Onsdag

tidig morgon, ledig och har som vanligt en massa att göra.. men så självförvållat! Får besök av mamma och Peter så då slinker det nog ner en och en annan kopp kaffe, tur man ska baka då så man inte står tomhändt när det ska bjudas till kaffet. Som det brukar göra i vanlig ordning.. För idag ska jag baka kärleksmums och bara feta i mig en masssa! 
 
27h arbete kvar denna vecka, känns lång till söndag. Fars dag, och allt på samma gång.
 
 
Dags att kolla till 1/5tvättar. TJO! 
 
 

allt det hära.

 
och där var man igång med flytt, nästintill färdiga med allt konkande. Känns rätt mäktigt att ha en gigantisk garderob må jag säga, och ändå det så räckte den knappt till.. Det där med att rensa vet jag nog inte vad det innebär. Man tar lite i taget helt enkelt, men att släppa taget är svårt.. 
 
Jämförelse är tabu, men ibland måste man få se andras problem för att veta vad man bär på själv.. Och jag måste ändå säga det att mina axlar känns inte så tunga längre.. Fast problem bäddar man alltid för, men vissa saker är lättare att lösa än andra. 
 
 
Nu är julklappshandeln igång, för det blev en hel drös att köpa till i år.. så varför inte vara i tid. Nu väntar jag på Herbie och förare för att få i oss lite frukost, vidare för ifyllning av tatuering och sedan ska jag köraaa bbil. Avslutar sedan dagen med 6h på jobbet. Haaaj folket! 
 
 

RSS 2.0