sömn, vad är de?


jag borde sova, jag borde sova, jag borde sova!
Om 8 timmar så sitter Petra, Johanna, Emma och jag i bilen på väg mot Göteborg. hur kommer jag överleva detta, jag tycker att kalmarresorna är sega så vad kommer då detta inte vara. Sova i bil kan jag inte heller. Full kan jag somna så det är väl vad jag måste vara imorgon då! väldigt populärt att komma dit full. Nä det är inte att tänka på! hellre zombie.




Nu blir det tv och försöka sova som sagt.. wish me luck

Hejhej!


onsdag

ska snart börja gå in till stan för att möta upp syster som jobbar till 13, gå ärenden och köpa cigg och annat nödvändigt. Sen blir det stallet och träna markarbete med Rodds tillsammans med ovanligt bra folk, inte sånna jag alls tränar med annars.

Igår blev det en sväng till Johanna där vi pratade rätt mycket om allt! sedan hem efter den och somnade som vanligt inte innan 12, men då.. jag tar igen de.  Guud vad jag peppar imorgon för Göteborg, inte själva resan kanske men målet! men resan kommer nog gå vägen med!

 

 

Nu måste jag bege mig till bynn
Hejhej!


wooppa


bara sura miner i stallet, känns lite som att det är jag som har orsakat de.. med mitt tidigare humör så slår väl skiten tillbaka på mig. Men jag är där inte för deras skull, utan för min egna. Sura miner passar inte in i min värld och det är inte vad jag behöver nu..

Snart blir det pastaköket med Emma och Petra, det är väldigt efterlängtat vill jag lova. Är hungrig som ett gnu och bara måste ha mat, det är så det vattnas i munnen på mig!

Igår våldgästade jag Johanna och där blev det mycket skratt när vi pratade med världens mest korkade människa.. dubbelvikta av skratt. Emma och Petra kom senare med och joinade. Sen fick jag se den lilla knodden som kom och ville ha mamma, sötnöt!

 

Dusch och fix

Hejhej!


29 03 10

lever i min egna värld nu men tänker inte resonerligt, och ibland får jag tacka fan för det för ibland är det bra att tänka fel för att det ska kunna bli rätt i slutändan.

Nyss hemkommen från Tina och Emma där det bjöds på kaffe och fika, alltid lika trevligt de där. Prat om hästköp och allt mellan himmel och jord. Jag och Emma har blivit ett beroende som alltid kommer att behövas.


På torsdag blir det Göteborg med Petra, Johanna och Emma. för de här är våran hemlis..

Nu stallet och skritta med Emma, sen blir de lugn kväll
Hejhej!


m

då har gjort misstaget igen, jag lovade mig själv att aldrig göra om det
men åter igen har jag lyckats,  när ska jag lära mig att allt gott kan bli ont..

Måste ut och gå idag känner jag, rensa tankar samt få motion.


Jag hatar att veta något som jag egentligen inte vill, berättar jag så sårar jag.




Dusch och onyttigheter
Hejhej!

-


Jaha, då ska jag lägga upp ett inlägg, känner inte riktigt för det idag. Va på´t igår och mår därför som jag förtjänar idag, men hade som vanligt skitroligt.. Fyller mig som vanligt, men med min vilja kommer man långt. Nähe, längre än så här blir det inte.

Jag har en plan, en plan som jag ska följa.. går den inte min väg så har den sagt sitt!

26-03-10


vårkänslor, helt klart! kaffe, cigg, hyfsat lättklädd, promenader och njuta.

I sommar blir det ingen tvekan om ölbrännboll och fiske, men bara för det så blir det väl aldrig väder till det. Om jag så ska spela i ösregn och ha en dålig fylla så gör jag de. I somras regnade de ju när vi spelade, men alkoholen förträngde de nog haha! give me..

Idag blir det en sväng till mönsterås och sen blir det att shteeka, härligt härligt.
Saknar min blekfis och kaffestunderna.. får se om det blir fest där imorgon eller vad jag känner för, inte riktigt frisk än känner jag men jag tror det är inbillning ohh yes.




aha där försvann mp4 ihop med syster till gymmet, vad ska jag då lyssna på..
Hejhej!

torsdag


gymmet igår blev lite sådär, hellre ett ridpass som kör slut på mig.

