end of this


slut
är det rätta ordet, har gjort det sista ikväll. Två/två vinster i 7:an, lite nöjd måste jag säga. Men nu måste jag bege mig till sängs. Tror det var jobbet som tröttade ut mig till max idag. Har varit en sväng i hamnen och kollat bilarna, käkat pizza och kollat den nya sportbaren och invigde den med en tequila, gott! Blev 4 plagg inhandlade idag också, väldigt välbehövligt måste jag säga. Antingen är allt välanvändt eller bara också tråkigt.

Imorgon blir det en morgonpromenad till Kilen och fortsätta med målandet och lägga mig en stund i solen så det händer något.



Måste sova. det här var inte rutinerat!
Hejhej!

perfa


min top 3 är kirrad, eller nästan iallafall.

Min dag slår allas! Började med en promenad hem till Kilen och började måla staket och gjorde det i 2 timmar, vidare ner i gräset och solade plant. Fick färg och det händer då fan inte ofta, mitt tålamod till att bara ligga brukar vara svårt. Men efter en timma så gav det resultat! Sen drog jag, Johanna, Tina, Maja, Petra och Jocke och badade, sjuuukt varmt! Men som vanligt var jag sist i, huvudsaken är väl att jag var i allafall. Avslutade kvällen snyggt med en riktigt god måltid på Kråkan med Jc, Johanna, Jocke, Petra och Oscar. Himmelskt gott, mycket mat för pengarna var det kan jag lova. Frukost imorgon är inte att tänka på, den där maten håller sig till imorgon middag!



Imorgon väntar jobb till 16 sen blir det en sväng ner till hamnen, sen ner till åströms och checka det nya placet. Den snabbtitten jag såg från fönstret såg lovade ut iallafall.

Har beslutsångest, eller det återstår att se om jag ens behöver ha det!



Beger mig till sällskapet på 3 som sitter i köket.
Hejhej!

måndag



midsommar avklarat, vad kan jag säga? Grannar på gott och ont.

Peppar nu vidare till Latitud57 som kommer bli helt fantastiskt för Hoffmaestro kommer göra allt! Jag kommer stå där och bara stå och njuta. Något jag verkligen ser fram emot.



Nyss hemkommen från Petra där det blev kaffedrickande mm. Innan det så har jag målat staket i 3 timmar, nytta med andra ord. Blev en sväng ner till stallet också där jag hjälpte Petra när hon red, går bara bättre och bättre. Men det där med målandet så jag har överträffat mig själv lite! 3 timmar själv och 2,5 tillsammans med Johanna, Jc och Jocke.


Jag gör det för att jag vill. Borde inte, men gör det endån.


updt tomorrow. Beger mig
Hejhej!

midsommar

seg dag på jobbet. En natt med mer sömn skulle underlättat.. skylller maaj selver!



packning står högst upp på listan, donken tjatar dom andra om, nattbadet vill dom ha med mig på. Gör jag allt kommer jag vara en zombie imorgon när vi anländer på Öland. prioritera, hell yeaah. Vi kommer inte gå fel när vi ska hem till tältet för det syns verkligen från långt håll. Orange var väl en bra färg, men något säger mig att vi inte kommer vara ensamna om det.

Jag och Jc på oss dricka på bolaget idag, summan är inte att tala om egentligen men saftigt med 1500 kanske. Huuuja, vad det sved.



Packningen väntar på att bli gjord. Glad midsommar fuckers, för min slår ni inte!
Hejhej!

onsdag


vaknat och hem till kilen blir det snart, men är tveksam om värmen är nog till att sola. Känns ändå som att det är ett måste för jag måste bygga på färgen. Känns lite som ett hopplöst fall då jag aldrig blir brun ändå, bli ju som en kräfta som är mindre roligt.

När kvällen närmar sig så dra vi oss ner till abbes ett gäng och tar ett par kalla. Något man ser fram emot kan jag lova! Men det får inte bli för många då det är jobb imorgon och det är inte höjdare att komma in bakfull till jobbet där alla rer om allt mellan himmel och jord. Jag sparar mig hellre till midsommar då det smäller. Lattitud lockar väldigt också, festen är spikad där.



gillar att du är lättretlig, du gör det roligare för mig.

I väntan på sis samtal så drar jag en runda
Hejhej!





