sweetcandy


Ojoj, total helvändning och en helsjuk dröm! Lycklig i ett förhållande var jag, men med lite fel person får jag nog säga. Ingen jag hade trott att jag någonsin skulle drömma om. Meendå, en dröm är en dröm. Och aldrig i hela mitt liv att den drömmen kommer bli verklig.
Ögongodis får räcka för hans del.

Sög på bowlingen igår kan jag faktiskt erkänna, men det blir bowling ikväll igen med en himla massa. Och då ska vinnarskallen med och finnas vid min sida all the time.


kalmar tomorrow.



Jag är bättre än dig och det vet du! nu har jag fått det sagt. ÄTA
Hejhej!

end of this



Jo till viss del är jag egoistisk, och det ska jag fortsätta vara när det kommer till dig! Kommer aldrig mer vara dig till lags så sluta ta det för givet.

Onsdagskvällen var helt superb!, drog oss neråt till åströms där vi träffade Skorpan, Chrille och Simon. Tequilarace blev det med. Men det bästa av allt är att driva skiten ur folk som man inte känner, och det var precis det jag och skorpan gjorde! Men ja, jag anser att dom har gått på det stenhårt om dom börjar ge ut mailadress och telefonnummer.. Engelskan va lite krasslig kände jag, men den kom till användning iaf.

VIT HELG

Avslutar bloggen i ren ilska för jag fattar inte hur folk kan betee sig som dom gör utan att samvetet ska trycka ner dom. Du vill bara höra att du är perfekt! men om du är det så är vet jag inte vad du jämför med. Du är en av dom jag aldrig skulle kunna vara eller vilja bli.


End of story. Drar mig vidare till Kilen, till lugnet.
Hejhej!

weeeey.


det här med blogg hinns inte med längre känns det som. Kan ju bara kortfatta mina dagar som har gått då jag inte bloggat. Shoppat upp mina pengar som jag har jobbat in, eller inte allt! Ska invänta mina skattepengar som kommer denna vecka med och det känns riktigt gutt, ett par tusen får man aldrig för mycket av. Men dom försvinner rätt snabbt när jag väl får dom för det är det ända rätta! Handlar man på andra när man inte har cash så svider det gutt när man har pengar och ska betala tillbaka, uscha! Men lite blir det att behålla och då blir det Virserum i helgen. Weeeeey.


Ska vidare hem till Kilen och tvätta lite nu, både åt mig och kära far kan jag tänka mig. Meene, gör allt och lite till för min älskade pappa. Sen blir det Maxi med Petra och Jocke och handla lite grejjer. Seeen folket, ska hiet ner till åströms och ta oss något. något!

Ojoj vad tider rinner iväg, inte sommar länge till hörreni.



Lägger mina sista minuter innan färden på något annat än här
Hejhej!

måndag


Förbannat retsam morgon
. Vaknar av borrande och bankande i lägenheten under så nu återstår det att se om hela min dag är förstörd för det, blir lätt så.

Helgen låter jag bli att prata om, men historien är skriven. Söndagen började iallafall bra när jag och Jc drog oss till Asian House och åt frukost där, maffigt men gott!



HATAR MINA DRÖMMAR!

end of story. Jobb-19
Hejhej!

Glass to the Arson


dags att varva ner nu fröken Persson! Kaffe och RedBull ger en bra effekt.

Igår blev en bra dag trots allt, roadtrip till alla möjliga ställen. Hamnade i sängen i lagom till till att ha sovit 8 timmar iaf, och det räcker långa vägar. Alkohol blir det ikväll men om det blir hamnen får man nog fundera på ett tag, det är ju inte direkt sol. Men regn ville jag ha, och regn fick jag. Men inte i dom mängderna jag hade tänkt mig!
Finns ju det som lockar mer än annat.


vad är normal? Vad det än nu är så är jag långt ifrån, och jag gillar´t!



http://www.youtube.com/watch?v=f6nhd053zV8
Högsta volym är givet!



Funderingar på ny gadd, klokt. Kaffe nu.
Hejhej!

ett gott skratt förlänger livet

slitsam dag på jobbet, fyyfan säger jag bara. Hoppas att dagen inte går i repris!

