sista bloggen 2009



inget bra folk till något tillfälle.

Mogenhet är vad som kallas när man inte bryr sig om den andra längre, men istället drar man på omogenheten och kör töntspel och är allmänt geek. Men de får du ta nu, who the hell cares?

Avslutar detta år i bitterhet och fylla och kunde inte må bätte. Hoppas man mår imorgon med, men jag lär ju må som jag förtjänar.

Det bästa jag gjorde 2009 var att hålla kvar och gick tillbaka till min älskade man!
Det sämsta jag gjorde 2009 var alla dessa beslut emellan!

ÅR 2010 BJUD PÅ NÅGOT BRA!                                    GOTT NYTT ÅR FUCKERS!




Ge mig alkohol nuuu!
Hejhej!

nytt år med nya förhoppningar

Nu ska man dra till Kalmar igen, men faktiskt bara för att köpa en sak. Så jag bad snälla syster köra:) Elin ska följa med också. Stackarn, jag drar upp henne på morgonen när det är hon som brukar ligga i sängen till middagen, haha!

Vid 5 blir det att samla folket och kolla på fyverkerier i hamnen och stå och frysa till det, men vad mysigt det är! Sen bär det av till påskallavik till Marcus istället för det är där vi ska hålla hus ikväll/inatt. Elin, Jonnie och jag:), och folket då. Petra bestämde sig för att fira nyåret med sin kära man. Men fyfan vad snabbt 2009 har gått, det är helt sjukt.. Men mycket har också hänt.

Btw, jag har inget nyårslöfte och klokt är väl de.

Efter Kalmar blir det ner till kylan i stallet. Rida, rida och ytterligare rida!



Hide and seek :) Finfina pållen..




Nu har jag exakt 12 min på mig sen kommer Petra.
Hejhej!

onsdag


Hemkommen från ett kallt ridhus, ingen känsel i verken tår eller ansikte känns de som! Usch då, varför kyla och vinter när det kan vara värme och sommar? Och när det är sommar vill man ha kyla, eller iaf lite svalare. Man blir då aldrig nöjd..

Var på stan med Torre, Mattias och Petra idag och köpte ytterligare en röd klänning idag så jag har två att välja emellan och bara det kommer väl ta 2 timmar, det är lustigt då. Men hey, jag ska använda klänning och det händer aldrig. Den svarta stickade ser jag inte direkt som en klänning:)  Men det är ingen som kommer få se det endån, bara dom som kommer till mig och är bjudna dvs. För utgång är inte att tänka på med tanke på att det är bara La shit som har öppet och dit går jag inte!!



Nu bär det hem till Skrika.
Hejhej!


30 december


I min värld existerar bara stress.

Igår satt vi ihop den nya soffan och höll på med det ett tag, flyttade om och donade. Idag ska vi sätta upp den nya tv:n på den nya tv bänken som vi köpte idag. Det kommer nog bli bra!
 
Ska vara nere i stallet om 2 min så jag har inte tid att sitta här, men det blev så endån. Ska rida i ridhuset på trollungens pigga häst för hon är på roadtrip med familjen. Sen ska jag hålla koll på två virriga barn med. Hur ska jag lyckas? jag får väl ta fram all denn kunskapen jag har lärt mig på bf:)

Det är ju lite roligt att du vill hitta någon men bara hittar bottenskrap..

13.02, borde nog gå ner nu.
Hejhej!


början på en ny vecka


Jo men idag är jag inte piggare, jobb i ett antal timmar med fullt med folk hela tiden. Värt det iaf för det klirrar gutt i kassan med pengar sedan! Jobb med rätt folk är ju också roligt:) Men imorgon när jag ska jobba så är det inte lika roligt folk, synd. Men jag tar mig igenom dagen med ett par suckar..

Idag blev det att frisera hästar med Anette :) Fint resultat men hjälp av Tina som fick fixa pannluggen för det ville jag inte.. Spekulanter på Hidde blev det idag med, och det gick bra vad jag fick veta. Hann ju inte se de :( för det hade varit roligt annars.

Blablabla, ingen får komma utan inbjudan! eller så kanske man ska testa fråga med..
Vi ska fira det nya året med ett nyårslöfte som ingen annan kan ha Elin!



Ikväll blir det sängen tidigt med, 21 den här gången. Ska upp tidigt imorgon för att rida med Anette och Jack i ridhuset. Sen stressa iväg till nästa ställe.. Men men, nu ska man inte klaga..
Nu blir de sängen med honey!

Hejhej!

tidig kväll och sovmorgon


En trött Sandra ska snart gå och lägga sig och klockan är bara 21.30. Är helt slut efter träningen med Hidde idag som gick jättebra! Åkte till Oscar lite senare och spelade Buzz med Petra, Oscar, Elin och Jonnie och det var skitroligt :)

Imorgon blir det sovmorgon förhoppningsvis om ingen ringer och väcker en, beställa den nya soffan kanske också.
Nu folket säger Sandra god natt.  
Hejhej!


jag och pengar går inte ihop



Varför kan det inte bara finnas "en" jag för? Det är då lustigt..

