Bra start på dagen. NOT!


Nu är det svårt att komma upp i det bra humöret igen, kommer alltid komma ihåg dig som den glada och den som ingen aldrig någonsin talade illa om. Den energin du hade såg jag ingen annan ha..  R.I.P :( Ingen bra start på morgonen det här inte.. man får väl se till att tänka på annat, eller bara bra stunder

Man ska nog vara nöjd med det man har, det kunde varit värre..    Fact.

Idag fixade jag och Mindie stallet på 2 timmar, rekordsnabbt. Annars brukar det ta 3-4 timmar :) Så nu har man skapligt lång lunch. Ska tillbaka sen och rida Rodde i paddocken.

Don´t ask, just leave me alone..

Tidsfördrivet blev något annat.
Hejhej!


Erase christmas



Jo men städat är det nu gott folk:)
Kom nyss hem från stan efter att har gått där med Elin på Julskyltningen, mysigt. Fastän att jag bävar för Julafton, vill inte! Har alltid sett fram emot det innan, men inte detta år. Ingen släkt kvar, kommunicerar inte med min mamma och min stackars pappa tror jag inte har så roligt :( Så Anette gav mig ett förslag som jag ska lägga upp för familjen och får hoppas på att det blir bra. Tack!
Inhandlade ett par skor idag iaf som jag länge har kollat på och tjatat om:)
För att vara Dieselskor så var dom inte så jättedyra..




Får väl ge Elin lite cred för kläderna hon hade på sig idag. Finfin va hon :) Sånt får du ha på dig oftare bryyden.

Hittade ett par till skitsnygga skor idag som jag bara var tvungen till att ha, men det fanns bara ett par kvar i strl 36! Och fan vad jag svor! Och Elin bara stod och skrattade.. Haha!





I dont need your fucking lies thats for shure, Mark my words!

Nu ropar tvätten på mig.
Hejhej!

söndag och full på en annans ångor!


Huvudvärk hela dagen igår, väldigt roligt.
Tur att Elin var min räddare i nöden och kom med en värktablett till mig:) Tack! Det behövdes kan jag lova. Kändes som någon levde livet i hjärnan på mig..
Igår blev de handlande på maxi sen taco med Petra, Oscar och en väldigt full, go och glad pappa. Hängde med Elin lite till och från också, trevligt:) Men blev sängen och tv tidigt igår, helt slut var jag.

Har en pojkvän bredvid mig som gör mig full på hans ångor.


Vad alla snokar hos alla i denna håla har jag märkt, men det är ju tydligen så det ska vara. Måste man veta allt om alla? De finns ju vissa som måste de tydligen.. Helt onödigt. För ni som snokar om mig för det vet jag att det finns folk som gör kommer aldrig hitta något intressant endån, lika bra att ni ger upp.

Jag vet inte vad det är med mig och söndagar, blir bara så städsugen. Haha! Så då vet man hur man kommer tillbringa dagen. Städande med full volym på mp4:)

Lika bra att sätta igång kanske?
Hejhej!

Trodde klotet skulle gå framåt ja.. ;)



Gårdagen var bara såå bra! Första matchen på bowlingen bestod av mig, Petra, Elin och Jonnie. Jag vann! Sen kom Torre och Marre som hade bokat banan efter oss. Jag, Petra och Jonnie hoppade in för dom va ju som sagt bara två. Elin kunde inte vara med för hennes handleder klarade inte av de :(
Jag tror jag drack lite mycket igår för när jag skulle dra iväg klotet så kastade jag det bakåt(!) Men de kom inte så långt. Jag tror fan att alla på alla banorna bredvid skrattade :) Men dom sa att de va tur att de va någon som bjöd på sig själv iaf! Hahahaha.
Hade lite svårt att avgöra vem som vann den matchen för jag låg bara något poäng efter Marre men sen slog jag en strike som inte hann räknas in för sen va spelet slut.

Fan va olika stilar man har när man lägger klotet på banan. Haha!

Sen blev de kycklingpizza på Victoria med Marre, Torre, Elin och Jonnie. Sedan hemfärd med en måttligt full pojkvän. Gaah!

Idag blir promenad med Elin och stallet efter de.
Och ensamhet ikväll :( Nejdå, Sandra hittar alltid på något när hennes man är fyllechaffis.

Jag och Torre kollade på en v70 T5 idag med men vi får väl se. Tror vi kollar vidare. Annars va den ögongodis för mina ögon!


Nu ska jag göra annat. I´ve got a live. Typ.. Hahaha
Hejhej!

tankar&minnen tar aldrig slut


Snabba i stallet idag, ridit Rodds och Fury i ridhuset. Nu är de bara kvar att fixa b-ponnyerna. Sen är jag klar! Ska hänga med Elin ett tag nu, promenera i solen och de. Känns helt rätt!   Jag gillar läget.. Petra och Jonnie ska bada och de nu men de e ingeningen för mig, för jag badar inte!!

Köpte de nya shampot TREsemmé igår, får väl inviga det idag efter promenaden och se om det är någon hit. Men det känns som ingentingen är bra för mitt förbannade hår. Kanske ska göra en "Petra"?

Måste städa idag med ju, får bränna en skiva och slänga in i dvd:n. Som om jag inte har skivor som ligger överallt hos alla. Noll koll.