00.46


testdrive-done
. Betyget övervägde till toppen, meene jag tycker inte om tomatlåda. En sån bil kan inte kallas bil, det borde heta leksak. Men den möjligheten till att kunna gasa och att det verkligen händer något är egentligen farligt. Fartblind och bara älskar väghållningen kommer att bli en drog.


Imorgon blir det hem till kilen en sväng och göra nytta. Och som ni vet hatar jag periodare, men på något sätt har jag lyckats att bli det med. För inte lite sedan så var jag slapp och energin var i botten, men något taggar mig till det motsatta. Fast letar jag långt bak bland alla onödiga saker i huvudet så hittar jag, och vet anledning till varför jag vill numera. Det finns ingen boss hemma, ingen som styr och ställer. Det låter hemskt att säga men så illa är det! Jag gör det för pappas skull och dels min egna. 
Imorgon ska det bli bra väder, wooho! SOLA, är inte att tänka på eller.. Joho, tro fan de!


Jag såg något jag inte borde sett.




Tv
Hejhej!

wellness

Fick ett ryck att bara gå ner till hamnen och sätta sig med Jc och det var det vi gjorde. Högsta punkten var det som gjorde det ännu bättre. Jag har klarat mig utan och kan fortfarande. Nu blir det matlagande, hörde jag nuggets, ris och bearnaisesås? Som fan! dom senaste dagarna har jag levt flott.   Har varit rätt flitig hemma i kilen idag med. Tvättat, tvättat och åter tvättat så nu är det bra ett tag framöver. Bakat har jag gjort med, kan ju se det som att det var i brist på annat medans jag väntade på tvättmaskinerna.

Jag är glad att veta att du är olycklig. Kalla det känslokallt, för det gör jag nog själv. Aldrig att jag känt så innan för det är riktigt hemskt men det är faktiskt så jag känner nu.
I´m the king of catastrophes. Proud?
hell no.



Jag lyssnar på låten för att få reda på känslorna, rätt sjukt med det funkar.. bra skit!


Supran ska visst få sin bedömning ikväll, haha! botten eller toppen? testdrive..

Kocken ska dra sig vidare till köket.
Hejhej!


fiske

fiska gjorde jag och kortvarigt blev de. Knott, mygg och en otålig Sandra med en tom mage ville hem efter en knapp timma. Men maten har jag inte fått i magen än, åkte istället hem till Johanna och tog kvällsciggen och snackade lite skit. Men välbehövligt sådant!

Midsommarpratet har varit uppe hela dagen och blir mer och mer peppad, vill ha fredag nu!
Men när man minst anar det så är de framme, wooopa!




Snabba ryck, ska laga en måltid som jag sent kommer att glömma.
Hejhej!

helgen


hade hoppats på en bra söndagsfilm på tvn ikväll, men nähe. Det är ju det som behövs ikväll känns det som. Har nyss fått i mig en riktig god måltid som jag och Jc svepte ihop, nästan så man får planer på att starta eget! haha, not.

Blev utgång igår och det blev som alltid lyckat. Gjorde Jc en dundertjänst samtidigt som jag skämde ut mig om man tänker efter nu. Det går ju att skylla på alkoholen så det gör jag med. Payback! Blev medbjuden på efterfest men sket i det så jag och min sambo gick hem med våra pizzor och däckade rätt snabbt efter dom. Huuuja, så gott det var!




Promenaden som ska tas imorgon ser jag fram emot, blir i sällskap med Jonnie. Och eehhm, ska vara moraliskt stöd till Jc med. Gogogo! 




Ger över denna dumburk och går vidare till nästa.
Hejhej!

väntat.


ojoj
, här får man reda på saker.. vare sig man vill veta dom eller inte. Nu sitter folk i skiten till ingen nytta alls. Ditt beslut har gjort det jävligt för en annan, kan inte säga annat än att det var egoistiskt. Det sura är att jag kommer drabbas vilket beslut som än tas, jag trodde aldrig detta skulle hända men nu har det faktiskt gjort det. Fast ändå kom det inte som en chock, detta var väntat.


Nyss hemkommen från Petra där det ytterligare en gång har spelats kubb och kortspel. Kubb äger jag på medans kortspelet kunde jag lika väl gett fan att ge mig in på. Värdelös och återligen värdelös! Pizza blev det med, den efterlängtade kycklingpizzan från Viktoria som aldrig slår fel. Det är ta me fan den godaste i stan, utan tvekan!