Fikat blev av och sedan blev det trippen in på jysk för att prova soffan som vi ska köpa, och den är godkänd. Lite liten för det rummet kanske. Efter det åkte man och handlade lite mat till älsklingarna hemma samt en eftertjatad juice, den försvinner ju på en timma endån. Tycker det låter som om man skriver om systeryster..
Kom nyss hem från att ha ridit ut med Petra som hade Hidde idag och det tror jag hon tyckte va roligt:) Det behövdes kan jag lova och på alla sätt med. Men nu kommer hemligheten inte finnas hemlig längre snart. Eller... är det verkligen en hemlighet?

Btw, är det någon mer än jag som lyckas riva sönder en 1000-lapp på mitten av misstag? Förstår ni att jag har otur, inte bara när jag tänker utan ALLTID!

Nyårsfesten är kirrad och den blir hos mig! Bara gutt umgänge, fylla och ingen utgång.










Jag blir bara mer och mer irriterad på dessa småsaker som snart blir stora saker istället och då är det inte roligt längre.

Älskar min honey, som att ni inte visste de:) Höhö.

Nu ska jag uppta min städning igen.
Hejhej!


lördag




Trodde jag skulle få sovmorgon ända tills Mattias ringde(!) för jag va verkligen skittrött. Kunde inte somna om så det blev en nyttig host host frukost och sedan gå på gh:t :)
Vad skönt att kanske bli av med soffgruppen snart då. Snälla Elin hade kollat runt efter intresse :)  För det ska in med en ny soffa, flytta 42 tummaren in till rummet vi ska fixa iordning och köpa en ännu större tv till vardagsrummet. Ja herregud. Datorbordet måste ut med, om inte så blir det att elda upp skiten..

Hemkommen från stallet efter gjort nytta och ska snart iväg med Elin och Jonnie för att fika, ska kolla på soffor med medans jag ändå är inne i stan. Har ju en speciell vi ska ha, måste ha måste ha.       Btw, skönt att inte vara däven idag och rätt åt er folket som är det!

Får väl se till att inviga den nya kameran idag med :)






Nu blir det dusch och sedan bär det iväg till staden
Hejhej!


facts and reality



Teens och vädret lockar inte, så därför stannar man hemma. Istället blir det sällskapsspel med Elin, Petra och Emma, det kommer bli en toppenkväll. Elin ska få sin julklapp med, hoppas hon tycker om den!

Var i kalmar idag as usual med Elin, Torre och Mattias. Inhandlade en digitalkamera, och en dyr sådan blev det med. Men det är behövligt! Köpte varma ridhanskar med för det kommer att behövas nu i vinter. Har varit så där konstigt sur idag igen, allt kanske kommer tillbaka från gårdagen. Meeen va fan, nu tar vi en ny vända! Restartbutton is pushed.

Fyyy, Vad jag älskar mitt meningslösa liv! fast som egentligen har en mening.

Har fått rätsida på vissa grejjer och fått någon att inse hur viktigt man egentligen har blivit med åren. Och det känns ju rätt skönt! man kan ju faktiskt umgås på annat sätt än på det sättet du har umgåts på innan.



Måste platta, platta lugg nu sen bär det av till fam Karlsson.
Hejhej!


tårar och julklappar



Vaknade upp idag med uppsvällda ögon efter gårdagens tårar!, allt var och blev katastrof precis som jag visste. Ingentingen gick som det skulle. Alla ringde och frågade vad det var men man orkar inte berätta, men Lina kom så åkte vi en sväng så jag fick prata ut mig. Tack, det behövdes!

Jag orkar snart inte mer, snart gör jag ett drastiskt beslut som jag i slutändan kommer ångra. Men jag orkar fan inte! och det verkar ju inte som att du bryr dig heller.

Fick många behövliga julklappar, väntar bara på några till.

telefon
lattitud biljett
2 st kosta boda skålar
1000 av anette
halsband
stickad tröja
doodleysglas
svarta lovikka vantar
väska
3 parfymer
massagerapparat
tjocka strumpor med djur
back on track ridhjälm
back on track ridjacka
trisslotter
1000 av pappa
choklad
ljuslyktor
presentkort                   Jag har säkert glömt att skriva dit en massa!

Jag har nog varit snäll i år endån:)


Ikväll är det planerad utgång men innnan dess så måste man reda ut saker som är viktigare, förhoppningsvis så hinner jag med allt jag ska göra innan med.

Halv 12 blir det stallet och rida ut med Anette och Jack, sen ska jag in till stan och köpa godis! :)



Uppdaterar senare
Hejhej!

24-12-2009

Dagen är kommen och det finns folk som vill det och folk som inte vill det alls. Just nu så ligger julen på minus hos mig och känner inte riktigt för det. Men det är bara göra det bästa av situationen..

Nu skickar alla från stallet att jag ska gå ner så dom har väl talat åt mig.
God jul alla!


the day before tomorrow



Ytterligare en Kalmartripp avklarad. Har bara varit i kalmar ett par gånger denna vecka! Idag hände det lite olyckor som jag inte ska ta upp, och aldrig kommer prata om. För det gör ingen nytta endån, blir bara pannkaka av allting då!
Storstädning fick det bli hemma idag. Rev ut våra 3 fulla garderober och skulle rensa iordning för allt låg verkligen huller om buller. Mannen min frågade hur jag skulle få plats med allt. Fast har det varit där inne en gång så ska de väl kunna gå in igen. Grejjen va att när jag var klar så stod det 3 halvfulla garderober! Se så bra det går när man viker och sorterar..

