-

För mycket tankar, tänkande och handlande. Detta tar jag en öl på! Efter jobb har jag förtjänat detta, dimman kommer att bli tjock ikväll. Mitt samvete följer mig överallt.


Btw, utan att tänka på det så har jag haft förhållande i några månader nu.
Helt ovetande men samtidigt är det så lyckat! HAHAHAHA!




Give me some alcohol
Hejhej!

funderingar och sjukt folk- vad är ett tänkesätt?



Börjar att skriva rader om min vardag. Dagen har varit fantatisk, nyvaken och dan kollade man på telefonen och fick se ett sms som gav blandade tankar och nervositet. Tar det som det kommer och det kanske blir en framtid av det här med! Begav mig sedan efter den efterlängtade ciggen i kombination med kaffet i andra handen ut på en promenad med Brenna och lunchade sedan med honom.

Sen for jag, Johanna, Jessica och hennes man till lekparken med Liam. Där insåg jag att jag vill nog ha barn, eller åtminstonde en sån som Liam. Gullunge!  Nu har man kommit hem och har sängen helt för mig själv, delade tankar mjaaaa. För min sängkamrat har flytt till k-dala.




Nu kommer vi in på de där som man egentligen har en blogg till.. tankar och känslor.
Och tar du åt dig så gör du de, inte mitt problem alls. Hoppas att personen det är riktad till verkligen inser vilken jävla flopp denna är! Du kunde lika gärna hållt dig utanför och inte beblandat dig med oss. Hittar faktiskt inget ord som är nog passade för dig, så du får bli lite av varje. Fast en sak vet jag.. slår man upp ordet patetisk så är det ditt namn som kommer att visas, med STORA bokstäver!




Avslutar kvällen med ett leende på läpparna och fantiserar min framtid.
Hejhej!


helgen och en massa


I helgen har det varit allt från roadtrips till filmkvällar. Nötterna som alla nog vet vem jag pratar om åkte till Kalmar i söndags för att enbart åka till Burger King, jag menar vem fan gör de? Bakfulla som vi va blev det så och trötta var vi också.

Blev guidad på GoogleEarth igår och det va faktiskt rätt intressant. Fick se Irland via satellit bild och grymt va de, och nu längtar man dit ännu mer! intog sängen rätt snabbt efter det..
Vaknade upp mindre glad idag men det blev bättre efter en promenad med Jc, och efter man pratat om det som har gnagit på en så kan man bara skratta åt det!! haha


Ikväll blir det taco med Jc och sis kanske kommer med. Inga män här inte!



Sura miner för det vi har tagit oss igenom, who the hell cares? NOT ME!
Gilla läget era jävla förlorare ;)



Uscha, no time for this! Städning nästa..
Hejhej!


smile empty soul

http://www.youtube.com/watch?v=UaC7xrC7a1o

Nöter, as usual.. Top 10! Hell yes!

lördag


Mat, dusch, jobbet och sen på´t. Allt är kirrat innan nu iaf, nu återstår det bara att se vad som händer i kombination med alkohol. Fan vad jag behöver denna kväll !


Jag skulle ljuga om jag skrev att jag var lycklig, för än är jag inte det. För ovetande, funderar och tänker för mycket. Ger min lycka till Jc som det är nu..detta förtjänade ni båda två.



har inte tid med detta
Hejhej!

couple and parttty

började dagen med morgonrutinen, kaffe och cigg. Inväntar också Johanna som kommer snart med, efter all uppdatering så bär det av till kalmar med toffelhjältarna Jc och David. Är så sjukt glad för deras skull, dom är som ämnade för varandra!

Igår satt vi hemma hos Johanna och åt god mat och drack lite cider. Kunde inte klaga, men mätt var man redan när man kom dit men tryckte i sig gjorde man endån. Helt klart!



Att någon kan göra mig så glad som kan du kan är helt ofattbart.


Imorgon blir det PARTTY hos Östlund, det kommer bli superb. Längtar redan. Men min käresta ska Johanna få ta så det inte blir någe misstag och ånger.. snefylla kan hända, men det blir kortvarigt så jag hoppas det håller sig till det.




Nu får jag besök.
Hejhej!

answer


trippen till Vimmerby i lördags var inget annat än bra, blåste bara så förbannat så vi blev inte kvar länge. Men det vi såg räckte tycker jag. Apollo gick jag till bara för Luxen för jag skulle inte gåt dit, allt blev bara skit sen. Men nu har det ordnat upp sig.. för nu mera vet jag varför jag har varit som jag har varit dom senaste dagarna. Så detta ska bli bra!