Fika med Lina blev det med, trevligt att prata ikapp sig lite. Och efter det blev det visst en fika till, eller bara ett bihang kanske man ska säga. Var inte mycket till sällskap då jag började säcka ihop i brist av mat, haha! Stallet och kollade när Petra fick hjälp med tömkörning av hästen, väldigt lärorikt. Uscha vad långt detta inlägg blev, jag ger mig!

tomorrow tomorrow
Fika
Sola
Bolaget

Älskade pappa, du betyder mest!
det finns inte något läge som du inte ställer upp i, kan inte föreställa mig hur en pappa skulle kunna vara bättre än dig. Jag fick den bästa!





Nu beger jag mig till sängs med min sambo
Hejhej!


blixtar och dunder


Blev hamnen igår som bestämt. För första gången i mitt liv så har jag sett en supra som jag faktiskt har tyckt om! dom brukar inte falla mig i smak annars, men denna va det något med.
Oooch, själklart så satt vi oss på abbes och tog oss något. Tequila för min del och cider/öl för dom andra. För ja, sprit renar ju sägs det ju och jag blev faktiskt lite bättre. Eller var det bara något jag intalade mig.

Väl hemma så skulle vi toasta men de hade ju påverkan på kyl och frys som kollapsade och visade att dom har gjort sitt.. blixtar och dunder typ!  Men nu i morse så kom räddaren i nöden och fixade de! Nu blir det helröjjning här hemma för det idag är det ett måste, hamnen next!



you are second best and will always be.
Du gör bara alla illa, och utan vetskap så har du gjort dig själv de med.



Jag börjar överträffa mig själv, och andra.


Musiken på högsta volym och dra racet här inne.
Hejhej!








onsdag



Fika med skorpan
Bilutställning


vaknade på min mindre bra sida idag, kände bara hur sur jag va och fortfarande är. Det går mot det bättre när rutinen sitter kan jag lova.

Igår gjordes det paj och grejer, och kladdkaka med glass efter. Det va la gott, är ju inte mycket för paj annars med den var riktigt god. Massage, fick jag i mängder igår och det behövdes verkligen! Massor med prat om gamla minnen kom också fram och det var det som gjorde det farligt. Men en sak är iallafall åtgärdat, nu återstår det väl det jobbigaste. Man är nog inte riktigt nöjd med det man har, och kommer nog aldrig vara. vill ha lite av allt kanske..




Frukost och fönstret, Jc och Johanna väntar på mig
Hejhej!

binka

inne på andra veckan av min sjukdom, men jag har ju mig själv att skylla att jag aldrig blir frisk. Ässch då, här ska inte klagas. Inatt sover vi hos Johanna för omväxlingens skull, och Tusse är min! Det ända av det manliga könet i denna lägenhet, även den ända fyrbenta.
Nu ska det göras varma mackor med svampstuvning, yuumma!

Va i stallet och red Petras häst idag, vilken känsla att sitta på den där hästen. Bra är hon nu och ännu bättre kommer hon att bli. Skulle kanske ställa upp i ett dressyrprogram ändå bara för skojs skull. lilla binkabinka, wuuunderbara häst.


Imorgon tar jag tag i mitt id kort som gick ut för ett tag sen, och påminnd om det har jag också blivit så det är lika bra att fixa det nu. Johanna är mitt sällskap som också ska fixa sitt.





Dina ord du sa till mig var tomma och nu får du sona det.

Mat mat mat
Hejhej!

tvillingtankar

kändes ju bra att efter har målat 3 meter av staketet igår att veta att man hade målat 3 av 120 meter. Need some fucking help!  För inte ska pappa stå och måla det, nejnej!

Igår var Johanna, Petra, Jocke, Johanna, Micke och jag och spelade minigolf. Yeeepa, himla woooligt! Sen drog vi oss vidare till Petra och drog kubbet och jag och Jocke vann mot Petra och Johanna, wooho! Därefter spelade vi tecknet, och självklart så tog jag och Petra hem det. Tror Jocke och Johanna blev lite förbluffade när jag och Petra tog hem över halva kortleken. Tvillingtankar?   Sen slog vi till på en pizza och gick hem till mig och svulstade.


old picc.


13.00 beger man sig ner till jobbet och hämtar upp Johanna för att sedan dra in till banken. Reality comes to life. Fika med Tobbe ska också genomföras!