Julfrukost imorgon med en massa julklappsutdelningar och tårtor till hästarna.
Sen blir det hem till Kim & Lina och äta julmiddag. Bra sammanfattning Sandra. 

Jag har verkligen inte tid att sitta här just nu, men så fastnar man endån för man tror att man har mer att skriva om men fan, nä det har jag inte. Eller det är nog en jävla massa, men det vill jag nog mest hålla för mig själv..


Jag ska inte tänka så mycket, jag ska sluta tänka. Annars blir det kaos! Ohh my lord..

Nu har jag beslutat mig för att dra min kos.
Hejhej!


måndag och ett kallt oskarshamn


Va i stallet i morse och välkomnade hem Anette hem från Thailand, en väldigt brun Anette! Efter det blev det stan med Petra och Macke träffade vi på med, och sen kom Jonnie med. Käkade lunch på Chill out, virriga sataner!  Vi beställde in en Ice latte, Cola, loka, och vatten. Hon kom och levererade en Ice tea, fanta och Cola. Vatten fick man ta själv.                           
Så hörredu, 1 rätt? All mat blev rätt iallafall, vi blev väldigt förvånade!

Ner till stallet en sväng blir det snart för att fixa hästarna så det är klart för sen blir det en kalmartripp med Petra, Oscar, Emma och Jonas. Ska köpa lite grejjer åt honey och Oscar ska kolla på bil:) Sen får vi se vad folket ska kolla efter..

Fyfan vad kallt vi har det i den lilla hålan. Torre väckte mig innan vi skulle åka 05.30 och sa att det va -22. Vad peppt det är att gå utanför dörren då. Och ännu värre att sätta sig i en kall bil! Kanske ska gå i ide nu i vinter:)

Utan att stressa måste jag ner till stallet och dona för att hinna.
Hejhej!


aggressivitet/flopp


Människan i kilen med invalidbilen driver mig till vansinne!!!

Man får inte ta något ifrån kylen, för man måste be om godkännande innan.
Man får inte ha sina egna schampo/balsam flaskor/duschcreme inne i duschen, om det står där så åker det in på rummet och det är inte alltid flaskorna är stängda!
Man för inte ha skorna fel placerade i hallen för då åker dom ut genom dörren.

Folket ber mig att jag inte ska bli likadan och det tackar jag fan för om jag inte blir!


Pyntat färdigt i stallet idag med, frysit som ett gnu gjorde jag också. Så det blev bara de och mocka två boxar.. För sedan kände jag inte fötter eller fingrar. För lite kläder helt enkelt!
Sen blev det en fika med Emma, men en kort sådan. För sen kom Oscar för jag skulle hjälpa honom med Petras julklapp men det blev ju lyckat. Efter köpet så såg Petra oss gå ut från affären och fattade vad han hade köp åt henne. Vilken flopp!

Ojj, förstörde vi något nu? Det var ju inte meningen.. Haha!

Dusch (igen) och sånt blir det härnäst.
Hejhej!

hoppas denna dag blir en "restart" hos en viss person



Vakande tidigt, men inte frivilligt. Det flög upp en katt mitt framför näsan på mig i morse! Men skulle vara i stallet vid 10 för att pynta och äta frukost så det var lika bra.

Igår var väl inte min dag kan man väl säga, brutet förtroende och erkännade till ett beroende. Hur fan kan det gå så långt! Och alla mina ord som jag sa igår kommer inte ångras. Och en tystnad för mitt håll kommer att finnas, du ska fixa det själv och inse brister och fel utan mig.
     Jag och Emma var ute och lekte med Petra igår, eller rättare sagt hon va ute och lekte med bilen och vi satt i. Men ett jävla pucko i vintertrafiken ska INTE ha körkort! det märkte vi ju igår..

Idag blir det en hemmasittar kväll själv eller inte. I don´t give a damn. Det finns ingen som kan hjälpa mig med detta endån, för det är inte jag som har problem och inget jag kan lösa heller. Jag får bara leva med skiten. Fyfan! Hoppas du förstår vad du har ställt till med.

Mina 60 knäck försvann på bara någon timma igår :( det som skulle vara så gott att ha och knapra på till frukost..


Nu blir det dusch sen stallet
Hejhej!

lördag

Aha då var min sena frukost tagen! men jag tog den iaf..

Självklart så blev hon antagen i laget och kommer ta dom alla, hela högen! Men när hon kommer till stallet med fläskläpp och haltande så säger jag att hon får skylla sig själv, för det får fan folket göra som spelar rugby!       Har varit och kikat på familjen Sjöbergs nya kök och jag kan inte säga annat än att det var skitsnyggt. Bra jobbat!

Idag spenderade jag och Torre förmiddagen ihop med mys och en tripp till högsby.
Fick syn på ett par skitsnygga jeans idag och visade dom för Torre och han gick och provade dom direkt och dom var ju som ämnade för honom. Så dom fick det bli, samt en tröja. Lite tjejrumpa har han nog endån.. i dom rätta byxorna! Sen blev det en massa annat nödvändigt.

