lördag/söndag

Kvällen har burit med sig Idoltittande med Elin, Petra, Oscar och Wiktor. Fyfan vad duktig Erik är. Och rätt åkte ur Idol ikväll, hon suger verkligen! Sen iaf så skjutsade Petra och Oscar ett pack in till stan så jag och Elin tog oss en promenad och sedan bar det hem:) Vem har kunnat tro att jag kan vara uppe sent, nykter med? Överträffade mig själv lite där.
Nu ligger man och väntar på att min man ska komma hem från fylla och (slagsmål) för att han sen ska ligga bakfull hemma hos mig imorgon, men det ska inte hindra mig från mitt upplagda schema.

Ah just de, kan ju passa på att tacka Elin och Emma igen för att ni hjälte mig med den "långa". Tnx. Jag märkte ju idag att jag aldrig skulle klarat det själv..

Ser fram emot imorgon, då blir de fylla för min del. Jag ska nog fylla Elin med:) Sen blir de Cecil och Apollo med folket. Shake?




De började ju bra iaf, Not!


Fredag

Idag är man uppe tidigt för att man vill ha stallet fixat på morgonen så slipper jag tänka på det mer.
Ofta jag somnade vid 20.00 igår (!!!) det är ju inte normalt. Fick höra att jag pratade i sömnen inatt, fast jag sov faktiskt väldigt oroligt vet inte varför. De e lustigt, om jag inte snarkar så pratar jag i sömnen och om jag inte gör något utav de så vaknar jag med en stor pöl på kudden istället. Eller så gör jag allt på samma gång:) Men men, har ju fått höra att jag är speciell.
Idag ska jag höra med Elin om hon är sugen på en promenad, känner för att röra lite på mig och prata lite. 
Hon och jag är faktiskt mer lika än vad jag trodde, de e precis som att jag kan avsluta hennes mening för jag vet precis hur det är när hon förklarar något. Den e goo. Nä nu börjar jag igen!


                                                                                       
Btw, ofta Molly bet mig i läppen igår.                  Tur att Keila sköter sig
 



Är du redo? Hahahahahahaha! Fyfan va sjuk man är. Fast jag är ju inte den enda den här gången.


Nu ska jag inte sitta här längre.
Hejhej!


Haha!

Idag har man varit med Elin i stan och fått bolaget avklarat, det e ju bra att jag hann de iaf. På vägen till stan så fick vi oss ett roligt skratt iaf. Vi gick och pratade som vanligt och gick förbi en busskur där det satt någon och väntade på skjuts och vi brydde oss inte mer om de, sen fick hon syn på någon som hon trodde sig var sin skjuts. Bilen stannade intill busshållsplatsen och hon började närma sig bilen, jag kollade lite snabbt på bilen och tänkte "den känner jag igen" fast jag såg bara framskärmen medans jag fortsatte gå. Och då hörde jag att någon skrek mitt namn, då va de pappa (!) som hade stannat intill och tänkte höra om vi skulle ha skjuts in till stan. Och tjejen som trodde de va hennes skjuts va halvvägs in i bilen när hon insåg att hon hade tagit fel. Hahahaha! Fan vad jag skulle skämts om jag var hon! Sen bar det iväg in till stan..

Nu sitter man och väntar på att klockan ska bli 5 för Petra ville att jag skulle följa med henne till bolaget och de.
Sen blir de stallet och rida:)

Återkommer med uppdatering om det händer något annat i mitt s.k roliga liv. NOT!

Hejhej!

Onsdag

Nu vet jag hur jag ska klä ut mig till på lördag, fast att klä ut sig vet man inte om man kan säga att jag ska göra..
Och festen är fixad hos Johan, de kommer nog komma en jävla massa dit. Med tanke på att han skulle bjuda sina fb vänner och hela kontaktlistan på telefonen. ojoj. Man får väl se om man tar sig in till stan men de ska jag nog lyckas med. Ida och Mindie hade ju roligt åt mig sist vi va hos Johan och va påväg in till stan. Fyfan!

Nu är de bara att fixa dricka kvar. Känns ju bra att vara i tid någongång iaf. Så missar jag väl bolaget för de istället. De skulle ju inte förvåna mig, inte ett skit. Hoppas Wiktor inte glömmer glasögonen bara!