Folk undrar men ni kommer aldrig få veta.
Hört det nya btw, jag har pojkvän! kan någon berätta för mig vem det är?


Dusch
Hejhej!

scchtaket


tidig morgon för att nytta ska bli gjort, för snart bär det hem till Kilen där det bannemig ska målas staket! jag har sagt det många gånger men har aldrig kommit till skott. Så nu ska jag överträffa min far och visa att jag faktiskt ska måla.



Mitt skrot är borta och det skulle jag tagit bort för länge sen, failure! 
Vissa saker faller på plats och man finner svar och ställer sig frågorna själv. Men svar på sina egna frågor har man då inte så jag låter detta ältas.

Igår blev det nattpromenad, men en behövlig sådan på alla sätt. Om vi inte skulle tagit oss ur så skulle vi aldrig ha hittat det där majs jäveljävel, haha!




Kaffe och frukost
Hejhej!

undandragen


drar mig ifrån stället som jag en gång älskat för psyket är upp och nervändt, finns många anledningar till detta. Den största anledningen vet ni alla som känner mig.
Men jag kommer tillbaka på både gott och ont. Här skivs det inte mer om detta för det finns folk som ses som skvallerpressen!




Kvällen har varit helt underbar och syskonen Persson, alla 3 har gjort sitt namn känt av multum av vinster i kubb. Efter det blev det pokerspelande med Petra, Jc, Jocke, Kim och Lina. Hur kass jag än var så var det helt klart värt det, för fan vad roligt vi hade. Lycka så det fanns folk som skrattade så dom tjöt. Körde alla möjliga kortspel och jag tog hem det i "sjuan" iallafall.



jag lovade dig ett samtal, men det kommer aldrig att hända.


Duschen är välbehövlig nu, äventyret efter ser jag fram emot.
Hejhej!

lördag


händer ju faktiskt grejjer i denna håla. Vaknade av ett sms från Jocke där det stod att kapphal huset stod i lågor, så det var bara att ta på sig igen och dra neråt stan vid sisådär halv 2 på natten. Stackars Jc som skulle jobba men hon insisterade på att hon skulle ner och kolla. Rök över hela torget med poliser, ambulanser och liftar.

Nu väntar jobbet iallafall, tack sis! Sen blir det kubb med ett helt hie, dags för mig att visa vad jag går för haha! Förbered er på storspö andra laget.

VIT HELG



Så länge vi håller ihop så knäcker vi allt och alla och det är det vi kommer göra. Vi har kommit så här långt och kommer gå hela vägen tillsammans. Finns inget som kommer att få oss att falla isär för vi är och kommer förbli starka ihop. SIS!



Jobbet ropar på mig
Hejhej!

skeeet


värst vad blödig jag blev ikväll då, det kom verkligen från ingenstans. Meeene, nya tag tas inte. Tänker ligga där jag ligger nu som är framför tvn medan Jc hamrar i köket och försöker få upp spottarna, men tycker jag bara hör svordomar.

Imorgon hoppas vi på bra väder för då ska vi kolla studenter och gratta en och annan. Men innan dess blir det en runda på stan med Jc och stallet en sväng.




Splittrad är det rätta ordet.

Ska fortsätta tycka synd om mig själv nu, höhö.
Hejhej!

-


´De är då fan att det inte är sol, jag vill ju måla staket och få en bränna men det tillåts tydligen inte. Så istället beger Petra, Jc och jag oss till Högsby och kollar läget på Karlssons. Det skulle tydligen kollas tavlor och grejjer.. Och självklart går vi till grannstället och slänger i oss lite mat medans vi ändå är där, goa ragger!

Igår drog vi oss nerför hamngatan och satt oss på abbes, två öl och bara va sociala. Bävade efter problem som faktiskt inte inträffade som trott, fast å andra sidan så är skiten nerlagd men de kommer alltid förfölja dom utsatta! Så länge sms och telefonsamtalen som denna drabbas med så kommer lugnet aldrig, aldrig!



Jag respekterade ditt beslut och är glad för det, men.. tjafset lägger du ut helt i onödan, dig är den ända det tär på. Snokande och blickar är inget som biter på mig, blicken säger ingenting. Jag ska inte ge mig in på något nytt, allt är avslutat från alla håll.




Tackar återligen Johanna än en gång, tror inte du fattar vad du har gjort!
-Jc och Johanna, ta åt er av allt jag säger. hittar inga ord för er.




