och jag gör det igen!


då är det dags att förbereda sig för helg igen, färga håret är välbehövligt så det börjar jag med! sen blir det allt annat i sin tur. Välkommen helg!  min lediga dag kom till nytta.

i förrgår blev det västervik med full bil, och bilen var inte tyst.. inte en sekund. Va? var jag med? NÄHE! Jag gjorde det jag är bäst på kan jag lova, att skämma ut mig till max och lite till. Så det slutade med att jag tog Axelssons rygg till min utsikt, då var jag trygg haha! jag förstår inte vad han menade när han sa ; om du ska gå med mig så rör du inget! gång på gång.

småförändringar i flickrummet blev det visst idag med. Ut med annat och in med det andra. Spenderade förmiddagen med Kennet, tog en kopp sen gick bilen till spånet och ett skoköp. Så ikväll bosätter jag mig med min nyblivna flickvän som det sägs iallafall. tur hon är billig! tur hon har sin " avkomma" haha! han sysselsätter jag mig gärna med. Laaaavv luuu!

http://www.youtube.com/watch?v=eJh6GauuHZA 
en gång, två gånger och jag är fast!  I AM HIGH ON LIFE




Här sätter jag punkt.
HEJ!

måndag

äntligen på bättringsvägen från mitt sjuka jag.  Känner att jag kommer vara på topp hela dagen efter den rejäla frukosten som jag fick i mig! det är något magiskt med vårat köksbord. Den nyktra helgen som blev har jag inget att klaga över för hur vi än gör det så blir det bra ändå. Igår blev det solning med Hanna, och att jag aldrig lär mig.. jag är en väldigt väldigt röd Sandra.

Shoppingdags nu med Hanna och hinkande med kaffe mellan orden som smiter imellan. One hour left, blir bara att städa städa städa. Lite så jag gör det i brist på annat numera.


I promise not to try not to fuck with your mind



Rykten om att Apollo öppnar i helgen, om det är så så fuck the vin och gå på dansdrickan iställe! cmon brudar, och våra hanar.  up and away we go.
Annars lät vin rätt fint, det blir plan B om den andra sviker oss.




HEJ!


29


och där kom dagen där jag blev sjuk, rätt lägligt faktiskt eftersom jag hade planerat denna helg lugn. Bara jobb imorgon men jag får hålla mig ifrån kassan. Fast så sjuk är jag inte, har bara en tyngd i huvudet som kan jämföras med en tegelsten och en aning förkylning.
Så nu är det bara en vecka kvar, sen sitter jag och Johanna med varsitt vinglas i handen och bara lever för stunden! Vet ju en annan som fyller år på samma dag så jag måste hitta något till honom. bara att börja..



Hade Kalea nästintill hela dagen igår och vad promenader det blir! vet inte om träningsverken är från promenaderna eller ridpasset igår. Hoppningen blev av igår och det slutade med att jag satt upp trollungen på henne dels för att se henne själv. Och det gick hur bra som helst för en första gång, taggad som få!



Lira gh ikväll kommer sitta rätt fint, då håller jag mig ju lugn. emellanåt iallafall.




det bästa med att man är sjuk nu är att man blir väl omtagen . massage please ? YES


TJO!





grubblare


är vad jag är och tänker alldeles för mycket. Om bara tänkandet kunde komma till någon nytta och hjälp, vill bara kunna göra mer än det jag redan kan. Det är det som gör så jag känner mig hjälplös, att jag inte kan göra något åt situationen.. jag bara ser och hör.

Det är jag och Kalea ikväll, massa kärlek!
  




Lunchade med Petra, Jessica och Kennet på Nilssons idag med, måste säga att deras kyckligsallad slår verkligen allt, extra vitlöksdressing ska det vara! så nu luktar man grek hela dagen men who the hell cares. det är värt det! Ner till ridhuset senare och hoppa Fina, det blev ju inte av sist så detta blir debuten! får se hur det går, lite av en upplevelse faktiskt.


varven i rummet
HEJ!



xxx


http://www.youtube.com/watch?v=7RL1HnDuYls

klart den bästa hitills.!! Min och Hannas :) här har ni låten vi tjuter till. Vet inte vad det är som gör låten så bra, den ger mig rysningar och mycket mer! Bästa bästaste.

you became my enemy, and I became yours

fan så fel det blev, mina ord hölls inte och jag kan inte göra annat än att be om ursäkt. Men det räcker inte, jag svek en vän som jag alltid har haft vid min sida från dag ett. och vad fan göra jag! jag låter det bli en besvikelse.

