oturen Persson

nu händer det grejjer här hemma, och något kommer att få ett slut. Men vissa ser det som en början på något bra, och jag vet vad min uppgift kommer att bli framöver. Jag trycker ner mina förutfattade meningar och börjar på ny krita!



Nyss tryckt i mig pizza, det satt fint. Ska vidare in till stan snart och möta Jc sen går jag efter hennes önskemål och ha picknick. På tal om annat så fick jag hem en klocka som jag beställde, jag hann inte ha den i en timma ens förrän jag tappade den i backen. Men med min otur så får det gå, redan på jakt efter en till.


Singstar it is.
Hejhej!

till vilken nytta


don´t fall inlove with me, it´s not worth it.
Man strävar efter att verkligen älska någon, men jag är nog mer för förälskelsen.
Man vill ha pirret hur jobbigt det än kan vara, man vill bli känna lycka, man vill man vill..
För jag menar.. älskar gör och kommer man ju göra i vilket fall som.
Går det ha en förälskelse hela förhållandet ut? i doubt it.

avslutade kvällen igår nattpromenad med Kalea tills han åkte hem, den jycken gör mig verkligen glad! men det finns dom som verkligen sprider glädje och så finns det glädjedödare. det är något jag aldrig kommer förstå mig på, finn er i andras lycka.

Det här är min dag! bara en massa Sandragöra.. bäst att börja
Hejhej!


måndag


21.37 och är inte trött för en gång skull. Har jycken här hemma med, som vänder upp och ner på sängen för tillfället, mys! Men ska vänta på Petra som fick ett roligt besked idag så det blir fira det med henne och Jc med en öl.. tur det går framåt för henne!
Tillbringat min dag med Jc och halva med Petra och Johanna var med en sväng med,
gjorde stan rätt fint! För övrigt så är jag så beskymmerslös som det bara går att vara, är det så här det känns så ska jag göra allt för att det ska stanna så me, happy happy me.

Nu har jag en ivrig hund som vill ut på en promenad.
Hejhej!


290810

nu börjar ledigheten på riktigt, ohh vad jag ska leva! Är förövrigt helt slut, underbar kväll igår och ett samtal efter puben förgyllade kvällen eller ett bra avslut gjordes får man nog skriva.

På tal om annat så har jag blivit en klok människa och fått stopp på ett problem som länge har svävat i luften och inte riktigt ha velat ta sig ner till jord och mark. Men nu är det lika sant som jag säger det.. end of story. Allt kommer bli så mycket lättare nu.

träffade min love of my life idag för första gången på ett halvår, lite känslosamt med det är väl så det ska vara när man levde ihop i nästan 4år. lättnaden kändes och ännu bättre när vi redde ut skitsnacket som hade gått. Härligt!



Imorgon blir det en fika med mitt lilla majskorn och sis kanske skulle haka med, we will see. Har lagt min tid här vid datorn idag, ska kolla färdigt på filmen nu.
Hejhej!

fredag 22.13


ehh vänta lite nu.. fredagkväll och jag kom nyss in efter ett par ex antal timmar i trädgården. Var tvungen att inse att det var sent när det började bli mörkt så jag fick krypa in och sätta mig här och den där duschen är väldigt efterlängtad! ska bara..

I vilket fall som har dagen varit slitsam, jobbet gick trögt till jag skulle sluta och bestämde mig för att gå på övertid helt självmant. Det var bra gjort, så min dag kan jag döpa om till nyttiga dagen, eller flitiga dagen kanske passar bättre in. Ah men de kör vi på! Blev bowling igår med ett helt annat hie än vad det brukar va. Jag och min käresta, Olivia, precious samt ett par andra. Ganska spontant och helt oplanerat då jag och Jc precis skulle gå ner till åströms och ta oss en öl, ja då knackade det på dörren. Så så blev det med gårdagen, ha!
 
Imorgon blir det husfest @kilen, sedan parkfestivalen!


I dont care, nu printar jag in det och börjar inse detta! Halleluja!

Dusch.
Hejhej!

laajdighet, finaly!


äntligen ledighet, imorgon.