Men de där med motivation har dragit ner mig i backen och släpat mig i gruset ett par gånger nu. Nu tar jag ett beslut som jag kanske kommer ångra i framtiden, men då tar jag det då istället för att behöva älta det nu och må sådär onödigt dåligt över.. folket kommer gnälla, det gör dom alltid. Men det jag inte vill höra går in genom ena örat och ut genom andra!


idag har jag inga planer, blir väl en runda och städa då som tidsfördriv..
Blir en promenad idag med för att rensa tankar och få musiken att tysta ner allt annat.

Åhh, vad jag längtar till fisket i sommar! ge mig nu.



Nu fortsätter jag min morgon, jag ska börja med något som jag tycker mycket om!
Hejhej!

begränsingar

dom dagarna jag har haft sedan i lördags har varit något som jag sent glömmer, helt underbart. Utgången med jobbet på Lilla krogen och HotellEtt var lyckat, allt på Apollo blev lyckat, och dagarna efter har varit lyckade. Yeyyej, vad jag trivs.

Jaha, så ligger man här i sängen med sin kladdkaka och Sune på fönsterbrädan. Och jag som gnäller över mitt sk omänskliga ansikte och så utsätter jag mig för kladdkaka.
och den där förbannade rethostan känns det som jag kommer få stå ut med ett tag..

Just nu känns det som att jag gör lite vad jag vill och det är rätt skönt faktiskt. De där med förhållande behöver ju inte betyda att man ska vara begränsad i tid och umgänge. För det tycker jag bara är fel, man ska få umgås med kompisar utöver förhållandet och inte sitta som ett plåster på partnern. Och då pratar jag inte om att få tid till att vara otrogen, helt fel..



 

 Bädda ner sig ordentligt och sen en sväng ner till stallet

Hejhej!


måndag

då har man varit sjuk i en vecka och har gett upp hoppet på att bli frisk, haha. Dom gångerna jag har varit sjuk förut har det bara hållt i någon dag bara, men en vecka(!)
Nu är man nyss hemkommen från stan efter ha gått runt, runt, runt och satt upp lappar med Fanny, Elin och Amanda om vårat projektarbete. Detta kommer nog bli lyckat..
Det är verkligen helt sjukt vad det kan variera med bemötande, vissa är verkligen skittrevliga medans vissa är den totala motsatsen. Efter vi virrat runt på stan så satt vi oss ner på en fika och det var skönt kan jag lova. treo, kaffe och biskvi.

Idag blir det en sväng till stallet efter nästan en veckas upphåll, får se hur det känns.. men med tanke på att jag inte är riktigt frisk än så tror jag inte de kommer bli en höjdare.


 
Keila

 
Molly


majne gullungar , ni gör livet värt att leva lite mer! 

 

Nu ska jag ner och rota efter godsaker i köket

Hejhej!


hotellEtt och gyllene tider

sämre med bloggandet nu tycker jag..

bästa kvällen på länge är ihågkommen! Åt mat på Lilla Krogen med jobbet och sedan drog vi oss emot HotellEtt för att dansa och sjunga till 80tals musik..Gyllene tider!! Vidare till Apollo där allt bara blev bättre och bättre.  Tack för allt igår alla!

Ikväll ska jag ta en kaffe med Jessica och kanske en solning, lite tveksam på de där.. Annars blir det så lugnt som det bara kan bli, känner mig rätt sliten efter beslutet att gå ut och dricka när man har haft feber och fortfarande inte är riktigt 100. Äsch då, de tar jag igen idag..


De finns verkligen gentlemannar här i stan! där är jag motbevisad..


nu är det Polly&Red bull&jag, so long.
Hejhej!


neuralt behövs med


dålig natt och såna där sjuka drömmar man får man är sjuk, man tror att det är verklighet fast i själva verket så är det inte de. Fast det jag drömde inatt ville jag skulle bli verkligehet, då skulle jag bli hel igen!

Idag ska jag inte göra ett jota, känner mig sämre idag än vad jag gjorde igår. De skulle ju vara trevligt att kolla när Amanda provred Mackan men det tror jag att jag hoppar för min egna skull.

ibland backar folk upp en så man känner sig rätt förstådd och vet att man har rätt i denna situation, man behöver inte dom bästa vännerna för att få rätsida på detta. Nu gör jag rätt och det har jag fått höra med! Det sägs ju att man bara behöver dom bästa vännerna och inte dom resterande, men jo! man behöver dom visst.. i lägen som dom här.




Börjar dagen med en dusch och frukost.
Hejhej!


spille boogie woogie


skor/stövlarna inhandlade, nu slänger vi dom gamla för dom har gjort sitt.

