Shinedown

Nu går allt åt helvete, jag dras snart i två bitar. Men den smällen får jag ta :( Jag som trodde livet var lätt, se så fel jag hade. Och snart åker min älskade Rufus :( kommer sakna han mer än någon annan.

Har fastnat för en grymt bra låt iaf. Riktigt bra!
 
http://www.youtube.com/watch?v=ifXquF7SyO8&feature=related

Nu blire dusch
Hejhej!

Lördag

Lördagen bjöd på tamefan allt möjligt. Fylla, bråk, spårlöst försvunnen människa, lycka och en massa annat. Men trots allt så hade jag roligt. Med bra sällskap så blir de roligt:)
Ikväll ska man spela minigolf, vi får väl se om jag sätter en hole in one idag med. Fast å andra sidan är jag rätt duktig på att skjuta ut bollen utanför banan.
Äsch, Sandra är bakfull och vill somna om nu.

Hejhej!

Mosqutio

Igår hade jag en helrolig kväll. Petra, Oscar, Wiktor, Johanna och jag var och badade i skiren på kvällen. Men jag gick självklart inte i. Medans dom andra plaskade:) Sen blev det kubb. Fan va kass man är egentligen! Men vi hade en deal, de laget som förlorade skulle utse en i laget som skulle sjunga för oss alla. Wiktor, jag och Johanna va i lag. Vi förlorade hela tiden så Wiktor fick sjunga. men de va ingen pest och pina de. För finare har ALDRIG hört någon sjunga. Man bara ryser när han sjunger! när vi hade spelat kubb ett tag och tagit ett par öl var så gick vi och satt oss på altanen, helskönt!
Hamnfestivalen fick sig ett besök med. Jag åkte dom fär jävla apburarna med Wiktor, fan va rädd jag va. Och när man hade åkt färdigt och kom ner på jorden igen, så fick man höra att den karusellen gick sönder dagen innan. Oh yeah. Ähfy, det kändes som att blodet aldrig skulle rinna ut i kroppen igen. Allt satt i hjärnan:)
Jag fick ett par helcoola glasögon av Wiktor, dom e tamefan megastora!



Aha, idag regnar det och jag skulle dricka idag men efter många omständigheter så blir de inte så. Så jag ska vara med min kära syster när hon kör runt i Wiktors bil. Blir väl att gå in och kolla öltältet med tror jag. Där jag egentligen skulle suttit dyng :(

Nu blir de duschen.
Hejhej!

Fredag

Jag tror på en lyckad kväll, de blir väl vad man gör de till va?
Måste hitta min slips. Gah! Jaja, Öla blir de ikväll iaf.


       

Hejhej!


Torsdag

Idag har det inte hänt allt för mycket. Dagen började i stallet och donade, sen kom spekulanterna och kollade på Rufus.
Sen gick jag ner till hamnen med Petra, Oscar och Johanna och åt min kära sockervadd som var efterlängtad. Gud så gott de e! Träffade Tom och pratade med honom, va ett tag sen man pratade.
Sen åkte vi hem till Oscar och spelade kubb. Oscar, Petra och Ingela mot mig, Johanna och Bötarn. Dom vann 2 matcher och vi 1. Men vi skyller på att dom fuskade. Jag är ju så dålig förlorare. Men jag hade roligt endån.

Har nyss bakat 2 kladdkakor, väntar bara på att dom ska svalna så jag kan få min kvällsmat :) Den andra får jag väl ta till frukost.

Nu är det bara 2 minuter kvar, sen börjar NAVY CIS. De e ju så bra!

Imorgon är det Krisdala marknad som man inte kan gå på! Fan, jag som älskar marknader! Jag ska visa häst för spekulanter IGEN, det va ett jävla tjatande om de tycker jag, Vill bara att han inte ska åka!

Nu börjar de.

Hejhej!

Poop

Igår fick jag ett megaryck, Jag tvingade Johanna att komma och plocka körsbär med mig i regnet. Hon tvekade knappt och sen kom hon. Vi fick ihop 2 liter körsbär och nästan 2 liter vinbär/hallon. Sen gjorde vi körsbärspaj så vi va klara med bakandet vid 23.00. Hade aldrig ätit det innan men måste säga att de va faktiskt hyfsat gott.
Innan allt de där så va jag inne i stan med mitt lilla gulletroll och Johanna.
Sen blev det stallet. Amanda har sagt till mig att jag ska få en grej av hennes mamma som tack för hjälpen med hästarna när dom va i falsterbo. Jag blir GALEN, för hon ger mig ledtrådar som :
- Det ligger runt 440kr
- Du har det på dig, men det är inte skor, kläder, smink, hårprodukter mm.
- Det kan vara i vilken färg jag vill
- Man kan använda det en gång, och kanske två om jag vill
- Det börjar på P
- Det är något man kan göra

DETTA DRIVER MIG TILL VANSINNE!