Idag har dagen spenderats med Elin, alltid lika roligt:) Så nu blir de ner till stallet, as usual.
Senare ikväll ska jag bänka mig framför tvn och kolla "bonde söker fru" haha! De e rätt gutt.

Jag vet någon som ligger på minus nu.




Hejhej!

Non smoking area

Anette har satt upp en sån sjuk lapp i stallet som bara är för mig, kul typ.

Människor man minns,
rökte Prince

Min polare dog ifjol,
höll sig mest till långa Cool

Min chef som rökte korta Bill,
ligger livlös, kall och still

Den människa inte finns,
som överlever tusen Prince

Han ligger hålögd, sjuk på britsen,
och i hans mun den sista Ritzen

Du blir blek och kall om kinden,
om du ofta röker Minden

Hälsan har nu återvänt,
sen jag slutade med Kent

För den som tänder en Commerce,
blir tillvaron snart en pers

Min nu så bleka, trötta vän,
förstör sig själv med Glenn

Han föll omkull och dog på Lorrys,
och orsaken var en Philip Morris.



Helt sjukt, men det är ju kul att någon har roligt till oss rökare:) Haha!

Nu ska jag och min älskade katt mysa i sängen, sen blir de tillbaka till stallet.




Tror ni att han har snö i pälsen eller? Haha!

HalloweenFAN

Kan du inte bara förstå mig honey, du säger att du gör de men i själva verket så tror jag inte du gör de. Vi ska bygga på de här och försöka få de funka, de va ju det vi sa.. Och de fixar vi!

Snart är halloween här och man vet fortfarande inte vad man ska vara. Elin ville att jag skulle vara hennes fånge men jag vet inte än. Jag får väl använda min livliga fantasi (som jag inte har).  Sist på Halloweenhoppningen så var jag "Doktor Mugg". Förstår ni att folket skrattade då? Men de går ju inte gå ut så på krogen inte.
Jag får fundera.

Nu blire tv.
Hejhej!


Helrolig dag. NOT!

Aha, vad ska man säga om dagen? Den började bra tills jag surade ihop som jag har en tendens till att göra. Nu kan jag inte skylla på det som jag brukar skylla på för jag har ju faktiskt fixat de problemet. Men det finns sånna skitgrejjer jag blir sur över som sitter i hela dagen. Verkligen roligt. De e ju tur att ni står ut med mig iaf! Haha!

Träningen med Hidde gick bra. Så nu ska jag ner till Fagereke för att kolla när Petra tränar. De kommer nog gå bra, de har de ju gjort alla andra gånger. Hoppas man får se lite höjder idag bara..
Annars händer det ingentingen mer ikväll. Och ikväll är det en sån kväll där det inte går något bra på tvn så jag får kolla på 6an på gamla hedliga Simpsons:)

Nu beger jag mig till ett kallt ridhus.
Hejhej!


Filmkväll

Kom precis hem från Oscar där jag, Elin, Petra, Oscar, Wiktor, Jonas och Emma har kollat på världens sämsta film. Vet faktiskt inte vad den hette så dålig va den.. Fast en sak är säker, jag är rätt nöjd att jag bor i Sverige som slipper stå ut med en massa misshandel och utnyttjningar. Fast det förekommer ju här med, men inte på den nivån som man såg i filmen. Tror de va i Indien.
Man gnäller nog för mycket, man ska vara rätt nöjd med det man har tror jag. Finns ju dom som har det tusen gånger värre..

Nu sitter jag och väntar på att min man ska komma för att sedan åka hem och kolla på grannfejden (om jag hinner de) Det är rätt underhållande! Fast de blir nog att sova rätt snabbt tror jag, är helt slut. Men men, det är smällen jag får ta om jag envisas att gå upp tidigt på lovet! Med alarm så kommer jag knappt upp, det är lättare att gå upp om det är någon rolig som ringer och väcker mig:)
 
Imorgon blir det att träna vid 10 så jag måste upp tidigt imorgon med, får väl slåss med alarmet. Haha!

Nä nu orkar jag inte sitta här längre.
Hejhej!