Nu är det mest tankar i huvudet på mig, men det blir lätt så när det har hänt för mycket på senaste. Fast det där med tanke för handlingar är inget som jag har förstått mig på. Men har en svag aning om vad som menas med det. Om jag hade fått backat en tid tillbaka så skulle jag inte känt som jag gör i nuläget. Men jag tar mig igenom detta, men det kommer ta tid. För när jag väl har släppt taget så kommer det tillbaka, och då är det inte mitt fel eller min handling.

Woooho att jag har inhandlat skor idag, fick bli två par och annat välbehövligt.


- Det här är en ekorre. Och det här är en jättestor kastanj. Meh!
Det va ta me fan det bästa på länge. För sömn handlar visst om drömmar och att prata i sömnen och Jc lyckades jävligt bra med att få mig ligga dubbelvikt halva natten!


Jobb imorgon med så det är dags att jag slutar intala mig att jag ska ner till hamnen och öltältet. För jag ska sova så jag orkar med imorgon. Jag tar igen allt jag missar tmw, ohhhyeah.


sitter inte här längre, ska röjja undan det sista i lägenheten sen blir de sömn
Hejhej!

nononono


öhhhm men jaha
. Vaknar man upp till ett kök fullt med pasta överallt så har festen varit fin va? Det säger vi!   Min lediga dag blev inte ledig för jag hoppade in för min syster som i sin tur hoppade in för Johanna. Men fullt ut gav vi iallafall, allihopa. Drog ett par varv inne på dansgolvet i hamnen, stod bredvid gitarristen eller basisten eller vad de nu va. Flummade runt med Erik, Advokaten, Frida och Petra. Göttans woooligt.

Nyss varit på stan och gjort lite inköp, men hann inte med allt idag så det måste bli imorgon. Har konstaterat att mina pumps inte går att gå i längre, inte efter förra helgen. Men jag säger som Jc sa till mig: jag förtjänar ett par nya skor. Tyckte det lät bra.



Drar mig snart till Johanna och drar en fet, riktigt fet pizza. Och efter jobbet som vissa fortfarande står på så samlar vi folket och drar iväg på nattbad. Jag gillar´t!

Iste och det älskade fönstret.
Hejhej!

.


wooow! jobbet avklarat, pastaköket med Brenna, Frida och Alex done. Drar mig vidare till Högsby med Lina snart,  sen är det bara att vänta in allt folk sen drar vi oss neråt till hamnen. INGA KÄNDISAR

Går på överskottsenergi, och får höra att jag är galen. Eller rättare sagt mer galen än min syster! Fast vi alla vet ju att det går i perioder.

Nu rinner tiden ut, måste kila.
Hejhej!

20-07-2010


nu är jag nöjd efter bad och donken, det satt gutt med lite fetmat. Nu har jag gjort mig redo för sängen, tog tillfälle att göra hårinpackning med fast det är alltid lika välbehövligt. Jobb imorgon och pastaköket med Brenna, det ska sitta bra i min mage. Va ett tag sen nu, både maten och Brenna. Sen ska jag dejta runt stan och kolla skor och lite annat stuff, vidare ner till hamnen med bryydarna och ta oss något.. med andra ord öl, och för vissa andra kärringdricka. Men det går ner det med, fylla för vissa och städat för andra! Ledig torsdag och det ska bli så himla skönt, meeee like alot!




Inge lust att va här längre
Hejhej!



tisdag



Nu blir jag ta me fan galen, allt som sägs tär inte på mig för det bara irriterar mig! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, men dum nog är du och öppnar käften när allt kommer fram till mig ändå. Nöthuvud! Åhhh vad jag inte tänker yttra mig mer här på bloggen om detta. Begravet.

Jobbet gick prima som vanligt, alla var verkligen på topp idag och även jag, wiihu!
Aaah men då sitter man här igen med datorn framför sig. Men istället för att göra det ska jag ta mina ben och ta dom ut på en tur, var allt för länge sedan man tog en rejäl promenad. Hörde bad sen, men de får man nog ta sig en funderare på.

Man väljer det man vill, och resten kan ha sitt dom förtjänar.
BARA FÖR ATT VI HAR DET SÅ BRA! ojdå, my bad my bad.