06.00 var man på fötter idag och då kan man ju tacka sig själv för allt man hann fixa. Fuskade lite med en liten nap för att kunna hålla mig vaken till nu. Senare drar man sig till Hanna med två hanar. Kvällen avslutas bestämt med min godispåse och tvn och en aning mys.


hatar dig för att du har tagit ifrån mig mitt liv. Det var till mig han kom när dörren öppnades, det var oss han kom till och ville vara med. det vet du lika väl som oss! det var dig han flydde från. Din tanke var att göra oss illa, men du tänker inte det minsta på den stackaren som du tog ifrån friheten! Fyfan för dig! Dina ord är ihågkomna; Om du tycker att ditt liv är jävligt nu, så kommer jag göra det värre!





tvätt, tvätt, tvätt.
HEJ!


+



jag har funnit låten som jag bara smälter till. Jag och Johanna satt tårögda med varsin hörlur i öronen. Det är inte många låtar som har den effekten på mig men  i found it.

vaknade rätt fint när jag såg att min frukost stod och väntade på nattduksbordet bredvid mig. Nu är jag ifatt timmarna, så pigg är ordet. Stallet klart och nu väntas städning, matlagning, promenad och en sväng med Fina i skogen. Och Johanna, henne ska jag till med!




Om jag flyr så vet jag vart jag ska. Dina ord har blivit tagna som tomma, men känslan om att det kommer bli värre bara växer och växer. Förutom dehär så kan min vardag inte bli bättre! trodde jag hade allt jag kunde ha förut men vad fel jag har haft. multiplikationstabellen!
I've been blessed!


HEJHOPP, vidare med livet nu.


fyfan..



.. vilken skitnatt!  fick inte mycket sömn alls. Så jag tackar för ännu en ledig dag så det blir mer gjort här hemma än på andra ställen. In till jobbet blir det en sväng i vilket fall som, hälsa på Johanna. Vidare ner på byn och kolla kläder till helgen och får hoppas på lycka.

Beger oss ut i skogen med hästarna på eftermiddagen med, finns det något bättre än känslan på hästen. Fina fina pållen!



bra väder för promenad, chaaa dagen började visst där.
HEJ!

för långt till lördag



något har förändrats, bara massa lycka. Så klaga är det sista jag ska göra! det är ni som gör min vardag..

Jag är verkligen inte en sån som har ett måstehabegär, och speciellt inte efter skor. Men likförbannat så har det blivit fyra par på 2 dagar. Och det var välbehövligt! har gått alldeles för länge med skor som jag i själva verket skulle slängt för länge sen!  Idag har jag som vanligt suttit på asslet och druckit kaffe. Men idag var det något speciellet, bara en massa glädjande minnen som kommer upp. Och Elin var tillbaka från utlandet så hon kom ikapp med verkligeheten.. eller våran verkligehet iallafall !




Så jävla skön låt! helt fast. Jag måste nog vara ensam med att tycka om danska, ha!
http://www.youtube.com/watch?v=iT3L7mdQA10 

Okej, det är måndag . Mindre okej att man längtar till helgen redan nu. Peppa husfest!




godisskrammel och tv.
HEJ!




14.00


något har fått mig att tänka om. Själv är jag helt såld på tanken som jag själv håller på med, utan att egentligen förstå. 

smalltown rumours.

one week



lite för mycket av allting och för lite av det med! och där, jaaa där blev det trerätters på min bekostnad och engagemang, vilket skit! Men övervägde det gjorde jag iallafall. 1 vecka!!

Har för övrigt haft en toppendag på jobbet idag, smilegroparna har användts och jag har verkligen varit på topp hela tiden. Lagom med sömn, promenaden med hästen på förmiddagen och kaffet innan jobbet gjorde verkligen susen! Får se vad morgondagen har och erbjuda på jobbet.. ögongodis? Det slår aldrig fel.

Vad roligt det är med minnen, det har bara flödat ut massa gammalt idag med det förflutna.



Vill ha tillbaka min säng!!! upptagen av petra och hennes company.., bara massa tidsfördriv på datorn som jag för övrigt har tröttnat på. Uscha, jag är verkligen gööötrött. 

