no freakin idea

Vilka sega dagar det har varit , och vädret har varit helt splendid bara för att man står och knegar på jobbet. Hoppas på en bra dag med mycket sol för då är man ledig! Blir en kalmartripp med för att slösa lite pengar.. Idag fick hästarna sin första natt på sommarbetet, dom slåss rätt bra med blindingarna där nere.. stackarna. I en annan miljö hade jag också velat vara häst. Mitt förra eller mitt kommande liv kanske. Nu kryper kryper jag till kojs . Tjo!

onsdag

Vilken jäveldag rent ut sagt. Jobbet fick mig att gå i lågor idag. En Sandra utan mat och en jävel som tror att käften ska växa igen på henne om hon slutar prata blir en galen explosiv Sandra. Som sagt, mindre bra dag. Men den börjar vända, ligger äntligen i sängen och ska snart förflytta mig till nästa säng och ha donken mitt framför näsan på mig, huuuja så gott! Jag låter tanken stanna där..

det som var

Billys har gjort det igen, deras pannkakor är något jag skulle äta iaf tio gånger om dagen. Blev en helgalen helg och heldagar med Johanna. Vi har nog kommit på båda två att saker som görs diskret ska också hållas diskreta men ibland är det verkligen svårt.. fick en och en annan känsla på puben, saknad och bara helt crazy thoughts. Jag var tydligen inte ensam om att se i syne.. Nu väntar jobb, tur att göra något vettigt av vardagen. Sätter stopp här, blogga genom telefon var inte det roligaste. Nu pannkakor!

...

Ibland får man sig en tankeställare, någon som är till för att finnas här sin tid på jorden. Andra kortare än andra och slutet är närmare för vissa.. det är nu som först man börjar tänka på sista stund och dom sista orden som sas. Denna dag blev tragisk, vila i frid!

hatar..



.. ljudet av mygg gör mig galen! dom kommer ju helst av allt när man försöker sova med och under sömn också tydligen. UTROTA dessa äckliga små jävlar.
Min lediga dag det här idag och hann med rätt mycket ändå. Stan med Petra, Kim och ballen, hjälpte Kim med kläder så han kan klä sig som folk haha! Seeeekade plånbok till ballen och avslutade rätt fint med en kaffe och glass på jobbet. Back to work tmrw.
Blir en sväng ner till hamn och bilar imorgon med Johanna, detta årets debut. Blir också betessläpp för hästarna imorgon, bara längtar att få se dom springa av glädje i en hage full med gräs! Éftersom jag missade kosläpp så får jag nöja med mig hästsläppet.

i´m still waiting.



Tar mig en Red Bull och cigg. Huuuuja så gott!

got to know me a little bit more

Lördag och kortspel, det kan nog bli bra. Har mina funderingar runt min vardag och snart börjar mitt pussel bli komplett. Ibland överträffar jag till och med mig själv. Mitt beroende börjar avta och ett beroende är något av det svåraste att bli av med. Men jag har lyft första pusselbiten och fler ska det bli. En gång i tiden har jag varit en människokännare, men den egenskapen ligger nog och väntar på mig i graven för den hann dit före. Beger mig neråt gatan, Hej

laugh and a half



jag börjar förstå verkligehet. 
Jag har bara hoppats på något annat, men jag har öppnat ögonen och börjat inse.. Men lika bra att bara släppa allt och lite av denna verklighet. ljusare tider påväg, men många hinder till målet.

Njuter av musiken. http://www.youtube.com/watch?v=j_t0lHHH5FU Kärlek i massor till denna låt!


Lägger i något ljusare i håret och ser mig fortfarande som brunett.

RSS 2.0