Hejhej!

high five



totalt såld.

fyra är för mycket, kan det inte bara gå ner till en nolla. Gaaalenskaper!


Har gjort mitt idag. Varit med Johanna och älskpälsket Liam, lagade mat och grejjer.. så nu ska jag gå vidare till min integöranågot dag. Eller jo, kvällspromenaden ska bannemig tas nu. Imorgn blir det en tidig morgon för att åka till stallet och hjälpa Petra att släppa ut hästarna sen blir det en ridtur i paddocken. Hoppas på sol imorgon så jag kan få lite äkta färg. Måste börja hjälpa pappa med staketet hemma määä.  Älskade far.

På med kläderna och börja traska fröken latmask.
Hejhej!


real facts

sov utan förväntan dom timmarna som jag behövde idag, och det känns.. men inte till det bättre. För mycket sömn gör mig ännu tröttare genom hela dagen! Så det blir sängläge med tv idag, för jag har ingen ork att göra det till det bättre och piggare, inte idag!

Det finns folk som genomskådar mig, men inte som du har gjort.




midsommar kryper sig på och jag känner att jag kommer att komma från öland med massa bra minnen. För många av mina problem har jag rett ut så inget ligger och gnager, eller saker finns det väl men inte som hinner res ut innan dess.

du måste ju seriöst tro att jag är född igår, men se där.. jag är smartare än vad du trodde. Jag har dig där jag vill ha dig, och när jag vill ha dig!



Tar kaffet och sätter mig på balkongen
Hejhej!

easy living


Hemmakväll och har precis dragit i mig kvällsmaten hos Johanna som blev ett par mackor kombinerat med kaffe. Himla gott! Men blir inte kvar här länge tråkigt nog för jag måste hem och ta igen sömn.

Har gjort nytta och ridit två hästar idag, tråkigt att regnet kom när jag skulle på andra hästen men då.. glad var jag för det! Nöjd med min insats, men imorgon blir det mer. Ska ta en fika med Tobbe imorgon med, yeey! råkade ju glömma honom idag sikket skeeet.


Jag borde vara förberedd med allt men lätt är det sista det är. Jag visste inte om detta, men nu när jag väl vet och det har gått så långt så måste jag göra något åt saken.
Huuuja, vad det blev jobbigt.
Men det är ingen som har sagt att man ska leva lätt. Någon bestämde väl att jag skulle ha fler motgångar än framgångar, denna någon har lyckats!



Jag har hittat min sommarplåga! den kommer jag nöta ända till jag kan låten baklänges.


Vänder blicken till tvn
Hejhej!




00.26 at the moment


händer grejer, men känner inte för att yttra mig så jag fortsätter att bara skriver om mina dagar. Ord som skrivs här kan bli förvända och delade meningar kommer att framtas. Men det är väl så dagens samhälle fungerar och kommer att göra livet ut.


Fredags blev det iallafall bowling, trevligt med bra folk. Helt sjukt vad annorlunda stilar man lägger upp klotet med och skrattar åt dom gör man med! Och tjena, spela med feber, halsont och huvudvärk va ingen höjdare med det glömdes lätt bort.

Lördags hölls inflyttningsfesten hus hemma hos Petra och Oscar. Började med grillning på en mysig grillplats och som vanligt rätt folk, för man väljer ju faktiskt dom. Tycker jag har gjort ett bra jobb! Vidare ner till lägenheten och hällde i sig måttligt mycket alkohol men inte fan tog det! Slutade med att man gick på det starka och sen blev det utgång, men en kort sådan. Huvudvärken påminde mig om att jag skulle vara sängliggandes.



Nyss hemkommen från filmkväll, bra film och mycket skratt. Men åter igen så längtade jag efter att få sömn till att bli frisk! Amputera gärna bort huvudet och sparka boll med det, ungefär så det känns JA!



Jag har en, som gör det jävligt. Och en annan, som gör det svårt.



Fortsätter imorgon för skallebank är vad jag har
Hejhej!


piece of cake

Ingen fisk, massor av mygg, linjäveln gick av och Kennas drag gick åt helvete..
men trots allt var vi lika glad för de.







