måndag

Där gick 7 timmar av min tid. Morgonpass på jobbet, snabbt som attan! Vidare till mitt möte sen kommer latsidan fram i mig.. Ett halvår med Wiktor idag, underbart! och fler halvår kommer det bli.. Nu är det dags att ta tag i allt det där jobbiga så som tandläkare och sjukhusbesök, nu skjuter jag inte på det mer. Jag är lite för bekväm för verkligheten och dess sanning! Så nu hinkar jag vidare med kaffet så jag kommer någon vart. HEJ

-

Svårt att börja när hjärnan inte är sitt rätta jag.. Natten kan bara beskrivas som kaos, och självförvållat. Slutet jag trodde var nära är numera på mils avstånd! Så tröttheten är min fiende för dagen, men det är bara att le och spela på något jag inte är just nu. Hejja mig.. typ. Kalas ikväll och zombien ska tydligen närvara! God natt är verkligen jag hade velat säga nu men nae. Off to work!!

fly fly.

en aning tomt var det här.. och inte mer har jag att skriva för det. Dagarna flyter på och tiden går alldeles för fort, redan inne i mars och det kändes som att julen var här för bara en månad sedan. Har hänt för mycket emellan skulle jag tro, det är väl det som har fått tiden att gå..

Förlovad var det här ja, och jag ska tydligen redan planera giftemål om Jc får bestämma!
Men det är väl lite så, finns för mycket olika förhållandensätt. Par, sambo eller också gifta. 
well well.. steg 1/3 skulle man väl kunna säga är avklarat. Hade iallafall en helt awesome förlovningsfest, men missade visst lite i slutet. Precis som det ska vara, eller..

Fuck this. TJAO!

RSS 2.0