Aja, nu väntar jag på mat. Petra, Oscar och Johanna lagar makaronipudding, jummie!
Varit i björnhult och badat idag, eller inte jag. Dom andra :) Petra TRAMPADE i POOP! Hahahaha!




Snart ska man ner till stallet och ta insläppet. Då va de de där att gå runt i alla världens ändar för att hämta hästar igen!
Efter jag har donat klart där så blir de hem igen och färga Johannas effekter, sen är hennes hår klart.
Sen bär det ner till hamnfestivalen och ska kolla om det finns några talanger på scenen, det ska bli roligt. Fast dom flesta är faktiskt riktigt duktiga. Cred.







Nu ska jag fortsätta klura ut denna förbannade saken. Och äta min mat som är klar nu.

Hejhej!


Hamnfestivalen

Nu längtar Sandra till hamnfestivalen. Sockervadd och alkohol är efterlängtat:)


Krabbelurer:)

Söndag: Hände det inte alls för mycket, red lite hästar och bosatte mig i sängen.

Idag vaknade jag av att Marika ringde och väckte mig vid 8 och sa att vi skulle rida, så då bar det ner till stallet och red Mickey och Didrik. Jag har varit lite dum mot Marika idag, jag slängde ner henne i en buske av brännässlor. Haha! Jag tror inte hon tyckte de var lika roligt som jag:) Efter 5 timmar i stallet så gick jag och Marika hem till henne och skulle laga mat men det blev inte så mycket till mat. Vi gjorde krabbelurer:) Mina blev lyckade men när Marika ställde sig vid stekpannan och skulle sköta den så blev mer än hälten av hennes krabbelurer brända! Men de va gott endå, mina iaf:)
Nu ska jag snart ner till stallet igen och visa Rufus för spekulanter. 

Här är skillnaden mellan mina och Marikas krabbelurer, kolla mästerkocken:)






Nu blir de klädbyte sen ner till pållen.

Hejhej!

Beslutsångest

Mjaaha, vad ska man göra ikväll? Bara sitta hemma, gå på promenad, eller partaja hos Johan? Lite bestultsångest har jag nog. Får väl se vad som händer.

.

Man lever väl helt enkelt för att dö


Fredag

Nu  är det fredag, veckan har gått skitsnabbt!
Jag vill inte vara sjuk!! man känner sig helt handikappad.
Fick höra en go kommentar igår: - Kan inte du fixa fler sånna där colaglas som man får på mcDonald´s, dom va så sköna att dricka ur? Haha! Så jävla go.
Man får väl gratta Emma som kom in på Barn- och fritidsprogrammet - hästinriktning. Det kommer bli roligt. Det har har iaf jag haft de. Jag måste nästan tycka om gymnasiet har jag kommit på. När jag har tagit studenten så har jag gått på Oscars i 6 år. Ojoj.
Jag undrar när Johanna kommer hem, vill ha mitt sällskap på promenaderna:)
Åhh, höll på att glömma. Oscar har ett skitfett recept på kladdkaka, den har legat bredvid mig hela natten. Gott gott! För jag sov själv inatt med!!!

Måste hem till mina andra katter in da Skikahole och gosa med dom:)
Nä nu måste jag duscha, sen blir det stallet och visa häst för spekulanter idag igen!


                                        Molly                                           
                                         

                                    Keila

Hejhej!

Sjuk:(

Nu har Sandra blivit sjuk, men de är väl lika bra att bli de nu än sen. För nästa helg är de party igen :) Har blivit bjuden på fest i helgen men det sket sig ju. Sorry Johan. Vi får ta igen det någon annan gång.
Snart ska man ner till stallet igen och visa Rufus för spekulanter. De är väl mindre kul, vill ha kvar han. Men det är väl sånt man får ta.
På dagens schema finns det inte alls för mycket, jag blir nog bara sängliggandes. Äsch då.
Sov ensam inatt, det va inte roligt. Blir ju så ensamt då :( Jag får väl hoppas på att jag får sällskap inatt.