Sitter och småsneglar på distaster date på tvn. Rätt sjukt program egentligen.. dom dejterna är vad man vill jämföra med i det verkliga livet. Ibland bara väntar man på att det ska komma fram att allt var ett skämt. Bortsett från pengarna man får så är lättnaden den man vill åt.

Allt har fått dagen att gå rätt snabbt idag, började med jobbet som gick som smort sen vidare till stallet. Wuuunderbart att få komma ut en sväng på en aningen överladdad häst! Men det gick vägen som vanligt, allt sitter kvar i mig.. kunskaperna, lyckan och något annat ovisst. Drog mig neråt hamnen senare med Jc och fick se ett och annat, men sjukt var det blåste men det överlevde vi.





annat.. känslorna flödar som vanligt. Problemen växer samtidigt som jag avverkar andra.
I can´t sleep with desperation by my side.

Ska smälta min McDondald´s som jag drog i mig nyss och göra plats för gosakerna.
Hejhej!

wrong turn

allt har fått sig en helvändning.. vi är som världar som kolliderar och det finns ingen återvändo. Uscha vad jag har ställt till det.

20.13



har insett att jag inte kommer vakna till liv ikväll så jag låter det vara så. Däckade rätt fint hos Johanna och det fyrbenta djuret kom och la sig bredvid eller snarare att vi skedade, gos! Hamnade hemma i kilen nu och där stannar jag, orkade inte följa med till stallet med Petra och Johanna och grejja.


Hatar dig din förbannade snok, fast du vet ju inte bättre än vad du själv håller på med. Du har fastnat i fällan som många andra.


ändrade planer, drar mig visst till Johanna och genomför filmkvällen, min RedBull får hjälpa till att hålla mig uppe och väldigt vaken. Nu dusch.
Hejhej

tjockisdag


Ikväll kommer bli en sån kväll då man inte gör ett jota,  feta till det lite med chips och dipp. Ta igen på krafterna ihop med all fetmat, haha! Igår spenderades kvällen i skorpetorp på det sk ikke myggfria stället, för slygfän va de som jag aldrig sett maken på förut. Det var hemskt, tror man har blivit van stadsbo för ett tag. Vidare in till kråkan med Petra för att ehhhm, få hem en full krabat.. det gick som smort.

Inge semestervecka för min del inte, det blir jobb hela veckan istället. Älskar jobbet men känner att ledigheten ändå ropar på mig. Det är nog lite som folket säger om mig och jag håller med om. Pensionär, trött hela tiden, fikar och älskar att sova.



Det finns ni som är tröga in i märgen och ni som bara har det lite smått under ytan, kalla det medfött för det börjar jag tro att det är. REAL LIFE



Kilar ner till stallet och rider
Hejhej!

edvice


sista dagen gjord på fiket för denna vecka och lite till, back in one week.

inväntar Jc och Petra som kommer snart så blir de fika i självaste Kilen! med det går inge nöd på kaffe och det sociala. Har mycket att prata om själv känner jag. Vill ju inte skriva ut hela livshistorien här och vad som försigår i mitt liv. Får inte så mycket i gensvar här och inte heller några kloka råd, så jag ge fan i att.

I´m going with the flow and where i land i will stay.
Dumma dumma mig.



Nuuuu har jag inte tid med det här och er, exqusimoi.
Hejhej!

move along


svåra tider nu, två flyttar in och en ut. Splittrat med det får gå som med allt annat!

Helt sjukt slut efter jobbet med en massa övertid på timmar, men det fylls måttligt på i min plånbok. Spara till liseberg på söndag, men låter det vara osagt på om man orkar ta sig med. Helgen kommer nog bli tuff, utan jobb men på annat. Kräftskiva nästa helg! no invites, höhö!

det där lyckliga ska jag nog inte ta ut i förväg, jag väntar..

Helt galet vad jag har växt som person efter att ha bott på annat ett halvår. Självständig är nog det rätta ordet, inge tjat här inte. Men saknar min sambo lite, uuuhu. Men vi träffas så ofta ändå så hon är allt annat än bortglömt, lilla majsen. Och hos mig bara ekar det bacon överallt. Jag får nog skylla mig själv för jag gjorde det namnet rätt bra.



