fishes fishes


Jag har kommit till rätta i sängen med mina godsaker, samtidigt som att jag väntar på att CSI ska börja. Kvällen har bestått av fiske med Jc, Johanna, Petra och Emma. Började i stångehamn men de gav vi upp rätt snabbt och begav oss istället vidare till Kristdala, men de va det jävlar inte värt. Det fanns ju mygg så det räckte och blev över.
Men än har jag inte lyckats få ett myggbett, jag var för bra klädd för dom asen
Fast höjdpunkten var på vägen dit när man gluffsade i sig McDonald´s . Wooho!

Brännboll blev det i lördags och fan vad roligt det va, måste nog säga att laget jag var med vann även att det inte var några poäng räknade. Vi ägde helt enkelt på allt!




Mitt beslut kommer leda till något bättre, då jag redan känner att det har gått till något positivt. Men dom stunderna när man känner att man bara vill gräva sin egna grop kommer ju med, illa nog!



tvtittande och njuter
Hejhej!

debuter och annat.


nu är det helg gott folk och den började bra, för jag spöade nyss David i minigolf! Vinnarskallen var framme igen och jag gjorde den inte besviken! Snart bär det av till stallet för att rida, kan ju inte klaga i det här vädret.

Igår blev det som sagt fiske och jävlar vad jag har saknat det, jag ville inte därifrån! men när klockan närmade sig 22 så var det dags att börja plocka ihop allt. Jc fick sin fiskedebut och hon gillar att så det händer fler gånger! Bilderna talar kan jag lova, men kommer inte åt dom.


Ikväll kanske vi drar förbi Tobbe en sväng som har laddat upp med kräftor och grejjer, öl är väl ganska givet för andra men jag ska hålla mig ifrån det! Väntar som sagt till nästa helg för då smäller det. Det blir ju vad man gör det till och det finns inget som kommer att hindra mig från att köra mitt race.


you make me feel alive.

Drar en repa i lägenheten sen blir det buisness.
Hejhej!

torsdag


träningen igår tog verkligen kol på mig, är det nu man känner att man lever kanske.

Har varit en hektisk dag, och det gjorde inte saken bättre för det finns nog inte ett enda ställe som jag inte har träningsverk på! ääsch då, det skiter vi i för snart blir det fiske med Kenna och Jc! var ett tag sen nu så varför tacka nej när man blir medbjuden. Efter fångst eller inte så blir sängen besökt tidigt ikväll. Orkar att inte längre, allt har kommit ifatt mig och det märker jag nu(!). Sikket skit.

Igår gick vi skorpan, jc och jag ner på abbes och tog oss en öl, men det känns så avigt att sitta där. Teens och bara en massa annat konstigt folk. Inte riktigt vårat ställe.. Så vi drog svängen förbi Kråkan men nejnej, då skulle skiten stänga så då bar det hemåt till en lyckad kvällsmat eller "nattmat".


Nu fylls plånboken på från diverse ställen, och nu börjar det prioriteras.



Nu ska sista dealen fixas, wish me luck.
Hejhej!

regn och kaosartat.



blir ett nattinlägg och så avslutar jag kvällen.

Idag har man fart runt på stan i spöregn och skiftning av väder. Satt inne på Coffe eHouse med Jc, Johanna och världens gulligaste Liam, rätt mysigt att sitta där inne bland tända ljus när regnet bara forsade ner. Måste ge cred för service och trevlig mottagande, och inte bara då utan hela tiden!   Efter att regnet hade avtagit så for jag och Jc vidare till stallet och fixade och donade där sen tog vi oss en promenad hem. Man får ju inte glömma det sk raggarvarvet på Maxi med en korg i handen, ha!

Helt underbar låt!
http://www.youtube.com/watch?v=ZpDlfQ6Nbv0

Även fått min nattkvällsmat och har natt tvättat med Jc.



Nu brakade det helvetet loss som jag väntat på, men ibland gör man saker för att rädda sig själv. Nu är läget som det är och det var inget vi ville och förväntade inte oss den här kaosen riktigt, men se vilket skit.