Ni som trodde att jag kunna ligga stilla och inte göra ett skit när jag är sjuk känner ju inte mig, jag har städat, gått en promenad efter begär, och nu som sist ska jag ner och kolla på syster när hon tränar. Efter allt de där så ska jag iväg med honey och Mattias när dom ska till fiskeaffären i Högsby och då ska jag passa på att införskaffa mig en lampa! Så så ser mina dagar ut när jag är sjuk och inte alls är på topp..

Men ikväll måste jag varva ner för att bli frisk till helgen,
så tills dess ska jag hålla mig lugn och bara äta gott och må!




spillemand åh spillemand åh spil for mig.
spille boogie woogie på din strengeleg.
spille spille spille som en spindetop.

VAD JAG DIGGAR LÅTEN! trallallalaaa




Nu ska jag börja min promenad till ridhuset

Hejhej!


sick sick, sick in all parts.



är inte riktigt 100 överens med min kropp just nu, för nu är det ju verkligen fel tillfälle att bli sjuk då man ska vara på HotellEtt på lördag! Men jag hatar ju att bara ligga i sängen och inte få något gjort. Och träningarna ikväll då?, vad händer med dom när jag inte kan..
Dom är ju bara ett samtal bort iofs.  Tror det blir en sväng in till stan iallafall för att lägga sig bland värmeböljan och för att köpa stövlarna som jag verkligen är i behov av.




Nu ska jag fortsätta ligga här och tycka synd om mig själv, som att det leder till något bra! haha allvarligt, nu blir det tv för min del och varma drycker.. uscha.

Hejhej!


misslyckad/misslyckat

jag blir bara så trött, jag är väldigt hatisk just nu. Ingentingen går min väg, och inte har man någon där man vill ha den.  Det där med att man ska ha motgångar så man får en framgång är ju lika mycket bullshit som allt annat..


skulle inte nämt något för dig, för jag ångrade det bara någon sekund efter det var sagt. Dumma dumma jag som alltid tror att man kan göra så..

perfect don´t fit in

den dagen jag vill ha perfektion kommer jag bli lika besviken som alltid. Inte som perfektion i utseende utan i självla helheten i livet. Men detta går inte att få... som att inte folket har prövat och blivit lika besvikna som jag den dagen dom har sökt perfektionen.

Idag väntar skola och tuffa utmaningar-stallet-tv-sova




Besviken är nog det rätta ordet, eller har jag haft en för hög förväntan..

Nu fortsätter jag med min frukost som ska hålla mig vid liv
Hejhej!

fredag

jaha, vad ha man och säga. Inte fan vann jag på bowlingen igår iaf, men det går ju faktiskt inte alltid vinna:) Hade iaf helroligt igår med allt spioneri och fylla och skämde ut Jessica för sin scout, det va ju inte meningen. I det läget skyller jag på alkoholen som kom krypandes mer och mer. Efter kvällen på BigBang så blev det fyllekäk från Viktoria.









Idag blir det ett stopp på jobbet med Jessica och även en solning på de! kan inte direkt klaga på läget, jag trivs som en fisk i vattnet..


Som vanligt på söndagar och känningar till bakfylla så blir det tokeristädning

Hejhej!


i give up like always


hahaha, nu har jag fått de där bakslaget på all lycka och glädje som jag visste att jag skulle få. Arg som ett gnu var jag igårkväll, och inte riktigt visste anledningen förrän det slog mig. Jag drömmer så sjukt om nätterna numera, ibland vill jag vakna upp från dom och ibland vill jag bara ligga kvar och drömma vidare. Men det jag drömde inatt vill jag aldrig mer drömma..

det är sjukt hur personligheten kan få det yttre att bli så fult.


 

11-01-07


Nu blir det en stadig frukost så jag orkar med denna dag
Hejhej!


tisdag

Jag har verkligen aldrig behövt kaffe som jag har gjort dom senaste dagarna och de ger verkan så det bara smäller om det. Barnet i mig har kommit fram igen och jag bara känner mig allmänt barnslig och glad och fan vad jag älskar det! Jag känner mig levande!



Har min helg planerad redan idag och ligger med framförhållning.



Nu tar jag min kladdkaka i knät och lägger mig framför tv:n som aldrig förr.
Hejhej!


måndag


Det finns dom sakerna som gör min dag och det finns sånt som gör min dag värdefull. Idag har jag fått 2/2 och är verkligen på topp. Har vissa att tacka för det och även mig själv.
Mitt mål att är att lyckas och nu är jag inte långt ifrån!