Drar mig mot fönstret
Hejhej!

mygosh.


back to the old stuff, and i like it as hell.



Blev HotellEtt igår med folket och tog oss ett par kalla, klagar inte. Måste kila till jobbet och göra lite nytta nu, sen blir det en roadtrip med Lina.
Hejhej!

19.24


det där med att man ska göra en massa är ju som bortblåst, hade som mål att städa när jag kom hem hit men inte det inte. Istället satt jag mig här, så det fick bli några rader. Ahh men då var helgen över, måste säga att den gick väldigt snabbt. Jobb hela veckan framöver att se fram emot, fast dagarna kommer att variera men då är det ju som det ska vara helt enkelt.


12 timmars sömn inatt hjälpte mig en bit på vägen idag, jag har nog aldrig sovit så länge någonsin. Lite ångest har man nog ändå, halva dagen är gången. Får väl passa på att göra något bra av den andra halvan då. Tycker jag har lyckats bra hitills, donken! har varit och handlat med frugan med.


allt vi säger är bra misstycker du direkt, men är det så lustigt..


Måste ta tag i att nu.
Hejhej!


fredag


varit ute med hunden på en morgonpromenad nyss, trevligt trevligt. Pigg som ett gnu är jag och bra är väl det för nu väntar jobbet sen blir det brännboll med ett helt hie. Nytt folk, och med andra ord nya pinsamheter gaahaa! Får väl se till att hålla sig i skinnet så man blir sedd som hyfsat normal iallafall.. Aaah, who the hell cares.



Igår blev det bad som sas, först i var jag med. Är nog en blandning av en sk människa och vattendjur. Först i, sist ur och bara massa damp och dumheter i vattnet! Efter det blev det en cider hemma hos Johanna där Petra och Jocke var med, sen bar det iväg på annat, weey!

HELG!




Gos med Kalea, c ya.
Hejhej!

baaadish


åhhh
vad jag ska åka och bada nu, värmen tar dö på mig! Kommer ha minst lika roligt som igår, så länge bollen är med så händer det grejjer! Men idag kör vi fairplay.., not!
det är inte att tänka på, sånt förekommer inte.
Snart drar vi iallafall ett gäng och kommer säkerligen vara hemma sent som vanligt. Men då, kravla sig upp till jobbet imorgon är en lätt match. Eller det är vad jag säger nu ja, det låter väl annat imorgon. Svängen förbi donken innan är given.


-Men släng dig då! måttligt sjuka får jag nog säga att vi är..

No time for this
Hejhej!

yesterday, and today


mina rutiner har börjat sätta sig, äntligen. Vaknade nyss men trött som ett gnu är jag, det är bara att gilla läget. Hade en hur bra dag som helst igår, jobb-hamnen-fetmat-abbes-badade. Blir som ett barn i vattnet verkligen. Jag och Jc hade en deal att så fort vi kom ner till stranden var det bara av med byxorna och springa hand i hand ner till vattnet, och utan tvekan så gjorde vi det. Sen kom Johanna x2, Jocke, Petra och Micke i också.

ändrade vanor har nog gjort mig till den jag är nu. Hade kunna valt att leva som jag gjorde för ett halvår sedan men vad var det roliga.. det som skulle vara ett nöje blev helt enkelt något annat. Jag kommer och går när jag vill och trivs rätt bra med det, och nu samtidigt som jag skriver så känner jag bara frihet!




Ork till att fixa sig finns inte, men det måste för jobb väntar
Hejhej!

upd



trivsel på jobbet i perioder, men idag var det verkligen trivsel till max. Allt bara flöt på och alla höll stämningen! Lite så man ser fram emot jobb och den olidliga värmen.

Helgen som varit har inte varit att klaga på, lördagen började bra och slutade väldigt bra med! Seg söndag så det fick bli tjejgöra, men det fattar ni väl va det är. Avslutade kvällen med att gå och köpa gräddfil mitt i natten så det kunde dippas här hemma. Gott vare!
Imorgon blir det hamnen och kolla bilarna och hoppas att kändisarna håller sig borta, helst inne. Tillägger att det ska bli pizza och en kall med. Inge att klaga på, nästan så en kall är ett måste i denna sommarvärme. Behövs regn, för allt.

