.

ibland så blir man förvånad. Reaktionen du gav mig var det sista jag behövde den dagen, och det var också den dagen jag slutade veta hur jag skulle bete mig i min nästa situation. Bättre att ge fan i det, och det är det sista jag ville..

Plättar efter en sån här dag gör mig nog bra! vidare till nabben med mina guldvärda vänner för lite kvalitetstid.. Och.. jag måste verkligen sluta spela Wordfeud! usch och fy för detta.  HEJDÅ gott folk.


torsdag



Det goda livet med tv och massa godsaker är något jag börja vänja mig vid. Men måste sysselsätta mig mer, går snart upp i taket av att bara ligga stilla och ta det lugnt.. men måste väl ändå inse attt min ork är inte vad den var en gång i tiden! Meeeen det är bara att köra igång, för belöningen ger sig ju rätt snabbt.

Dagarna i ovisshet är vad jag inte behöver just nu. Snart är denna vecka över iallafall, men helgen känns långt bort..

Tar tag i det jag alltid gör när jag är sysslolös, städa städa. och lite One wild night på det!  HEJ

nonstop

Trött, helt slut och hoppas på sömn. Tuff dag så jobbet gjorde mig bra idag! och garanterat några dagar framöver med. Jag förstår inte problemen utan lösning.. jag som trodde att det fanns en lösning för alla dessa problem, men där fick jag på käften. För med verklighet kommer tydligen omöjligheten och håller en i handen. Sova nu tror jag, men tvn är min ett tag till.

the third is the best.

Existens är som borttappad. Välja om, göra om. Det är nu jag förstår dom bortglömda orden som jag förträngde. Dags att börja lyssna och bearbeta mig själv i min ensamhet. Jag klarar mig bättre själv utan diskussion, nedlåthet och smutskastningen. Folk som inte vet vad dom pratar om behöver heller inte yttra sig. Natten blev inte vad jag väntat mig, kramp i handen efter beslutsamhet och huvudvärk som heter duga. Ser redan fram emot morgondagen.. Jag börjar om!

det som kommer emellan.

Söndag och saltlaktris, det är vad det är idag. Mitt sug efter just det försvinner tydligen inte, men då ska jag väl istället vara glad att jag älskar just saltlaktris! Igår blev det en kväll ute i skogen med hela hiet.. korvar, krabellurer och mashmellows och allt där emellan. Lyckat var det iallafall! En mindre rolig del är just ordet donation.. känsligt ämne när det väl kommer på tal. Frågan är ju att överleva, offra att ge för att behålla liv. Det är inte ens att diskutera! End of this. Ska ner med Petra till våran bror och hälsa på en sväng, sen blir det inte mycket mer av kvällen. Jobb tidigt. Frossa i godis nu! HEJ

lördag

Sömnlös natt och det kommer jag få sota för när jag börjar jobbet.. men det var det värt! Det är alltid lika mysigt när Kompis är inärheten. Ikväll beger vi oss till skogen på Jcs begäran för att tända en brasa och grilla lite korv. Det kommer nog bli mysigt. Hon som en gång var en stadsbo är ingen sådan längre.. total helomvändning. Dags att börja mitt pass. Hej!

stumble stumble..



livet är nog menat ihop för vissa och andra inte, och för er som inte vet att det inte håller i längden och er godtrogna partner som snart spelar ut er till game over. 
Men när man vet att alla strån är tagna ifrån stacken som bara blivit mindre och mindre så vet man också att det kommer något som kallas ett avslut, för där finns inga strån kvar..
Accepterad verklighet för en annan och mardröm för dig.

Jaha, då har man av misstag laddat ner Wordfeud och är mer eller mindre lika beroende som alla andra. Jag kan egentligen inte påstå mig vara det men när man drömmer om det så har det kanske gått till överdrift! Beger mig uppåt och fixar tvätt sen får jag se om jag joinar filmkvällen.


TJAAAO!




allergisk mot kyla

Jag är för jävla lat för att ta mig ur sängen.. eller också är det för utsikten genom fönstret som ber mig att hålla mig inne! Har fått tics mer eller mindre så för att kunderna på jobbet ska förstå det så behövs nog en lapp i pannan för att få förklara mig innan jag kan tas för en som står och flirtar.. det är det sista jag vill. Målade igår med min smörstekta majskolv, men är inte klart riktigt än! Fika med henne och Petra innan jobbet idag, sen är kvällen långt ifrån fartfylld. Damn.. ut i kylan. HEJHEJ

måndag

En morgon med kompis som ligger bredvid mig i sängen och bara myser.. det är vad jag skulle vilja göra hela dagen känner jag, är inte alls sugen på jobb. Men idag kommer det nog gå undan! Nytt år och nyårslöftet är lagt, nu ska jag bara se till att ge mig fan på't. Tror jag avslutade förra året rätt bra ändå, ordnade upp problem som jag aldrig trodde jag skulle ta tag i. Men även jag förvånar mig själv ibland. Planerat party!! på torsdag kör vi. Feels like ages ago. Dags att kliva ur sängen och dra mig mot Oskarshamnet. HEJ!

RSS 2.0