Sätter låten på repeat ett antal gånger och kommer därav sova som en gud!   C ya.
Hejhej!


tisdag


tidig morgon och en seg Sandra. Jc ligger och sover och jag har och är en levande zombie som inte tänker gå och lägga mig igen så istället hinkar jag kaffe. Har en massa måsten som ska göras idag, och då ska jag fan ta me komma till skott med och inte bara blunda för att som måste göras. Prio ett är samtalet som ska fixas om en stund, uscha!

I helgen är det bestämt brännboll med folket, kommer bli superb. Antingen så har man det eller så har man det inte. Fast går det vägen så är det nog bara tur, skulle vilja tro att det är skicklighet men det har jag svårt att tro. Så det blir det iaf och nästa helg är också spikad, Petra och Oscars inflyttningsfest.

Fiska på torsdag, yeey!



Uscha nä jag känner inte för att blogga annat, frukost nu.
Hejhej!



vinnarskalle



Vad trodde ni folket, att jag skulle förlora? Det slutade i vinst för fröken Persson. nöjd som få vinglade jag runt och sen fortsatte jag med min vinnarskalle, Jc, David och Kjell med alkoholen @mig och Jc. Utgången på puben är sånt man ångrar efteråt.. men det slutade ju bra för en av oss, mindre bra för dom andra.

Vaknade för lite sen och konstaterade att jag har legat i sömn i 10 timmar, det behövdes!
Nu har jag tagit igen all sömn som jag har missat. Och nu låter det som att vi ska ner på stan och äta mjukglass, gurrrra! Skulle egentligen ätit lyxfrukost hos Johanna idag men så blev det ju inte för jag var ju sängliggandes. Får ta det till kvällen istället, men med andra godsaker!



Perfektionist som jag är ibland kommer inte överens med periodare, och det jävliga är att jag vet att jag hatar dom!   är det nu jag ska erkänna att jag är kluven..

                                
  
                               Min söndagsmorgon var något enastående, som alltid kommer förfölja mig.






Drar mig härifrån till något bättre
Hejhej!


lördag

kvällen igår slutade med mackor som flög ut genom fönstret och ost liggandes överallt på golvet. Med andra ord så blev det lyckat eller sjukt lyckat.

Väntar på sis som slutar jobbet om någon timme sen bär det av till Kilen och stallet för att sen jäkta till byn igen för att där håller balen hus. Dom har tur med vädret iallfall, någe plus!

Sen håller vi hus på TheBigbang ikväll och tar ett par kalla och satsar på en vinst i bowling! Bara för det så tar säkert skorpisch eller schesspica hem de. Jag ska nog se till att ta de.
Så länge klotet ligger på banan och går i riktning framåt och inte åker bakåt.

| Jag vill ha den där | jag borde ha en moral, att försöka bli normal! WOW!



Röjja upp efter gårdagen står högst upp på min to do list.
Hejhej!

blixtar och dunder

nu äntligen har jag blivit pigg och väntar på blixten Johanna. Måste få lite mat i magen så det blir fetmat och jag klagar inte, det är ju faktiskt helg. Inte för att jag bara äter det om helgerna men nu har jag mer anledning till att få i mig fetmaten! Vi skulle ju grillat egentligen men tiden bara försvann.. lätt hänt.





Skulle besökt ett garage idag men jobbet hindrade mig, eller va fan. Jobbet går före, så får jag nog säga. Vill ju kolla på makeovern, det tar vi en annan dag.



Drar mig neråt stan för att handla tror jag. Tomt i kylskåpet med även på annat, så det blir nog godsaker med. Har en tendens att fastna vid dom hyllorna, godisgris som jag är.

Idag är trion splittrad men av en bra anledning. DAGNY!



I brist på annat så diskar jag
Hejhej!


210510




aweeey
, jag har kommit till skott.
Nyss hemkommen från jobbet så nu ska jag bara ligga på latsidan och verkligen inte göra ett skit! konstigt nog känns det som de behövs. Får se vad som händer senare.

