Rewind

Nu backar jag tillbaka och fortsätter på det jag aldrig slutförde, får väl se hur de går nu.
Ikväll blir de promenad med Ida :)


Officiellt

Kanske ska underhålla min blogg lite mer kanske, för nu finns de tid till det iaf. Jag gör verkligen inte någonting längre. Om jag inte är i stallet så går jag och grubblar på livet. Har inte så mycket att erbjuda längre.. Neråtsvacka så de står härliga till iaf. Tur att man har vänner att vända sig till.
I helgen så var de fullt ös, iaf för mig. Jag har väl aldrig varit så dyng som jag va då. Men kul va de. Man sjöng bara sämre och sämre. De har jag singstaret att intyga på. Hahaha!
Sen va de de där med kärleken också, nu är allt nerlagt. Det officiella är här med officiellt igen.. Jag hann ju aldrig bli singel kan man ju faktiskt säga. Äsch då.
Idag ska man på bio "Flickan som lekte med elden", kommer nog bli bra. Gutt häng är de, eller de blir väl vad man gör de till har jag fått lära mig.

Nu ska jag ta mitt pick och pack och dra.
Hejhej!

Hardcore superstar

Idag är det fridluftsdag och Ida och jag ska orientera på förmiddagen och gå tipspromenad på eftermiddagen. Rätt kul faktiskt.
I helgen är det spikat och det blir kalmar:) Elin, Emma, Wiktor och jag ska åka.
Då har man uppdaterat sin mp4, känns rätt gutt. 

http://www.youtube.com/watch?v=E2tMV96xULk

http://www.youtube.com/watch?v=iORTPPqnd6E

Nä nu ska jag göra nytta, orienteringen väntar.
Hejhej! 


090909

I fredags var de Nybro med folket, rätt kul tills polisen kom. Helt sjukt hur man kan bygga bilar. Dom körs ju som leksaker! Åkte hem närmare 1 eller va klockan va, var ju helt slut. Fick höra att jag snarkade på vägen hem. Peppt, INTE! Hahahahaha.
Lördags jobbade man, katcjing:) Sen efter de så drog jag och Kadde till Jessica och festade lite. Eller de va väl inte så mycket festande. Men men, efter de så kom Wiktor och hämtade oss för att sedan åka och ta en nattbad. Men fan va kallt de va. De räckte med att köra ner foten i vattnet så vände Sandra. Så de fick bli att åka hem och glo på film istället, det va inte helt fel :)
Annars har de nog inte hänt allt för mycket.
I helgen som kommer nu blir det övervägandet som får ta till. Race i Kalmar eller dansmattorna på TheBigBang?
Med andra ord, Intresse och folk eller vara nyttig med folket? Hur som helst så ska jag tävla på förmiddagen, får väl se hur de går. Fast rider man världens galnaste häst så kan man inte förvänta sig något annat än att de kommer gå framåt iaf :) Och över.

Ikväll blir det att promenera med Jonnie sen att sätta sig på en buss till Nabben och lira GH.
Vi sätter Wiktor på trummorna Jonnie :) Så vi får våra gitarrer.


Något kommer bli offentligt 090909 :)

Nu blir det att ta en cigg med Elin.

Hejhej!


RSS 2.0