ha något. Tanken var att jag skulle följa med i ett annan sammanhang med det blev inte av. Då kör vi enbart kalmar! Jc, Jocke, Jessica, Petra och jag. Weeey!


alla tankar och idéer är som bortblåsta efter igår, det är nu man ser vad som försigår i dina ögon. Men du gjorde en tjänst, en tjänst som var för mycket egentligen. I det här läget så ska du prioritera dig själv men det händer aldrig. Älskar dig!


Skiva skiva skiva, bränn på.
hejhej!


.

http://www.youtube.com/watch?v=Gu9-5SS8V8M

i found it!


jag är verkligen inte nere på jorden idag, inte för fem öre och fan vad roligt det är! stackars er jävlar som fick stå ut med mig men anledningen till det är att jag trivs så förbannat i min närvaro från alla er. Jag har helt enkelt hittat rätt!

Imorgon blir det en runda på stan och leta arbetskläder, ska leta mig ner till stallet en sväng med tror jag. Red idag och kan inte säga annat än att jag faktiskt saknar det. Var lite rädd innan jag klev upp på hästryggen att min smärta från foten som jag lyckades orsaka dagen innan midsommar skulle komma tillbaka, men det var lugnt! vilken lättnad .. Nu kör jag på!

Imorgon blir mötet av om vad som egentligen kommer att ske här i kilen.


SÅLD! ordet säger allt.

Kryper till sängs med Sune
Hejhej!

onsdag


vad som än händer så håller vi alltid ihop. Klara tecken igår och det är så det kommer fortsätta! Man måste offra en svaghet för att vinna över en själv och det var det du gjorde igår!


DU är ta me fan den som satt oskarshamn på kartan! IDIOTI

Väldigt sjuka drömmar inatt! Beger mig in till stan och alla fartfyllda berättelser.
Hejhej!

changes


har en stark känsla av lycka. Allt här i kilen kommer gå vägen, det vet jag! Kommer hästar till stallet igen, våra sk grafittirum kommer fixas och allt där runtikring. Ska dra igång redan nu med förändringen, ta rum för rum.

Pasta med min älskling i morse sen den där fikan som bara blev bätte av att bekräftelsen gavs. Happy me. Jobb frivilligt efter det, måste bara älska det där jobbet! Nu ska jag bara vänta på att Jc, Johanna och Petra så vi kan ta några minuter i grillen. Sen blir det skorpetorp och 7:an och ge dom andra rejält med spö! 



KAN bara inte sluta lyssna på låten!! repeat repeat repeat. Så MIN låt.
 http://www.youtube.com/watch?v=g1KfpE7tdao



So long
Hejhej!



put the past away


bra dag, möte med jobbet som var helt i onödan egentligen. Dom som borde ta åt sig gör det inte, utan sitter istället och håller fullständigt med om problemen när det i själva verket är dom som är problemen och orsakar trubbel. Men samtidigt vet vi att det är vi "unga" som är omtyckta och det är oss dom vill ha bakom kassan.. Finns nog lite och säga om alla. Nog om det.. gör mig bara förbannad när jag bara tänker på det!

Helgen var som vanligt bra.
Blev en liten utgång i fredags där allt gick som smort, segt med jobb dagen efter bara..
Hade bara en uppgift på jobbet egenligen. Att packa 1500 frukostbullar, det tog bara sisådär 3 timmar och va verkligen helt slut efter. Lördagen var helt klart lyckad! förfesten var goooo, och utgången är inte att prata om. Gutt folk och slagsmål inräknat, helt enkelt en vanlig lördag.




drar igång med städandet 23.00. kalla mig normal.
Hejhej!


short

det oväntade blir oftast bäst. Bra helg! Uptd tmrw.



film och sängläge
Hejhej!

my turn... to do meringue


det finns vissa som man vill sänka psykiskt, fast det är inte värt det. För det är personena i fråga som det är synd om för att dom inte fattar vad dom ställer till det för dom själva. Aldrig att jag sjunker ner till eran nivå och föreställer en riktigt nolla.
positiv början på bloggen kände jag men det är min tur att känna så.

