never easy

om jag kunde så skulle jag inte tveka, för om jag gör det så förlåter jag aldrig mig själv. Finns bara en chans för detta och då ska jag gå raka vägen fram och kliva över allt och slå allt som är i min väg för att få känna så igen! Det finns varningstecken jag har lärt mig att se efter och har mer och mer blivit en människokännare så den svåra vägen blev plötsligt lättare.

feelings are the reason not to give, i got it analysed.
things I done to do to make it right, seems to far away right now.





Drar en runda i rummet i väntan på Jc.
TJOOO!


måndag


nu ska ledigheten få kännas på! blev jobb igår och blir inte jobb förrän nästa söndag så glidardagar är vad jag kommer ha nu, eller bara mycket kvalitetstid med mina nära och kära. Började min morgon idag helt underbart, en ridtur i snön på min älskade häst.

Helgen blev trots allt nyktert, hade andra tankar när vi drog iväg och bowlade men det blev inte så mycket av det sen ändå. Vi drog oss ut till pubarna iallafall. Jag såg den jag ville se, och lite mer. Barsittandes blev vi ett tag sen sökte vi oss hemåt.

vann över mig själv, och har mig själv att tacka!
Lite så jag inte har tid för det här nu.. luncha med Jc, sen några rundor med henne på stan. Ska även hämta upp två paket som ligger och väntar på mig!

HEJDÅ


trapt


Jo lycklig är jag, men lyckligare blev jag. Tänk vad en sån liten sak kan göra..

Har haft hur roligt som helst ikväll. Oskar kom förbi på en fika med mig, Petra och Jc och så mycket har jag nog inte skrattat på länge! woooligt woooligt. Ännu roligare fick vi påvägen hem när Petras bil pajjade totalt, både det ena och det andra! mindre roligt för henne men guuuud vad jag skrattade. Innan blev det en snabbfika med Jc och pratade ur mig rätt rejält, berättade allt som missats.. Alla småsaker man tror man har är i själva verket rätt stora har jag kommit på, det märker man när man väl sätter sig ner och pratar igenom det. happy me..

Vill inte sova, vill tänka. Något jag aldrig annars vill, men tankarna gör mig glad därför tänker jag resterade minuter av denna kväll för snart är det dags för sängen så jag orkar med jobbet och bowlingen imorgon.


du gör mig lycklig för någon sekund, det räcker..




Lägger mig framför tvn till jag går in i drömmarnas land
HEJ!



.

har gjort något jag skulle backat för att göra om det var för 2 månader sedan. Övervägde mitt beslut och hoppas på en positiv reaktion.


union square



vågat vågat vågat
säger jag bara. Allt började med ett vad om ett bad i våran sk pool på gräsmattan i självaste snön. Här var det inga tomma ord inte, han gick i och gjorde som sagt. Aldrig att jag trodde att de skulle ske, men han har stake! det gjorde kvällen igår kan jag lova.


http://www.youtube.com/watch?v=Ixun5QK6D4c
http://www.youtube.com/watch?v=ASpZqADpBVc
låtar med minnen, oohhja.. i can feel it!




Jobb imorgon, stängning med Jc med andra ord teamwork.. från jobb till bowling. Blir nog en runda in till stan idag och göra mina "to do" grejjer. DUSCH. Heeejpa!


1 månad

är numera hatiskt med ingen som helst anledning.. men bara i min ensamhet. Tänker tillbaka på verkligen allt, konstigt att det negativa får vågen att sjunka långt långt ner.. mer diagonalt än förr. Men ytan har alltid funnits där och jag finner alltid tillbaka till den.



everone has a choice, why cant i make mine!


Har beställt hästsaker på en fyrsiffrig summa idag så nu kommer min häst bli välutrustad, allt för henne. Nu har jag allt jag behöver och lite till. Första julklappen är fixad också, bra att vara ute i tid för en gång skull! 1 månad kvar till julafton! helt ofattbart.



snusklubba, snusklubba, snusklubba! FYFAN. något av ett beroende..
Dusch sen film! HEJ

onsdag


bra dag igår. Packade åt min kära vän och hann även med en kvällsfika. Avlsutade kvällen rätt bra med en sjukt bra film Den osynlige. Jag har alltid sagt att alla filmer är förutsägbara men inte denna film, det var nog det som gjorde den så bra! Tröttare än tröttast efter filmen men ställde mig faktiskt och lagade mat, det satt fint.

