reality

finns en som sjunker mer och mer. Och skrattretande ord som kommer flygandes förbi om din verklighet! Din verkliget gör så att jag lever mer. vad hände med allt jag trodde på.

One thing is for shoo! Kärlek till denna grabb och självklart till dig Haaaanna.





30min sen är jag människa och förhoppningsvis på jobbet.
HEJ!


fredag



dags att börja med dessa rader. Händer inte allt för mycket i vardagen ändå, hade ett jävligt jobbpass idag och lär känna av det imorgon med när man patrullerar fram och tillbaka mellan kassa och disk och dedär. Men ser fram emot ikvällen då jag, Johanna, Petra och Jc drar ner till Lilla Krogen och käkar flott med lite vin vid sidan av.

Har numera ingått i ett förhållande igen, och ja. Det kändes rätt även att jag har ältat om att; ja, jag vill vara singel och ja vad skönt det är. Men jag föll tillbaka och ville ha dedär jag hade förut som så mycket annat. Annars rullar det på rätt bra!


Igår brast det för mig, har för mycket. Jag hatar att vänta på ett samtal och speciellt när det är så viktigt som det råkar vara i detta läge. Och jag, jag är helt hopplös vad det gäller samtal, får jag inget svar i andra änden så ringer jag 1000 gånger om! fy mig... Och ännu mer fy på Johanna som sitter och kollar på Betnér nu som verkligen inte är något för mig .. Tur BigBrother börjar snart!  Här slutar jag denna fredag.



HEJHEJ!

where did i go wrong



det var jag och brownien imorse, en väldigt sann vän! finns inget bättre än att vakna upp som jag gör. Ha någon bredvid och vaknar av att mina fyrbenta kommer upp och buffar mig till liv. Men jag låter det vara så, vill inte bli stämplad och tänker heller inte låta det bli så. Raka ord är det bästa. Ärligt talat vet jag inte vad det är som tar emot! för det finns inget tänk om längre.

är numera haltande tack vare min klumphet utan någon som helst reflex. Min fot under en skodd häst med brodd på några hundra kilo! Huuuuh, töntig som jag är gnäller jag som om det vore något gigantiskt.


byn snart och träffa Frida för en fika, var ett bra tag sen nu så det ska bli roligt! Ska kila in en sväng till Salong Fin och köpa på mig en massa, smiter sedan in till grannstället och lägger mig i solariumet och unnar mig det en stund, tycker jag!

                                                                                                                                         oron bara växer i mig.




tvåtusenåtta.


HEJDÅ PHOKES!


en dag som alla andra



suverän helg med bara massa dumheter! Det reds på tjuren för nästintill oss alla och FY vad roligt det var. En utgång efter med en massa dans på Åströms. Och det där med Cecil fattar jag inte!, för vem fan går dit numera. Vilket skitställe. Folktomt och bara geeks. Vi gör det bättre på Åströms!      Men nu blir det lugnt ett tag fram över, det enda som är inbokat är vinkväll och god mat med bästaste Hanna på HotellEtt nästa helg. Alla hjärtans dag var det ja.. lite så jag inte bryr mig. En dag som alla andra faktiskt. Är nog en som många andra som tänker likadant för ärligt talat så är jag inte mycket för trams och romantik! för det är precis vad det är. Men uppvaktad blev jag lik förbannat, choklad för min del och en aning chock på pappret däribland all text.


Jag ligger på latsidan, jag är för lat och för oengagerad i allt. Läkarsamtal imorgon om något helt annat för nu skjuter jag inte på det längre.. Hanna blir så arg då, haha!



cigg ihop med min käresta på balkongen sedan hemgång.
HEJ!

let the fun begin



ehm jaaa vart börjar man när man är skapligt sur att det faktiskt inte kommer ur ett enda ord från mig just nu, för att ilskan lixom tagit över. Men jag får ta tag i den bittra sanningen och även mitt liv och sluta trampa i samma sörja. Frågan är vem ger jag skulden, för många inblandade så allt blir bara pannkaka och väldigt rörigt!
Men skulden jag ger dig gör ingen skillnad, jag mår bara bättre av att hata.



och Petras mandelkubb, ja dom ger jag fan i! inge samarbete mellan oss inte.


