onsdag



oojja, idag har det gått åt pengar! nollorna blev bara fler och fler.. Har kommit hem med massa nödvändigt. Hittade jackan som jag velat ha och ett täcke till den fyrbenta och en massa mer.
Så nu är det bara att packa in allt, ställde att innanför dörren bara. Måste ha musik om det ska hända något..

Långpass på jobbet imorgon, tur jag har det bra folket när jag kommer på förmiddagen så jag slipper få alla till att bli irritationsmoment. Fyverkerier- done! ännu en gång ute i god tid!
får se om det blir något pangpang på nyår. Alkoholintag blir det garanterat! Husfest tjatar dom om, men vem städar.. Fullast städar.




det här blir min hemlighet, så slipper jag frågorna.

TJAO!


olidligt


dags att fundera ut ett nyårslöfte kanske, är nog en bra idée. sluta med all nikotin.. Vad jag skulle må då egengtligen. Men det kan vara en tröstsak men även så mycket mer. Men när jag väl hamnar i någon snarlik sjukdom från all skit så ångrar jag nog att jag inte gjorde något annat istället för att söka trösten hos det sk hjälpande nikotinet. Tåls att fundera på de där..

Jobb idag, gick galant. Spenderade förmiddagen med Johanna med lunch och några rundor hit och dit. Like it alot! Lever fortfarande på helgen.  Så imorgon är det en ledig dag och en tripp till kalmar för lite shopping. Vinterjacka är ett måste nu känner jag. Aldrig trodde jag att vintern kunde vara så här jävlig.. men se där!



i am the bullet in your gun. You've had me loadet since the day one


Borde sova. Inte för tidens skull, utan för min hjärnas skull.  out of order..
HEJ PÅRE.




måndag



..och nej, det blir aldrig som planerat. Ingen lunch med Johanna, åkte istället på att jobba.
Men pengar får man aldrig för lite av.. Så det blir att ta igen allt imorgon innan jag börjar jobbet. Avslutade min kväll hemma hos Johanna med kaffe och en massa skitsnack. Choklad och kaffe är förbannat fint!

Imorgon ska det ut och ridas på Fina och Davve, dom ska nog allt få komma och ut luffsa lite i snön dom två krabaterna. Får hoppas på att det blir någorlunda varmt imorgon då så man inte förfryser ute i kylan! men det är väl bara att vänja sig numera, vilket skitSverige det blev plötsligt. Ska bli skönt med Irlandsresan i Maj som en omväxling!


SÅ då var en garderob färdigrensad, nu återstår två. Vad skit man samlar på sig men samtidigt hittade jag lite smått och gott som jag kunde behålla. Det var som Petra sa när jag var och plockade; vad roligt det är att se allt gammalt som man har haft. Och det stämmer, man kommer alltid på en plats eller tid då man har burit kläderna.




sängen snart så man orkar med allt imorgon. GOD NATT!


up and away we go.

vi lyckades som alltid! festade loss riktigt ordentligt igår och fick min belöning för det med, för fyfan vad roligt jag hade! fast det hade vi nog allihopa. Jag och Johanna gjorde våra vurpar fast dom gick ju knappt att undvika. Ja herrejösses vad jag vill ha tillbaka gårdagen. totallyckat! Jobb blev det idag med en tidig morgon så hästarna fick sin mat. Men jobbet gick över min förväntan, galant men en aning lat ..


Ledig dag imorgon, välbehövligt! köpa spån och mat till min älskade häst, sen blir det att lunch med Johanna och dra några repor på stan och ett par koppar kaffe lär nog slinka ner med!   NU tycker jag om vardagen, i'm back! Jag lever på gårdagen och bara sitter och ler när jag bara tänker på den. Att den fick allt att vända.. happy!








Slut var det här
TJAOOO!


!

vill vara där, vill känna känslan, vill vara där, vill känna känslan. MÅSTE!

http://www.youtube.com/watch?v=3IsHgw2ACYg


flyr fältet


kvällen outfit klar, men man får väl se hur många gånger man säger det innan det är dags att ändra sig och tar istället på sig något helt annat. Men slips har jag alltid haft en speciell kärlek för, så jag kombinerar med det jag är väldigt svag för, hängslen! får la se..

Åströms ikväll, prank blir det om jag nu kan hålla mig.. Även en fylla beställd! Jessicas lägenhet hålls festen i, tack för det! Det blev visst lite ont killar, mer för honom? haha!



Impregnerade nyss mina nyinköpta skor, vad jag nu har lärt mig är att man inte ska impregnera inne! hahahaha. Det luktade verkligen skit som jag blev förvarnad för. Till och med Sune flydde fältet. Tur man lär sig av sina misstag.. eller iallafall detta.



Tack för allt igår och en skeeetabra julafton och alla fina julklappar!

Förberedelser inför kvällen nu.
TJAAAAO!