Jessica gjorde kvällen eller natten igår får jag nog säga när hon skulle gå och lägga sig och inte tyckte att 2meters sängen räcke och la sig istället bredvid.. klockrent! Härligt att bli väckt av någon som svär och kastar vatten över hela rummet!



om det vore sommar så vet jag vart jag skulle ta vägen ikväll.


Har en förbannat seg dag känner jag! har inte vaknat än. Men ska ut till stallet och dona hos hästepållen, sen blir det en ridtur i snön, trivsel. Sängen ett tag framöver nu. HEJ!


drömmarnas land

förbannad på allt jävla regn, finns ingen som helst anledning till att de ska regna så inutahelvete. Så ja! förbannad är vad jag är. I kombination med alla jävlar som tror att dom kan behandla alla andra som en påse skit, helt oacceptabelt!


Hoppas på att Justin finner mig i drömmen inatt!

yesterdayandtoday


då har jag återligen fått känna på en rejäl bakfylla. Men det hindrade inte mig från att vakna efter 3 timmars sömn, vingla ut lite fint onyktert till stallet och ge hästarna mat. Sängen fanns ju trots allt kvar när jag kom in igen så det blev några timmars sömn till..
Gårdagen med husfest hemma i Kilen blev väldigt lyckad, mindre roligt var det att plocka bort och städa idag! fyfan säger jag bara. Lukten av gammal äcklig öl får mig spyfärdig.

Men bakfyllekäket blev bra iallafall. Vi drog oss till AsianHouse och åt och vad fint det satt! maffig mat på bakfylledagen sitter som smort, baaaara bra!



Nya jobbet imorgon, blandade tankar och känslor! lyx med efterrätten. Sola nu.
HEJ!

alloance

lever numera mitt ociviliserade liv. Bara jobb idag, och en promenad blev det tillslut. Blir inte mycket mer, måste ha sömn. Sov skit inatt, måste ta igen allt.. tv tills jag stupar. Fika med Elin imorgon med, vill det och gör det!..


jag går, jag bara går förbi och jag bara kollar, bara för att kolla. jag är fast. Såld var jag en gång i tiden, men inte i mitt nu. Inga känslor någonstans, bara hos mig mig och mig. NO ALLOANCE!







Someday we'll all reach higher.



är starkast ensam. 
skölja ur åbäket jag har i pälsen. HEJ!

!

i det här läget finns det INGEN som förstår.. motfrågorna gör mig bara så förbannad! för er verkar det som en skitsak och därav diskuterar jag inte med någon av er. Om ni hade kunnat satt in er i min sitution så skulle ni inte ens behöva ställa frågorna som ni gör! FYFAN  kom inte och säg att ni förstår när ni i själva verket inte fattar något!

Isolerar mig nu som alltid! HEJ!

09.00

beslutsamhet, till sorg men har gått bestämt över till ilska och jag grejjar inte detta. Det jag inte ville höra, hörde jag och där satt det stopp! besvikelse.

Fikan med Elin igår kunde inte varit bättre, hon är klok hon. Blev några rundor på stan med men utan lycka att inte hitta något. Känner att jag måste hitta något att ha på mig i helgen..
Nya schemat kommer upp på jobbet idag, ska bli intressant att se.


colour to to.
TJA!


15-11-2010

har något gått snett när man inte vet vad det är när man får en avi om att ett paket ska hämtas ut, njaaah!. Lite impuls men när man väl öppnar paketet så blev det visst välanvändligt!
himla bra dedär..

Firade pappas dag igår och hela 6 paket har man kostat på sig, men vad gör man inte för sin älskade far! Mest synd är väl att bara 2/3 barn firade honom.. Där är också något som har gått snett.. vad är det som händer egentligen!

Ledig från jobbet imorgon, det betyder att det blir en tidig morgon med ridning och fika med Elin! har lite att ta igen känner jag. Ska rida för första gången i paddocken på Fina imorgon, ska bli roligt och lite av en upplevelse kan jag tänka mig!


Finns något som jag ångrar så djupt i denna värld. Hur kunde jag varit så korkad! Vart fanns mitt samvete och vart i helvete fanns tänkesättet. Nu vet jag vad ångest finns iallafall, hos mig!



Färga håret nyyyyy, och en schnyyys på de!
HEJA!