Igår blev det film med Jc och det bra sällskapet, men snacket går ju tyvärr inte att undvika. Alla ska veta allt, varför ska man ens bry sig? finns inte så mycket att berätta ens. Men ni inte vet något, har ju sin anledning till varför ni inte vet också.

Anklagelser om denna som inte ens stämmer, du ska nog passa dig för vad du säger till vem. För det kom fram lilla du..



Vaknade av att det gick hästar utanför fönstret, och jag lovar.. det lät som det var andra världskriget i sovrummet. Ikväll får vi se vad det bjuds på;)

Sova/vila nu. Ja tack.
Hejhej!

lördag


sena kvällar och knappt någon sömn, vi slår på stort. Och jag har ett par att tacka för detta! Ikväll peppar man för Vimmerby med trevligt sällskap och sen när Vimmerby är avklarat så drar vi vidare till Apollo och kollar Luxen. Får se vad kvällen slutar någonstans, nykterhet ska vara mitt ord ikväll. Fast så brukar det ju låta..


Grattis, du har fått en till som har dig som hatobjekt. Fel ord från dig kan få en att verkligen ändra uppfattning, du märker igentingen men andra gör ju tydligen!




Nu är morgonrutinen avklarad, så nu kör vi på nästa
Hejhej!

torsdag



Lördag- bilträff i Vimmerby, sen vidare ner till Apollo och kolla in Luxen
Söndag- tripp till Fliseryd, sen filmkväll

kan jag göra annat än trivas..


Idag har dagen spenderats med Brenna med lunch och annat. Sen blev det ner till jobbet en sväng och pratade med Johanna och Jc, vidare till annat och nu sitter jag här och erkänner att jag är halvvägs till att vända på dygnet.. det är inget man direkt vill..

Imorgon blir det promenaden jag lovade mig själv men som aldrig blev av, sen får vi se vad som händer. Det finns lite inplanerat men som inte behöver nämnas, era nyfikna jävlar!





Förflyttar mig härifrån till säng och tv
Hejhej!


storslaget



då var det spikat, på söndag kommer jag och Jc antingen levande från Fliseryd eller så är vi halvvägs nedgrävna i graven. Men med två män som vi ska ha med oss så känns det som vi kommer klara detta galant. Här kör vi på stort, känns som jag lever nu iallfall..



Idag blir det att inhandla eller rättare sagt byta ut mitt helkroppsmassage presentkort mot Lanza schampo som fungerar skeeetbra för mitt sk "svåra" hår, det var iallafall frisörens ord så det schampot är värt dom 450. För de där med massage kan vara lite känsligt, vem som får inte massera.

Johanna, jag och Jc ska ut och leka med Liam en sväng i parken idag med. GULL!

Nu ska jag ta tag i städning och ta en kopp kaffe ihop med cigg och ett leende på läpparna.
Hejhej!

fika och stall


trivsam dag. Började med fika med Tobbe runt luch och sen kom Petra förbi en sväng och slog sig ner vid oss, drog vidare hem till kilen för att kolla till djuren. Sen blev det hoppträning i Ekelund men tröttnade ganska snabbt, kallt och blåsigt plus att jag var rätt trött innan för det blev en lång natt för fru Persson. Folket kände knappt igen mig fick jag höra men så mycket har jag väl inte förändrats under en natt! haha.


Hur ska detta vad sluta som jag har gett mig in på.. kommer jag loosa?

Helt slut som jag är nu så förflyttar jag mig från Johanna till Jessica
Tack för dagen idag alla..
Hejhej!

gh and some other


Då har man äntligen fått något gjort idag! FINALY. Har också varit med och kollat när Petra red sin fina häst, satt på henne en stund med och sväva är väl det mest passande ordet. Men det var mindre roligt att sitta upp i mjukisbyxor och gympaskor, skavde lite men det var bara att gilla läget!

Imorgon blir det en fika på stan med Tobbe och sedan vet jag inte riktigt vad som händer, 
en tripp till stallet? eller bara gå ut och gå för omväxlingens skull, för det har inte hänt på ett tag.. rensa tankarna för mig själv.


Igår blev det att lira gh hos alex med Jc och jag kände mig verkligen värdelös. Från att gå från expert på xbox360 till att knappt klara medium på 70% på Wii. Fan för wii.



Nytta, ja tack. So long
Hejhej!

kaaj


Jag vill ha den där, men inte att ha på heltid. Men på vägen dit kommer jag ha ångrat i massor, det har jag redan gjort.

Konkurrens och kandidater in my list.