241210


bingolotto igår med Jc med utan förvånad ingen vinst. Gjorde det lite för sakens skull med.. Cider, bingolotto och i bra sällskap. Kunde inte begära mer! fast en vinst hade ju inte suttit fel..


våran julafton är påbörjad och paket har redan öppnats. Blev en jul före julen kan man nog säga, för Kennet skulle hem till Norrköping så det blev lite julklappsöppning med honom.. fina saker fina saker. Så nu har jag gjort min del av matlagandet, över till min lata syster som egentligen inte gör något inom matvägen för att hon inte orkar.. Så istället gör hon en ommublering och grovstädning i tvrummet! som om det skulle vara lättare.

Granen filurade vi lite med jag och Jc, men tillslut så fick vi hem en gran. Himla bra dedär.





Nu fortsätter jag med min jul och allt runtikring. God Jul !
HEJ!



20/12


blir inte mycket av denna dag. Slutade jobbet nyss och tänker inte lyfta ett finger, även att en massa måste göras. Hästen är iallafall klar, får ta en ridtur imorgon när min energi är på topp. Finns gott om ragator både framför och bakom disken.. Men jag tänker inte mer på det nu och drar istället en snabbkoll på precious.. att en video kan göra så stor skillnad från verkligheten. mummma!



Jag ska nog sluta tänka, för när jag tänker slutar allt i kaos. Lite med att jämföra med det spontana som alltid blir bättre än det planerade. Det är ju så det är.. blir..
Jag äcklar mig, utan att ens veta varför. Har en svag gissning som gör att allt kan vara förstört. I've seen better days than this.. or should i say THAT.

fyra dagar kvar till besvikelse eller lycka.

slashas.
HEJ!


så, nu har har skrivit en rubrik!


det oväntade gör mig lyckligare..

blev en minijul här hemma i Kilen för Elin som åker och pluggar snart. Fina julklappar delades ut och gröt och pepparkakor gjordes. Såå ja, minijul blev det. Jobba söndagar måste nog vara det roligaste bortsett från att det är söndag kanske och att man blir rätt begränsad. Jobbet bara flyter på utan alla gamlingar som gnäller.. och dom gnäller ju verkligen för att det är roligt!   NU KAN DET SLUTA SNÖA!


Färga håret är vad som ska fixas ikväll när det ändå finns tid över från jobb och allt annat. Måste boka klippning och min sk tuss jag har på huvudet nu. Nästa "todo".

                                                              
                                                                     Såg den, fastnade, beställde. Vill ha hem den!!



i'm shuffle the dirt, without knowing first.. nothing ever stays buried.


film och allt runt ikring. Med hårfärg i , mot vägg? på golv? JA! inget mot det vanliga..
HEJ!





old memories becomes new.


och där var jag klar med julhandeln! så nu är det bara att vänta in julen.

Imorgon blir det jobb, eller närmare bestämt i 2 veckor framåt. Ska ta en koll på staketet i hagen imorgon med, så det måste finnas energi i mig imorgon så jag orkar me't. Så Emma får nog skaka liv i mig så jag verkligen vaknar till liv och kliver ur den varma sängen.
Känns som jag slåss med tröttheten rätt ofta numera..

Fina får mig att känna mig hel, så så många andra inte kan. Bara känslan att gå ut till stallet får mig att tänka tillbaka på mina andra hästar som jag haft. Visst saknar man dom, helt otroligt. Men nu är det Fina som gäller och jag kan inte vara gladare.


Jag och Qyenn

Nu fick jag ett tomt rum eftersom alla är på eget håll, så nu blir de städning för hela slanten! från pedant, till lat och slutligen ligger ångesten hos mig så nu kör jag igång! TJATJA!

dröm och glöm


bra start på dagen, bra trött och väldigt förvirrad av min dröm.. helt fel där. Är ju i min natur att vara ute och cykla för det mesta så jag bli aldrig förvånad längre. Ibland är tanterna med i drömmarna till och med. Jag får helt enkelt skratta åt det hela.

Fick se en syn på arbetsförmedligen idag som jag helst av allt aldrig vill se igen. Känns ju bra att veta att det faktiskt finns folk som kan klä sig efter sin egna vikt. För fyfan vilket mega klappträ! kanske är något som kommer befinna sig i en av mina framtida sjuka drömmar, giach!


Kafferep nu med Mindie och med han utan H. Sen ut i kylan och kolla staket i hagen och eventuellt kolla ut en såndär perfekt gran. I'm never gonna succed. HEJ!


