soon enough


nu börjar det äntligen hända grejjer i hage och stall. Dagar, timmar och minuter räknas numera ner för ankomsten av krabaterna. Känner mig allför trött för allt som har med datorn att göra, måste sova nu.. sova för att hålla mig vaken på jobbet imorgon. 
Så här säger jag godnatt!

HEJ!

stand up.


om två timmar ska jag befinna mig på jobbet, och vill inte idag.. inte alls faktiskt.
Att en enda person kan få en att vända på en hand är helt sjukt egentligen. Men jag har lärt mig att många kan få det att hända, och så finns det dom som inte står får vad dom egentligen tycker och håller istället med och nickar åt något dom egentligen tycker att helt åt helvete fel! vad vinner man på de..



alla distanser man hade känns ännu längre bort nu.



FRUKOST
Heeeejpa!

26.



tråkig kväll igår
, sätter punkt efter den meningen.

väntar på att klockan ska gå lite snabbare så jobbet kan börja och man kan få sitt slut på dagen, och hoppas som vanligt på att kändisarna håller sig därifrån.

Hoppas veckan kommer gå snabbt, snabbt som vinden.
Behövs faktiskt nu för jag vill ha det som väntas.. hästar på gården! Och hjälpen att få allt  klart har verkligen kommit från alla håll och kanter, där vet man vilka som ställer upp!
Jag och Jc fick oss ett ryck igår, vi började gå runt med ficklampor när det var bäcksvart för att kolla staketet. Kan ju tänka mig hur det såg ut från vägen, haha!

WFKT, FAN!



jobbbbb
Tjohhoooo!

40 dygn


en avklarad, one to go. Eller så ljuger jag så bra så jag börjar tro på det själv. Hur som helst så drar jag igång musiken på högsta volymen och städar fullt ut och känner mig nöjd med insatsen till jobbet idag! Drar oss snart vidare till GökIda med full bil, undrar vem som kommer skrämma skiten ur vem.. tre bryyydar och två grabbar.

Har en riktigt bra helg känner jag, en vit sådan med. Har ju hört att det tar 40 dygn för kroppens alla organ att återhämta sig efter en rejäl fylla! så jag är nog på god väg nu.



Let the fun begin.
Tjjjaaarå!


fredag


vet inte längre hur jag ska hantera saker och ting. Allt bara förföljer mig och jag vet inte vad eller hur jag ska göra. Försöker jag hålla mig sysselsatt så kommer allt ifatt mig när jag väl har kommit hem till min boning. Min dröm inatt gjorde det inte lättare.. men vad gör man..
Var glad för någon sekund, men efter funderingar så vet jag inte till vilken nytta!

Blev väckt ytterligare en morgon, tack! Men jag får väl se det positiva i det negativa.. jag hann ju med en brakfrukost och en snarlik dusch. Så blir det det bara att lyfta på sin 10 tons kropp som det känns nu med all träningsverk, och göra sig redo för jobbet.


Förr, var bättre!



Hej!

.

om jag, kunde så skulle jag vilja få det ogjort!

karma



aha och där gjorde snön sitt!
Nu kommer jag bokstavligt talat att gå i ide för nu finns det längre inga anledningar till att ränna längre.. stallet dådådådå. dit kan jag gå.

Ingen sömn för min del idag heller. Igår blev man väckt vid 8 av något som egentligen ska vara avstängt har jag lärt mig, telefonen! idag var det samma visa.. Trodde jag på karma så skulle det vara det, fast jag blir mer och mer fasionerad av dedär. Man vet att det slår tillbaka på en.. Så nu fick jag väl tillbaka mitt efter alla gånger jag har väckt Petra.. shit!


Blev visst jobb ikväll så det blir en tripp ner till stallet snart och en sväng med hästen i skogen. Nu är det dags att börja planera sina dagar igen. Har förövrigt ont i alla delar av kroppen idag känns det som, välkommen träningsverk!




Vägen till stallet kommer kännas lång, blunda..
Tjjjaaaarå!

pity.


i väntan på att Kungarna av Tylösand ska börja så sitter jag mest och tycker synd om mig själv, men lägger mer energi på att tycka synd om min vän.
Men det finns det alltid en väg ut ur allt, men man måste våga ge av sig själv för att lyckas.

Hur trött jag än var och fortfarande är så drog vi oss ut till Ninos och åt flott igen! Nu blir det bara säng och tv hela kvällen.




there's really no way to reach me.

