26-12-11

Helium var det, hela julafton. Sjuk julkapp som alla hade roligt åt och med! bra där sis..
Jag förstår varför den skulle vara passande till fest som ni sa. Men den kommer nog till användning! Tack för denna jul.




Är för övrigt rätt trött på att det finns ni och fler som glider runt istället för att göra det ni borde! men som en som mig i situationen så finns det inte mycket att säga till om. Men det är inte bara jag som tröttnat, det är fler och det jävliga är att veta att det aldrig kommer röra någon i ryggen till att göra en förändring. Så bara för oss och er som blir drabbade att gilla läget..





i'm full of regret.

Plocka ur den sista tvätten, ut till den fyrbenta sen hem till hem nr 2. TJAO!


the day

Regler är till för att brytas, så jag fick jul både igår och idag. Hela kvällen igår vandrade jag runt med min "Onepiece" och det var även det första jag tog på mig när jag klev upp idag! Så tack Jc, min älskade vän. Fick mina julklappar av min man imorse med, fina grejer det! Julen är inte slut än inte.. Det är sjukt var närstående känner en egentligen! Nu beger jag mig ner till köket igen och fortsätter hjälpa pappa med maten. HEJ! och God Jul!

mina ord, mina gåtor.

Det vore en sak att din anledning vore den rätta, men jag är för smart för dig! Lönen är kommen, det betyder shoppingrunda för mig och att slutföra julklapparna.

crap

Tur man har tv när rastlösheten kommer. Tycker jag har hållt igång hela dagen.. allt från flyttande till sällskapsspel till städa och tvätta. Så det är nu jag bara vill somna bort från all saknad. Två dagar känns som en evighet! Jobb imorgon, inget jag känner ork till men det är ett måste.. God natt folket.

completely misread




En morgon med honungsvatten ihopp om att man ska bli frisk, men det var väl min tur som med så mycket annat.. men allt börjar nog arta sig snart, redan nu! Hem till kilen sen och plocka upp post överallt, pussa på min häst och sen blir det en natt i flickrummet! all by myself. x2..

clever me - clever me - I surpass myself sometimes.



frukost för lilla mig! TJARÅ

onsdag

Sover inge vidare bra sjuk. Har nyss varit och handlat så jag kunde dra ihop någon mat.. Min vikt är snart där den ska vara! +3 till sen är jag där jag vill vara! Lösnaglarna är på ännu en gång, men bara för att göra nytta den här gången. Har jag dom på så biter jag inte som jag har gjort dom senaste veckorna... Kommer nog bli bra i slutändan! Dags att börja med maten. HEJ!

.

im in deep shit. Allt var lättare när problemen låg på ytan.

fuck

sjuk tror jag, då är det synd om mig. Har gjort mitt i kilen nu iallafall, väntar bara på att tvätten ska bli klar så jag kan hänga upp den.. Blir nog inte mycket mer av denna dag, orklös och tycker synd om mig själv. Beger mig till min boning snart där det blir te och de. HEJ!

1/5

min lediga vecka är kommen. Surt att jobbet kommer i helgen är istället, vill ha vardagar med jobb. Dagen idag går åt till att planera julklappar helt enkelt, och fyra väl igenomtänkta är redan klara. Nu är det bara mer än hälften kvar att fundera ut till..

Imorgon ser jag fram emot min och Ericas promenad, känns som att det behövs. Röra på sig och få känna att man lever igen, för nu var det föööör länge sen jag gick "i onödan". Fast det är det ju inte. Har ju egentligen gått som en tok hela mitt liv. Synd att jag kommer på allt detta nu med motion.. ett plus vore ju om det var sommar!



tre månader har gått alldeles för snabbt.

.

Tre hem, utspridd och galet glad!

crawl back to where you came from.



två timmar senare är jag klar med städandet. Känns som man städar ett våningshus när man väl är igång, för man hittar mer och mer.. men nu är det klart för denna gång iallafall! Blir en kväll med hun, en det och min älskling. Klippa honom och ansiktsmask med min kärring!



om man kunde hjälpa sina vänner fullt ut och ta deras problem, så skulle jag tagit ditt för att få låta dig leva problemfritt. Det förflutna kan hjälpa, med det förvärra i nutid med. Man ser dina läppar röra sig med med är inga ord som biter längre, du är förlorad i ditt ego.


tar mitt kaffe och lirar lite. HEJDÅ!

...

Sov i ett rum som fanns inuti ett slott inatt, precis så kändes det. Blev en kväll med min älskade, min sambo och Johanna, pizza och ett glas vin! sen sov jag fint dom timmarna jag väl sov..Väldigt trevligt! Nu börjar suget på krogen komma tillbaka, men det väntar jag med till efter årsskiftet. Återgår till musiken. HEJ

RSS 2.0