121210


känns som jag har allt för mycket utgifter kombinerat med för lite inkomster, men det går lustigt nog alltid ihop sig! har nu sagt i många många dagar att det ska städas men jag verkar inte komma någon vart.. så imorgon(!) ska det jävlarimig gå an. Får njuta av mina lediga dagar till det blir jobb i helgen igen, så nu ska gran fixas som ska in på rummet och en massa massa mer. Men med min fritid så hinner jag.. oooh ja att jag hinner det!


har även köpt en ny telefon som kommer hem snart, efter mycket om och men så hittade jag en som verkade passa. Hade ett krav och det var att det inte skulle vara heltouch och jag lyckades faktiskt hitta en utan heltouch. Kändes rätt hopplöst i börjar med tanke på att det bara finns touchtelefoner. Jag kom lixom inte överens med min förra, lite så att han gav upp totalt.. så bort määä't! God jul Sandra önskar Sandra, blev visst så.. knas.




intar sägen alldeles snart efter en kopp te och de dära.. HEJHOPP!

stay


http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg
kan inte göra annat än att tycka om den! BRA!

down under hell


igår förmiddag var jag på topp, men allt kanade neråt på kvällen. Aldrig trodde jag att jag kunde såra någon så hårt så allt verkligen har gått åt helvete för denna. En ursäkt är ingentingen för allt som jag har orsakat, men jag kan inte göra mer än vad jag har gjort.
Nu vet jag hur man känner sig hjälplös..
Och jag vet att ju längre tiden går, ju värre kan det bli.
Allt jag kan göra är att hoppas! men att hoppas känns rätt hopplöst, jag vill bara finnas där.

Ridturen med Kennet och Emma blev verkligen helt suverän! Idag ska den göras om och jag tvekar inte en sekund på att jag kommer skratta lika mycket. Men det måste vara så att en okunnig har med mod än vad man tror, det märktes igår. För hur mycket Davve bockade och sparkade bakut så höll han sig kvar, herrejösses vad jag skrattade.


när man tror att allt har löst sig så visar det sig att det är raka motsatsen.
Den enda lyckan är hos min häst!



Fanns visst fler jobbigare situationer än vad jag visste fick jag reda på nu. Finns där för dig! och tackar er som finns där för mig.

Käk innan ridning
HEJ!


forbidden thoughts


vad hände med att jag inte brydde mig..
Jag bryr mig mer än vad jag trodde, alltså alldeles för mycket. Tänk att allt bara var ett samtal ifrån sanningen.. sanningen som jag redan visste fanns egentligen men den lyckas alltid chocka mig lika mycket varje gång. Jag är lite av en idiot..

nyss varit ute och ridit i skogen med Maja på min underbara. Hellre att jag har en som henne som är lite mer go i, än att sitta på en häst som inte gör mer än vad den behöver och bara är där.. det är ingen sport. Ikväll blir det ännu mer utomhusaktiviteter. Pulkish at the hjortberg med Jc! här ska det åkas utan tvekan..



Nu tar jag min Tacopaj och sväller någon sekund. HEJ!




så..


..då drog folket ut,  till puben, till förfesten.  Och jag gjorde helt rätt i att stanna hemma och göra det jag aldrig gör annars, tjejgöra.. Plus att jag kommer må som en gud på jobbet imorgon utan bakfyllan för tröttheten kommer nog finnas där ändån skulle jag tippa på.

Ingen pulka idag med imorgon blir det garanterat, måste göra lite galenskaper känner jag. Har hållt mig alldeles för lugn på senaste. Var i kalmar med Kennet igår, och woooligt var det! men NetonNet lyckades ligga gömt, tillräckligt för att jag inte skulle hitta dit iallafall! mitt lokalsinne är inte mycket att hänga i granen precis! Lite julklappar blev det iallafall, så nu har jag bara fyra kvar.. och svårare blir de.


vad är perfektion, inget som existerar
for sure.





Avslutar kvällen här, som alltid.. lika ovetande om livet.
HEJ!


031210

och där var min lediga dag i rullning! så vad väntas.. luncha med Cola och Kennet, sen drar vi söderut till Kalmar i hopp om att hitta julklappar. Ska blir roligt att se vad jag kommer hem med, men just nu känns det rätt meningslöst då jag inte har en tanke på vad jag ska ge till någon! Göra ikväll, no idea! bättre så.. lite bättre än allt annat.

får se om det blir en utgång imorgon, väder och kyla ber mig att hålla mig inomhus. Är mer sugen på pulka och galenskaper jag. Såå ja, jag får se. Lite så jag har övervägt själv nu känner jag..

du är rätt fin i mina drömmar..



Forstätter med att inte göra något till 13.
HEJ!


1 december


är verkligen emot vinter och allt runtomkring! snö, kyla och extrema förkylningar. Satt och grubblade över mitt förra liv igår, och kom fram till att jag saknar att lite.. men även jag vet att det inte kommer igen, så jag ger lixom upp det hela. Om ändå känslor och allt de där kan komma tillbaka så hade man kunna börjat om på ny krita men så är inte fallet..

Är i början på kalla december och det är hela 24 dagar till julafton, även om man vill eller inte. Vissa längtar, andra inte. Men denna jul kan nog bli annorlunda för Jc ska fira med oss i år.. Vill inte tänka på julen längre, så jag hoppar in i duschen nu och kommer på andra tankar. HEJ!




RSS 2.0