Du Elin.. Jag har något att berätta för dig ;)
Har kommit på att jag är en sjuk jävel, men fan vad roligt det är. Och helvete vad jag trivs nu. Men tiden förut va också rätt okej, men den är så gott som erased, för nu får man bara höra en massa som man stänger ute. För någongång kommer väl omogenheten fram i dom?
Har tänkt på mitt liv ett par år tillbaka lite idag och tiden innan har varit skitrolig.
Moppetider med förälskelse och pirr, bilåkande med förälskelse och pirr, och sedan nu då. Inget pirr men är så förbannat älskad och älskar lika mycket jag med! Och lite smått med förälskelse.

Vad jag älskar "Hero of war", jag säger då de.. Fyfan!!!


Nä nu blir bloggen så där lång igen. Här slutar den:)
Hejhej!




´Sätta datum och känner peppet.


Aha, igår hade jag och torre egentligen 3 år. Men hur gör man om man har haft ett uppehåll, går de ändra på datum eller är de bara att gilla läget? I am going with the flow and i´m like it alot!                                                                                            Tjugiofemtenovembertvåtusensex 

Höll mig vaken länge igår:) Eller länge och länge.. Längre än vad jag brukar får jag väl säga. Telefonen ringde hela tiden när man låg och kollade på Efterlyst och sms och grejjer blev man bombad med. Men tjejer, jag vet faktiskt inte. Så då gav jag upp tv:n och fick sedan till den andra tv:n i vardagsrummet för att lira lite!

Nu i morse va man i stallet 6.00 och gav dom stackars hungriga hästarna mat, och just nu känner jag mig faktiskt väldigt nyttig för jag äter bra frukost och inte en massa skit. Så nu kommer jag nog ha energi hela dagen. Förhoppningsvis. Jag och Mindie har ju lite att göra..
Peppar för imorgon. De blev Jag, Petra, Elin, Jonnie och Kadde. Den e gooo!

Om man ska kolla på film ikväll. mjaa, de röstar vi på.

Nu ska jag fortsätta med min nyttiga frukost.
Hejhej!

Jag lever i lyx :) Helt ofattbart.

Dagen kan jag inte gnälla på, härlig uteritt med folket och mycket skratt. Ja herregud vad roligt man kan ha i rätt umgänge! Mindie och Jack hade lite problem att få ner hästarna med lyckades tillslut efter mycket bestämdhet.

Tack Maja!


Mindie, Jag, Jack och Ebba. Anette fick vara fotografen :)


Nu blir de fika med Elin hos Petra som jobbar. Annars händer det inte mycket alls ikväll, ska spendera tid med honey för de har inte blivit så mycket med det på senast. Tänkte sno med Petras "band hero" hem med så jag får lira lite annat med. Måste ju testa dom där dansmattorna med, så det är nog det som står på prio 1 på schemat idag.

Måste städa mitt rum med. Gaah! Men det är inte så lätt att byta sängkläder för älskade Sune ligger i sängen och ni som känner mig vet att jag inte kör bort honom. Det är lika mycket hans säng som min. Haha!


Älskade Sune :)



Bowlingen är bokad nu med :)

Åhhh, förresten har jag fixat svarta lovikkavantar av snälla Anette för hennes mamma gjorde såna :) JA! Och pilotbrillor är också inhandlade. JA!

Nu blir de dusch och fix och trix
Hejhej!


Brist på fantasi

Idag har man haft praktik i sammanlagt 11 h, inte så farligt va? Herregud. Helt slut är jag nu.  Tur man har en rätt go dag imorgon då, Anette, Jack, jag, Mindie och Ebba ska rida ner till havslätt tror jag det va sagt.
Kom hem från träningarna nyss efter 3 timmar i kyla. Kul jul..

Fly,fly,fly,fly. I am watching you. You can´t be missed. Hahahahaha.

Nu har vi krängt på Jonnie en ny, men denna kille är faktiskt jävligt bra. Känner honom sedan långt tillbaka.. Lilla Victor :) Tänk Jonnie, snart bor vi kanske grannar ;)
Tack för massagen idag förresten Jonnie, du vet vad jag behöver!

Nu kommer snart honey så blir de hem och mysa :) Me like alot. Så nu ska jag inte sitta här längre.
Hejhej!


tisdag och de

Har faktiskt inte orkat blogga, pga brist på sömn och mycket umgänge.
Fan de känns som att förra veckan gick på 2 dagar, skitsnabbt!
I övrigt så hände de inte så mycket endån, mådde väl inte prima i söndags men det va inte så farligt endån. Luxen ville ha med mig ut i helgen med, men jag vet inte riktigt.. Känns som att jag måste ta de lugnt ett par helger nu, har ju varit fullt upp varje helg nu ett tag bakåt.
Igår va de stallet hela dagen, på lunchen blev de pizza med Petra och Mindie. Kycklingpizza is the greatest one in Oskarshamn! Sen när praktiken va slut så väntade Jonnie på mig för att få en makeover i håret som sedan gjordes.

De e ju tur man är så jävla bäst så alla kommer till mig ;)
Vissa saker är inte ens värda att skriva om för du är den minsta förlusten vi någonsin kunnat få.    Återligen, den som tar åt sig får väl göra de. Mina tankar, mina ord. FUCKERS!

Ska prata med hänget om vi kan bowla i helgen så jag kan ta dom igen, får väl se om jag har turen med mig. För skicklighet är de då fan inte! Elinet ska med den här gången iaf! om inte, så tvingar jag med dig :) Petra är nog på, och Jonnie brukar inte vara svår.
Då är detta avklarat!

