söndag

Hamnade visst på hamnfestivalen ändå, och jag hade visst alkohol i kroppen. Bra kväll blev det iallafall! Tanken på att åka hem i hyfsad tid gick ju mindre bra, sängen och jag became one vid 4 typ.. bättre lycka nästa gång eller något.. Denna söndag får bli en utav få där jag inte gör något. Cigg at the famous balcony, tjaaao!

.

Seg dag med en aning skitväder, det innebär bara mer folk på jobbet. Och om mitt horoskop har rätt så kommer detta bli en helvetesdag. Så de är väl vad jag har att vänta mig..

crossroads.

helt slut efter jobb och allt vad det heter, surt att veta att lönen är långt bort.. och det gör det inte lättare att glädja sig åt jobbet. Satkärringar säger jag bara!

Hamnfestivalen har dragit igång och jag känner verkligen inte för det alls, lika gärna som att jag går runt där kan jag lika väl sitta hemma och ruttna bort. Peppar Parkfestivalen istället. Saknar att rida, att få sitta på min underbara! vill ta hem dom från betet, och det kommer vi göra så snabbt höleveransen har kommit! men det känns som det är år och dagar till dess när det egentligen inte är det..




Don’t you tell me what to say
Don’t you tell me what to do with my life
I got it in my hands
I make it a different way
I make my self understood
In the end I will be all right
And nothings gonna change that



Beger mig till nästa ställe, HEJ!

onsdag

Hade världens underbaraste dröm inatt, men med för mycket detaljer för att kunna avslöja. För när man inte har verkligheten så finns bara alternativet att leva på drömmarna! Något får mig att le om dagarna.. Undrar om man ska ge sig på blåbären som ligger litervis i kylen där nere.. fint med blåbär men mindre fint med blåa läppar kanske! Äh jag kan inte motstå, beger mig ner till synden! Hej.

23:53

Dagen blev förväntansfullt bra ändå. Grillat, kubb, minigolf och ett sällskapsspel som allting går hem. Så det fick bli avslutet på kvällen. Det snurrar fortfarande en massa, men jag tror jag har en lösning på det hela.. Blev glad över summan som är på igång på kontot med, huuja! Nu blir det tv någon timma sen sover jag fint med vinsten i drömmarna. Cya!

livets gåta

Är minnet bäst på fotot eller sista stunden som man delade ihop. Det är frågan jag måste ställa mig. De blev ingen rolig söndag det här inte. Allt började med ett meddelade som sen övergick till samtal där jag fick höra att du bara kommer finnas hos oss en månad till.. så nu snurrar tankarna om allt det roliga du gav mig och det vi hade ihop. Men nu orkar du inte längre och din smärta tar över.., men den kommer försvinna när du är där uppe! Jag kommer aldrig kunna få samma känsla som jag fick med dig, du fick mig att sväva. Allt utanför stängde vi ut och vi blev ett team! Älskar dig Bromstreet Jonny "Rufus". Du kommer alltid att vara med mig. Vi ses sen!

helt hysteriskt

I cant help it, im to weak. Precis som ni läser det känns de i nuläget.. Tar tag i detta nu iallafall och kör en fin vinkväll med Johanna och vi blir tydligen omringade av fyllon, men då.. Vinet blir min belöning efter idag! Blev gocart igår och vi hade verkligen skitroligt! även att det var jag som var sämst och den med minst stake så hade jag ändå verkligen skitroligt! Fanns ju dom som smygtränade, så där hade vi förlusten haha! Ger mig, hej!

shit!


vad gör man när det inte går som man vill. Gick hem från jobbet idag, är inte 100. Vill, men kan bara inte fortsätta.. för mycket saker som tynger, och min ork måste jag lämnat hemma tillsammans med mitt friska jag..

Blev ullared igår iallafall så nu är den upplevelsen gjord, och kommer att göras om! Men att tänka i banor går det inte göra där iallafall. Blev endel slagsmål mellan mig och Erica, slutade med att jag ramlade in i någon bakom mig när jag fick en fot rakt in i vagnen. Skrattade rätt fint ändå.


Gocart i västervik på fredag ihop med en hel drös med folk, ännu en grej man ha velat göra men aldrig kommit till skott. Jag kommer vara totalt värdelös, men det kan jag vara ihop med Johanna! vi vinner baklänges.



känslor som inte borde finnas borde heller inte accepteras.
jealous.

Säger tack för mig. HEJ!

Juli 19, 2011

Jag tror på ödet, helt klart. Och därav vet jag att minnen kan ställa till det för en.. och låtar som är sammansvetsade med minnen finns det definitivt! Då år frågan när minnen försvinner, de gör dom nog inte. Det förflutna har gjort mig till den jag är idag, både på gott och ont! Vad gör fan hos mig då? Vissa skulle tveka i mitt läge då det finns ni som är svaga. Men jag håller huvudet högt och backar inte i första taget.. Det finns ni som inte kan anpassa sig efter våran verklighet och er tycker jag synd om..

måndag

Seg dag med regn. Tur man ska stå under tak på jobbet. Men jag kommer stå med ett stort leende idag ändå för jag vet att Jag ska till ullared imorgon!! En annan skulle inte känna lycka alls, men det gör jag shaaallalalaa. Segt med resan bara.. jag blir ett barn, men de finns fler saker i nuläget som får mig att känna mig som en i galen individ och det är så jag låter det vara ett tag. Det blir lite roligare. Nu tar jag tag i mitt liv och beger mig till jobbet. HAJHAJ!

17-07-11

vem har sagt att drömma och drömmar är förbjudna. Hade en aning sjuk dröm inatt med alkoholen i blodet.. Bilolycka och åkrar, vad hände.. Blev iallafall en lugn lördag, inte allt för mycket alkohol men det dög bra för mig som var helt slut under hela lördagen. Fyllekäk och sängen kom snabbt och väldigt underbart skönt. Beger mig hemåt till kilen och inväntar grillad lax med väldigt fina tillbehör. Tack för denna helg, nu börjar en ny vecka! HEJ

måndag

Jag lever mina dagar fullt ut. Ikväll fanns det inte en sekund att hämta andan efter allt skratt till ett sjukt roligt spel! Nu har man kommit hem och lagt sig under täcket med en katt som snuttar armen så den bara dryper av dregel, men där har vi myset.. Laddar upp för jobb för att sedan se fram emot västervik/gamleby på onsdag för bla 600 olika godissorter, yummie säger jag bara. Dont you dare try to switch life, im high!

bara det.

Det var oväntat, väldigt oväntat. Och en aning skrämmande känsla, hur ska jag tackla.. Allt tänkande, drömmande och mer bara släpper och välter omkull mig.. jag som så många gånger har tänkt och funderat behöver inte längre göra det, för nu ser jag ett avslut som så många andra skulle se en början på. Bra lördag för övrigt, målade altanen hemma i skrika och den ser prima ut nu, wiiho. Dagen bjuder på grillat och mycket mer, vilken helg helt enkelt. Fuck alkohol som alla tror dom måste ha intag av om helgerna! vilken bluff..

fredag

Börjar helgen imorgon jag, ska ta mig igenom morgondagen med sen tar jag helg. En lugn sådan med. Har verken ork, lust eller tid för latitud. Fick höra idag att jag har blivit vuxen pga av att jag inte går ner till hamnen ikväll, men bara där hör man hur konstigt de låter. Finns ju vuxet folk där nere så det virrade till de en del! Jag sparar mig till jobbfesten istället, för den fyllan kommer garanterat bli billig! Nu lägger jag ner telefonen och fortsätter kolla på cold case, hej folket!

RSS 2.0