TE och göjs.
Hejhej!

onsdag.


lever mina dagar som jag gör. Blir allt latare och latare känner jag, men inte länge till.
Snart börjar jobbet igen och ridningen är tillbaka så då blir allt som det ska vara igen.
Har lite svårt att känna glädje till jobbet bara.. något har hänt. Ett plus i kanten på det hela är att hästar kommer hem på gården igen! Trodde inte en Rufuskopia existerade..

om närmare tre timmar beger jag mig ner till stallet och rider Bruno och Elli i paddocken,
och får väl förbereda mig på hur mör min kropp kommer vara imorgon. Men innan dess får jag se till att göra nytta här hemma medans jag kan.


hemmasittarhelger är vad det kommer bli ett bra tag framöver.



fyrbentargos
Hejhej!



ingen lever upp till kraven


du visste hur du skulle göra, och jag visste hur jag skulle tackla det. Men nu har det kommit till en punkt då jag sätter stopp för allt. Jag faller inte för någon det är bara så. Pirret har jag, men är samtidigt inget jag vill ha. Jag blir aldrig nöjd och kommer aldrig att bli. Kraven på mig själv men samtidigt är kraven på dig är för höga.
Varför bli nöjd med något som ändå kommer gå käpprätt åt helvete.

http://www.youtube.com/watch?v=-ErKmvlG4Cw

Tackar för gårdagen då det hölls fest för mig och Petra som fyllde 21. Ni vet hur ni gör det bra, och jag värdesätter er som gjorde min kväll igår. Dagen idag har också varit superb, om man bortser förmiddagen kanske. För FYFAN så illa har jag nog inte mått på.. ah herregud.. senast kommer jag inte ihåg. Kalas blev det här hemma i kilen. Putte och Alex samt bryyydarna kom förbi, himla bra dedär.

Väl genomtänkta presenter vill jag lova. Speciellt Tequilan, kakorna och affishen.
Det fanns en tanke bakom allt, och ni som känner mig vet varför.



Känner att allt jag sett och upplevt på andra håll idag går över till hat! TV.
Hejhej!


liekvinnan- självaste Jc.

han tog kort på kort och allt blev sedan en film, en film som slutade tragiskt. Han hade bestämt sig för att ta sitt liv och han vågade som inte många andra skulle våga. Pinsamt för er som triggade honom till döden på Flashback.

Dagen som var har inte gått att sammanfatta, slutet är ihågkommet iallafall och adrenalinet har pumpat till max. Kalla det nödvändigt för det var det verkligen. Man har vänner man ställer upp för, och dom vännerna vet man skulle göra samma sak tillbaka. Man vet vilka som är värda att lägga tid och göra drastiska handlingar på, det har jag märkt efter ikväll..

Imorgon blir det en tripp till byn och möta upp Jc sen vidare hem till kilen med henne igen och slåss med lien. Måste säga att vi var riktigt heta när vi hade den i våran ägo, full pott! Nästan så jag får säga att det blir en favorit i repris imorgon.


hon kunde inte vara snyggare, klockrent Jc!

Nu vill jag har lördag.

nu kom den fyrbenta goa saken och det kan bara innebära gos!
Heeejpa!


5 days to 21.


tjuter någon så tjuter jag..
inget jag ser som en bra egenskap men något ska det tydligen vara bra till. Har börjat prata i sömnen med och sover tydligen med öppna ögon. Vad fan är det som händer egentligen, haha! Jag gör ju de lite roligare för denna där bredvid som skrattar åt mig iallafall.

blev inte så mycket av denna dag, eller inte än sålänge.. Känner faktiskt inte för att göra något idag. Blir en dejt med Jc iallafall och kolla på PH och Bartenderskolan. Måste färga håret med och vinka min fina utväxt farväl, så förbannat skönt. Varför kunde man inte bara födas brunett.. 

                                                                                    how do you love someone without getting hurt..



Tomt hus blev det här, dom andra drog iväg på sitt och vad fan gör jag..  JAG BAKAR.
Hejhej!


tjjiiii fick du!


senaste dagarna har tankarna snurrar, helt åt helvete egentligen. Men börjar komma tillbaka till verkligheten nu.. Har lätt för att ge mig själv dubbla budskap har jag märkt.
Jag vill ha det, men när jag väl har det så vill jag inte ha det längre. vem förvirrar vem..

Igår blev det kalas för världens bästa pappa som fyllde år och blev verkligen jätteglad när det kom hem folk som han absolut inte hade väntat sig.. men se där! Såg lycka i dom ögonen.
Så nu är det exakt en vecka till jag och sis blir 21år, och ni vet vad det betyder.. PAARRTTYYY. Känns som denna vecka kommer bli lång, i väntan på något bra tar det alltid sån jävla tid.

med tanke på att jag inte haft tid att blogga så tyder det på något bra! bättre för någon annan.
Uhhja vad det börjar ordna upp sig för fröken Persson.