Gjorde stan med mitt älskade trash, pratade ihop oss lite om utklädnaden på halloween men det står rätt stilla. Får ta oss en riktig funderare på de där. Hemma nu igen och ska ta tag i denna byggnad så det blir något av den! Maränger? de lät gott, de kör vi på!

Kalmar tmrw med domdära, så fredag och lördag är väldigt efterlängtat. ÖL



drar på mig något bekvämare och drar igång
Hejhej!

onsdag.


helgen är spikad och den kommer bli helt suverän! aaaand ey, jag har ett säkert kort.
Så bolaget blev avklarat idag, skönt att vara i tid för en gång skull.

Idag händer det inte allt för mycket. Ska göra allt jag har lovat mig själv i några dagar nu, bla färga håret! resten får vi se om det hinns med. Fick höra att jag tänker för mycket på andra när jag egentligen ska tänka mer på mig själv, klokt sagt då jag aldrig har satt mig själv först. Men har man dom vännerna jag har så råder det ingen tvekan om att det är dom jag prioriterar först!  ingen tvekan, ingen tvekan alls faktiskt.









Old times, good times.


Idol med hiet senare.

så länge jag sitter här så händer det ju inge..
Hejhej!

ge och ta


sätter mig i vanlig ordning här vi datorn mitt i natten i brist på annat. Missade introt på Cold case så nu är det ingen idé att kolla vidare. Har för övrigt haft en sjukt bra dag idag, bäst att sysselsätta sig så tankarna inte snurrar. Men det brukar man aldrig komma ifrån för det är väl nu i stilla stund dom kommer. Händer förövrigt rätt mycket runt om som inte bara är mitt så det är väl det dagarna går åt till, inte mig emot. Ge och ta är vad det handlar om.

Imorgon blir det iallafall minigolf och jag ska spöa skiten ur dom alla, ska banne mig ta hem det!



I mina ögon har du inte längre någon makt.
Så sant som ni läser det, har börjat inse mina brister och vet nu också hur jag ska leva livet som
i min värld
kommer att bli bra. Gäller att ta dagarna som dom kommer. Jag fastnar i tankar och försöker ta mig loss, men jag vet mycket väl att en dag så kommer jag le.

Flyr till sängen
Hejhej!

just a dream


har blivit för mycket från alla håll.. en känsla av lycka håller inte i sig länge, om en annan får bestämma så ska inte ens lyckan existera. Dags för oss att backa och känna känslan av olycka, för det bästa kanske. http://www.youtube.com/watch?v=XQaq3uFqZEE

Sitter som en dönick och borde fixa iordning mig, ner till stallet en sväng och vidare till stan därifrån. En tripp till Högsby är planerad med, men vi får väl se med den. Kanonkväll igår förrsten.. film med hiet och drog i mig ett par kräftor, gööögott!



varför är det alltid ens egna frågor som man aldrig får svar på..

End of story
Hejhej!


-


jag vet vad äkta vänner är och har levande bevis på de.
tack för orden igår Jc, du känner mig bättre än vad jag känner mig själv!



När jag behöver er så finns ni redan där och vet precis hur ni ska tackla mig.


söndag


hann inte mer än att gå upp innan jag for iväg och handlade med pappa.
Handlar man bara massa godsaker för över 200 så ska man stanna hemma ikväll, och det är precis vad jag tänker göra! Måste gå och ut och med, och vädret är ju inte att klaga på så det råder ingen tvekan och saken. Är hungrig som ett gnu. Men det mäter ut sig när pappa serverar grillat och potatisgratäng!

Blev iallafall bowling igår och systrarna Persson tog första och andra plats!

Less than Jake spelas rätt högt i mina öron nu, städa! Updt later.
Hejhej!

.


FAILURE

blame someone, yourself!