Måndag

Nu blire snart att gå och lägga sig, men ska upp om en timma igen för då är det någon som ska väcka mig:) Fast då kan man ju faktiskt kalla det att vila, för riktigt sova kommer jag ju inte göra..
Tack för promenaden igår Elin, det behövdes typ. Haha! Jag går nog mest för att prata ut och sällskapet typ, eller så var det igår iaf. Känner mig inte så nyttig när jag går och röker samtidigt. Nä..
Jaha, då är det måndag igen och man har lov.. Vad synd att jag vet att mina dagar kommer gå i repris, det kommer bli samma gamla vanliga. Äsch då, ring mig och bryt vanan!

Det är väl en fördel om man håller sig vänner när man är mitt ute på sjön vid hällesjöarna va? annars kan de ju lätt bli så att man åker i varsin båt och börjar bråka och tar ena åran från den andra så den "andra" måste paddla till en brygga med en åra och bryta loss en planka så man kan ta sig in till land? Fast de är klart, om alkoholen är inbladad så kan väl allt hända? Lyckat era jävla nötter!

Btw, någon som vill bära ner min typ 3 meter långa byrå eller vad man nu ska kalla de?
Fick ju rådet att gå ut med den på balkongen och kasta ut den därifrån men de känns ju lite sådär. Jag får nog tag i någon händig.

Jag återkommer senare för nu ska jag sova/vila
Hejhej!

Söndag

Efter att ha fått sova själv inatt har man fått rensa tankarna, och det behövdes verkligen. Nu är jag på rätt spår igen. Elin har nog tagit mig en bit på vägen med. Tack!

Jag undrar hur många som har tagit fel på tiden idag, och varit i väldigt god till till ställerna man ska till. Dumasslen:) Fast jag skulle nog inte heller vetat om jag inte gick in på aftonbladet av en slump i morse.

Man får väl önska min älskade trollunge lycka till idag på tävlingen, du fixar det. I know it.

Om sisodär 2 timmar har jag bokat upp Elin för promenad så det är väl jag kommer göra ett tag framöver, sen blir de stallet och rida Fury och Hidde. Får väl välkomna hem Jack och c.o som har varit och tävlat i Södertälje.

Hejhej!

Dom orden som sägs för ofta bordes sägas, men inte för ofta. Till slut blir det bara tomma ord.

No title

Just nu känner jag mig bara så jävla tömd. Jag skulle lyssnat på dig Elin. Fyfan! Nu ska jag bort från allt..

Älskar dig Torre!

                  891017                                                                850129
   

Hejhej!

torsdag och lördag

Fikade med Elin, Vlora och Kadde i förrgår, glömde säga de.. Roligt att prata med dom, de va ett tag sen man satt sig ner i lugn och ro och pratade med kaffet i handen. Vad var de vi kom fram till? Jo just de, Elins och Vloras 20års fest ska slås ihop. Fan va gutt folk de kommer då. Fast de är ju typ 2 månader kvar..
Ah just de, vi hittade en ny "räka" med, Vloras fantasi. 

Huuur gammal bild som helst, 4 år gammal iaf. PuckoVlora!

Efter fikandet så drog vi hem till amanda som sagt och där fick man se bröst. haha!
Och fick reda på att en kompis till mig är bisexuell, men vad ska man göra? Inte särbehandla iaf.. Tycker det är väldigt starkt att erkänna.                                           Starkt tjejen!

Igår tillbringades kvällen i nabben hos Wiktor. Lirade gh och va allmänt sociala. Jag, Elin och Emma tog bussen dit och vi körde värsta korkade spelet och man kan kalla de spel men jag vann, jag vann! Suckers!
När vi skulle in till stan sen så åkte vi med Wiktor för han skulle endå in till stan och sladda.. Meningen va de iaf, för vi skulle tagit 940 men vi kom ju så långt.. Hela avgassystemet havererade ju på vägen till oskarshamn. Så de va bara hem och byta bil.. När vi kom in till stan så åkte vi och hyrde film som jag och Petra kollade på, fast jag hann inte kolla så längre.  Jag va verkligen helt slut igår, började säcka ihop hos Wiktor och sen blev jag bara tröttare och tröttare.
Hade roligt igår iaf. Tack sällskapet!
Idag blir jag nog sängliggandes, ska ner och kolla läget i stallet bara och sätta mig på 3 hästar. För sängliggades får man ju vara va?, nu har jag ju lov och allt:)

Nu ska jag nog bosätta mig i kylskåpet ett tag, fast frysen har ju mina glassar att erbjuda!