Gutt att man har 10 rysare så är på väg ner på skiva snart. Ohhhyeah.
Då har jag ju något att sysselsätta mig med i helgen om det inte blir bowling. Men då MÅSTE jag ha sällskap. Lätt fixat ;)


     Old picc.



Kan man får vara ensam med något eller? You cant be me. Don´t you even try, you never gonna make it!


Återkommer kanske ikväll.
Hejhej!


fylla och kycklingpizza

Igår va kvällen lyckad (som vanligt). Började hos Jessica efter mycket stress för att komma dit. Ja, herregud. Va inte där länge för bussen till p-vik gick snart därefter. Men vi hade lite kommunikationsproblem i bussen, för vi skulle av i p-vik men efter lite så körde bussen ner på 22:an igen och ner till Kalmar. Alla fick panik och Jonnie sprang fram till busschaufören och bad han stanna bussen typ. Så vi blev avslängda på 22:an, men de va en väg in till macke därfrån som jag visste om :)
Blev förföljda av "70/30:ierna" som trodde dom va bjudna, men fick stå på trappan en bra tid innan dom fick komma in. Idioter!
Herregud vad roliga stunder vi hade på festen. Jocke berättade att han och en till hade käkat kattmat(!) och sedan gått och spytt. Ja, vem fan hade inte gjort de?
Men glo in i kameran då förhelvete!               Va nästan snefylla på dig igår du, men vem fan kan undvika att hon glor? Men hon hade ju tydligen problem att kolla in i kameran, konstigt.

Sen iaf begav vi oss till stan med Oscar som va snäll och hämtade oss, och sen vinglade vi in på krogen.
Vad man dricker när man blir deprimerad, tjöt som en gris gjorde jag igår, men Jonnie tog hand om mig. Tack!
Vad dessa utlänningar ska glo, alla hade problem med dom igår tycker jag. Fast de va en skitrolig buggdansare på dansgolvet igår som drog upp oss alla en efter en. De va roligt, de behövs såna!  Sedan blev de baren och ta en äppelpajshot och en tequila :)
Sedan Apollo och bråk, inte ba inte ba. You´ll fix it. Jonine föll i tårar och jag gjorde samma sak för henne som hon gjorde för mig..

Efter allt detta så blev de kycklingpizza och sova hos Matttias, jag däckade nog ganska fort. Jonnie och Mattias andra med tror jag :)

Ehhh, nu tror jag att jag har tagit allt. Hahaha No way! vissa saker ska ju faktiskt inte berättas.

Tack för kvällen, Jonnie, Johanna, Malin, Anki, Carro, Petra, Elin och Jessica och p-viks folket!

Hejhej!


oro och "to do" list

En sak är säker, vädret ska man inte klaga på idag :) Fan så skönt med sol för en gång skull.
Så idag blir det att ta en promenad emot stan, ska kolla om jag kan hitta något jag ska ha på mig ikväll också när jag väl är inne i stan.
Har drömt så sjuka drömmar inatt. Vaknade med sån jävla magvärk. Kan de ha med drömmen att göra? Fast jag vet ju att honey ska åka idag med, så de kan nog spela in på de me.. Efter panodil så släppte de.
Men inte oron, jag har ju fått för mig att båten ska gå under ytan :( FAN!

Snart blir de stallet och fixa där och sedan rida Hidde & Rodds, tur att du är frisk igen :)

Kall dricka i kylen, åhh jag vill ha kväll nu !!
 
http://www.youtube.com/watch?v=PpnWgCVfAxw&feature=fvst  Sjukt bra låt!

Måste göra nytta, stall-dusch-stan-städa, sedan belöning!!
Hej hej!

bowl and lot´s of other

Jag vann, jag vann, jag vann :)
Men Torre och Petra va på g i början och slog strike det första dom gjorde. Men sen kom jag ifatt. Det va lite lustigt, för ju mer jag drack ju bättre blev jag. Och ju mer Torre drack ju sämre blev han. Macke&Torre kom på delad andra plats, Petra trea och stackars Jonnie kom sist. Men vad roligt vi hade :) Det är något vi måste göra om!
Efter bowlingen så drog vi alla till Victoria och slängde i oss mat, kycklingpizza:) Sen blev de hemfärd efter gråt av en massa skratt.. Så roligt hade vi!

Idag laddar man upp för hockey och "våran" kväll, så de blir nog en rätt sent kväll. Måste ju spendera tid med honey idag med för nu jävlar börjar jag bli nojjig! :( God, please help me trough this.

Nu ska jag äta min frukost.
Hejhej!

Inte fan får man sovmorgon när man har de! bowling&öl

Stallet hela dagen, spekulanter och rida Rodds och Dublin. Men va ensam idag, Mindie hade migrän.. eller ensam och ensam va jag ju inte. "Stallfolket" va ju där, och de är inte att klaga på. Fick höra rätt roliga grejjer från folket i stallet idag som är rätt skrattretande!

Nu samlar man krafter för bowlingen som sker om sisodär 2 timmar. Kommer jag spöa eller få spö? Reslutatet kommer upp imorgon på bloggen. Blir att ta en kall också, gott ju :)

Har sovmorgon imorgon och hoppas att den inte blir som den förra, men de lär de ju bli. För Petra börjar 09.00 och då sover Sandra som en stock. Men jag lär ju bli vaken av :
-Vart är hårblåsen?, kan jag få låna en tröja av dig? och spelning av musik på datorn.
Jag skickade in henne på hennes rum sist men där va hon inte länge tills nästa fråga kom.
LÅT MIG SOVA! Gaah!