Jag tror på att inte kunna älska igen, och det är jag inte ensam om. Det finns nog bara en, och så ska det nog vara. Det är vad jag tror nu iaf, blir jag motbevisad så blir jag!


Barnet jag är, kommer jag alltid att vara. Don´t try to change it, you never gonna make it.



NU är det slut på det roliga!! orkar inte höra mer nu, jag ger upp. Inte min förlust.
jag har det jag vill ha, och jag vill ha det själv och inte dela med mig till dig.

Tar min Jacky och går till sängs, jobb tmw.
Hejhej!

inte en jävla aning



Sliten! Gårdagen blev för mycket och det är payback time x2. Men det kommer, det vet jag och jag tänker utnyttja tillfällena till något bra.

Blev en lång natt som ledde till en seg morgon, och jobbet är inte att prata om. Va inte kapabel till alls för mycket så jag ställde mig och rullade kokosbollar i ett par timmar. Seg stängning var det med, tur man hade rätt folk bredvid sig så det var några roliga moments!
Kvällen började iallafall hos Petra där man blev på lyset, vidare till Cecil med Jc och Jocke men långvarigt blev det inte för vi satte oss på Abbes istället. Fylla, dans och skratt. Jo men visst är allt så mycket roligare när man har alkohol i blodet. Vi gjorde kvällen bra helt enkelt. Vidare hem och tror att man kan ställa sig och laga mat dunderfull, men mat blev det iallafall sen är det ju en annan sak vart det hamnar ifrån att man lagar maten till att den ska ätas. Bacon överallt! och lite till.

Så här sitter jag och har ingen ork till något, men piggheten börjar krypa sig på runt 12 as usual. Var hemma i kilen och åt mat och var allmänt social förut. Ditt skrattretande leende tar mer på dig än vad det gör på oss. "tredjepersonerna" kommer inte knäckas!


2006


I don't need your pity and I don't need your bullshit lies
And I don't' want your opinion on the faults of my life
You can talk all you want but I won't hear a word you say
I'm an unforgiving prick and I'm just living the bastard's way
Kunde inte sagt det bättre själv.

sova är inte att tänka på för värmen gör det svårt. Iste kombinerat med cigg lockar.
Hejhej!


fredag


skapligt nöjd med min insats idag! Jobbat i trötthet och varit ute och gått med jycken, får se vad som händer senare iallafall. Med spontanitet brukar det blir bättre, så här planeras inget. Slutar bara i en flopp, för allt man ser fram emot blir oftast aldrig bra.

Sängläge ett tag med jycken. bbl.
Hejhej!

greeeatish


har kommit på att mina beskymmer är borta, och det är dom verkligen! Efter mycket prat med vettigt folk idag så har man nog insett det.. det var nog på tiden kan jag lova! Lever rätt bra singel, men det säger jag inte bara för att jag har friheten till att göra allt med alla för så är det absolut inte. Vet ju egentligen inte vad singel är för jag har ju aldrig varit det förrän nu, eller rättare sagt sedan några månader tillbaka. Inga begränsningar och slipper känna sig låst. Men det skumma är att jag har jobbigare att ta emot komplimanger som singel än vad jag hade när jag var i förhållande, wierd.

Frågar man inte så får man inte veta, det lärde jag mig ikväll.. eller tog nytta av det iallafall. Nu känns det bara ännu bättre! Har för övrigt haft en toppenkväll som började i hamnen med Johanna, Liam och Skorpan. Vidare hem till Johanna och tog igen allt vi missat med skorpan och delade med oss lite av vårat med! Toppenkväll!


Saknar min sambo lite faktiskt.






Criminal Minds väntar
Hejhej!

070710


hade verkligen en helsjuk dröm, och sätter punkt efter det haha!

Seg morgon och då menar jag verkligen seg! Jc hade försökt att väcka mig med lyckades inte, och jag är ju den som är förbannat lättväckt annars. Meeendå, nu ändras mina vanor. Har nyss kommit hem från kilen där det har ridits och tvättat och grejjat. Men att rida i denna värmen är inget jag hurrar för! och har nog insett att min vricknings smärta är kronisk, fast det är ju inget jag märker av utanför hästlivet.. so so so.