Har beställt en klänning som jag inte vet om jag ska ha på juldagen eller nyår, återstår att se! Fast jag kanske inte ens hinner få hem den till jul och då finns det ju inte så många alternativ kvar..

Nu idag så står det inte så mycket på schemat mer än att baka knäck och hjälpa Petra att slå in en julklapp. Fast först blir det en film som börjar om 10 :)


Åhh så puttinuttigt allt är, fjolla!




Nu börjar filmen.
Hejhej!

Peppa min älskade trollunge!

Ikväll håller vi tummarna för min alskade trollunge som SKA bli intagen i rugbyn ikväll, ingen tvekan om saken att du fixar det gullet mitt! Du ska visa dom vad du går för med lite pepp från klacken som kommer bestå av Elin, Petra, Emma och mig :) 

Avslutningen med skolan var mysigt med tända ljus, kaffe, pepparkakor, glögg och en massa julgodis:) Dansuppvisning och sång och fick även se alla bf:are dansa! Jag filmade så jag "kunde" inte vara med. Höhö!

Måste måste gör annat.
Hejhej!

14-åring har väckts till liv igen


Ahaa folket. Sista dagen sen blir det fullt ös i snön för 20-åringen som snart ska bli 14 igen:) För ett barn kommer jag alltid att vara hur gammal jag än blir! Jag ska nog få med mig Elin till hjortberget för att åka en massa och frysa så där om tårna som man kan göra! 
Bring coffee and a happy happy smile :) och skadeglädjen ska självklart med!

Sen ska jag hem till svärmor och hälsa på med, sånt får inte glömmas:)

Äkta vänner växer inte på träd säger dom, men vad tur jag måste ha haft då för jag har funnit min äkta vän! Hon finns där hela tiden när jag behöver henne, en väldigt klok Elin!
På tal om vänner så har jag en vän till som måste peppas :)
Fixa skolan nu Emma, jag är ju på topp med den igen och då vet jag att du klarar det!

Jag nöter och nöter och nöter och nöter och nöter och nöter och nöter och nöter och nöter
och kan hela låten nu, helt ofrivilligt!





Nu måste jag verkligen fixa myself, fan.
Hejhej!


RUMPAAA

http://www.youtube.com/watch?v=2sEGMDLa_yg

Så jävla skön!

lycka och beslutsångest

Hörrni fuckers, nu är det bara en vecka kvar :)

Snöstorm på vägen till Kilen idag, det är ju tur att man åker en stor firmabil full med borrningsmaterial och tunga grejjer så man inte far av vägen!
Dagen igår avslutades med en fika med Elin på flanaden, inköp av hårfärg och sedan hem och kolla på Bonde söker fru med honey och mina två fyrbenta älsklingar. Vilken lycka!!

Vet inte om det är planerat en kalmartripp idag med Petra, eller om hon skulle vänta tills Oscar slutade så han också skulle följa med.. Återstår att se. Hur som helst ska jag sova ruset nu på morgonen iaf, ska bara knapra i mig min frukost.

Men jag måste nog börja bestämma mig snart innan jag klipper mig. Raklugg eller snelugg?

 
180207                                                                     210909



Nu ska jag kolla vidare på dumburken och hoppas att inte drömma om det jag vanligtvis brukar drömma om! Haha.
Hejhej!

stallpynt och snöstorm

Blivit liggandes i sängen hela tiden fram tills nu när jag ska breaka och gå ner till stallet istället. Den värken jag har haft idag har jag då aldrig någonsin haft, fyfan. Men någon motgång måste jag jag få nu med tanke på att mitt liv har sett så bra ut nu dom senaste månaderna. Så sant så sant!
Det har väl funnits lite mindre roliga grejjer som har hänt med sorgligt nog.

Kul med snöstorm när man ska ut och rida, för snöstorm är de då fan kan jag lova! det är bara att bita ihop. Fast nu såg det ut att avta. Bäst jag springer ner snart. Ska fixa det sista julpyntet i stallet också. Fast egentligen känns det rätt onödigt för hästarna river ner skiten endån. Får väl se om Emma tittar förbi sen.

Påfyllt med ny musik igen:) Den e gooo!

Stress, stress. Här har jag inte tid att sitta.
Hejhej!


maxi "nya raggningstället"


Ridningen för tomas gick jättebra, men jag bestämde mig för Fury istället för Hidde:)
Hemåt efter det för att få något att äta, blev inte så avancerat. Kladdkaka och äggmackor..

Jag och Emma fick för oss att börja julpynta i stallet så det blev de på eftermiddagen och fint blev de. Nu har vi bara 3 hästar till att göra åt men det får blir imorgon om tiden räcker till. Efter det så blev det fika som alltid med Elin, Petra och Emma, trevligt trevligt!  Bigbang fick sig ett besök strax efter också för att kirra den sista(!) julklappen. Nu är stressen över!

Vinnarlåten med Erik nöts för fullt!! Den är grymt bra.