Såg fram emot jobbet men dagen var tungt tröttsamt, tiden gick inge vidare snabbt. Fick iallafall massage igår som heter duga!, vilken skillnad. Ikväll blir det iallafall bowling med hiet, den där vinsten kan jag se långt borta. Tror vi har ett proffs med oss idag! återstår att se..

Finns dom som aldrig ger sig och insett att dom haft sin chans men sumpat den rätt rejält.



allt bär med sig en motgång.  
Från att ha spänning 24/7, till att lära känna dig för att sedan gå vidare till allvaret. 3/3 

Har verkligen inte tid med det här, dusch och alkoholsug.
Hejhej!

090910


har äntligen fått tillbaka en känsla jag aldrig trodde skulle komma. Men nu är den här, och lycklig as hell. Allt har gått rätt snabbt, men de känns rätt än så länge. Men har ändå rädslan i ryggen för har man blivit sviken förut och aldrig fått tillit för någon så blir de knivigt..

Det där med att sparka boll är något jag skulle kunna göra från morgon till kväll. FINE bollrädd är jag! men det är ta me fan roligt för de. Kaffe på kaffe på kaffe har det iallafall blivit ikväll så är rätt speedad nu. Kom nyss ifrån tv och singstar och måste nog inse att jag är värdelös på att sjunga, haha! Ägnar mig nog åt annat.



beger mig.
Hejhej!

turn it up

även att mitt liv bara går framåt nu så kan jag inte ge fan i att blicka tillbaka och bara känna hat mot allt och alla som verkligen förtjänar de! Nu har jag allt och det jag vill ha, och fattar inte vad jag höll på med. Skit sak samma, nu är det ett förflutet. I don´t give a crap.

Har ett sug efter fiske så jag vet vad jag ska dra ut Jc ut på, men hon vill ju hon med så det blir ju en lätt match. Och på tal om annat så kör jag igång med ridningen snart också, rätt välbehövligt! får se om allt bär.
Kan bara inte sluta lyssna på Sonic Syndicates nya låt, sjukt bra!
http://www.youtube.com/watch?v=Izwgb841-6I


Happy-go-lucky!


går och ut i solen och tar med kaffet och ciggen ut.
Hejhej!


tired.


DÄR kom tröttheten ifatt mig! Så säng och godsaker blir det nu.
Hörde jag massage imorgon, yeees indeed.

Vissa är bättre än andra, det är bara så.





Har varit med älskade min far och plockat svamp idag, kvalitetstid till max!
Underskatta aldrig din far. Vidare till bio och kolla I rymden finns inga känslor. Så sant som dom döpte filmen! rätt sjuk film egentligen men var nog inte riktigt något för mig för en viss jag började kolla klockan.. då var det ingen höjdare men man fick sig ett par goda skratt!

Nu vill jag sova, god natt.
Hejhej!

-

du krusar fel person. Hate is a strong word, but i really really really dont like you.

so.


grattis dönick, du har lyckats att vända på dygnet. Kom i säng 04.30 igår med en rejäl ångest! och vaknar som vanligt när katten kommer i sin ordning och lägger sig näst intill på mig. Inget jag klagar över egentligen.. han och jag är det trots allt, haha!

STÄDA, hela dagen. eller tills jag tröttnar iaf och har fått fram golvet på rummet. Blir väl att bänka sig framför idol sen ikväll igen, vilka nötter det finns. Värst var väl hon som kom igår och gjorde totalt narr av sig själv med sin "siamesiska tvilling", när hon i själva verket hade en talang. stupido! Sen får spontaniteten ta över.


Jag hatar dig för att du hade samvete att kunna göra som du gjorde, det satt spår hos henne.
Vare sig du tror det eller inte!

Drar igång med mitt
Hejhej!


tisdag


våran helt spontana roadtrip till vvik blev lyckad, där satt vi och bara hade de så jävla bra! lite skillnad på stad.. Tänk att det ligger något så mycket bätte och finare bara en timma från våran håla oskarshamn. Efter endel spenderande där så drog vi oss hem och vidare till jobbet och tog en fika med trevligt sällskap som redan befann sig där.
men som vanligt kommer djungeltelegrafen göra sitt, utan tvekan!