I play my game how the hell i want.
Det är ju synd att jag vet något som inte du vet! haha!

Äsch då, nu ska jag på skattjakt.
Hejhej!

Fredag

Igår blev de ingen promenad med Elin, vi gjorde annat hela eftermiddagen. Fikade, mycket deeptalk och hade roligt. Men fan för att skratta när man har träningsverk precis överallt. Gah! Var hemma hos Amanda också med Elin och Fanny och pratade om vårat projekt som vi ska ha i december. De lär ju bli en flopp:) Haha!
Nu sitter jag och äter upp Petras present som hon fick av Wiktor när hon fyllde år, rätt gott faktiskt! Ska väl gå på glassen snart med. Haha. Då har jag fått i mig en nyttig frukost. NOT!

Men iaf, idag ska jag se till att gå till skolan för jag har typ bara varit en halv dag denna vecka. Och nästa vecka är de ju lov och allt. Fast jag måste ändå dit för jag ska lämna in lappen och vaccinet om svininfluensa. Tummen upp på de? De vet jag ju inte..
Fast jag måste vara i stallet vid 15 och hjälpa min älskade trollunge med sin häst. Sen ska jag gå på mina egna:)

Ikväll vet jag inte vad som står på schemat. Bara ta de allmänt lugnt.. Fast nä, jag ska nog ringa till min bästaste Elin :) Där har vi en tumme upp!

Nu orkar jag inte skriva mer .

Hejhej!

.

Jag fattar inte varför jag fortsätter fråga när jag vet att jag inte kommer tycka om svaret endån.
Men jag får helt enkelt leva i nuet och planera framtiden med min man:) Only him.



Hejhej!

Vildsvin vs Brevlåda?

Igår har jag nog ingetingen att klaga på, träningarna gick bra. Lustigt att de alltid är jag som blir varmast, för det slutade med att jag red i t-shirt och dom andra jackor.. men sjuk är jag väl:)
Idag ska min man jobba över igen så jag hoppas på att de blir en promenad med Elin ikväll, får väl dra iväg ett sms. Härifrån Kilen är de lätt att gå för då är de ljust men på vägen hem blir de lite strul för då är de mörkt. De räcker fan med att jag är mörkrädd men dom där jävla vildsvinen gör de ju inte lättare. Har redan sett 2 :(
Det roligaste va när jag kom och åkte med Elin på andra sidan vägen där jag bor, så fick jag syn på ett vildsvin som stod 50m framför. Vi båda fick panik,stannade bilen, la i backen och Elin la så jävla go kommentar:
-Fan, jag trodde de va en brevlåda! Men sen kom vi förbi vildsvinet tillslut.
Kan man blir roligare än Elin?, de finns nog inte en minut jag inte skrattar när jag är med henne.



I helgen blir de fiske iaf, de ska blir roligt. Jag brukar ju ha rätt tur när jag fiskar faktiskt..
Nu blir de tv och grejjer.

Hejhej!

Old times, Good times. Picc.

Old times, good times!










Helt sjukt

Onsdag

Dom som inte funkar för mig finns där inte heller, för de har jag valt bort och dom killar jag har träffat har de aldrig varit fel på. Är jag människokännare eller har jag bara tur?
Igår fikade jag med Elin och Petra, fyfan vad vi skrattade hela tiden. En sak vi fick ett gott skratt om var incidenten hos Anette med tårtfirandet. De va fan pinsamt! Och inget jag tänker dra upp här..
Då har man blivit sjuk, skitroligt när man ska träna två hästar ikväll. Men de e väl smällar jag får ta för jag vill ju faktiskt träna:)
Tänkte gå till Elin i skolan sen och tell her some news, vad glad hon kommer bli.
Hur ska jag fördriva min tid idag, stallet och umgås eller sängen? För jag vet om jag går och lägger mig så kommer min telefon gå varm för så e de fan alltid. Och om jag väljer att gå ner till stallet och vara vaken så händer de fan ingentingen i min telefon. Så jag håller mig nog vaken, det blir lugnast så..

Nu blir de att ta morgonciggen :)
Hejhej!