Dagen igår tog jag mig knappt igenom för fyllan blev för mycket, inte alls som annars och självklart hade jag telefonen som gav mig ångest. Billiga drinkar och mycket gratis, det tackar och bockar jag för. Alex var min hjälte och Jc mitt moraliska stöd..


fredag


dagarna som har varit nu har varit både tuffa och känslosamma, men jag tar mig igenom det med omtänksamheten runt om! ensam är inte alltid stark.

Idag har man fått det viktiga samtalet och ska snart på möte, väntar bara på dag.
Annars har det inte blivit så mycket gjort men dagen är ju inte slut än. Jag ska hem till Kilen och fixa med Petras häst och prova sadel och grejjer, vad gör man inte..


Nu ska jag bara vänta på att sis slutar jobbet så jag kan åka hem med henne, sen blir det tillbaka till mitt hem i stan! Ser fram emot imorgon då vi ska laga middag och dricka vin ett helt gäng. Inga sura miner inte, här ska det skrattas! Tivolit i regnet rå.. maybe.




Flyr
Hejhej!


onsdag


lever dagarna hos min älskade Jessica och trivs där. Lever ett helt annat liv nu, socialt och aldrig som förr. Ska börja leva med andra vanor och för första gången bli vuxen på riktigt.
Förr har det alltid varit en dans på rosor, har fått allt serverat på silverfat, alltid fått det jag behövat. Men nu är det slut med det!, och det känns faktiskt förväntansfullt bra. 


Har dealat med 3 idag om mitt abbonemang och fick ner priset 40%, rätt bra ju.
Lite talförmåga har jag nog, det fick jag reda på häromdagen också förresten.. Woopa!


Imorgon blir det ytterligare ett samtal och det är också ett stort steg till vuxenlivet, för som snart 21 åring så tycker man ju att man ska börja bli vuxen någon gång. Iaf i tänkande inte alltid i handlande för barn är jag fortfarande när jag vill.

 
Johanna och Jessica, ni är bäst! Glöm inte de



Nu blir det sängläge med min sovkamrat, god natt folket.
Hejhej!


tisdag

blir inget långt inlägg, har ingen ork..

Vill bara tacka er som har ställt upp till 100, det är nu jag verkligen märker vilka som är mina äkta vänner! Ni vet vilka ni är och vet också hur evigt tacksam jag är.


Tar dagarna som dom kommer och försöker att inte blicka tillbaka.

måndag


09.24 har jag fått i mig en riktigt stadig frukost som kommer hålla ett tag. Blev väckt av att Sune sitter och skriker nere i hallen och vill bli utsläppt. Där va min sömn åt helvete, så nu har jag sovit 6 timmar för jag somnade nog inte innan 2.  i sällskap men en blöt katt



Kvällen och eftermiddagen igår spenderades hemma hos Johanna och pizzakäk på stan. Senare kom Petra, Emma och Jc och där satt vi och snackade lite.

Ett projekt nerlagt, nu ska jag ta itu med det andra.




nu intar jag position i sängen
Hejhej!

hothothot

http://www.youtube.com/watch?v=N4DWy75Fu_s 

här har vi den nya puddingen!, och han är superb. Låten är helt obeskrivligt bra!




hhuja.

skulle varit nykter igår men det är inte speciellt lätt att vara det när folk bjuder och vill fylla. Förfesten blev hemma hos Emma & Freddie men sen drog vi vidare hem till Alex och där började snefyllan. Jippi! annat måste jag väl inte tala om. Träffade folk ute som jag inte skulle gjort känner jag nu så här i efterhand. Hur var det med efterklokheten? uscha. Nu kör jag på kladdkaka på min bakfulla dag.




¨Jag hoppas/hoppades på allt de där, men nä fyfan! trallallalla jag är inte blind

Träffa jc vid 14 och få sig en promenad in till stan och solning på det
Hejhej!

resa och some other

Jo men efter 60 mil om inte mer så tänker jag inte åka långa bilresor på ett bra tag.. hädanefter så spyr jag på de! men roligt hade vi, får väl se om det görs om igen.
Men nästa vecka ska vi till Göteborg igen för att avsluta det hela, eller om jag nu ska med.

Jag fick känna på vad en riktigt kvällsmat var igår! och det var helt supertbt. det fanns inte något man saknade på bordet när vi åt kvällsmat hos Tina och Emma igår.
Och påskpynt överallt och den mysiga stämningen med tända ljus, wooopa! 
men trötta var vi så det blev inte att stanna länge, var tvungen att ha sömn.



Nu blir det dusch för att undvika det främmande folket som kommer hit nu
Hejhej!

RSS 2.0