Checka tvätt, plugga in musiken i öronen och dra racet med damsugarn.
Hejhej!


ge mig mat!


hungrig som ett gnu och väntar på min syster alias blixten. Bor numera i Kilen och är hemflyttad till flickrummet. Konstig känsla men hemma är ändå hemma. Kunde varit annan stämning men det är nu det bara är att gilla läget och köra racet. Det rör mig inte i ryggen att du vandrar runt som en igel, jag står på egna ben!

Jobbar mina två sista dagar på fiket innan jag får min ledighet, känns underbart men samtidigt lite tråkigt då man kommer vara rätt rastlös. Men jag får ta och sysselsätta mig om dagarna och ta mig själv i kragen och börja motionera. Dra ner på rökningen? Efter jobbet imorgon så drar jag till lekplatsen med Liam och Johanna, myspys! feed the ducks.
Lugn kväll förövrigt.

Hemlighet, wowow!

Vill ha min mat som väntar redo på mig i Kilen, heeeem nu!
Hejhej!

.

jag lever på dina ord.

förbannade måndag


välkomnade träningsvärken
lite fint dagen efter mitt ridpass, skönt! då fick man känna på att man levde iallafall. Har bara en veckas jobb kvar nu sen kommer min sk semester och det ska bli riktigt gutt. Ändra mina levnadsvanor lite, börja motionera igen och få ordning på det jag har åstakommit.   Jag hatar verkligen måndagar, helt meningslösa..
det är dom och söndagarna.

du är inte van och kommer aldrig vänja dig vid att någon sätter emot dig. Dags att börja ändra på det nu, för jag är van att bli prioriterad hur sjukt det än låter.



Kilen here i come, along with my sis.

Drar mig neråt stan med Jc innan vi påbörjar jobb och en stängning ihop.
Hejhej!

secret


ditt sms gör inget annat än att göra mig glad, du är som en drog! men som alla andra droger så är också du förbjuden.

Satt mig egentligen här som tidsfördriv tills jobbet börjar, men tankarna flödar på som vanligt. Hade en trevlig kväll igår då vi drog ut ett helt hie till gunnarsö med kaffet och de sociala. Hoppas på att min powerade kan göra mig pigg nu då jag gick upp så förbaskat tidigt för att hinna med en solning innan jobbet. Men det märks ju vem som inte brukar gå upp tidigt, jagjag!

Secret.


Dyngvarm och ska ta mitt assel ur puffarna och börja göra mig till människa.
Hejhej!

onsdag


Om du inte skulle kommit när du kom och var så perfekt i tid så skulle vi inte ha det som vi har det i nuläget, allt är tack vare dig..


Bara älskar mitt jobb nu, fast det blir ju vad man gör det till. Massor av jobb kommer det bli, kalla mig beskymmerslös för det tror jag att jag är nu. Behöver inte mer än det jag har nu. Vänner har jag men få, men jag vill inte ha fler. Kommer aldrig hitta mer äkta än dom jag har nu. Vissa som det en tävling att ha mängder av vänner, men vad tjänar det till? Man tar dom man vill ha och man ska komplettera varandra bra och det är precis det vi gör.
3 är ni och 3 kommer ni förbli.

                           
                            Ren tur att alla jobbar på flanaden , höhö!



Onsdag it is och nyktert ska det vara..heeeela helgen. Käk med sis nu.
Hejhej!

sluuuut

smarta ord från min sambo har gjort det lättare att leva, det firas! Mindre roligt med huvudvärken jag har, tur det finns botemedel för sånt. Treon är för tillfället min bästa vän.

Jag vill ha mitt sommarlov nu. Efter att ha jobbat 6 dagar i veckan i snart 2 månader så skjuter jag mig själv snart om jag tvingas jobba så länge till. Ge mig ledighet!



Tryck ner din självkänsla och börja fatta att du är värdelös. Ojoj, hårda ord men bara sanning.

No more update today, tired as hell.
Hejhej!

måndag


klarade jobbet rätt bra med tanke på den sömnen jag fick inatt, det bara kröp i benen på mig. Men somnade gjorde jag iallafall, och vaknade mindre glad när dom började med borrandet i lägenheten under igen! Fyfan säger jag bara, men det är väl min otur som har hittat hit igen.