Fick även höra att jag har ett möte att gå på idag, någon som kommer vända min hjärna ut och in. Ingen tvång så jag avstår! jag behöver inte dig.. Livet är lätt om man gör på mitt sätt, säg vad ni vill men det tjänar inget till.

Nu har du fler idoler. Du började som en parasit och vem vet hur det kommer sluta för dig..



Efter skola så blir det en fika på stan med Petra och Elin sen bär det ner till stallet!






wondering and dreaming


Om man har en känsla så ska man väl följa den, men är det något som står emot en så har man inget annat val än att fortsätta gå vägen och inte vända sig om. Lite så lever jag nu, vet inte ens varför jag gnäller för jag lever så bra som jag gör nu. Saknas det en del så får man hitta den biten man saknar och pussla tillbaka den!

Igår var det en helrolig kväll på BigBang, jag var verkligen urdålig igår. Allt gick bara utför, men va fan haha! Bjuder man på sig själv så blir allt så mycket roligare! Varför kan man inte alltid få ha såna dagar där man ligger nästan dubbelvikt av skratt?


Nu härnäst blir det dusch och ansiktsmask för jag börjar se ut som ett jihu, inte speciellt trevligt. En sväng till stallet blir det också men ingen ridning, bara prata med allt härligt folk. Eller ja, vissa prioriterar man ju mer än andra.
Åhhh vad jag längtar tillbaka til sommaren som var när man satt på stallplanen med allt folk med kaffe i ena handen och en cigg i andra, fast det är ingen tvekan om att det kommer bli likadant denna sommar. Fast saker kommer ha förändrats till både det bättre och sämre. Men jag är lika lycklig för det!

               
               Fille, Hanna, Marika, Amanda, Julia, Ebba, Amanda och Jag & Rufus


Nu ska jag fortsätta med min söndag.

Hejhej!


helsinki

Aha då har man upplevt det man inte trodde man skulle bli. Har en viss tendens till att inte bli sjuk men det var väl min tur nu då. Kanske inte den bästa helgen då jag ska med Anette och Jack och tävla! men men, får väl hoppas att det inte utvecklas så att jag blir sjuk. Alla är verkligen sjuka och jag trodde en ynka tid att jag inte skulle drabbas, men se där..


Ingen ork till något. Känner bara glädje till solen! Har nog aldrig saknat den så mycket som jag har gjort den senaste tiden. Nu ska jag bara gå på jakt efter bikini och diverse, inte för att bada med utan för att enbart sola med. För som ni folket vet så krävs det mycket till att jag ska bada. Low selfesteem, helsinki. Eller ska denna sommaren få det att vända?





Idag blir det verkligen ändringar på saker och ting! sola..

Nu blir det en lång varm dusch och efter det bara dega i sängen och hoppas på det bästa..
Hejhej!


-

helt oberoende men allt behövs!

tränade med Rodds och Fury idag och det gick min väg, alltså bra! Annars har jag inte gjort allt för mycket idag, inköp av lite kläder och hittade ett till par pilotglasögon.
Ingen brist på dom inte..

Hinner inte med längre inlägg.

 

So long fuckers

Hejhej!


tisdag

idag går det ju absolut inte att klaga på vädret, inte så som det är nu iallfall!
trodde inte jag skulle få se sol igen.. Så nu blir det en promenad till jobbet 11-16, sen ska jag ta mig ifatt det jag inte gjorde igår och lite mer än det kanske.





Ni kommer förlora på det om ni tar erat beslut så tänk er för! nötter..
Utan oss är ni helt ensamma.

Fix och trix sen påbörja promenaden
Hejhej!

måndag


helt förvirrad.
ska man utsätta sig så får man skylla sig själv!

Nu har jag legat i sängen i 7 timmar och kollat på tv/datorn. Måste verkligen göra något vettigt nu, lovat mig själv en promenad idag men den blir nog senare ikväll för innan dess ska jag rida två hästar. Ska iväg och lägga mig i grillen sen med med Petra och Oscar.
Måste blir en förändring nu! jag börjar bara några månader förtidigt..

förbjudet, förbjudet, förbjudet, förbjudet, förbjudet, förbjudet, förbjudet, förbjudet, förbjudet

Fixa tvätten och underhålla någon
Hejhej!


RSS 2.0