10cc

70-talet is the shit. Fan, dom kunde ju då med! mitt i prick..

http://www.youtube.com/watch?v=kShTUmYRyCw


kaos.


har en sån där dag då man absolut inte vill göra någonting. Regnet gjorde mig helt opepp på livet, det skulle snöa tyckte jag att jag hörde men här har det inte snöat det minsta.
Hatar regn, hatar snö. Men föredrar snö över regn.. blött blött blött. Ska hur som helst till jobbet snart och få lite gjort där. Hoppas på lite folk men det lär ju bli raka motsatsen bara för de.. det finns väl ingen som vill ut i den här kaosen!


Det fanns nog lite av alla möjliga olika känslor i helgen.. hat, kärlek, sorg, lycka, besvikelse. Jaaani, inte ens det räcker. Men jag då, jaaa vad hade jag får känsla.. lycka och lite av allt.




Hoppar in i en varm dusch nu och hoppas på att piggna till, för det har jag inte gjort på dom tre timmarna som jag har varit vaken nu.. inte ens Red Bullen gjorde sitt!
TJAO.

dday

BOWLING & FAKE OCH SLUTLIGEN ÅSTRÖMS. lite så jag har längtat!


fredag


Joo men de va skönt att man har dragit ner på rökandet, det trodde man väl aldrig. Jag har mina trick!, eller var det bara ett utbyte..  you name it!

Känns som den här fredagen får bli en integöranågotdag. Ska ta mig igenom jobbet sen bara inte göra något, inte något alls faktiskt. Lägger energin på morgondagen istället då det blir något man kan kalla jobb, för lön får vi iallafall.. städdag på jobbet. Sen efter det ska man ju lyckas att samla krafter till bowl och hitta någonstans alkoholen ska rinna ner för mätt lär jag vara efter allt vi kommer äta på jobbet!



Lyx för mig idag, sis kör snälla mig till jobbet.
TJAO!


är bara..

..en dag till, sen är det helg och en väldigt efterlängtad öl! Vi får väl se om klotet går bakåt eller framåt för booowl blir det på lördag med ett helt hie!

Tror jag gick upp lite för tidigt idag, stallet är avklarat och har hunnit rida Fina i skogen med, fina pållen. Det är inte alla dagar det finns timmar över till att göra annat innan jobbet börjar. Så i brist på annat så drar jag väl några varv med damsugaren då och tvättar lite.
Men först!, ut till hästarna som busar i hagen.. YEEEY!

you're older, but it seems to me that i'm wiser.


kommer bli..

.. en intressant dag imorgon. Nytt fast ändå inte nytt blod som stänger med mig imorgon.
På tal om blod så lyckades klanten jag få mitt finger att ilblöda när jag skulle göra rent lattemaskinen idag. Välkommen blod! Har spenderat mina sista timmar ute i stallet, så nu blir det enbart säng och tv.. Orkar inte me annat, knappt mig själv längre.



Imorgon blir det iallafall en sväng i skogen på pållen ihop med trollungen innan jobbet, snabba ryck. Nae fy, jag somnar här snart. HEJ!

0211-2010


allt känns så magiskt. Hästarna har vi här ute nu och all tid läggs verkligen ute i stallet, finns inget jag hellre vill. Jag vill inte ens till jobbet idag, inte en sekund. Jag vill bara kunna gå i hagen och kolla till hästarna och bara vara.. När allt föll på plats så har mina andra sk problem som jag hade inte ens kommit på tanken, och de gör min vardag ännu lättare. Uuuuhja vad mår!

Dusch before work.
HEJ!

PÅLLAR

vi kom, vi såg, vi köpte.. Nu står det hästar här ute i stallet igen som förr. Så jag tog utsläppet imorse och släppte ihop alla tre och det jättebra, men fick hjälp av Tina med tanke på att det inte är världens lättaste när man ska få ut alla på en och samma gång. Men imorgon hoppas jag att hästarna vet var dom ska så det bara är att öppna boxdörrarna och släppa dom.

ska snart följa med Petra till besiktningen med råräsern. Efter det ska vi smita in en snabbis på Granngården och Djur och Natur för att göra några inköp. Lär bostätta mig i stallet och stanna där hela kvällen. Finns inget annat som drar längre..


Drar ut till stallet ytterligare en gång idag i väntan på att Petra kommer.
HEJ!


RSS 2.0