Imorgon peppar vi också för en surprise för Jessica, nu jävlar ska du få ditt äventyr! spontanitet var de, och de får du. Jag kommer ta hem skiten ändån och då vet jag vad som väntar mig! eller vi får väl se.. deal or no deal.




Jag vet äntligen vad som händer för allt är på rätsida och jag vet vad jag gör! Tänk att en fråga med ett vettigt svar kan få en att bli så lättad. att jag ens tvekade på att fråga.. men folk hamnade i kläm, det gör det alltid och synd var de. Jag prioterade mitt och det blev bra, och stackaren som kom i kläm är så gott som räddad.



Liseberg 31/5.



Öhhm, tar nog tag i disk och städning först.
Hejhej!



short

dagarna går och inget blir det skrivet här inte. Lägger upp några rader imorgon istället när jag är mer medveten om vad jag gör. Levande zombie är vad det kallas.

Intar sängläge
Hejhej!

filmkväll med trion

folk som förstör familjer måste vara och är i bottnen! Du har nog ingen aning om vad du har gjort din pantade jävel! helt ovetande men samtidigt så lycklig.


Igår blev det filmkväll med trion. Trick r Treat blev det först men den filmen va för komplicerad för oss alla. Men jag tror inte ens Einstein skulle klurat ut filmen. Sen drog vi på Eden Lake som jag har velat sett hur länge som helst. Så den blev det iaf, och glad som få är jag att jag inte såg den själv. Fy ända in i helvete vilken hemsk film. Där ser man hur snett det kan gå för barn som inte har uppforstran.





Snart ska man ner på stan och kolla present till lilla Liam som fyller 2år på söndag, och självklart ska jag inte splittra trion! hahaha så sjukt! Sen ska vi till Onoff för att fixa Johannas telefon. Vidare hem för att sedan hoppträna ikväll, får se hur det går men man hoppas på att sitta kvar. Det ska bakas kladdkaka sen hörde jag! på 3 personer så försvinner den nog på 2 röda, snabbt kommer det gå.









Make me a human
Hejhej!

action och äventyr.

Lite dålig på att komma just till bloggsidan, so here we go!

Helgen har varit lite av allt. I fredags var det bara hemmkväll och sen bar det av på äventyr som är konstaterat idioti. Så nu släpper vi detta och drar på andra events! Äventyr som det behövs ju egentligen inte, jag äventyrar bara mig själv egentligen.

ah, sen har det varit samma visa som vanligt hemma, snokande och problem att hålla sig ur andras liv. Om det är spänning som söks så kom gärna och kolla på detta vi har att erbjuda i detta förbannade Kilen! Jag lovar att när vi åker därifrån så kommer ni inte vara missnöjda, haha! Nä uscha, det är mest syster jag känner mest pity för.

 







Lördags blev det väldigt olika känslor, mina var rätt stabila men andras for iväg. Förfesten fick bli hos Kenna där jag fick höra att jag skulle sova(?!) Tror Axelsson va lite för dragen, haha! Kom dit lite sent kanske men bättre sent än aldrig. Slutade med att sängen fick sig besök mest intill på morgonen än natten iaf.  No problemas!




Städdag idag för Jc har pyst iväg till jobbet, sen blir Byggebo besökt av fröken Persson i sällskap med Johanna, uww i like this shit.
Hejhej!


Insomnia



Fint uppvaknade av att det kom in en stolle igenom dörren och frågade vart mattan var! Men det var bara att somna om och här sitter man och ska snart ner på stan och ta en fika med en gammal kompis. Dags att ta igen gamla minnen och skratta åt dom!

Ahaa, så i helgen blir det fest på schemat. Har blivit tillsagd att ta med vem jag vill, pannkaka? Men vi får se vad som händer.. kan ju hända mycket till imorgon. Det brukar ju iallafall låta så..


Kompletterar varandra, öhhh ja!