Imorgon kommer det där samtalet vi alla har väntat på för att det ska bli en förändring. Antingen går det igenom eller också så skiter allt sig.. återstår att se. Ska hinnas med en massa med, städ överallt men det är rätt välbehövligt. Känns som latsidan inte är min bästa vän längre.



Avslutar här, updt tomorrow.
Hejhej!


00.02


vart ska jag börja.. hände endel i helgen. Nytt och gammalt, så får man nog säga.
Mindre roliga händelser när man ställde till en scen på krogen som inte var menat.
Men jag tar inte vad som, jag är inte den som tar emot utan att ge! men allt löste sig,
det gör det alltid med dig.

Min dag har varit helt perfa, inge bakfylla alls. Hur lyckades jag denna gång så jag vet hur jag ska göra nästa gång! inte den blekaste. Har gjort min dag fullsatt iallafall, hunnit med en massa. Imorgon foljer jag rutinen och tar en fika med Jc, prata ikapp allt vi missat.
En fikastund räcker nog inte ens till, inte en chans. Här ältar man i repris och lite till.
Det är så det ska vara för jag har den bästa. Ger och tar här va!
Men innan det ska jag bestämt städa pappas bil, helt min vilja!

Jc, jag vill inte vara någon kändis.. den rollen får du ensamrätt på!


Letar film och intar sömn rätt snabbt efter.
Hejhej!


sail away


det besluts som tog kan jag inte vara gladare över att jag tog. renare tankar och lättare levnadssätt, jag är helt enkelt smart! eller det var ett smart drag får jag nog utveckla det till.  Tycker bara synd om er andra som inte kommit på det jag kom på.

igår blev det en utekväll med Palle, Erik, Jerry, Petra och Jc. helt okej, men hamnade visst på andra ställen när vi väl gick ut. Ikväll blir det att gå på att igen, men med spänning förhoppningsvis. Avslutar kvällen på ett ikkesandraställe bara för att ställa upp, för som alltid har jag svårt att ta mig till ställen.. men när jag väl är där så är det inte så pjokigt. Right indeed my little cornpie!

Tiden börjar dra iväg. In i dimman och inge mer.
Hejhej!

firande


får lite gjort dom dagarna då jag inte jobbar, helt makalöst. Men min dag är inte gjord än.. sparar det roligaste till sist. Hämtade min nya byrå idag med, skönt med lite annat. Nu saknas bara en spegel som ska inhandlas imorgon, sen är jag nöjd. fan vad jag ljög nu..

tror du att dina knän är till för att gå ner på när du vill ha något tror du fel, start talkin'.

dags att röra sig in till stan igen och få bolaget avklarat för ikväll blir det att fira Palle och Petra för förlängningen på Saft! vem fyller vem.. C ya phokes.
Hejhej!


cred


har verkligen ingen ork till något, har blivit lat och latare kommer jag bli. Men för att bryta min vardag så blir det jobb och stängning, lite så man ser fram emot det. Nu när man har varit ledig 4 dagar så känner man vad meningslösa dagarna blir.. ska nog skaffa mig en hobby.

Har sånt sjukt sug efter choklad med grädde så jag drar mig in till stan och möter min älskade för en fika. Måste bara säga att Anderssons guld har en förbannat bra service. Va inne och letade ring men inte hittade någon som föll mig i smak och berättade vad jag sökte.
I samma veva så köpte jag en klocka där och gav namn och adress för garantin. Så när jag kom hem till kilen så hade hon sökt på mitt namn genom adress och ringde hem och berättade att hon hade letat och hittat en exakt sån ring som jag ville ha! Så jag blev några hundra fattigare igår, helt värt det!

jag vaknar med ett leende på läpparna och bara känner lycka, men ifrån vart eller vem?


Beger mig in till bynn
Hejhej!

RSS 2.0