Ska köra bil ikväll, var fööör länge sedan nu så vi får väl se om jag tar en sväng ner i diket och upp igen eller om jag går ur bilen med stolthet. Kvällspromenaden ska jag kirra med.

Vill ha hem min post, haha!




Röjja upp i här hemma innan vi drar iväg på äventyret.
Hejhej!

en gång och aldrig mer, real fact.


är inne i känslosamma stunder. Finns dom som har gjort mig illa och är helt omedvetna om det men som kommer märka av det med tiden. Fast dom finns nog inte, för det är denna som orsakat detta. Baksmällen kommer att komma och då är det mindre roligt för mister perfekt. Sen kan jag inte rå för mina handlingar i detta nuet som är, för det är i nuet jag lever och i mina stunder som dom här skulle jag hellre vilja leva i fantasi.

Vet nog inte vad älska är längre, känns bara som att jag hatar att älska. Tror fortfarande på att man bara kan älska en gång och då har jag haft min gång, inget jag ångrar för jag kunde inte hitta bättre! Dags att börja lyssna på vad alla säger att bara leva livet nu för jag är inte så gammal. Jag hinner med att få barn och få stadigt, kommer med tiden!


Nu kan jag äntligen gå som jag vill utan att ha i åtanke om vad som kanske kommer hända, dags att börja leva och bara tänka på mig själv. Skulle vilja printa in något i dig som du aldrig kommer kunna glömma, men lättare sagt än gjort.. som allt annat.


http://www.youtube.com/watch?v=98e8P1us7RY&a=4oVf-d_DwKAhZIXYD5X1CmdLCQNkigUG
repeat, ohh yeah.

I know I should be happy
about the things I own
But thay wont satisfy me
And still I feel alone

No, they wont help me now

Hold me up
I’m feeling down
Just a little bit, Just a little bit
Hold me up
I need you now
Just a little bit, help me find my way again

So they told you
Life is about to find a place
But I don’t really get it
Cause I feel i’m out of space

My walls are closing in

Hold me up
I’m feeling down
Just a little bit, Just a little bit
Hold me up
I need you now
Just a little bit, help me find my way again

My walls are closing in

Hold me up



Kvällpromenaden med min kära sambo är tagen och unnade oss en milkshake på donken, och kan ju egentligen säga att skjutsen hem väntade på oss, haha!

Förflyttar mig till säng och tv, jobb tmw as usual.
Hejhej!

-

mina problem är grundade av din handling, tack!


sjundeiåttondetvåtusentio


har gjort mitt idag men de blir lite till. Bowl med Jc, Johanna, Petra, Kim och Jocke. Så fyllan hör nog hemma @thebigbang och utgång något senare. Min plånbok är varm nu det lär ju varmt i den ikväll. Kollade läget ute igår men det var inge för oss så vi begav oss hemåt rätt snabbt.

Sluta kom till mig och jiddra! skitsnacket som ni kör med kommer ut genom ena örat och går snabbt ut genom andra. Re ut det själva..



Imorgon blir det att hoppa upp på hästryggen igen, har nog inte ridit på ett par ex antal veckor. Blev inte av senast det bestämdes, kom lite skitivägen. Så det är vad det blir imorgon. Ska hjälpa Tobbe på bageriet med Jc också.. känns som att det är det minsta man kan göra för våran chef som har fullt upp! Ska plocka svamp med far med, det är faktiskt woooligt.
Lite spänning i det hela. Nästan så man vill ha morgondagen nu, bra söndag!
 

Ojoj, det hela har gått över till bara hat
. Lika bra så slippet man det hela, och äntligen kan jag få känna det jag alltid ha velat och kan få rätsida på en och en annan sak. Det här var det smartaste jag har gjort på länge! För klipsk är det sista jag är, ha!


nyss fikat med bror och syster, tårta och kaffe yummie! no time for this.
Hejhej!

lillördag


är det fullt normalt om man har kramp i händerna efter man har stått och rullat chokladbollar i nästan tre timmar, JA!
Sov lagom länge till sis ringde och väckte mig för fikan, så det var bara att gå upp och klä på sig och dra fikan. Den e goooo! Efter jobbet så blev det donken med Jc. DÄR har vi en som är beroende av skiten. Säger man något och McDonald´s så drar hon öronen till direkt eller en förfrågan om att åka dit så lyser hon upp som en sol.