Tisdag

Aha då börjar man blir sjuk, känns som de iaf. Fast de kanske är lika bra att vara de nu istället för på lovet:)
Nu sitter jag här och lyssnar på deppmusik, är de normalt? Nej, verkligen inte.
Inte när de gäller mig. Är väl rätt känsloladdad kanske. Äsch då:)
Igår blev de Preem med Elin, Petra och Emma och kaffet.
Pratade ut lite med Elin, hon ställer verkligen upp. Tack Elin! Sen efter kaffet och umgänget så drog man hem och kollade grannfejden, fyfan så roligt de är och vad korkade människor de finns! Ska jag joina klubben? haha! Fast bäst igår väl när han slängde vattenglaset över hennne och började mucka med hennes gubbe.
Idag blir de skolan och hålla på med teori inom häst, slutar 12 idag :) De är ju bra att jag sa till mig själv att gå hela veckan ut för att de är höstlov nästa vecka. Och vad tror ni duktiga Sandra gjorde igår? Jo hon ringde till sin kära syster efter 2 lektioner i skolan..

Glömde tacka alla hos Anette och såklart hon med då, för kvällen hemma hos henne. De va roligt:)

Kan det inte finnas teleportering? De skulle ju vara så bra..

Idag vaknade jag på fel sida tror jag.



Hejhej!


Grymt bra!

http://www.youtube.com/watch?v=oyZbuMw8fmw


Bästa helgen på länge!

Hade verkligen skitroligt i helgen! De va nog de bästa och roligaste festen jag någonsin varit på:)
Bolaget är till och med avklarat. Haha! Fylla blev de på festen iaf. Lekar och kortspel och badkaret fick vara med också för det var någon som ramlade ner i badkaren och drog ner blomman. Jag nämner inte vem de va och bra är väl de:) Kvällen bjöd på strippning och hångel. Men jag höll mig städad i sånt, men full var jag :)
Allt folk va så jävla gutt. Stackars Jonne däckade i Almas säng och drog ner mig och ville inte släppa taget. Fick hjälp av snälla Krille så jag kom upp:)

Fyllesnack eller inte så fick jag höra att det var en på festen som hade varit rädd för mig när vi gick i skolan. Fattar inte varför, jag kände ju dig inte då. Haha! Konstigt att alla säger de. Jag har frågat ett par i min gamla klass vad första intrycker var och de va allt ifrån bitch till förbannat sur. Men de stämmer inte alls in. Eller jo ibland kanske. Johanna berättade om första dagen i skolan när Mats (våran lärare) sa att man inte fick röka på skolan och då hade jag slängt fram mitt ciggpaket på bordet. tufft, NOT! Men vad jag kommer ihåg så låg de där hela tiden. haha!

Festen måste vi göra om :) Utgången va också rolig. Träffade Torre och Marre och dom på Cecil sen gick jag ner till Ankaret (!) och träffade Elin. sen blev de Viktoria och käkade fyllemat.

Inga bilder är tagna från min telefon men jag vet att Johanna eller Emelie gick runt och tog kort och filmade så jag ska nog undersöka de:)

Ikväll blir de stallet och rida, sen blir de nog att åka hem direkt. Måste sova ut det jag inte fick sova ut i helgen.


Nu ska jag börja med skolarbetet.

Hejhej!


Chips, dipp, godis,glass och film blire ikväll

Ikväll blire mys framför någon go film. Och sen blir de ju en dejt tillsammans med oss också tror jag. Men jag avslöjar inte vilka:) Haha! Och om de inte blir med dom så tänker jag mysa och glo på film endån. Ska nog smita in på maxi med och köpa glass.
Kom nyss hem från stallet, har visat Hidde för spekulanter och ridit Fury med Jack. Nu är jag trött och vill duscha.

Jaha gott folk, nu är de bara sisådär 6 timmar kvar:)

Hejhej!

Har ingen rubrik. Haha!

Fyfan för den här snön. Vi satt och pratade om de igår faktiskt. Och det enda positiva som jag kom på med snön är att julen och nyår finns, finns nog inget annat.
Nu är det upp till bevis om Elin klarar sig utan rökningen, eller frågan är väl HUR länge hon klarar sig utan. För hon (och hela hennes klass) har nämligen sagt att "När första snön faller så ska vi lägga av med rökningen". Haha,  jag tror er när jag ser er.

Nu sitter man här 07.18 och äter chips, fast ni som känner mig hade väl redan räknat ut de:) Idag ska jag vara duktig och ta mig till skolan och vara där en hel dag. För sedan är de stallet som väntar.

