söndag.




äntligen är målandet i lägenheten klart! i köket och Jcs rum iallafall.. får se om vi ger oss på hallen med. Så snart sitter tapeter uppe på väggarna med! bara längtar till dagen då allt ska skruvas ihop och allt kommer på plats. Kunde inte bli mer passande med en ullaredsresa, och vi beger oss redan imorgon. Tidigt men så värt det, så om jag ska orka med all trängsel och gående så är nog sömn ett måste inatt. Timmars sömn!
Ska sitta fint med massage inatt av min underbara Wiktor..



God natt folket! TJAO.








lack off sleep

Du bara ligger kvar och har det bra.. Lägenheten är påbörjad och vi ser lite av ett resultat redan, en liten hint av det iallafall. Så imorgon blir det en heldag med tapetsering och målning.. Kvällen tillbringar jag med mina älskade! Tanken var utklädda och fest men det var nog lika bra att vi bestämde oss för skräckfilmskväll och de istället. Får se om jag är pigg på jobbet idag efter en timmes sömn.. kan ju varit övertröttheten som tog över eller bara något helt annat! Saknar dig som bara ligger där.. Vill ha kväll, morgondag och även måndag då det är Ullared och på tisdag blir min gadd färdig! Huuja så bra. God natt för någon timme!

lördag och de.

Kan inte klaga på mitt läge just nu. Men som alltid när man mår som bäst så finns det alltid något som drar ner en till känslan man önskar att man inte hade.. Problem som problem.. alltid samma skuldkänsla, alltid samma frustration! Finns inte så mycket jag kan göra och det är det som får mig att må som jag gör. Hjälplös är mitt ord! Blir en kväll i nabben som alla andra. Idag lirar vi vidare på vårat band och går mot eliten.. och imorgon är det söndag och grillat. Cigg, kaffe på balkongen innan dusch. So long!!

19-10-11

bitchslap är vad som skulle behövas! för att få mig att inse.  Jag svävar mellan verklighet, min fantasi och min låtsasvärld. Dagen igår blev sjukt bra, beskedet om lägenheten gjorde oss gladare än någonsin! let the fun begin.. Vi satt och tryckte på en kurs i flera timmar igår med, mindre roligt kanske. Det går inte ta in så mycket information.. iallafall inte jag för min hjärna strejkar. Höjdpunken på kvällen var när jag hamnade hos min älskade i hans famn ! 
 


22 år, och lika barnslig för det. Så det blev födelsedagsfirande på BigBang som vi hade fått tillgång till. Lasergamet känner jag av än idag, det är rätt roligt att man gör egentligen inte så mycket där inne men samtidigt får man ett resultat man aldrig trott.



jag vill kunna re upp allt, men den styrkan jag behöver då är den du tar ifrån mig när vi möts.

Jobb, TJAO!

reload

En dag som inte blev som alla andra. Tankar åt en person kan få allt att gå ut över en annan.. även kallat ett irritationsmoment! Jag avskyr detta. Jag behöver verkligen dagar för mig själv där jag bara kan vara och känna efter vart bristerna finns, men tror jag börjar hitta rätt. Det är där min egentid kommer in.. Dagen jag trodde skulle bli perfekt blev något annat! Musik på högsta nivå och städa är vad jag ska och behöver. HEJ!

..

Ibland förstår jag bara inte. Jag gör det alltid svårare än vad det är, krånglar alltid till allt och det gör att jag tappar lusten till allt! precis allt.. Visst fine att jag är speciell i andras ögon men i mina egna så finns det inte mycket mer än bara jag.. och om det fanns positivt med det så skulle jag skratta mig lycklig som jag gör vissa dagar. Det finns för mycket glädje i mina dagar nu så jag vet ärligt talat inte vad mitt problem är eller blev nu. Stänger nog av kontakten med omvärlden ett tag.

11-10-11

Vad mer kan jag säga än att jag hatar att sova utan dig! Att bara veta att man vaknar upp ensam och att inte väckas av dig innan du går till jobbet. Jag verkligen hatar detta.. tur att det kommer flera dagar. Lägenhetsvisning imorgon igen med Jc, en 4:a denna gången. Får hoppas de blir något av det. Går och väntar på svar på en vi redan varit och kollat på men hoppet börja tyna bort. Tog en ridtur med min älskade idag med, alltid lika underbart när tiden väl finns. Nu är det jag och kaffet tills Jc har bommat igen jobbet. Tjaao!

..

Torsdag, och jag är mer frustrerad än någonsin! för att kloning inte existerar, för att samtalet tar sådan förbannad tid och för att jag är jag! Denna dag är med andra ord inte min.. Jag behöver sova!

I'll fight, and I will stop complain.

Grubblare ibland. Kanske för mycket vissa gånger.. men de är ingen som dömer tankar som jag har själv, och heller ingen som kan hjälpa mig. Osäkerheten och jag slåss lite för tillfället, men jag ska nog re det. Mycket har förändrats på en väldigt kort tid om man ska se tillbaka, mycket bra har kommit till och vissa minnen från det förflutna lever man nog på än idag.. saker som aldrig kan rankas för är det är för värdefullt! Och jag som trodde jag aldrig skulle älska igen..

tisdag

Har man väl börjat spela så är det svårt att sluta. Men jag har saknat det , verkligen! Utan tvekan ska jag nöta gh tills jag spyr. Dåligt med sömn om nätterna, har mig själv att skylla.. Tur jag har någon som står ut med mig iallafall! Nu är det mindre än två veckor kvar till man fyller 22, woooho! Egentligen är det en dag som alla andra, men lik förbannat blir man lite lyckligare. Konstigt de där.. Nu blir de tvn och jag några timmar framöver. HEJ!

14.40

Är hemma från en lördag i nabben. Något som skulle bli en GH kväll blev något annat. I fylla och galenskaper. Grogg och näsblod som blev till något bra.. Med andra ord lika galet som alltid. Fiske på förmiddagen blev det iallafall, men någon fisk fick vi inte. Söndag idag och det innebär som vanligt grillat på schemat av min älskade far! Har en gång i tiden hatat söndagar, men detta får mig att bara älska dom. Kvällen blir ihop med min underbara vän! Vi väntar in beslutet i veckan med, och jag som hatar att vänta.. Hoppas de inte blir skit av det hela!! då är de bara att börja om på nytt...

RSS 2.0