Nu ska jag gå och lägga mig och kela med min underbara katt:)



Hejhej!

Onsdag

Vaknade 8 idag och gick ner till stallet och red min älskade Rufus. Det kommer spekulanter på honom imorgon, får väl se hur det går. Han är ju inte den lättaste precis. Om man har tur så kanske han håller sig på backen iaf!
Det gick bra på Öland igår iaf, han var helt frisk:)
Snart ska man ner till stallet och kolla på lektionerna, har inget annat för mig. Fördriver bara tiden på inget tills min älsklig kommer. Va lite arg på han idag för om man är sjuk så fryser man lätt och de va de ja gorde och är. Medans han va kokhet och svettades nästan ihjäl. Så han slog på fläkten, och jag gick och stängde av den och så fortsatte det så ett tag. Så jag sov inte så bra inatt! men vad gör de, har ju hela lovet på mig?
Red Varona idag med, gick bra tills det var en jubelidiot som skulle ner till paddocken och sladda med sig fyrhjuling. Då bev Sandra arg och ställde in henne ist, är helnöjd endån:)



Här har vi då Jerry Lagerblad (även kallad någon annat) på Varona

Nu vill inte jag sitta här längre

Hejhej!

Lattitud 57 mm.

Helgen och Lattitud 57 var hellyckad, full och gaan som vanligt. Det gör faktiskt livet lite roligare endå.
Inne på dansgolvet så blev det slagsmål, herregud. Det blev ett stort hål i mitten av dansgolvet, blod och grejjer. Tycker synd om Johan som inte gjorde någon men åkte endå ner i backen:( Men men.
Johanna fick sig en puss iaf, vet inte om den va omtyckt av den som gav henne pussen men dom smällarna får man ta om man dricker alkohol. Innan vi drog ner till hamnen så förfestade vi hemma hos Johanna med en aningen elak kortlek som innehöll konsekvens, men vi tog korten och fick sen stå ut med konsekvenserna. Det bjöds på: Spankings, sexställningar, lapdance, avsugningar, juckningar och mycket mer! Haha:)

Fick reda på något tråkigt som fick hela mig att rysa, en kompis gjorde något mindre tråkigt på fyllen. Dök ner i polen och bröt nacken och blev förlamad :( De blir ju inte bättre för att man har barn heller. Tycker synd om dig!!


Imorgon ska Rufus till kiropraktorn på Öland, så det blir att åka dit.

Nu har jag nog inte så mycket mer att dela med mig




                                              



Hejhej!

Vi hyllar bilden till dig

Aha, en ny dag. Men den är fullspäckad iaf! Stallet är väl det som står först på listan sen beger jag mig nog till Skiren med Oscar och Petra men vet inte än. Jag menar, vad är de för mening att följa med? Jag badar ju knappt endån, och om jag gör de så tar de ju halva dagen för mig att gå i. Och solen har jag ju här hemma:) Så jag har nog bestämt mig.För det skulle väl bli solväder idag?

Sen peppar man för Lattitud!! Vi sitter väl hemma och häller i oss lite först sen blire ner till hamnen. Frida kommer ner sen med :) De va ett tag sen man umgicks!
Hoppas på en rolig kväll som bjuder på mycket skratt, men de brukar vi ju lyckas med brudar! :)
 



Vi hyllar den som däckade i Johannas badkar på studentfesten(Y)



Nu blire stallet, man kanske ses ikväll?

Hejhej!

Livets hårda regler

Dagen har väl både varit bra och dålig men de är väl livets hårda regler.
Har varit och badat idag igen, tog lång tid att gå i idag för Oscar och Petra höll på och jävlas! Sen blev det en sväng ner till stallet där man kollade på lektioner och fixade min lilla ponny:) Sen fick man reda på det mindre roliga. Maja kom till mig och sa att Petra hade ett marsvin mindre. Så nu finns bara lille Neville kvar.. Life goes on typ.

Nu har jag precis färgat Johannas hår, men är inte klar med det än. Effekterna ska på sen med:)
Nu väntar på min älskade som kommer med mat:) Jummie! Kommer faktiskt sakna han lite när han åker imorgon och inte kommer hem förrens på söndag.

R.I.P Chili&Curry



Nu ska jag kolla på 8 simple rules.


Hejhej!

RSS 2.0