Färga håret på morgonen imorgon blir det med, ska ha tillbaka mina ljusa toppar :)

Ska färga Petras hår med..

Nu beger jag mig till dusch och de.
Hejhej!


my life, me like



Trots allt det hänt trivs jag i mitt liv som en fisk i havet. Och fan vad de känns bra! Gemensamhet och skolan på plus. Snart fylls plånboken med, och det är väl positivt om något:)

Träningen med Hidde gick bra, helt nytt ridsätt så de va väl lite mer ansträngade idag än vanligt. Men i slutändan blev allt bra. Med lite tjat så får man in det i min lilla hjärna så jag fattar de. Men benen började ge med sig efter ett tag. Fan va slut jag va!
Nog pratat om hästar, det går de ju faktiskt inte alltid att göra.

Vet fortfarande inte hur jag ska göra med mitt jobb som jag har blivit erbjuden, men jag tror jag ger upp de. För allt ligger som sagt på plus nu:) Men visst finns de upp - och ner gångar här i livet. Och jag är ju inhoppare på jobbet i den lilla hålan.

Imorgon blir de att bowla ffs!, då jävlar ska man ge allt man har. Men de blir nog också en öl i baren skulle jag kunna tro. Ooja. Folket (Macke, Torre, Jonnie och Petra) kommer få stryk .. Förhoppningsvis.

Nu ska man till Sibylla med hänget. Elin, Jonnie och Petra. Det är vi, och bara vi.
Måste måste byta om nu nu nu.
So long.

Hejhej!

Back in the old days

Igår kände jag inte alls för detta, hände inte alls för mycket endån. Stallet med Mindie-hem och laga god mat-tillbaka till stallet-hem-en tripp till Maxi&Preem-Sova.

Åhh vad jag ser fram emot helgen. Hockey på fredag fast dom lär ju få stryk endån. Sen singstar kväll back in the old days! Vi måste ha de tillbaka, fast egentligen handlar det bara om glass, hallon och kaffe och sällskap :) men de e så gutt! Sen på lördagen blir de att säga farväl till min älskade man som ska på Finlandsresa med fyllesvinen. Och han KOMMER KOMMA TILLBAKA HEM, nojjiga Sandra!  Il´l miss you honey. 
Sen blir de p-viket som sagt i sällskap med Elin, Jessica och Carro till husfest.

Kan man vakna på ett bättre sätt än att veta att man har en så jävla bra pojkvän och sina underbara djur under ett och samma tak? Inte i min värld.

Idag börjar man vid 12.30, rätt gutt med sovmorgon. Men sen kommer ju Petra hem runt 8,9 och då kommer inte jag få sova.
Hårblåsar i gång och påsättning av tv. Ja herregud LÅT MIG SOVA.
Sen blir de träning i Fagereke :)
 

Maaah.. sympati, sympati och åter sympati.

Nu ska jag få i mig min nyttiga frukost! Haha som består av Noblesse och Toffifee. Me like..
Hejhej!


Helvete vad jag hatar rubriker!

Idag har man varit flitig och jobbat i ett par timmar och fått lite cash. Det är aldrig fel :)
Nu blir det snart preem men idag blir de med Elin och Jonnie, snacka lite skit om vårat roliga samtalsämne. Haha! Men den som tar åt sig får väl göra de! Not my problem.

 


Snart blir de att gå ut i skogen och bryta pinnar, kanske kommer några fåglar flygandes, eller elefanter kanske? Får väl kolla om jag hittar något  ;)

imorgon blir de första dagen på praktiken hos Anette, kommer bli roligt :) Mindie ska vara där med så jag kan blarra lite skit med henne med..


Imorgon kommer det hända något roligt. FUCKERS!

Btw, har hela helgen bestämd (redan när det är måndag (!) Singstar kväll på fredag och bli vän med alkoholen på lördag och tillbringa den kvällen i p-vik :)

Nu tänker jah inte sitta här och spenderar min tid mer.
Hejhej!

Lyckat fjollor

16-20 november är det tobaksfri vecka i Kalmar län, vilken flopp.

Weei, like it alot!

Igår blev de party så de stog härliga till, Shot på shot på shot på shot, ah ni fattar va? Hela kvällen var helt underbar. Började med första ölen på BigBang med Jonnie när dom andra spelade sig svettiga, sen drog man vidare till Mattias där man bara ville ifrån när man kom. Lite fel ålder på er brudar! 70/30, -de smakar ju bara cola. IDIOTER!  Ni kan ju tänka er vilka som låg däckade i soffan innan ens vi andra hade hunnit bli fulla.
Men vi blev kvar där till 11 iaf, sen drog vi vidare till nästa fest:) Jessica.
På krogen sen vill jag nog inte ens nämna, eller rättare sagt. Jag skulle nog berättat om jag bara visste.
Fyllekäk och en tripp till p-vik så natten var väldigt lång. Tycker synd om dig Jonnie, avsluta detta nu. Det är för din egen skull. Inte en till...

Idag mår man så man får skylla sig själv. Men de va de värt :)

Blir tv och feta för hela slanten ikväll kan jag lova. Jag ska få höra skvaller med. Alltid lika roligt..