Något konstigt hände på maxi när vi va där och handlade strax efter allt annat vi gjorde. Jag blev uppraggad av någon som stod i kön när jag och Elin stod och väntade på Petra och Emma som stod och betalade.  Han stod seriöst och raggade på håll. Herregud! Första tanken var, är det mig han kollar på? Andra var, känner Elin han så det är henne han kanske hälsar på? Men nä det va det inte, för hon visste inte vem han va!! Lite fräckt att ragga på maxi kanke? Men men, det slutade med att en högt skrattade Sandra gick ut därifrån.  

Nu bär det av hem till Skrika hem till mig och min kändis. Haha!
Hejhej!

måndag/tisdag

Nu är ALLA julklappar fixade, näst intill iallafall. Nu är det ju bara 9 dagar kvar. Fyfan vad snabbt det här året har gått och vad det har fört mig sig både gott och ont. Mycket ånger och ibland inte alls!

Igår bar det av till högsby med Petra och Lina för att unnna sig själv något efter mitt mockande och fixande åt 7 hästar(!), skönt att bara få komma iväg en stund och göra annat. Fast man blev där inte så länge för sedan skulle man in till staden och träffa Elin och Emma. Efter en kall eftermiddag på stan så skulle man hem och sätta sig på hästryggen.
Sedan blev det hemfärd men mötte Mattias innan och snackade lite skit och tog en cigg. Fick höra en rätt rolig grej med. Stolpskott!

Fick ett midre roligt besked idag men det var väntat.. Man kan ju inte finnas till för allt!

Har ju invigt mattorna med, men dom mattorna var som gjorda för att ge mig vinst hela tiden. Det var iallafall så det slutade varje gång när jag och Jonnie tävlade:) Det är jobbigare än vad man tror de där. Fast det är klart, står man och hoppar åt alla håll och kanter och kaminen är på 1 meter bakom så kanske de säger sig självt. Det förklarar nog varför man blev skitvarm på bara 1 minut.

Aha, då kanske man har en pojkvän som är känd snart då :)


Nu blir det ridning på ork på Hiddeman har jag bestämt mig för nu efter mycket velande mellan 3 hästar.   So long fuckers.
Hejhej!

00.29

Då var bowlingen avgjord. 2:a är ju inte sist av oss 8:a iaf :) Mattias fick hedra sig med första platsen. Fick sedan reda på att han företagsbowlar. Så jag skulle nog tagit hem de :)
Fast om man ska prata dålig förlorare så toppar jag nog listan! Men idag tog jag allt med en lättnad..
Efter bowlingen åkte grabbarna hem och gav sig på mer alkohol, vi andra tog en tur med petras vrålåk. Höhö! Sen blev det Mattias en sväng sen iaf. Men blev inte kvar så länge..
Nu ligger man i sängen med Sune nere vid fötterna. Magont och grejjer med, mindre roligt kanske. Nä nu ska jag inte ligga här och klaga, det finns ju faktiskt dom som har det värre!

Jag vet inte vad som försigår i ditt huvud, men något är det vill jag lova!

Nu blir det film. God natt folket
Hejhejj!

Kalmarresa

Dagen har fört med sig en kalmarresa som har varit helt underbar. Bra umgänge (som vanligt). Macke, Mattias och Torre :) Fick min för tidiga juklapp idag med, gud så glad jag blev! Fick även en jacka med. Så nu lever jag väl i min låtsasvärld som folket säger(!!!!!) Förbannade klappträ!
Och en virrigare Mattias får man ju leta efter, han glömmer verkligen allt överallt! Och då menar jag verkligen ÖVERALLT!

Ikväll blir de bowling med Emma, Petra, Jonnie, Torre, Mattias, Macke och Frida:) Kommer jag slå folket idag med? om jag inte gör de så blir de att sitta och gråta över det i baren Haha!

Tack snälla Tina för att du fixade HELA stallet idag:) Väldigt snällt, fast som att du inte alltid är de? :P



Nu ska man hemmåt Mattias för att färga håret på honom.
Hejhej!


olycka i all dess lycka


Fick sovmorgon idag och det var skönt ska ni veta folket! Hasade mig ner till stallet sen iaf och körde ett snabbt ryck för att sedan hem och fräsha upp sig. För sen blev de Skomakaren-Af-maxi-banken och en matbit blev det med uppe hos Jonnie. Tack!

Väl hemma så fick man en chock av att 5 hästar sprang på asfalten ner för backen utanför huset. Lösa hästar är ingen lätt match. Men Becca och jag fångade in dom iaf, med mycket lurerier! Sen blev de hem igen men påväg hem så kom jag på att jag inte tog med mig nyckel när jag sprang ner till stallet. Så långt hinner man ju inte tänka när man vet att hästar är på rymmen. Så när jag kom fram till dörren så va den såklart (!) låst. Så där stod jag som ett fån.. Men kom in efter en timma som tillbringades frysande i stallet. Hahaha!

Nu har man slagit in några julklappar till dåra. Jag ska nog gå ut och sno mig en gran med :) Måste bara hitta foten.. Och pyntet kommer jag nog inte hitta så jag får slänga i lite toapapper :P   Nä men jag får väl hitta på något eller helt enkelt leta efter skiten!


Jag säger då de, du är patetiskt! and you´ll always will be. Fucking looser!!