Kan ni tänka er, imorgon är Sandra 20. Kul grejj lixom. Haha! Elin ska med mig in på bolaget som tur va för jag vågar inte gå själv första gången:) Hahaha! Tur man har Elin då. Jag ser fram emot hela dagen imorgon faktiskt för de kommer bara vara en massa umgänge hela dagen. På morgonen går man ner och rider och gör sina sysslor, där finns de gutt folk. Sen åker man till bolaget, där finns de nog kanske inte så gutt folk.. eller kanske. Sen åker man hem till Anette vid 17 där de är minst 20 pers, då blire tårta och grejjer. Sedan bär de av hem och fixa iordning sig själv och sen blir de på at! För hos Palmborg blir vi nog runt 20-25 iaf.


PartyPartyPartyParty, ah ni fattar va?

Nu ska jag nog förflytta mig från datorn till säng och tv.
Hejhej!

Before and now

Idag blir det inte så mycket bloggande för de har inte hänt så mycket.
Vaknade-Tandläkaren-Stallet-Maxi-Hem. Så såg min dag ut. Inte så mycket och blogga om kanske. Så jag lägger upp några bilder ist:)

  
   

Lite har jag nog förändrats iaf.

Onsdag

Det är ju tur att man är morgonpigg. NOT! Det finns en stackare som måste släpa mig ur sängen varje morgon och ibland få klä på mig. Haha!
Gick ner till stallet vid 8 idag och donade lite för att sedan ta dig iväg till tandläkaren. När jag väl satt och väntade så började jag fundera på om det verkligen va idag jag skulle dit. Så kom det ett sms från det självaste stället där jag satt om en påminnelse om imorgon. Helvete! Så nu ikväll kommer jag att njuta av allt det goda för att sedan laga hål imorgon. Buhu! Nä fy vad man gnäller. Men de har faktiskt bara hänt otursgrejjer dom senaste veckorna.
Först lagar dom tanden fel och får endå en svindyrräkning, sen ska man dit dagen efter och laga den rätt och får likförbannat betala den tiden även att dom gjorde fel. Sen är det något fel på äggstockarna, sen ah då jävlar. Tror ni inte att man får ett getingstick i fingret då? Så jag har fått gått runt med ett svullet och blått finger i över en vecka!

Idag red man Hidde i paddocken, gick bra. Han är helt underbar! Sedan snackades de lite skit i stallet :) Drog hem och ställde mig i en varm dusch i en evighet. Fick ett bord av Mattias idag också, det behöves. Tack!

Nu sitter man här i sitt hem i Skrika och väntar på Efterlyst som bland annat ska handla om någon som inte vet något om sig själv, vet inte ens om han vet vad han heter. De måste vara jävligt. Vad Sandra ser fram emot att gå på bolaget på Lördag. 
Det är lustigt, alla frågar om man känner sig vuxen nu men nä. Man känner fan ingen skillnad. De va som jag skrev förut: "mognaden har ingen ålder".
Och bara för att man får gå på bolaget är man inte vuxen.

Nu orkar jag inte sitta framför datorn längre.
Hejhej!

Mognaden har ingen ålder

Nä igår de blev de aldrig tv. För alla drog sig till preem istället och drack kaffe. Haha!
Nu sitter man i skolan och försöker vara smart, lyckas nästan iaf.
Sen ska man till den där roliga tandläkaren igen i eftermiddag sen blir de stallet och rida. Vad jag ser fram emot Onsdag när man ska till Rufus:) de kommer bli roligt, får väl se om han är sig själv. Hoppar och skuttar. lilla tuffsen:) Att man kan fastna i en häst så grymt mycket.
Mjaja, nu ska jag inte älta om hästar.
Ikväll blir de att kolla på dom där korkade blonda idealen (som alla tycker)
Svenska Hollywoodfruar, får väl se vad som händer där, och om man får sig ett gott skratt. Fast de får man ju nästan av att bara kolla på dom. Nu ska man inte dra alla blonda över en kant men de sägs ju faktiskt att brunetter har roligare:) Haha!

Aha, då fick man höra av sin "man" att man barnslig (fast på ett positivt sätt), men vad bryr de mig? Man behöver ju faktiskt inte vara vuxen för att man har fyllt en viss ålder? de finns ju dom 16 åringarna som är mer vuxna än mig. Men fan vad jag tycker om att bjuda på mig själv :)! Livet skulle vara så tråkigt annars.