Om man letar efter dig din funtade fan så är de ju bara att gå till skroten och titta bland avfall. Men vem fan gör de? Not me, not me.


Lördag

Mysig hemmakväll igår folket med semlor och grejjer.
Idag gick man upp eller rättare sagt vaknade vid 7. Va lite så där halvsegt men jag kunde bara inte somna om. Satt mig istället framför tv:n och nötte lite. Sen fick jag färskt bröd med ost och juice :)
Kom på vid 10 att de va öppet hus i skolan men jag "hann" inte.. Åkte istället hem till Kilen för att städa iordning på mitt rum. Så de ska jag ta tag i nu.
Jonnie kommer snart också, så jag drar väl med mig henne till stallet. Pilutta dig. Senare ikväll blir de kanske att kolla på fånarna som ska spela lasergame.  Får väl se vad som händer.

Nu ska jag ta tag i livet.
Hejhej!

Det är inga biverkningar, det är knark!


Vet inte vem utav Petra och Elin de va som fick en idée om att vi skulle göra semlor ikväll, men den idéen ska iaf genomföras. Jag, Petra, Elin och Oscar (och Mattias skulle kanske komma förbi med) ska åka hem till mig i Skrika och göra semlor(!) men jag får göra en specialare, för mandelmassan är inte så lockande. Jag slänger i mandariner eller banan istället:) De blir nog att lira lite skulle jag kunna tro med..

Har blivit erbjuden ett jobb i Ullricehamn idag med. Men då måste jag ge upp allt i denna hålan, och allt i denna hålan är faktiskt rätt värdefullt. Faktiskt. Så jag får ta mig en rejäl funderare. Är det verkligen värt de?

Kollade på Petra när hon red idag, det gick jättebra. Hon får så mycket beröm:)

Biverkningarna efter vaccinet är väldigt lustiga. För Elin som har tagit sprutan idag har inte kunnat hålla sig på marken. Överskottsenegi och dampbeteende. Hahahaha!

Nu flyr jag min kos.
Hejhej!


Fredag

Tillbringat min morgon i stallet och gjort nytta.

Igår hade nog fler mer än jag det tufft. Ah fyfan. Då är man jävligt glad att man har folk som ställer upp. Precis som jag var igår. Men jag får nog tacka min pojkvän mest av allt för de va ju faktiskt han som löste det mesta :)
Det är nog som folket säger, jag kommer aldrig kunna hitta någon bättre pojkvän än den jag har och det är nog tamejfan sant! Upp och ner gångar har vi alla, men vi hade ett mål och det har vi kommit till och fixat.

Det va en kompis som berättade igår att hon och hennes pojkvän hade haft sex på höskullen, och då satt hennes katt där uppe med och glodde på när dom hade sex.
Då las en sån jävla go kommentar:
- Attakerade inte katten dig då när han kände fisklukten?
Hahahahahaha! Alla garvade igår när han sa de. Föutom Petra som inte fattade ett skit:) Haha!

Möte på skolan blir de idag iaf, sen är mitt schema för dagen tomt. Eller som det ser ut nu iaf..



Nä nu måste jag äta, gör nog något med kycklig:) mums
Hejhej!

avklarat, one to go.

Nu är beslutet taget och jag har fått beskedet, men jag fick mer stöd än vad jag trodde att jag skulle få. Nu är jag ett steg närmare vuxenlivet när jag har lyckats att ta mig ur den här knipan:)                               Så nu ska jag gå på nästa problem, men det klarar jag inte själv..


Nu blir de fika med Elin och Petra sen blir de till skolan en sväng. Städdag i stallet med, väldigt lockande. Får väl va där ett tag då. Suck!
Måste städa upp efter grisarna som satt på mitt rum och fikade igår med.

Nu blir de fix och trix.
Hejhej!

Brist på fantasi

Första fasen till att bli sjuk, ont i halsen. Verkligen skit roligt!
Igår hade vi skrattattacker hela kvällen tycker jag! Haha! men fan vad det behövs ibland. Inköp av klädnypor och bröd innanför glasögonen, näfyfan:)
Pojkarna fick sig varsin fin klippning också.

Nu ska man ner till stallet och hjälpa Anette att hämta hästmat och grejjer. Sen blir de att åka hem till henne efter de. Men sen känner jag bara för att åka hem efter de och vila upp mig för sjuk vill jag inte bli..  För då kommer mitt snarkande och dreglande:) Man får ju inte glömma mitt pratade i sömnen heller. Men fan va konstigt man drömmer när man har feber och är sjuk!

Hörredu Petra, du hade rätt. Fyfan! Hahahahahahaha

''Du måste röra lite mer på dig människa.

Åhhh, jag vill ligga kvar i sängen! Men jag måste väl ta tag i mitt liv och gå ner till stallet.
Hejhej!

Kortfattat

Hemma från ATG med 3 behandlade hästar, de blir en dyr räkning.
Snart nu så blir de till mönsterås och rida Rufus. Tänkte att de va lika bra att åka idag medans Torre och Mattias skulle till mönsterås för att klippa sig. Fråga mig inte varför man åker till mönsterås (!) för att klippa sig, idioti.
Elinet ska med också, men hon ska med mig till Rufus :) 
När jag har ridit älskade Rufus så ska man hem till stallet och rida Hidde i paddocken.
Efter de så blir de stammis stället med Elin och Petra, mannen skulle väl komma förbi med..