HEJ!

det här var..



..dagen med perfektion. Började med gym som gjorde sitt. Men fick inte nog utan satt mig på hästryggen när jag kom hem i sällskap med Emma och Petra som gick galant. Blev en sväng i skogen med dom härliga, att snö kan få en häst att bli som våra! Så det blir en sväng med Fina tidigt imorgon. Beger mig nog rätt snabbt in till stan efter det och tar mig en kopp kaffe på jobbet. Aldrig att jag trodde att det kunde vara så skönt att sitta ensam med en kopp kaffe och tidning. Man har alltid haft en åsikt och en tanke om folket som satt som jag ska göra imorgon. Men nu förstår jag vad jag har gått miste om!

Avslutade kvällen ihop med Axelsson, Petra och Emma vid köksbordet där en aning för mycket sexuellt avslöjades! haha Lite för mycket av det goda.

Drar oss till Karlssons imorgon.




Minnerna drar mig från detta.
GOD NATT!

050111


en aning trött efter jobb och övertid, men tog mig igenom dagen efter natten utan sömn. Skulle belöna mig med en solning efter men det blev ju lyckat, brände sönder mig rätt rejält istället. Det som gjorde mig gladast var nog när jag kom hem och det var en vänlig själ som hade mockat och donat klart hos min häst. Tack Emma!



om jag bara kunde förklara och få allt ur världen så skulle all belastningen falla.

vårrullar nu!
HEJ!


.

nu vet jag vad ångest är, jag svek mitt samvete. Fan för denna dag!

20.29


har gjort mitt för ikväll, ridpasset i morse, jobbet avklarat och hästarna har fått sin kvällsmat.
Så nu väntas absolut ingenting, förbannat skönt. Röjja undan och sen tvliggandes, ooohh yes vad det lät! 

Får bli en promenad imorgon om vädret håller i sig, lite för mycket att re i och konditionen ska bättras. Eller får promenaden från jobbet göra sitt! Men om man kollar väderprognos så ska det verken snöa eller vara speciellt kallt så det var det som övertygade mig in i det sista nu.



jävligt dumt av mig. Bad turns to worse, and the worst turns into hell

Avslutar detta helvete i blogg nu.
HEJ!

alldeles för mycket måndag


bra morgon, för tidig för mig. Blev en donkenfrukost med Petra, Emma och Kennet iallafall och det satt fint. Stallet en snabbsväng och donade klart allt där ute. Så nu väntar jag på bill och bull ska komma hem från granngården så vi kan åka och sola. och hämta alkoholen (!) som någon glömde. Det är bara att tacka att bolaget hade öppet på självaste nyårsafton. Drar oss en fika efter solen, sen blir det inte mer av dagen. Jobb hela eftermiddagen till kväll.. med min hoe !!


allt har sin gång.. och måttligt förvirrad och en aning förbannad över något helt annat.
Jag vill bara att någon, någon gång ska kunna säga; I got ya!




snabbdusch, ladda mp3 and off we go!
HEJPÅRE.

2011


lite för dålig på uppdateringen här. Kan bara sammanfatta dagarna. Nyårsafton och husfesten, helt lyckad och andra hade mer att göra än vi andra. Eller ska jag formulera det som att alla hade fullt upp utom jag kanske.. fylla blev det, och för min del alldeles för tidigt. Men vid 12slaget så stod jag där ute med min cigarr och smällarna och med folket. Right indeed! 
Var på gymmet idag, och det kändes att de var allt för länge sedan man var på ett gym. Får ta och bättra mig. Efter gym blev det en ridtur i ridhuset med Emma och Petra, så nu. Nu är jag slut. Men har alldeles för mycket fritid så jobb imorgon gör mig gott.



Kommer 2011 få en att göra alla val rätt, tvekar alldeles för mycket. Nyårslöftet är kirrat, fast vi är tre om det. Vet att mitt år började förvirrat iallafall. Väldigt fullsatt och mycket förvirrat !!




|  blir förvånad, förvånad över orden. Den ena är ett svin, men samtidigt så njuter jag.   |
 
 Den andra kommer få mig att gå på helspänn på jobbet, men njuter gör jag även där. 
  Jag njuter av känslan , den saken är säker.                                                             




Tar mitt snyyyys och drar rundan.
HEJ!


RSS 2.0