Oskyldig flört skulle man nog kalla det, inte direkt ögongodis.

Nu är det igång igen, man kan tydligen inte ha killkompisar utan att folk tror att man ligger! fast nu är det ju inte riktat till folket utan bara till en enstaka och det är illa nog.



Lillördag är det idag ja, åströms får sig nog ett besök.





Texten gör låten. Så som många andra, utan bra låttext så är det heller ingen bra låt.
http://www.youtube.com/watch?v=GILPX4XTRTA



ojoj nu rinner tiden iväg för mig.
Hejhej!


kvltstid


jag känner en annan som i sin tur känner en annan som känner mig.
Så varför vet inte jag vem du är? stupidooo.

Nattpromenaded kirrad och fått lite kvalitetstid med syster, härligt men också väldigt berörande då det aldrig händer numera.. men det ska det bli bättring på! redan imorgon faktiskt, fika inbokad. Även att det är ens syster så går man miste om känslor som man har missat eller bara inte haft tid att lyssna på, DÅLIGT SANDRA.
Men som sagt, bättring på den fronten.


Haha hittade ingen bättre bild på oss, så hon lär ju döda mig för den här.

Åhhh vad jag inte vill ha stängning imorgon nej nej nej. Så finns det annat som slits i mina tankar, men jag skjuter mina problem åt sidan ett tag och tar tag i dom när det är gränsfall till psyk, ha! Nu vill jag lägga mig framför tvn och det är precis det jag tänker göra. För ni vet ju att det jag inte vill göra, det gör jag inte. och tvärtom. Här ska inget stå ivägen för mig. Huuuula.
Hejhej!

not alone

    

I’ve got your back if you got my hand. This isn’t over, it just began.


http://www.youtube.com/watch?v=oTcdRBoD1F8



Inga problem här inte, nu drar vi iväg på annat även kallat äventyr.
Hejhej!


dunno


slut som en annan borde vara efter 8 timmar, men mina 5 är rätt krävande med så det nöjer vi oss med! Satt mig här i brist på annat, men ska nog gå till kilen fram och tillbaka tror jag. Bra musik i öronen som tankarna som flödar är en bra kombination, och promenaden slutar oftast i att man har fått klarhet i vissa saker.

På onsdag ska det ridas igen efter hur länge sedan som helst, det kommer nog kännas! Måste nog erkänna att jag har försoffat mig lite, inte för att det syns på utsidan men lat har jag verkligen blivit och det är inge bra inge bra alls. Ändring fröken latmask!

                          
                          Old shit, very old shit



Oojoj, flashbacks på en väldig gammal historia. Vad hände lixom?


Beger mig
Hejhej!


meningslösa måndag


nyss hemkommen från äventyr, eller det vill jag nog inte ens kalla de längre. Så nu vidare till jobbet och se fram emot en stängning, puhhh vill inte!
sitter och lyssnar på musik och tänker tillbaka på vad som egentligen har varit misstag och vad som var misstag då men som har tagit en vidare i livet. Vissa saker saknar man mer än andra, och så finns det de som man vill ha ogjort. Men jag lever i nuet istället och tänker skita i allt och bara köra mitt race så får man se vart man hamnar. Men man ställer sig ändå frågan; vad gör man om 1 månad? och hur ser livet ut då..
http://www.youtube.com/watch?v=QGK7rv2qvDg

Igår blev det kalmar och blev en hel del inköp, men inga impulsköp så det är ju ett plus. Det brukar ju oftast bli det när man har endel att spendera. Helt klart nöjd med allt iallafall.

Jag ska fortsätta säga att jag mår bra, då slipper man frågorna. Men jag ljuger ju inte om jag säger det! Strand med VIP i helgen btw.




Kila neråt till jobb-19
Hejhej!


RSS 2.0