Vilken bra samanfattning:) Stress, stress, stress.

         Fick en kommentar om att jag glömde skriva till min kära syster i det sista stycket i
         förra inlägget. Sorry:)


Nu har jag inte tid att sitta här längre.
Hejhej!


Onsdag

Då ska man göra sig redo för en  tripp till kalmar med 3 hästar som ska kollas på ATG, får hoppas det går vägen. Kommer nog bli kvar där ett tag, sen blir de hem och rida Hidde.

Igår hände det inte alls för mycket. Mattias kom hem till mig och Torre och skulle laga bilen, men de gick inte så bra. Så han gjorde mig sällskap ett tag framför gh:t ist :) Och Torre gjorde maten.. Sen blev de bingen för mig, completely slut.. Skulle egentligen gått på hockey men de gick ju inte, jag får gå nästa match istället för det är ju nu de börjar gå bra för dom. Dom fick ingen bra start.

Nu känner man av att man börjar blir sjuk igen, kanske bara är tillfälligt. Vem vet.. Man får väl hoppas att de bara är de. Men jag tycker alla börjar bli sjuka nu mera.
Om man ska åka till mönsterås i helgen kanske, har ju inte så mycket annat planerat. Ska bli roligt att träffa dig igen:) Fast då måste jag hålla mig frisk med. Annars pratade jag, Petra, Torre och Elin om bowling eller något på Bigbang men jag vet inte. För hon skulle ju vara med Oscar och hans polare och det ligger lååångt ner på min "to do list" Ja, herregud! 




Om inte mitt förslag godtas så gör jag ett drastiskt beslut.. Pratade om det med honey igår och han förstod mig direkt och verkligen ville försöka hjälpa mig. Tack! Nu är det Elin och Torre som är the greatest one´s och ligger på topp!


Nu måste jag få i mig en riktig frukost så jag orkar med dagen.
Hejhej!

I´m fucking happy for once

Vilket jävla väder, så ska man ner till stallet med. Kul jul. Som tur är så ska jag rida i eftermiddag. Fick nyss sällskap av Sune i sängen, mysmys.
Vilka begränsningar man har i detta pissväder, inte kan man gå ut och gå inte. Ta en kaffe kan man iofs göra, får ringa till Elinet och höra om hon är sugen.

Igår blev de Preem som sagt. Petra skiftade färg, allvarligt talat så vet jag inte varför. Uppfattade aldrig de..
Men skrattade gjorde vi iaf.

Jag har fått en ny idol Elov & Beny! Så fort jag hör en låt med dom så blir jag bara så jävla glad :) Hal som en tvål rules. Haha! Har lyssnat på deras låtar någon vecka och de känns som jag aldrig kommer tröttna.

http://www.youtube.com/watch?v=S3CQL0CaDlI






Det är tur att man är så jävla bäst! :)

Nu ska jag gosa med lurvet.
Hejhej!

.

http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewSpecial.action?id=66

Herregud.     Haha!

Uppgraderad

Jonnie kom i morse och där fick man höra detaljer om igår. Bar sedan ner till stallet och kollade läget, har även nyss ridit Hidde:)
Nu snart ska man till preem och mjaa kan ni gissa?, dricka kaffe med Elin och Petra.
Har blivit erbjuden lasergame i helgen men nä, känner inte suget och så är de nog med lite fel umgänge. Vill komma ifrån och börja på nytt gott folk, och visst lyckas jag!

Ikväll väntar sig grannfejden med:) Fan va grymt de är.

Btw, jag har fixat GH :)! Eller inte jag, min älskade man faktiskt.. Så nu blir de att battla ut han.

Uppdaterat min musik idag med, behövdes kände jag. För det är ju faktiskt så att när jag bränner skivor så blir dom nästan identiska, de kanske skiljer sig någon låt. Haha! Men inte längre..





Nu ska jag lägga min överskottsenergi på annat!
Hejhej!


Måndag

Ostbågar är ju rätt gott faktiskt, iaf till frukost. Måste nog börja ändra på mina matvanor. Men hela helgen har ju bestått av pizza, godis och alkohol:) Nu ska man tillbaka till de verkliga livet igen.. Eller helt tillbaka blir de ju inte.
Igår satt Jonnie, jag, Torre och Mattias och sjöng singstar, eller rättare sagt jag och Mattias och Jonnie sjöng lite i bakgrunden. Men hörreni E85 funkar väl i 740? Haha.

På tal om alkoholen så har de där med vita helger fram till juldagen spruckit, den 21 är de party igen! Så innan dess får de inte bli något men de håller jag nog garanterat får jag nog nästan säga.



Idag känner jag mig glad. Så den jäveln som förstör de, förstör också hela min dag! Men det finns väl i baktanken hos någon.

Make your choice and you will suffer, förbannde klappträ.

Nu blir de att kolla på Jims värld och gå över till vindruvor.
Hejhej!



Delete complete!

Vart ska jag börja, det räcker egentligen med att jag är bakfull och så jävla förbannad. Tur att det inte kombinerades igår, då skulle det inte slutat bra.