Nu börjar tiden dra ihop sig. Snart kommer hun och då blir det en kvällspromenad bland alla vildsvin och vidare till stan! överlever jag inte så dör jag lycklig iallafall
Hej på dig och dig och dig och dig!

back in the old days.


morgondagen är något att verkligen se fram emot. Jag och Jc ska ut på en ridtur, känns som ett lyx får jag nog säga! vem hade kunnat kombinera den bästa vännen med den bästa sporten? ingen ingen alls. Så det blir en tidig dag imorgon, händer aldrig numera. Kommer aldrig ur sängen före 11, men nu är det ett måste.

Nyss kollat på något jag numera vill kalla drog.. Kungarna av Tylösand. Jockiboi is the shit, han gör hela programmet och utseendet är verkligen inte att klaga på.


Nu har verkligen allt avtagit och det känns helt underbart. Drar mig mer och mer till mitt gamla jag där motionen och lyckan fanns. Jag säger inte att jag inte har lycka nu för det har jag verkligen, men på ett annat sätt. Men förr.. aah då var det bättre! inge tvivel.




Bänkar mig för Cold Case.
Tjaaaråå!

onsdag


kollade premiären på BartenderSkolan igår och det är helt klart jag något jag ska fortsätta kolla på. Annars blev inte allt för mycket gjort igår. Försöker vinna min kamp över min träningsverk, jaaa jag säger då de HERREGUD! den får jag nog traggla med ett tag. Men är hästfri idag så idag blir det långpromenad utan tvekan, här ska jag tillbaka till det gamla.
Ser fram emot Kungarna av Tylösand ikväll, rätt sjukt program egentligen men det är väl sånt som får tittare. Antingen gllar man det eller också inte. Jag gillart!


Ska inåt byn snart och möta hun som ska kolla hoppträning med mig, händer inte mer ikväll.. på begäran.


Helgen är redan spikad och vi kör på en vit helg igen, var förbannat skönt faktisikt. Trodde jag skulle sitta rastlös och rulla tummar med inte då.. Tiden bara rann iväg och roligt hade vi!
Så det blir en och annan roadtrip denna helg med. Bortsett från lördag då det är jobb.. Ska försöka klämma in hockey med, uuhhja.

 



you´re only skin and bones. what´s left..

I brist på annat så kör jag ett race med blåsarn.
Tjaaarååå!


idiotos


Aaaah jag säger då de.. denna hålan är allt för liten för att göra ett misstag i. Du gjorde ditt och du har enbart dig själv att skylla!

Uppsatt på häst hela veckan och det känns helt underbart. Red i eftermiddags och har känt efter och det är helt klart något jag har saknat. Lite ringrostig tjaaa, lite då. Mina muskler är verkligen inte välanvända om man säger så. Helt slut efter bara 10 min, men inte gav jag upp. Känslan av att sitta på häst igen hade jag glömt bort, helt fucking jävla underbart!





Blev buzzspelande ikväll med och om man kan vinna bakifrån så tog jag helt klart prispallen.

Dags att ta sig en funderare på halloween och utklädnad igen känner jag. Sist jag gav en tanke åt de kom jag inte så långt.. blir lätt att en sak går till en annan och så blir det inte av. Men nu ska jag ge mig fan på att jag ska låta fantasin flöda och att skiten går igenom.


Hänga upp tvätt, sen är sängen min!
Tjaaarå.


031010

jag och vägbeskrivningar! nehenni, inte en gång till. Trippen vi gjorde idag tog sina vidder åt alla håll och kanter när jag gav vägbeskrivningen. En arg syster fick jag iallafall, det var konstaterat. Men roadtripen fick sitt slut iallafall och vi kom dit vi skulle. Avslutade denna söndag med buzz och ett väldigt efterlängtat GH world tour i sällskap med något jag skulle vilja kalla hönsgård. Men har blivit påkommen och även kommit på mig själv.. det är faktiskt min mun som går varmast, haha! Fyfan vad jag är bra! har helt enkelt haft en sjukt bra dag!

Har verkligen lär mig av mina misstag och se vad braaaa det är nu! shaalalalaaaa.
Det är bara för mig att blicka framåt nu, för misstag gör man för ofta. Med det känns som misstagen är gjorda ett bra tag framöver nu.. min klokhet har tagit över

6 dagar till pappa fyller år.
14 dagar till jag och sis fyller år.


Jahaa här tar det slut. Skönt att inte behöva städa imorgon för racet blev av idag..duktiga jag!
Hejhej!


RSS 2.0