Titeln står inte för intet.


Tack för gårdagen Johanna och co. Efter stans rundor x2 så hittades det en outfit till helgen, åtmistånde till en av oss.. Så idag är det torsdag och det snöar, det gör mig inte gladare.
Jag lagar mat nu och hela dagen tills kvällen kommer inpå oss då trollungen ska ge sig på hoppning på Fina. Jag skulle kunna gjort det men jag vill se krabaten själv.
Jag ger mig neråt till kaffe och pappa.


HEJ!

beat it.


jag skulle göra annat, bara sätta på en playlist.. men istället fastande jag här. Och ikväll blir det bowling för bowla de gör jag aldrig. händer nästan aldrig! Lite så jag måste skylla på att jag måste öva till nästa helg då vissa ska spöa jobbet så det bara slår och vibrerar i golvet. det är jag och åttan!

Blev att kika ner till apollo igår med Jc och kolla vad dom hade gjort med stället efter renoveringen, men det var inte stor skillnad. Vissa moment var väl uppfräschade men trodde på mer. En liten stund blev några timmar och ett litet intag av det fina, något drar.


Imorgon måste jag och då menar jag verkligen måste!! jag hem till Johanna och hälsa på Liam, det finns ingen stopp på kärleken för honom! jag lovar, om barnen är och förblir som denna man så vill jag ha barn. Men okej, det är ju inte bara Liam som drar, självfallet Hanna med. Kommer imorgon!



Livet är hårt och det visste jag då men jag följde inga råd, jag är självlärd.





Jag tvingar mig till rundan. HEJ!


det förgångna


vet inte vad som har hänt med mig som en gång i tiden alltid ville tävla, alltid ville ner till ridhuset och göra en skillnad på en häst. Vill numera bara bli ett med hästen på en annan nivå. Visst kan det vara roligt att få något extra att göra och rida till hästen ordentligt. men saker och ting har förändrats.. Tar mig nog en sväng ner till ridhuset och ser vad jag kan göra med Fina idag.

Imorgon blir det debut på Apollo efter ombyggnad med Jc. Ska bli kul att se vad dom har lyckats att göra med stället, får se om det blir någon debutdans. Tvekar något på det eftersom det är planerat nyktert surt nog, men jobbet väntar alldeles för tidigt på lördagen.. Får ladda till nästa helg då det är fulla rullar med hela jobbet. För fulla kommer vi bli, aaaallihopa.

Saknar min Qyenn . Och självklart Rufus. Eller helt enkelt mitt förgångna liv.





Stall och det. HEJ!


underbar känsla


vilken dag! kunde inte börjat bättre än på hästryggen där jag satt med solen i ansiktet och min älskade häst var en pärla som alltid. Hade behövt solglasögon. Och bara tanken på solglasögon gör mig sjukt glad, hade en stark vårkänsla idag och bara hoppas på att vädret håller i sig.

two hours left, sen går bilen i riktning neråt i landet till självaste kalmar.
Inge tjat om vinterjacka utan istället en vårjacka.. men jag kommer nog hem med mer än så. Meendå, då är ju allt som det ska. Klippning är bokad så nu ryker håret!  det går inte bara spara och spara. Okontrollerat, svårstyrt och bara slitet usch, fy och blääää på det!


Hade en dröm inatt som jag önskar kom till verklighet, men drömmar att till för att drömma sig till tror jag. Förbannat dåligt dåligt dåligt!


Tack för en oförglömlig kväll, jag kommer iallafall länge komma ihåg den! det ser min kropp att påminna mig om! MY LEGS.







HEJHOPP, jag ger mig.

RSS 2.0