Kvällen började hemma hos Kim och Lina, det va trevligt. Sen drog Jonnie och jag vidare till Mattias där man hittade Linus, Johan och Torre. Petra tittade förbi en sväng senare och följde med oss ut.  Hemma hos Matttias tyckte jag att alla satt och hånglade med alla, gutt.. annars var de helroligt där :) Fylla, fylla och åter fylla.
De blev bara Cecil för oss igår, känns rätt onödigt att gå ner på Apollo helgen efter Halloween och löning. Det första man gjorde va att ta en Tequila, men satan vad den slog till och gutt va de!  Sen dansade vi på och va glada, vi fick mycket sällskap på dansgolvet och mycket blickar också kan jag tänka mig. Haha!
Synd att du inte va med ute Elin..

Delen med att jag är arg tänker jag inte ens dra upp, för det gör mig bara förbannad av att tänka på de så jag låter det vara och går helt enkelt min väg och skiter i dig. För som det är nu så vet jag vad dina ord har gjort för mig och det räckte. Du är sänkt..

Delete complete!



Har lovat mig själv att ha vita helger fram till juldagen, kommer jag lyckas...

Nu blir de bakfyllemat i väntan på att Jonnie ska komma och hämta telefonen som hon glömde hos hamburgermästaren igår.

Hejhej!

ta skydd fuckers

Allt i detta hus i Kilen är skrattretande och då menar jag verkligen ALLT. Det är allt ifrån flygade skor till flygande shampoflaskor. Och nej, jag brer inte på. Ni som har varit här när incidenterna har inträffat vet vad jag pratar om. Herregud! Och bevis på det är väl invalidbilen som har införskaffats..

Ikväll blir de preem en sväng och ta sitt kaffe med Petra, Jonnie och Emma. Efter de bär det iväg till min bror och hans sambo som har inflyttningsfest ikväll.
Men de blir nyktert ikväll, tyckte det räckte för igår. Så de blir att säga hej och de sen ska jag faktiskt hem och toffla, jag erkänne de. Like it alot.

Nu ska jag fortsätta med städningen, behövde bara en paus.
Hejhej!

Lyckad fredag

Vad kan man säga om gårdagen, hade verkligen skitroligt. Började med att laga taco, och färsen på älgfärs. Hade aldrig smakat de innnan men de va helt okej. De va inte så stor skillnad på de och vanligt färs. Sen iaf så öppnades vinflaskan, men de va bara Elin och Mattias som drack, jag gick över till Bacardi och min kära man fick vara nykter. 
Sen blev de idoltittande och de. Erik är ju så grymt bra!
Efter de blev det en titt på stan på kulturnatten, så vi tog en sväng in till Petra på fiket och tog en glass/kaffe/latte.
Men vi åkte hem rätt hyfsat för männen skulle ut och fiska på morgonen.

Nu blir de att rida ner till ridhuset på Hidde för att sedan få se folket träna.



De e ju tur att de finns folk till allt, och du har sjunkit till den lägsta punkten.

Hejhej!

Grisjävlar

120 000 - 300 000 har insjunknat i Sverige sedan mitten i september, vad trygg man känner sig.. Jag tar nog de där vaccinet endån.





Hejhej!

Fredag

Nu har jag varit i kalmar i två dagar i rad fast de e ju tur att de är rätt folk så de inte blir tråkigt. Igår var det Jag, Elin, Torre och Mattias som åkte. Musiken va på full volym hela vägen så jag och elin satt oss och skrek hesa på vägen ner. Haha!, nä så illa va de inte..
Väl där nere gick vi in på fiskeaffären där Mattias och Torre skulle ha något, jag och elin fattade inte ett skit vad som var till vad. Fast måste man veta något om fiske? För när jag fiskar så vet jag inte ett skit och får oftast fisk endån:)
Nog pratat om fiske. Ikväll kommer blir en rolig kväll tror jag. Först ska man in på bolaget och köpa lite vilseledande dricka, för vi (Torre, Elin och jag) sedan dra vidare till Mattias där vi ska laga god middag och dricka vin och bara umgås :) Krösa Maja kan få vara med på ett hörn med..
Uuuwww, vad jag kommer trivas ikväll, för jag är med min älskade och min gul bil competer Elinet  och Mattias är ju faktiskt ett plus i kanten ikväll.. Men innan vi drar till Mattias har vi lovat Petra att komma in på Flanaden och fika där hon jobbar ikväll.

Btw, tack för jackan älskling! åhhh min honeybunny, vi fixade de!

Jag städade faktistk garaget igår, tog sin lilla tid men resultatet var en glad pojkvän och det räckte:)

Hejhej!


Hothot!

http://www.youtube.com/watch?v=SXnL0rsFy6A

Tummen upp på de här!

I brist på fantasi, använder jag den här rubriken.

Igår gick träningarna bra, nöjd är jag!
På kvällen åkte Petra och jag hem till Tina och Emma för att prata lite, sen kom min älskade man och hämtade mig så jag va hemma till Efterlyst. Vilka förbannade klappträn de finns! Om man har planerat att göra ett rån eller vad fan som helst bör man ju vara maskerad tycker man ju, men inte de inte..
Nu ligger man i sängen hemma i Kilen med älskade Sune, han har sin plats i sängen:)
Men jag funderar starkt på att gå ner till stallet snart så de är klart där så jag kan åka hem till Skrika igen. Städa garaget kanske?, för det gör ju inte han som är där inne.. Eller köra storstädning i huset, blir nog båda. Ska nog höra med Elinet om hon ska med också.


 
2006 - Herregud så vi ser ut. Hahaha!



Jag är så förbannat lycklig med dig! Och har kompislyckan med Elin :) Hahaha!