Nu ska jag hänga upp en tvätt.
Hejhej!


fika och en lite mindre rädd fd bergabo


Idag har det varit en dag med fika x2. Först med Emma och Petra men Lina, Jocke och Nova kom in och satt sig med oss med. Nova är anledningen till att man vill ha barn, kan inte alla vara som henne? Andra fikan var med Petra, Elin och Jonnie, och där hände det en mycket rolig incident! Det är ingen idée att dra den här för man måste varit där för att skratta lika mycket som vi gjorde. Jag och Petra tjöt (som vanligt) av allt skratt, ni kan ju tänka er att det var roligt då?

Stallet fick sig ett besök för tredje gången idag med. Fick upp Jonnie på att skritta Hidde, efter att har skenat med två pigga ponnyer så fick hon skritta Hidde för att blir av med sin rädsla:) Det gick jättebra! Nu är hon snart på expert, hon ska bara över ett par hinder först!


Tokstolle till häst. Älskade Rufus!
Vad jag ser fram emot tävlingen med dig! Tuffsenisse..


Nu är alla dessa julklappar klara, har en kvar att inhandla. Den ska bara köpas först. Sen väntar jag på beställningsvarorna med:) Det kanske inte kommer blir en sån tokig jul endån. Det återstår ju att se. Men jag är fortfarande lite skeptisk!


Vad jag verkligen hatar när min man jobbar över! Jobboholic?

Lördag-Kalmar
Söndag-Catching!

Nu blir det tv för hela slanten
Hejhej!


bakdag med Elinet, jag klagar då inte.

Mötet idag gick vägen och är väldigt nöjd med resultatet. Niklas va riktigt bra! Detta kommer att bli jättebra tror jag. Jag visste att jag skulle lyckas. Jag motbevisar er som inte trodde mig. Och det finns en som ska ta åt sig extra mycket!!  IDDI.. För jag lyckas ju inte med något enligt dig, men fan va körd du är!

Hade insläppet idag men fick hjälp av Becca och min älskade trollunge. Tack! Hade verkligen rätt kläder på mig med. Not! Ska ner senare igen för att rida Rodde och Fury i skogen :)

Nu väntar jag på Elin för vi ska baka kärleksmums :)
Nu har jag bara 2 julklappar kvar!

En lugn helg blir det med jobb på söndag med. Gooa cash! Fast i nuläget behövs det med alla inköp man gör nu!
Nu blir det att förbereda inför baket.
Hejhej!

Onsdag

Problem med att sova inatt, ja. Drömmer konstiga drömmar, ja. Take me from this hell..

Snart iaf så ska man på ett viktigt möte, det kommer nog gå vägen! jag menar, varför skulle det inte? Om inte så jag ta drastiska belut och blir en vuxen kvinna:) Får hooka ihop med Elin och ta en cigg med.

Ensamrätten på männen är helt hopplöst!

Åhh vad jag ser fram emot renoveringen i sommar, det kommer bli så bra:) Toan och köket är kvar, dom roligaste delarna! Redan nu ska vi göra om ett rum, så allt ska ut nu.
Jonnie har redan fått vårat datorbord :) Så snart ska vi ha 3 tv:ar i huset, känns ju rätt onödigt.
Btw, ingen som vill ha en hel soffgrupp?


Molly & Keila

Nu har jag inte tid med detta längre.
Äta frukost
Duscha
Möte
Stallet&rida
Duscha
Hemfärd            Någonstans där emellan kanske jag hinner fika.


Hejhej!


matlagande och pizza

Inte fått mycket gjort idag. Snälla Tina har fixat hela stallet :) och jag har ridit 2 hästar..
Annars har det bara varit sängen för min del och dator/tv.

Har nyss lagat mat med Emma, men åt inte mycket för vi ska iväg till Viktoria och äta pizza med Petra, Torre, Mattias och Elinet. Blir väl den berömda kycklingpizza!

Nu har jag inte tid att sitta här, nu blir de pizza:)
Hejhej!

Have i earned it?


Vad har jag gjort för att förtjäna detta?
Fast om man tänker efter är det mycket jag har i mitt liv som jag inte förtjänar!

Idag har varit en tuff dag eller rättare sagt en snorig sådan dag! Usch vad jobbigt det är.
Har fixat i stallet men fick hjälp med både sysslor och ridande. Tack! Nu bär det av hem till skrika iaf för att bänka sig framför tv:n och kolla på grannfejden. Mys blir det också:)

Nu är nästan alla julklappar kirrade, bara några kvar.  12/16 :)
Fick en inbjudan på sms av Östlund nyss, han är då fan bäst på att skicka inbjudan till fester! :) Men ska ju hålla mig nykter i helgen så det blir ju tyvärr inte att gå dit..

Nä nu pyser jah :)
Hejhej!

förbannade måndag


Bowl! Nu är det bevisat. 4/4 gånger har jag nu vunnit. Är det så att det inte går att slå mig?
Det blev iaf en match med Emma och Jonnie. Mattias och Torre kom förbi en sväng med och kollade när vi bowlade. Vad vi hade roligt :) 
Blev medbjuden på en tripp til Ullared i helgen, men det körde ju ihop sig för denna period är det väldigt tajt om cash. Synd faktiskt. För dit vill jag ju!