Snart kommer jag bli sjuk, och de jävlar känner jag och det är lite fel tillfälle för det. Kunde de inte kommit nästa vecka eller förra veckan. Min helg är ju spikad och tänker inte missa något av det roliga som jag ska göra. Skeeeet samma, i vilket fall som ska jag ge fullt både fredag och lördag.  Söndagen kan jag ju lixom glömma att jag ska vara pigg på, ha!

08.00 ringer väckarklockan imorgon, då är det dags att åka till stallet och den nya hästen som jag har fått i uppdrag, väldigt rolig häst måste jag säga. Inte alls som komplicerad som alla sa att den var. Alla varnade mig innan jag satt upp, men.. piece of cake! När väl det är avklarat så blir jag sängliggandes efter det för att hoppas på att friskna till.



Nu ska jag gå till sängs med något som Johanna och Jc hatar, och jag kommer somna med den i handen om det skulle vara så för det lär jag nog göra. Fuckers!

Hejhej!

short

väntar på Kenna så vi kan dra iväg på fisket. Kameran och kaffet är med, himla bra ni. Får se om dom får dra iväg mig idag med för det är ju så det brukar bli.

Det där jag trodde jag skulle ångra, ångrar jag inte det minsta. Nu är det fixat och det känns faktiskt bra! förhoppningsvis blir det fler gånger, men inte bara från mitt håll.


Uppdaterar senare, he just arrived.
Hejhej!

nightlife.


Nyss hemkommen från abbes och ett par öl med Johanna, Jc, Petra och Emma. Men hungern satt fart så vi släpade dit snälla Jocke som kunde köra till donken.
Gjorde lixom kvällen.

det är ingen idé att jag skriver upp mina dagar här, lever rätt spontant nu. Vad jag kan säga om morgondagen som egentligen är nu är att det blir fiske med ett par, en runda på scaniaslingan med Fanny och stallet.



|| imorgon kommer jag göra något som jag säkert sent kommer att glömma. Kanske ångrar eller kanske inte, det återstår att se. Får jag se eller höra det jag vill så är jag nöjd!




Måste måste sova
Hejhej!

onsdag



datorn i knät, ciggen i handen och vädret ute är superbt! Nu går det inte klaga.

Ska snart bege mig till Petra och Oscars lägenhet och röjja upp uteplatsen, och det har jag antagit mig helt själv. Kände för att göra nytta, och då jävlar. Jc och Johanna ska också hjälpa till. Men handla är prio ett nu, så en snabbrunda på staden blir det nu, wish me luck.


Stuff stuff and some more.
Hejhej!

nattinlägg som leder till sömn


då har kvällen gått emot sitt slut och jag intar sängen om någon sekund och får min sk skönhetssömn. Tänk om det vore så bra som det lät. Heeeeya, vad jag skulle må då!

Har haft en skeeetabra kväll med Jc, Johanna och Petra. Vi lagade varma mackor med svampstuvning och så hade vi våra egna specialare. Det var verkligen skitgott, och detta ska göras om snart!  Men jaha, där var fredagen spikad och bokad. Det blir bowling med Jocke, Jc och Johanna. Och Petra ska göra oss sällskap men väljer att inte vara med. Så då kan hon sitta och skratta åt oss istället, det kommer nog att vara mer nöje haha!

lördagen känns långt borta.


inatt får jag och Jc oss en sängkamrat, så nu är trion samlad till och med på nätterna. Woooow, myspys på hög nivå! och fan vad du stör dig.

Ska ta mig något att äta tror jag tror jag. Ska nog värma mig ett par mackor till, ha!
Hejhej!

tisdag


känner hat och ytterligare hat.
tror inte människan i fråga fattar vad denna har ställt till med. Kioskmongo!

Ser fram emot ikväll då vi ska laga god mat och bara leva, sen blir det nog inte mycket mer än de. Har ingen ork till något, sparar min energi till helgen istället. Har kommit på att jag måste börja dela upp min energi, för dom dagarna jag är totalt slut har jag lagt hela min energi för någon timma på något helt oväsentligt.


Imorgon blir det nog Öland en sväng och spela minigolf med någon som tror att det kan bli en revansch, men icke då. Jag kommer ta hem det! no doubt about it.

Johanna kom nyss på besök och snart kommer syster hit så ska jag färga hennes hår som jag har lovat väldigt länge men aldrig kommit till skott. Sen blir det stallet och skritta pålle med henne. Detta börjar avta, och går emot sitt slut.


Wow, nu börjar min dag
Hejhej!

RSS 2.0