Kollade på Insomnia igår och den var riktigt bra. Jag som brukar däcka efter halva filmer men nej, inte denna. Då kanske man kan förstå att jag tyckte att de var bra!


Fix och trix sen fika
Hejhej!

träningen och annat


träningen igår gick super, trodde jag aldrig skulle kunna få tillbaka den känslan på en häst igen. Hade hoppats på en "rufus" men de jag kände på hästryggen igår var inget i hästväg till han. Men det behöver inte betyda att jag tyckte bättre om Elli för det. Båda är superba! Nog pratat om det.

Lillördag och alkohol igår, blev abbes en sväng med Jc och blev på lyset som vanligt men inte så farligt faktiskt. Satt och pratade allvar med en kompis och fick rätsida på mitt liv och vet att fler än jag har blivit utsatta och det har jag denna kompisen att tacka för att jag insåg. Lika bra att inte nämna namn för då blir det bara pannkaka av allt.


Idag ska jag hjälpa Petra när hon ska hoppa med Katinka, det kommer gå bra så länge ingen kommer ivägen(!). Ikväll blir det fetkväll och bara lugnet. 


Bakfyllan kom inte ifatt mig så överskottsenergin gjorde istället
Hejhej!

onsdag



Hej din förbannade bloggjävel!
tankar och känslor ska skrivas ut var det ja, nu blir det bara en massa annat som folk vänder till skitsnack! Det där med åsikt har inte gått in i någons hjärna.

Gick upp i skaplig tid idag för att inte komma som en zombie till jobbet, det kanske inte skulle vara så populärt. Efter mina flitiga timmar på jobbet så ska jag hem i stress för att hinna till markarbetsträningen med Elli. Kommer vara helt slut efter så det blir sängen tidigt ikväll.. men så har jag lyckats att säga varje kväll nu. Senast igår faktiskt och då somnade man inte innan 12. Så ikväll SKA jag sova innan 10.


Emmaboda blir inte av har jag bestämt, inte som det ser ut nu för vädret lockar inte så värst. Jag som skulle åkt cabbat dit, gaah! Detta tar vi igen. Men mycket kan hända tills på lördag så vi får se vad som händer.




Nu tar jag tag i en stadig frukost så jag har ork
Hejhej!

förbjudet, så fan heller

aha, det blev en natt utan skorpan och frugan. Hittade mitt äventyr, och jag lovar att det var ett äventyr. Men det är va det kommer att fortsätta med. Jag hånar! Jag bara älskar att veta saker som kommer till nytta i dessa situtioner! jag är helt enkelt bäst.


Har storstädning med Jc men kände att jag behövde en paus och hamnade därför här. Ska snart dra mig till kilen och rida med Linn, Maja och Emma. Keep your mouth shut!
efter ridning och de så drar man hemåt stan igen och kör en solning med Jc, sen får det vara lugnt med det ett tag. Kan ju inte se överdrivet brun ut än, får vänta på sommaren!

| Jag fantiserar om fel person |  fast inte fan är det förbjudet!





Nu ska jag ta tag i att igen
Hejhej!

bravader och annat


har lärt mig att man faktiskt måste fråga för att få svar, vilken lättnad!

Öhhh men helgen hade mycket bravader och mycket fylla. Touchade golvet med Johanna och Jc, så illa så näsblod blev inblandat men de fixade vi bra! gentlemannar runt om och hela köret. Jag var som vanligt något annat än vad jag skulle varit. Öhhm, ja men sen taxi och efterfest, sömn i 4 timmar och sen började nästa dag.

Lyx att jag fick förbeställa låtar till Apollo, allt var tack vare Luxen! lätt grymmaste dj:en.
Ibland ser man verkligen vad folk är ämnade till för att göra. Lycka, all the time!

Igår mådde man som förväntat och utav det så fick inte datorn något besök. Så Jc lagade mat till mig och David och gott var det, sen blev det sängen tidigt.




Idag ska man dra sig till stallet och rida pållar, och Af ska jag till en sväng med.. Sovplatsen är bokad och vad roligt jag kommer ha!

