no idea.

framsteg med nikotinet.
Idag är det över en vecka sedan sista ciggen var tagen, och exakt en vecka sedan som sista snusen låg under läppen! Som jag sagt innan, med en bra anledning att sluta är det inte så svårt.. Det som har satt sig mest är runtiner ihop med ciggen, förbannade rutiner..

Nu återstår det bara 3 dagar sen är min semester här! vet inte ens hur jag ska fylla ut mina tre veckor, men det kanske är det som är meningen! Jag och planering, hela tiden, varje dag. Gillar att ha koll. Måste nog släppa på det dom veckorna för att verkligen få känna på ledighet.



Blir ett avsnitt av Missbruk innan jag promenerar till jobbet. Caio!

i´m stuck.



om jag hade kunnat och allt det var fullt möjligt hade jag gått till väldens ände för att reda ut allt som jag orsakar, för det är väl mig allt hänger på. Som vanligt i slutändan.. då är det bara att välkomna stress och allt som medför. Långpromenad och bara att be om träningsverk imorgon är vad som ska ske. Men grubblet tar mig inte långt, jag liksom fastnar och tar mig inte längre. Ger upp på mig själv lite.. Ibland känns det som att man är dömd att misslyckas.

Igår var det Mors dag och middagsbjudning på Lilla Krogen med hela hiet, vin och god mat och väldigt uppskattat! så lite pluspoäng kammade man nog hem. Avlsutade kvällen på hästryggen och några varv på backen, underbart! Just nu trotsar vädret och ligger kvar i sängen med min frukost, men det blir nog inte långvarigt. En aning rastlös..



So long!


well well..

... Steg 1 av 2. Och denna dag var en kraftsugande dag, energin är på noll och hjärnan full med information. Sätter punkt här och säger god natt. För nu är jag bara en donk från sömn. Tjooho!

15.06

min sk skönhetskväll gick åt skogen.
För gör man som mig och glömmer allt på jobbet och larmar innan man slår igen dörren vid stängning så är det inte så konstigt att det inte blir av.. Finns ju fler dagar, men en dag som denna när man är ledig och allt så hade det passat ypperligt!

Har iallafall fått i mig lite käk, och kladdkakan står klar men orkar inte ge mig på den.. än.
Så jag latar mig nog vidare vid tvn och Road Wars tills Wiktor kommer in, så vi kan börja rensa rummet där min gigantiska garderob ska upp. Ooohjaa!


Alldeles för långa dagar just nu, fyra dagar känns som år. Men två veckor och fem dagar känns konstigt nog närmare.. BYE BYE and welcome my friends.

kaos med det hela

Teorin och jag var vänner fram till idag. Sluttest och bara massa tjurigheter.. får väl börja plugga på annat håll annars så lägger jag nog latsidan till. Det där förbannade sista poänget ifrån gör mig galen! Städar nog bort mitt humör tror jag.. Hade ju suttit fint men en promenaden men inte då, regn hindrar fröken. Så nu tycker jag att Wiktor kan komma med hans lagade mat och sällskap så jag återgår till mitt glada jag. God kväll folket!!

time to start.

Kaffe innan jobb, snabbt pass sen vidare till körskolan för ett syntest. För nu ska fröken Persson börja om på ny krita utan att ge upp. För nu har jag ju faktiskt en annan motivation till det. Att flytta från stan indeed! Så nu är det bara att börja traggla teori och se glad ut. Och med mitt temperament så sitter jag nog själv med den för min egna och andras skull.. Lägger ifrån mig det här och hinkar i mig resten av kaffet. So long.

RSS 2.0