Då har man blivit sjuk och grejjer, men känner inte av så mycket nu när man har tagit sig ett par värktabletter. Huvudvärk, förskyld, känningar till halsont och känner mig allmänt uppblåst och sliten. Vill inte, vill inte.
Skulle vilja ligga kvar i min varma säng men jag måste ju faktiskt gå ner till stallet och göra mina sysslor. Gaah! Men det är väl bara att bita ihop och tänka att det kunde vara värre..

Fick ett roligt sms igår av Malin som äger Rufus nu att han och Matilda hade varit ute och tävlat och att det hade gått bra! Vad det är roligt att höra! Jag får väl ta den där tävlingen med han snart som dom ville :) Åhh tuffsen..



Nu måste jag fortsätta med min frukost.
Hejhej!

vit helg och får en massa gjort:)



Vaknade i skaplig tid idag så man får något gjort, rätt skönt att inte sova bort helgerna. Även om det kan behövas ibland! Första vita helgen btw, ska fortsätta så med till jul :)
Nu sitter man i väntan på att Carola ska ringa så vi kan åka ner till ORK och kolla på Arnoldträningarna, Emma ska jag dra upp så hon också följer med. För våran lärare ska träna, och det går ju inte missa..

I mitt lilla tidsfördiv har jag kollat upp hicka :) Att man fick hicka av att skratta visste jag inte. Kanske därför jag alltid får stå ut med skiten! Får ge fan i att vara glad och skratta.. haha!

Nu känner man suget till städning igen. Vad är det med dom här söndagarna?!
Men men, jag får väl sätta igång efter träningen i ORK sen måste jag ner till stallet och kolla till en icke frisk häst och sätta fart med grep och kratta! Efter det så blir det nog att dra en fika på jobbet, har ett begär efter socker idag, det är lika bra att göra någontingen åt saken då!


Jag har en tendens att vilja ha alla mina bilder svartvita :)



Nu är Rise Against på väg ner också! Det gillas av mig!

Nu ska man gå ner till stallet och kolla hästen och börja arbeta.
Hejhej!

Stop the time

En sur Sandra med alkohol går inte ihop, det vet ni folket. Så det är lika bra att lägga ner!

Nu bosätter jag mig i sängen för hela kvällen, blir nog hemma i Kilen inatt. Känns ju onödigt att min kära ska behöva stå ut med mig när jag är som argast.
För minsta lilla fel han säger tänder jag till, och så ska det inte vara.


Nu tar jag en paus från livet..
Hejhej!

På´t igen! Och vissa ska verkligen vara bakom galler!

Jobbat och varit flitig idag och tjänat pengar som är välbehövda inför julhandeln:)
Va lite nojjig idag på jobbet om min kära Kadde, men sanningen om vart hon var kom fram sedan. Och jag säger det då fan, helvete!! Höll på att bryta ihop jag med. Vem fan gör så!? Vilket svin.

Ikväll blir det party efter övervägande om 3 fester. Tog den som jag vet kommer trivas bäst på. Gutt folk och gamla klasskompisar :) Väntar bara på det där flaket.
Vem super jag under bordet, Elin, Jonnie, Jessica eller Anki? Eller hamnar jag där själv..
Kommer nog iaf vara skapligt mycket folk ute ikväll, för igår va det smockat! inte roligt med trängsel men är man full så bryr man sig faktiskt inte lika mycket. Man bara letar nya gångar och provar dom istället. Haha.

Nu måste jag ta tag i mitt värdefulla liv och duscha och ägna några timmar åt klädval. Ibland önskar man att man vore kille för dom har inte såna problem! Fast jag var nog menad till att vara kille egentligen:)

Hörreni folket, vi syns i dimman!
Hejhej!

Bio och lyckorus

Fick besök av Maddee och Micke igår, trevligt. Kan behövas något sånt ibland :)

Ikväll blir de bio med Elinet, har varit väldigt efterlängtat för vi har pratat om det ett tag och bestämde oss för att kirra det idag! Petra ville att vi skulle bak med henne och Oscar, och Emma skulle väl med också tror jag. Men nej, jag måste ha en av dom främre raderna :)         Så det fick Elin dras med, haha! 

Nu blir det ner till ORK för att kolla när Petra hoppar Red, igår när hon gjorde de så gick det faktiskt bra. Så bra att hon bara va tvungen att ramla av så det inte skulle se så bra ut längre. Hahaha! Fast det va nog inte riktigt meningen.
Efter insläpp ska Mindie komma till stallet och rida ut med mig :)

Efter lyssnandet på hal som en tvål är jag nu på topp igen:)! Min låt, min låt. Den är t.o.m så mycket min låt så Jonnie har den som ringsignal när jag ringer.


Flashlight, flashlight. Vad jag blir lycklig av alla dessa låtar då!


  ELINPELIN :)
"-Får man röka här?" Hahaha

Nu är jag så där överglad !! Ikväll blir det bus, och en massa allvar på det!

Byta om är prio 1, sen syns vi fuckers.
Hejhej!