HATAR OTACKSAMHET!

Frukost
Hejhej!

smarta drag och tjejkväll


fredagkväll och allt är som det ska, ikväll är det bara vi tjejer som är. Så med andra ord så blir det bara en massa skitsnack och en massa annat som inte ens ska nämnas! Självklart är chilinötter och alkohol är helt klart inräknat.. Våra män får vi ta itu med efter!

Imorgon blir det party @Johanna, sen drar vi vidare till Apollo för att checka Luxen!


Ohhja, vad jag har tankar egentligen. Men nu vill jag inte sitta här när brudarna sitter och skrattar åt sånt jag ska vara med och skratta åt, haha! Men jag vet faktiskt vad du styr med, folk har ögon och du visar dig allt för öppet.  Dina smarta drag är allt annat än smarta fröken!



Jag har sagt mitt för ikväll.. Öööhh men PANG PÅ!
Hejhej!

fullt upp



rökningen går bra för er som vill veta. Uppehåll på en dag och tog en cigg efter det och kände illamående så nu ger jag upp och ska sluta. Hittar bara mer och mer motivation nu, så nu slutar jag utan tvekan. Feströkandet kommer nog alltid att finnas.


Igår reds dom nya hästarna som har kommit till stallet, och dom utdelades till mig och Linn. Och det gick väl sådär kanske, men det säger sig självt varför hästarna var trötta.. det skulle jag också varit efter flera timmars resa. 5 hästar räckte nog att rida igår, det kände jag av när jag kunde slappna av och göra mitt. Men idag blir det bara 3 så då kan jag inte gnälla på att man är trött. Sen blir det att sova tidigt ikväll.

Funderar och funderar, ge fullt ut eller backa ur..
Ingen energi till att ge problemet men det kanske är lika bra. Detta tär!



dreglar och står i
Hejhej!




fuck smoke


Mitt kloka jag har kommit till rätta och nu har jag bestämt att jag ska ge upp min rökning.
Efter 7 år får det räcka, det har varit dyrt och ohälsosamt. Jag har alltid sagt att jag ska sluta så fort jag får någon sjukdom eller blir gravid. Men det jag inte tänkte på att jag ligger i riskzonen redan nu. Hjärtproblem i släkten och skyhögt blodtryck, som i sin tur kan ge blodproppar. Men det finns något som gör mig ännu mer motiverad.. Jag som har velat gå upp i vikt i dom här "rökåren" kommer nu att lyckas. Har sett mycket folk göra de så jag lyckas nog jag med! har aldrig försökt att sluta innan så vi får se hur detta går. Med min aggresivitet så kanske jag vinner mer ovänner än hälsa, i have to take responsibillety for my actions !
Detta gör jag för mig och ingen annan!


Öhhm men ja. Vidare till stallet nu och släppa ut hästarna, sedan rida 4 stycken och även hjälpa syster med löshoppning. Denna dagen kommer att gå fort!


Igår lagade Jc, Johanna och jag mat, Kjell kom förbi en sväng med. Kyckling, ris och specialarsås! det var verkligen supergott, ge mig en repris.





Borsta gaddarna och INTE röka.
Hejhej!

changes



vaknade i hyfsad tid och såg en stor klädhög som behövdes göras något åt, så det började jag min morgon med. helnöjd! Snart ska jag vidare till stan med Jc och Johanna och kolla kläder till helgen och även på en telefon då Johannas har buggat. Sony Ericsson blir ju mer och mer kända för de där tycker jag, sikket skit! bra att man har gått ifrån det till LG då.

Ibland förstår jag inte folk tänkesätt. Bryter man kontakt så finns det en anledning för det, men för det är man väl inte riktigt ovänner. Men nähe, nu kan man inte ens öppna käften. Folket som säger att jag har förändrats kan ju komma till mig och säga det istället. Och har jag då förändrats till det sämre vill jag veta vad det är ni syftar på. Eller säger ni som ni gör för att jag valt bort och följer min egna ström nu.. cleaver me cleaver me. I have my momements!