          Broomstreet Jonnie :)

Hejhej!

Taco och de

Fylla, fylla och åter fylla. Att man inte kan förstå när man ska ge upp och sluta dricka.
Igår satt Petra, Elin, Emma och jag oss på preem och drack kaffe och åt korv/sallad, de va gott. Sen bar det iväg till humleplan där vi bjöd på oss själva. Jag får mer och mer pisk skulle ja tro, men ibland då kommer jag ifatt. De e då inte lätt när man behöver lungorna till sjungandet. Ojoj, sånt fixar jag inte.

Inatt har man iaf haft någon hos sig som inte har mått så bra. Men så är det om man slår ut spärren efter första ölen (Om han ens har någon spärr) Haha! Naaw.. 

Nu sitter man mätt efter har lagat taco med min käresta, gott:) Ska snart ge mig in på godiset! Haha. Hoppas de går något bra på tv ikväll men om jah inte missminner mig så går Privileged ikväll. Annars så händer det inte alls för mycket ikväll.

Bävar för dagen imorgon då Sandra ska gå till tandläkaren. Jippi! NOT
Hejhej!

Traktorrace

Idag blev de traktorracet med Elin, Petra, Oscar, Torre och hänget. Rätt kul faktiskt, blåste lite mycket kanske. Efter det blev det pizza med Torre. Sen blev det stallet och rida Fury. Nu sitter man i skrika och ska snart färga håret , Elin, Emma och Petra ska väl titta förbi en sväng sen och kanske drar med sig singstaret :) Då ska vi få se vem som äger men Elin har ju faktiskt kommit ifatt mig. Haha!
Senare ikväll blir de att hämta min käresta som är och vänder uppoch ner på henkes hus, eller han sa att han skulle vara rätt städad ikväll men vi får väl se hur de blir med de..
Nä nu ska man bädda ner dig i sängen ett tag med två fyrbenta djur och ett tvåbent;)

Hejhej!


Picc

Hittade några gamla bilder. Haha!

 




Torsdag

Nu hoppas jag verkligen på att dom man säger saker till också hållerkäften, men som sagt så märks de om de kommer ut och då blir de skrot av dig direkt! Man sållar bort dom som är opålitliga. Min teori iaf.
Imorgon blir de Kalmar med Petra, Johanna och förhoppningsvis Elin. Vad jag är glad att man har hittat tillbaka till dig, men förstår om du har de tufft ibland med. Finns därför dig ska du veta.
Jaja, nu har man kommit till rätta igen och jag peppar satan för nästa helg för det ska bli lyckat:) Elin har lovat att följa med mig in på bolaget på lördagen, måste ha lite moraliskt stöd ju. Haha!
Ikväll vet ja inte vart de bär, en roadtrip ikväll med kanske? Njaa de tror jag då inte. Blir stallet, sängen och tvn. As usual.
Nu blir de att göra nytta (Eller något) Hejhej!

Onsdag

Dom senaste dagarna har jag spenderat med min älskade, like it alot! Känns som vi är ämnade för varandra :)
Iaf, nu sitter jag i skolan och fördriver tid på lektionen som jag egentligen inte har. Efter skolan blir det stallet som vanligt, ska träna ikväll. Får väl se hur det går. Har egentligen inte så mycket mer att skriva.. Hade en helrolig dag hos Matilda igår med Ida, måste göras om.
Hejhej!


Back on track

Nu är jag tillbaka på rätt spår igen, det känns. Jag kanske bara behövde en paus. Ni som är mina äkta vänner vet vad jag pratar om, och säkert ni som tycker om att snoka med!
Elin, roligt att vi har hittat varandra igen:) Nu ska vi ta igen allt roligt som vi har missat.
Den 17 oktober smäller det hard time, husfest hos Palmborg på 20års dagen! :) Det är lustigt att alla tror att jag ska ligga under bordet först, men jag ska motbevisa er era nötter!
Nu trivs man i livet igen, va gutt de är. Nyinkomna hästar i stallet med. Rider för tillfället lilla Rasputin :)
Nä nu ska jag inte skriva novell. Bloggar när jag har tid.

Hejhej!

RSS 2.0