14-06-12


impuls till kalmar igår i hopp om att hitta kläder, men letar man så hittar man inte.. Fick med mig min underbara gigantiska kopp hem iallafall, bara min. Sandra muggen, dåligt av mig att jag inte har invigit den.. men har ju faktiskt legat i sängen nästintill hela tiden. Så kaffet tar jag senare vid kvällsfikan i Sjöboda med Linda och min man! Imorgon ska den fyllas.

Blir en tripp idag med när Wiktor kommit hem, då ska det handlas bikini. Känns som det är dags för det, har aldrig haft sån glädje av att faktiskt köpa en bikini.. konstigt madame!
Det är lovat fint väder imorgon så sola blir det absolut, sånt en semester ska innehålla..




Tar nog en svängom med gitarren. TJAO !!

fy.

genomgår numera ett test på mänskligheten skulle jag tro. Smärta har visat vad det egentligen är, och det är verkligen ingen lek. Stackars Wiktor har inte fått sömn, han har fått passat upp på mig och varit min slav.. Annars är början på semestern rätt bra, två veckor kvar. allt går för snabbt.. Får finsällskap till Timmernabben varje dag känns det som. Förrgår var det ett helt hie här, och igår kom mamma och Peter förbi med glass och sen gjorde vi rabarbersaft! underbart. Är oerhört tacksam från all hjälp jag har fått dom har dagarna som har varit, verkligen!

Men sen kommer det där tråkiga som man inte har en del i att kunna re upp något, man vill kunna göra något för alla som är inblandade i detta som även inkluderar mig. Det tråkiga i det hela är bara att vänta, och när man väntat färdigt så ska man istället börja sakna. Hemska hemska värld..



groggy.
Blandade känslor i precis allt, gott och ont, besvikelse och allt runtikring. Hejdå!

RSS 2.0