Nu röjjer vi loss med damsugaren och inväntar mina honeypies.
Hejhej!


dröm eller någe.


mitt samvete förföljer mig, bäst att sköta sig. Fast det brukar jag ju oftast göra.

Inatt drömde jag något jag inte ville göra, men så blev det nu så nu ligger detta på minnet igen och det är faktiskt inte så farligt med sånna drömmar. Byta ut personerna skulle göra saken bättre.. vem har sagt att drömma om andra är förbjudet..


Imorgon blir det en lugn dag, eller lugn på mitt sätt.




kaffe&cigg
Hejhej!



tisdag



Det känns verkligen inte som tisdag, snarare slutet på veckan. Ser fram emot lördag iallfall då det blir en lovad fest hos Johanna, hoppas hennes man kommer så man kan fullfölja sina planer! Snart ska man ta sig ner på stan med Jc och göra ett par viktiga ärenden. Stupido, så fel det kan bli! utan motgångarna skulle livet vara så mycket lättare, men vad vore de för liv då..

Sen blir det hoppträning hörde jag, helt oplanerat. Men de kommer gå vägen, i mina förväntningar. Men jag lyckas alltid ribba upp dom. 


                        Pojkvänsmatierial?
Nästan för sent att avgöra. 1510.


Krav, krav, krav. Tur man är envis och aldrig ger sig.





Dusch och förberedelser, nu tar vi oss i kragen och tar tag i allt.
Hejhej!

måndag


Öööhm jaha, dagen började med att vakna till grannarna som stod och vrålgrälade vid sisådär 7 på morgonen. Tack! men som jag är somnade jag om tills jag vaknade av ett sms. Kände att det var dags att gå upp då. Vidare till stallet och fixade. Har även varit medbrottsling till inbrott i bil, men det gick inte så bra så där var min karriär som kriminell över!


Nu ska man snart ner till stan och inhandla lite nyttigheter och en solning på de.
Jag skulle visst hoppträna imorgon. Heeeya! var allt för länge sedan nu.


Dusch och intar platsen vid fönstret och gör det sk förbjudna.
Hejhej!

söndag

har inte riktigt kommit på vad sömn är, iaf inte att sova i dräglig tid. Så jag ger helt upp och tar igen timmarna på dagarna. Men snart är det slut med de..
Imorgon blir det som sagt ridning på förmiddagen sen tillbaka till mitt hem i stan för att sola med bryydarna. Inte helt fel, inte fel alls faktiskt. Kvällen är nästan uträknad och jag vet vad som väntar mig. Det känns som att det börjar bli officellt men jag väntar nog. Wooopa!

|| Låtar som berör är ta me fan värdelöst! men inte i mitt fall .. Oooh no.

Jag har en bild, eller rättare sagt en händelse som bara får mig att le. Eller inte bara en, utan fler. Men särskilt en som är helt oslagbar.



Jag skulle kunna fortsätta att skriva men om jag gör det avslöjar jag.. -Nu tv.
Hejhej!


Precious



kan börja att berätta om helgen, fylla fylla och åter fylla. Något hände som man inte vill prata om, men ja var inte den enda. Johanna manade mig! Hela kvällen går in till mitt minne och fan vad roligt vi hade! Mindre roligt med egen fest när spyorna inte kan hållas utanför dörrarna, uscha. Men man backar inte för att ha fest igen iaf.

Lustigt att folk inte kan låta andra va som har ensamrätt. Jag skulle nog haft telefonen på mig och visat vem jag egentligen var.  Precious:)

Nu sitter man hemma hos Johanna och har precis druckit kaffe och blarrat skit, välbehövligt. Väntar på Jc och David även kallade "blixtarna" för det är verkligen vad dom är.. Sen bär det av ner till hamnen och hjälpa till med flytt och en massa. Vad gör man inte?

Stallet imorgon och rida Glow och Fury, här klagar vi inte.




Nu går vi på det som är förbjudet
Hejhej!

RSS 2.0