Yeeah!

Kom precis hem från forshultssjön, där jag har tagit årets första RIKTIGA dopp:) Nu är Sandra nöjd. OM någon hittar ett svart diadem på bottnen så är det Johannas! Hahahaha!
 Sitter och äter nybakade bullar :) Trivsel.

Hejhej!

Minigolf och så

Jag, Petra, Oscar och Kadde var nyss och spelade minigolf i Gunnarsö och jag måste ju säga att de gick hyfsat bra idag. Jag och Kadde va i lag. Vi förlorade men jag känner mig endå inte ägd för vi fuskade inte:)
Men Kadde är ju livsfarlig, vi sa till henne att absolut INTE skjuta hårt. Vad gjorde hon, jo hon tog i för kung och fosterland endån. Hon var ju mer på dom andra banorna än på den vi skulle spela på men hon var duktig. Haha!
Sen blev det att besöka vattnet. Kadde som absolut ville bada, badade inte! Då gick badkrukan Sandra ner men badade bara underdelen, så feg är jag!
Träffade Tina med som lovade en fika, det ser jag fram emot! :)

Men jag har har en toppenkväll hur eller hur som har bjudit på mycket skratt! Tack, det behövdes för en gång skull.

Latitud 57 blir det till helgen med, med dom gamla vanliga. Johanna, Elin, Petra och jag. Men vi lyckas alltid göra det roligt och flera gånger på kvällen ligger vi dubbelvikta! Alkoholen kommer även att vara min vän.Tummen upp!


Nähe nähe, nu kommer min käresta så nu blir det Criminal Minds.

Hejhej!


Dagens gnäll :)

Kom precis hem från mitt andra hem. Känns lite sådär att behöva gå upp halv 6, speciellt på lovet. Det blev ingen promenad igår så jag sysselsatte mig i stallet istället. Stallet som kommer gå under snart. Dom vuxna gnäller på barnen när det faktiskt är dom vuxna som tycker om att röra till i grytan. Iaf så slipper jag skiter snart, Varona ska ju hem. Men då står ju lilla Rufus kvar som jag inte kommer överge. Det gör jag den dagen jag måste och då blir det den sorgen :(


Ska snart ner till stallet och släppa ut hästarna, kul jul! Måste gå sisodär till andra sidan jordklotet för att lämna 3 i deras hage sen ska resten till andra hagar. Jag fattar inte varför dom inte kan vara indelade i två hagar istället för 5! Men men. På dagens schema står det inte alls för mycket. Fiske är väl vad som lockar mest, kanske slår till på de!

Nähe, nu blir de att kolla på tv sen bär de av.

Hejhej!

Det anonyma klantasslet!

Vaknade nyss, vad står på dagens schema? Stallet och rida, kanske ta tag i mitt rum? eller kanske bara sitta ute? Får se vad de blir.
Jag ska nog slå en pling till Johanna och kolla om hon är sugen på en promenad iaf:) Det behöver inte bli som de blev sist :) Snålskjuts och ett stopp på Viktoria på våran nyttiga promenad! Haha!

Måste bara lägga upp bilden, förlåt. De e ingen som kommer kunna se vem du e endån. De va tydligen ont om toaletter på Öland i midsomras:) Det vore ju bra om man såg vart man satte sig, men hon satt sig rakt ner i alla brännnässlor.
Det kliade gutt sen! Eller vad säger du, klantassel:D



Nähe nu får duschen sig ett besök.

Hejhej!

Överskattat

Ja, då har man skaffat blogg.
Det var bara någon vecka sedan jag sa att blogg var överskattat., men hur ska man annars fördriva tiden på lovet. Haha!

Idag har min kära syster tävlat så jag tillbingade hela förmiddagen på Ork.
Får väl gratulera till vinsten! Sedan bar det iväg till länsmansängen där det spelades brännboll.
Jag ville också vara med, det kommer till nästa år kan jag lova!

Nu ska jag ta mitt pick och pack och åka till Maxi med Petra och hennes man(Y)

Hejhej!

RSS 2.0