time in use,

Gårdagen är inte att prata om, nervositet, surhet och väldigt fel bokstavskombination! det skulle inte varit någon kombination alls. Så resten av dagen bestod av att gilla läget..
 
Dagar med planer och 'måsten' är vad som blir konstant. Har inte tid för något eller någon. Inte ens tid ihop, för att det enda man gör är jobb, planer, sova, jobb, planer, sova.. Man har inte tid att lägga till något där mittemellan. För när det väl gäller så orkar man nada! Men jag ska nog köra slut på mig själv redigt ordentligt nu så jag kan sova bort mina ynka semesterveckor jag ska ta.. Då är jag fullsatt med mina sysslor.. min sömn!
 
Nu har jag fått ur mig detta, hejpåer! 
 
 
 
 

8,47

Då var det en vecka till jul.. all tid bara försvinner och man hinner knappt känna av dagarna. Slask och is gör ingen julkänsla, men jul ska det bli ändå! Längtar till julaftonsmorgon med lyxfrukost och gemenskap. Längtar också till körkort och välmående, att slippa min trötthet och irriterande ögon.. Vill bara tillbaka till att vara mig.. väntan känns lång men det finns väl en dag till allt. Nu tar jag mitt pick och pack från körskolan och beger mig för att hinka lite kaffe. HEJ

12-12-12

Ögonlocken kunde inte kännas tyngre än vad dom är just nu. Tvingas med allt från irritation till jävelskap.. Och allt blir som dom säger, bättre när man gifter sig.. tjeeena! bara att vänta helt enkelt. Men allt låter kanske som motgång men det är väldigt mycket som faktiskt går med mig också.. kan bara inte lyfta fram det på något sätt! Snart ska man infinna sig på jobbet och göra det veckan ut, sen är löning och julafton inte långt bort. Hej med er!

RSS 2.0