Ska ta tag i lägenheten nu och tillaga mig en måltid ska också göras. Om närmare 3 timmar ska allt vara klart och jag ska vara påväg ner till hamnen med Johanna och Liam, men det kirrar jag! Ska möta upp skorpan där nere med, yeey!  Lugnt senare, jobb imorgon!




Dags för sniffarn att sätta fart
Hejhej!

tungt sköna


http://www.youtube.com/watch?v=LN2hFDkh1zU


http://www.youtube.com/watch?v=16GDt2XHESw

http://www.youtube.com/watch?v=Gd9WqyaNeWw

tisdag

bar av till Skiren igår, men det var helt enkelt för kallt i luften för att jag skulle gå i. Så jag blev bänksittandes medans Jocke och Jc var i och plaskade, men det va inte långvarigt för dom. Tyckte det bara var prat om att det skulle fiskas där istället.

Nu ska morgondagen bli avklarad och vi ska få oss våran sväng i hamnen sen passar jag på att gå i ide veckan ut, i samma veva dra Jc till sthlm så själv blir jag med. Fast i och för sig så kommer det vara jobb resten av veckan så det är det jag kommer göra.




Jag vet inte om det är mig själv eller någon annan jag ljuger för, men bra är det iallafall inte. Jag ville ju faktiskt inte det här men nu är situationen som den är. Jag ar varit där förut och klarade mig rätt bra ur det men det blir som en drog i slutändan.
Men jag ska nog prioritera mig ur detta.


Väntar på pappa nu dåra.
Hejhej!

.

jag har gjort det igen.. att jag aldrig lär mig!


rutinen ska sättas!


när man vill sova som längst så går det käpprätt åt helvete. När bussarna tutar utanför så låter det som andra världskriget inne lägenheten! Jag ger upp och ska börja på rutin nu, men det är lika bra det. För nu är det jobb i 2 månader som gäller. Caaatching!

Ja men klippte av mig håret gjorde jag igår, närmare 2 cm. Rätt skönt måste jag säga för välbehövligt var det! I övrigt så var dagen igår helt underbar.. donken-stugan-sola-bada-fika, avslutade kvällen i sängen med värsta måltiden som Jc hade slängt ihop. Laga mat kan hon!




vem har sagt att vi är normala!



Promenad inplanerad ikväll, lika bra att passa på för imorgon är inte vädret att hejja på!
Woooho, ny musik!


Gillar livet och de då va, bra restart hos fröken ärthjärna.


Skarå bränna skiva nu
Hejhej!


day after tomorrow


Latitud57 blev bara sååå bra i år.. galen fredag och nästan ännu galnare lördag!
Längst framme vid scenen stod vi när Hoffmaestro började, vi hade vårat space och höll det. Kan inte säga annat än att dom rockade live, sjuuukt bra var det!

vaknade nyss efter en väldigt bra sömn, all by my self. Ses nästan som lyx ibland faktiskt! Har starkt bestämt att de här ska bli en tahandommigsjälvdag. Blir nog en sväng hem till far min också.


Hyser agg mot någon som vräker ur sig fel ord.



Med ont i fötterna och en aning sönderskriken hals beger jag mig till Gösjön och badar.
Hejhej!


.

slut på ord, eller orkar rättare sagt inte yttra mig.

Hade iaf en helbra kväll på Latitud igår, idag blir det bättre utan tvekan!





Fix och trix inför kvällen.
Hejhej!

dunno


efter drömmen inatt så börjar jag förstå att allt har kommit ifatt mig, och jag gör det inte bättre själv. Men varför kan jag inte bara lägga av.. tankarna gör handlingen.
I vilket fall som, så förföljer alltid samvetet mig. Deal or no deal.

 

Vaknade nyss eller för andra eller tredje gången kanske, men nu klev jag upp. Ska påbörja min härliga promenad till Kilen nu. vad musik kan göra det lätt att tycka om promenader! Sccchtaketet väntar mig. Jag kommer nog hamna på närmare 10 timmar målande, men det är det helt klart värt för det ger ju reslutat!



Everybody's so afraid to be different, please excuse me now if I don’t get it.

Måla måla måla, so long.
Hejhej


RSS 2.0