summery.

söndag.. och jag vill vara ledig imorgon som alla andra. Men nae, bara till att infinna sig på jobbet och göra det jag ska. Blir lite grillning på kvällen med ett par i Nabben, kanske brasan efter. För det är ju trots allt där man får känslan av valborg.

Fredagen med Lifvens och Herrgården med småländskt tema blev över min förväntan. Och numera ligger Lifvens på topplistan, utan tvekan! Och det där med spontana skämt kan jag eller kommer aldrig förstå mig på. Att man kan vara så snabbtänkt och verkligen få med sig hela publiken! sjukligt.


Vill ha Juni nu, mina första semesterveckor i år. För ledighet är vad jag behöver nu och allt vad som har med dom veckorna att göra! Kan inte tacka alla nog för stödet jag har fått och min pappa för att jag fick möjligheten till att göra det jag längre velat. Jag är er evigt tacksam. Kanske att jag inte visar det nog just nu, men det kommer när allt faller på plats.

Tack och hej för mig!

-

Att förstå min lycka finns det ingen som kan göra just nu. Och tvivel från många håll ser jag inte som mitt problem.. för i denna stund är kommenterar och åsikter det jag sopar under mattan. Börja städa iordning lite här hemma innan jobbet. Gogogo. HEJ folket.

you made me melt.

Känslor och jag går inte ihop. Ena stunden är jag en tanke ifrån bristningsgränsen och dom bra dagarna biter jag ihop. Men stödet jag fick igår från många håll är just sånt jag inte kan förklara med ord, för orden räcker inte till.. inte på långa vägar! Men en sak är säker, dom orden jag fick höra igår var dom finaste orden jag hört på längre. "Inget i dagsljus kan slå det vi har i mörker" Jag smälte lite där..

RSS 2.0