Nu blire att fota lite åt min pojk.
Hejhej!

Givakt?

Ikväll blir de träning med Fury och direkt efter med Rodds, så jag lär nog känna att jag lever imorgon. Hoppas de kommer gå bra. Tänkte höra med Elinet om vi ska träffas en stund ikväll med, fast de är ju om tiden räcker till. Annars ringer jag henne :)
Då har man precis lagat mat, lite nöjd faktiskt. Fast jag lagade ju inte den mest avancerade maten kanske. Haha!
Och den där förbannade snön hade ju inte behövt att komma, men den lägger ju iofs inte som tur va. Alla andra bara pratar om hur fint de e med snö, så fan heller.
Idag är jag på krigsstigen, eller bara väldigt känslosam. Och till alla som hackar så säger jag bara   Back off!

Saknar min älskade Qyenn, vi skulle kommit långt du och jag!







It´s me against the world

TACK Elin för att du ställer upp! Vad skulle jag göra utan dig, utan dig skulle jag inte klarat av de här. När vi pratar om det så förstår du mig direkt. Det är inte det jag begär av en kompis men jag har hittat så rätt så de går inte förklara. Du ställer verkligen upp i vått och torrt..
Det är ju meningen att man ska skriva om tankar och känslor på bloggen och nu gör jag det, så kom inte med en massa frågor för svaren ni kommer få kommer inte vara till någon nytta endån.

Snart har jag ett telefonsamtal som avgör beslutet och förhoppningsvis känns de bättre.

Just nu känns det som att det är jag mot världen, himla kul.
Varför kan jag inte bara vara som alla andra?

Nu blir de dusch.
Hejhej!

Tisdag

Hade hästinriktningsdag idag så självklart gick jag så de blev ridlektion i förmiddags och de gick bra, stundtals iaf. Fick i uppgift att visa dom andra hur man gör en speciell rörelse och jag hatar att visa andra.. men de gick väl sin väg.
Nu ikväll har man varit i kalmar med Torre, Bizen och Jonnie och vi hade våra roliga stunder. Haha! Jag har ju införskaffat mig två dansmattor idag så nu ska jag hoppa runt på dom, jag måste bara fixa spel:) Så vi va i på netonnet, mediamarkt och kollade men hittade inget.. Men jag ska fixa mig ett par spel så jag har något att roa mig men om dagarna.

Nä nu kommer min man så jag måste dra mig.
Hejhej!

Måndag

Har lite ångest idag, vet ju att jag sa till mig själv att gå i skolan hela veckan. Och de började ju såå bra! Jag skyller på helgen att jag inte har sovit ut. Så de fick jag göra idag tills Petra kom hem och kollade aftonbladet och satt på någon jävla video därifrån! man skulle kunna tro att hon är döv. Fan!
Så idag har man gått en promenad in till stan för att träffa Elin:) Så vi drog runt på stan och kollade runt. Jag försöker hitta svarta "lovikkavantar" men de finns ju inte någonstans. Eller vi va inne och frågade och hon sa att hon kunde beställa hem så någonstans finns de väl. Eller så är de så att det bara är företag som säljer till företag.
Jag får väl helt enkelt skrota den idéen.
Nu har man ätit värsta gourmemiddagen, makaroner och bearnaisesås. Kalla mig sjuk som har de på makaroner med de e fan gott!
Nu blir de att ladda upp för ikväll till "Ullared" och "Grannfejden". Ska testa massageoljan som jag fick Elin ikväll med. Massage är nog fan de goaste som finns. Eller ett utav de goste.

För vissa andra grejjer måste man ha annan utrustning för. Haha!

Nu blir de dusch sen åka hem till mitt andra hem.
Hejhej!


Superb

Ja vad ska man säga om helgen, den blev bara roligare och roligare. Johan hade satt ihop en skitbra fest med grymt halloween tema. Pyntat och grejjer med döingar i badkaret! Så först va vi där men gick senare en sväng till Oskar som hade fest med, och där träffade man en stackars jävel som låg halv eller heldäckad får man nog säga. Han hängde nog rätt gutt över toastolen. Man vet ju själv hur det är att må så där och de e inte roligt! Då ångrar man rätt mycket att man tog den där sista shoten, eller ölen.

Sen iaf så drog vi tillbaka till Johans fest och de blev som sagt bara roligare och roligare. Och fullare och fullare blev man. Sen ragglade jag, Elin, Jonnie, Fagerström och Tobbe in till stan och Petra åkte hem. Va väl inte riktigt hennes kväll. På väg in till stan så pratade vi om allt mellan himmel och jord (iaf jag) Haha!

Det blev en helkväll på Apollo, de va länge sen man hängde där men de kommer nog inte bli så sällan längre. Hade riktigt roligt där nere med!
Sen efter krogen så åkte jag, Marre, Elin och Torre till shell där jag min dumma fan gjorde något väldigt opassande. Jag skyller på alkoholen! :) De får man ju faktiskt göra ibland.    Däckade i bilen på vägen hem så min kära man fick hjälpa mig in. Tack honey.

Idag gnäller alla på bakfylla, träningsverk och en massa men jag har inte så mycket att säga mer än att jag gjorde en väldigt fin sträckning när jag kom hem, äsch då:)



Idag blir det att klippa Torre, om jag har ork men de har jag nog. Annars blir de sängen och kuddkrig:)

Nu gott folk ska Sandra äta.
Hejhej!

RSS 2.0