Torsdag



Du gör mig ju bara mer och mer förbannad, ge fan i att snacka! Eller jag kanske är i dina tankar 24/7.. Att inte folket ger upp.
Du vill nog se mig få utbrott, men jag är vuxen nog till att inte bry mig och tänker på annat.

Sitter iaf och äter min andra 3:dje frukost för idag. Sen ska jag laga min specialare till mat :) Fast innan jag lagar maten så ska jag ner till stallet och mocka och fixa mat åt 5 hästar.     Vad befriande det är.. Bara lyssna på musik och få så mycket gjort på samma gång. Sen ska man tillbaka efter tre och rida med :)

För att uppnå det jag vill måste jag gå till psyk, kul jul !!

Åhh vad sugen jag är på att ställa mig på löpbandet på Nautilus, för ute springer jag inte nu. Eller så har jag bara ett behov att hålla mig "fit" men det kan jag väl kanske faktiskt säga att jag är. Lite mer fett på kroppen skulle inte skada :)  Jag slopar nog idéen och håller mig bara till ridningen.


Vad snygga vi gör oss på bild Ida :) Hahaha!




Elin.. Jag vill dricka kaffe.

Nu ska jag ta tag i rummet och tvätten.
Hejhej!


Nu sätts jag på prov inför vuxenlivet :)


Precis urkommen från duschen (och sätter mig här(!) utav alla ställen) Haha!
Nu börjar mina roliga knutar i ryggen börja ställa till det för mig, svårt att rida och allmänt svårt att röra mig. Hur ska detta elände sluta? Får väl helt enkelt stå ut och hoppas skiten försvinner av sig självt.

Träningarna gick bra idag, mutcho beröm. Men lilla Hidde kommer jag på hur jag ska rida mer och mer. Och Rodde går i sin egna lilla värld..

Tänker göra detta inlägg kort. Nu blir de förhoppningsvis mat med honey om vi hinner det innan Efterlyst börjar. Sen blir de bingen och sova.
Man får väl önska Anette med familj så trevligt när dom åker till Thailand imorgon och ska vara där i lite över 2 veckor, så nu har jag stallet på mitt ansvar. Det börjar bra med sovmorgon imorgon:)

Fix och trix
Hejhej!


Onsdag

Vad folket ska vara sura, motgångar har vi ju alla. Men det behöver ju inte gå ut över folket :(    Du skulle tänkt efter innan du såg att det va jag som senare surade ihop.
Kaffe blev det igår iaf, blev inte så lång stund.. Vi säckade ihop rätt snabbt och insåg att vi var trötta.

Ska man inte följa sina egna råd som man ger någon annan?, i detta fall är det inte så. Men du kunde väl inte sagt det bättre för att få mig olycklig, men se där.. jag lyckades för är lyckligare än någonsin.

Idag ska man träna Ruudy och Hidde på markarbetsträningen. Så stallet och rida är vad jag kommer pyssla med hela dagen.



Frukost kanske, så man orkar med denna dag?
Nu äter man ju frukost iaf, fanns ju dom stackarna som fick trycka i mig frukost förut så jag skulle orka, tack! För de där med frukost tyckte jag inte var gott förut:) Men nu är det ju faktiskt rätt behövligt, för visst orkar man mer..



Äsch då, nu beger jag mig till kylskåpet.
Hejhej!

Snälla tomten, kan jag få en häst?


100 inlägg nu då. Mycket lustigt.. När jag började blogga så hade jag som inställning på att det bara var tidsfördiv, men till en liten del har det varit det med. Pratat ut mig lite ibland också. Bloggen har ställt till det lite med, men man väljer ju vad man ska skriva så jag kan inte säga att jag ångrar något. Har ju fått höra att jag har blivit klok alldeles för mycket nu! Så jag får väl ta åt mig och inse att folket inte ljuger. Eller så säger dom de för att det ska låta bra :)

Tillslut kommer jag bara sluta bry mig, och då existerar du inte!

Hemkommen från stallet som har varit roligt med ridtur i skogen med Becca och Jack. Efter det hjälpte jag Maja att rida till hennes häst. Han är underbar när han gör det han ska!
Men han kan, han kan..   Jag tvingade henne att jag skulle ta honom innan vintervilan nu men det tyckte hon passade bra för det fanns ingen som kunde ta honom då för hon skulle till Nybro. Jag vill ha en egen hopplapålle:(
Jag tycker jag har skött mig i år, snälla tomten kan jag få en häst?



Nu blir det dusch sen kaffe med Elin och honey, men först pappas goda mat!
Hejhej!


Tisdag

Ibland har jag svårt att förstå varför människor ljuger. Är det för att dom tror att dom är något med lögner indragna, eller i brist på annat? Jag ser inget nöje i de.. Men vissa tror ju att dom blir märkvärdiga, fastän det är tvärtom. För när det är en lögn kommer det alltid fram.

Igår blev det sängen väldigt tidigt, kröp under täcket vid 20.00 tror jag och somnade till Ullared. Så innan 21 däckade jag igår. Men jag var rätt sliten igår så de behövdes faktiskt..
 
Nu har jag börjat inhandla julklappar till folket i stallet. På morgonen så träffas vi alla och har det skitmysigt med julfrukost och grejjer :)

Återkommer sen, datorn kolapsar snart.
Hejhej!

RSS 2.0