onsdag 30-11-11

Går, står och lever nog mest som ett frågetecken. Begav mig ut på en ridtur idag och när man väl sitter på ryggen så förstår jag inte vad jag går miste om när jag inte får tiden att räcka till. Men nu handlar det bara om veckor kanske månader kvar med henne så den tiden ska jag verkligen ta vara på.. Packa lite till nu, sen bege sig hem till nabben. Tjaao!

måndag

fem lediga dagar och inget ska göras! absolut inget. Att inte röka var det, och det går bättre än vad jag någonsin hade kunnat tro. Men jag tror mycket sitter i huvudet och nästan vet att det gör det, vad skulle det annars vara.. Känns bara tomt att veta att man stått med en cigg eller haft den i närheten i åtta år! och nu ser det helt annat ut. Men tacka fan för det, för något positivt med rökning kom jag inte på när jag övervägde till att sluta.

dumma mig till att vara fjantig.
Lira GH nu sen vidare hem till byn för en fika med min man och systeryster!

-



efter närmare funderingar över det hela och att fått höra orden som gick omvägar till mig, har fått mig att se lite ljusare på framtiden. Jag var en gång i tiden helt oberörd av det hela, men tiden eller mognad har fått mig att vilja ha en förändring. Ödet får helt enkelt utse en tid för det hela.


I'm digging my own grave.

Ett steg fram och två steg bak. Känns som fler, och att man börja tappa lite och falla neråt. Men jag skiter i allt, det är det jag är bäst på. När all skit kommer tillbaka till mig igen så är det bara att börjar bearbeta det igen. Väldigt roligt.. men heller inte svårare än så. Tror jag låter det vara här. Lär behöva jobbet imorgon! God natt

.

Att kunna tyda meningarna som sägs vara problemfritt finns inte längre. Hellre en ren sanning utan det komplicerade som får mig att framstå som den största idioten.

stupido

Ibland förstår jag inte. Jag är för klurig för mig själv i vissa lägen och är mästare på att ställa till det. Tvekar på allt, men vill ändå se framtiden med mina planer och verkställa dom precis som jag vill ha det. Tuff dag igår på många håll, förstörelse i långa utsträckningar på alla håll. Säger det igen, shape up! Låter min vardag gå i mina rutiner, jobb och stall sen hem till något jag känner är mitt hem . HEJ!

torsdag

Nu är det fixat, namn på dörren, besiktningen är klar och alla nycklar är våra. Nu är det nära.. Det blev julbord med jobbet igår, trevligt trevligt. Mycket intag av mat men mindre med alkohol, det ända som var gott var ölen. Det sägs att det går att dricka all sprit men nae, fucking disgusting! Är man vän med flaskan så är det nog inga problem.. då är nog allt gott! Dags för fröken Persson att färga håret, och experimentera med Jcs hår ikväll. Hänga tvätt nu, tjaoo!

future, go fuck yourself.

Tankeställare. Vad skulle hänt och vad skulle man gjort just nu om man inte ändrade på just det man gjorde. Frågan man ställer sig lite för ofta.. i vilket fall som så klagar jag inte. Men det får en att fundera på vad man egentligen gör om 10 år. Ännu värre om 50.. jag som inte vill bli gammal. Jag vet att jag har någon vid sidan av mig när jag går halvdöende med min rullator iallafall! Skämt och sido, jag bävar för framtiden. Imorgon ska vi hämta spån, mindre roligt men måste man så gör man. Ska hinna med och flytta resten av dom stora delarna till lägenheten med. Mitt flickrum på kullen i kilen kommer bli tomt.. Beger mig neråt och utåt. HEJ!

fredag

Vill bara inte vara jag, mig. Finns ingen som klandrar dig för något om dom inte vet något.. Saker jag kan reagera på skulle andra bara skaka av sig som om det vore lätt. Jag måste vara skadad, på riktigt. Börjar jobba sent och slutar därmed väldigt sent med.. allt kommer väl resultera i att jag går och lägger mig väldigt ensam inatt.. Och det är verkligen det sista jag vill. Finns inget bättre än att sova med dig! Tv resten av timmarna innan jag börjar slava. Tjaao!

09-11-11

Lever på kärlek och inte mycket mer, kanske därför jag ler hela tiden. Lägenheten börjar ta sig och tapeterna sitter där dom ska så nu börjar vi flytta, finally! Nu känns det verkligt iallafall och där är också en känsla som får mig att må förbannat bra! Tidig dag imorgon, ska prova jobbkläder sen blir det till jobbet och knega. Tänder en dum jävel, höjer volymen och sjunger med frugan. Tjao!

torsdag

Dagarna blir bara segare och segare.. eller så är det jag. Har inte mycket ork till något alls längre känner jag, och ilskan verkar vara min bästa vän för tillfället med! Lägenheten är helt klar för att tapetsera i nu, så det tar vi på lördag. Sen börjar det roliga.. Imorgon lägger jag till texten bredvid min döskalle sen är jag klar med verken! tror jag. Jobb imorgon, och stängning är inte vad jag ville ha. Men det får gå! Blir nog att vila en stund skulle jag tro.. HEJ!

RSS 2.0