31/5


kalmar idag, helt galet och väldigt roligt. Hittade mer än vad jag trodde, en klänning till min förvåning.. Tiden rann bara iväg! Nu börjar det dra sig mot kvällens slut och bb kryper sig inpå.

Öl imorgon med mina alkoliserade vänner och alla andra som inte är, men först ska jag checka ut från jobbet och besöka bolaget och finna vännerna i flaskor.



fick en och en annan flashback, jag saknar det faktiskt. Nutiden får jag acceptera.
Kort och gott, ses i dimman. HEJ!

25.05.2011


lönen på kontot, men verkar inte gladare för det.. Ledig imorgon iallafall, men inte ledig från lathet. Jag och Erica ska ner i sommarhagen och slåss med buskar och träd så det blir någon ordning där tills hästarna ska släppas på betet.. och vad tjocka dom ska bli!

det är sjukt vad samarbete gör egentligen, hamnar man i sällskap som är skit mer eller mindre så påverkas man verkligen till max. I vissa lägen kan man göra en förändring och i dom sura inte, jag ogillar detta!




om man ändå kunde få allt att gå sin egna väg.






-

något är fel, och då menar jag verkligen fel!  dags att ta en helvändning..

blev en totalstädning i en av dom nerbombaderade garderoberna idag. Det tog mig två timmar att städa en tredjedel, så okej.. en totalstädning blev det inte men det hade kunnat vara med tanke på tiden det tog! Hittade väldigt mycket saker som jag inte visste jag hade och saker jag hade lyckats att städa bort som jag sedan letat efter gaaaalet mycket.


vad är det med väder som krockar med min ledighet..

KUBB!!!

i understand

..silent words.


17

HTC incredible s , är snart i min ägo. Efter mycket om och men blev den min, nu är det bara den långa väntan på att få den i mina händer. 3 dagar kändes plötsligt långt..

helgen blev mer eller mindre superb, slutade en aning galet. Nu blir det lugnt fram till nästa onsdag lagom till löning, bara att hoppas på att vädret är med oss för då ska det grillas och hinkas!





jag skrattar mig lycklig! och fler åt dig. HEJ!


.

i dont really care..

onsdag


tortyr hos vissa idag! men då anser jag att man får tåla smärtan, för i slutändan blir det braae. Lite som allt annat här i detta verkliga nuet. Tog bara några timmar att fixa Johannas och Petras naglar, men det blev en totalmakeover på systeryster som bareee skrek genom det hela.

jag diggar INTE krusty the clown!

planerar en utgång för denna fröken snart, var ett tag sen. Blir tagen mer och mer som toffel, och vissa helger vill man inge annat än att bara dega och dregla ett par hekto. Men jag delar med mig som med allt annat, Johanna tar lite och andra tar lite med meeen jag delar med mig.. all the time.



nu wwöööker vi med varandra. vi ni och du och hela detta hie!

HEJ HOPP

RSS 2.0