lite av det goda

Mycket hinner hända på få dagar. Känslor hinner ändras på mindre än så.. Har bestämt mig för att flytta nu, så jag och Jc ska flytta ihop igen och har redan varit och kollat på två lägenheter och det känns kanon! Har på känn och vet att de här kommer bli skitbra!! Det sitter även en halvklar tatuering på revbenen med, så om en månad är den klar. I can't wait! men det är vad jag får göra.. Short update, drar mig vidare till jobbet och Jc för att sedan dra oss vidare på äventyr. Tjaoo!

the end of it

Känns som att man inte bor i denna håla längre, är mer på annat håll än vad jag är här.. och det klagar jag absolut inte på. Alla goda dagar för alltid med sig något ont.. Säga farväl för sista gången är något man helst vill slippa, men gör man det inte så ångrar man sig nog. Livet är bra orättvist! Ska ta mig igenom detta iallafall för sen kommer höjdpunkten på denna vecka. Visning av lägenhet och tatuering på torsdag, en början på den iallafall.. Himla härligt! Vila i frid..

short and fucked up.




vad säger man när man tvekar in i sista sekund. När man vi fly men samtidigt stanna, stanna för att ta konflikten mellan mig och min tanke..

Väntar in till den samlade trion!
Hem till min tankeförvandlare sen, det är verkligen vad hon är. På hästryggen trivs jag en dag som denna..

Längtar till fredag, till finmiddag med Jc och Johanna. Kalmar innan och spendera pengar, vi behöver det!


.

bara älskar att inte sova om nätterna, tydligen..


those words..

Ett ord eller en mening kan vara för lite sagt. Men då är frågan när gränsen till för mycket är.. alla ställer nog sig olika till det. Men dom orden och meningarna är helt underbara! tänk vad något så litet kan göra! Min kväll och hela helgen blev bättre är bra. Ikväll blev det filmkväll och igår singstar och mycket därimellan.. Avslutade denna kväll med en galen bilförare som älskar gasen! Roligt har vi haft iallafall och mycket känslor bjöds det på. Minnen! helt klart.. Intar sängen och sömnen väldigt snabbt ikväll känner jag. Men inte utan ett leende.. God natt folket!

give me a break

Trött är bara förnamnet! det är farligt att lägga sig i sängen efter jobbet när det finns mängder man måste göra. Det lär ju sluta med att jag kommer skjuta upp allt, som vanligt.. Är nog inte långt ifrån sjuk heller, det vore ju inte konstigt med tanke på att det är typ 8 grader när jag släpper ut hästarna. Hatar och då menar jag verkligen hatar kyla! Dusch snart så jag piggnar till sen flyr jag och Erica söderut och ger våra stämband allt var dom tål. Tjaao

16-09-11

Om man hade varit rik och hade kunnat köpt allt man ville så skulle det nog ändå saknats något. Och mer krav från omgivningen hade det garanterat blivit. Vänner som skulle kommit och inte blivit annat än ytliga. Så varför vara rik.. Är ju något man vill vara helt klart, men jag tror dom som har allt inte alltid har det så lätt heller. Fuck it! börja ta motgångar och lära sig livets innebörd istället. Kapitlet som jag trodde var avslutat visade sig att det blev bättre än så.. Sista jobbdagen imorgon sen börjar min planerade helg! Singstar, filmkväll och bara massa kvalitetstid! Finally. HEJ

så mycket mer..

Om jag bara visst varför jag väntat, väntat på att få känna på det jag känner nu. Lider med andra som aldrig får känna på vad lycka är! Vanan att sova i en närhet som gör så att man känner sig levande, och bara inte vilja slita sig från något som har blivit ett beroende! Och att bara veta att man vaknar varje morgon och veta vart första tanken går till och så mycket mer.. Fast så som lyckan är för mig kan också vara något förbjudet för någon annan..

.

I'm got my set on taking you down.

my pastimes

Att man kan känna av så lätt när ilska ligger i luften. Svårt att dölja ett ansiktsuttryck och att spela på något man inte är. Det var min dag på jobbet det! Skönt med ledighet imorgon och bowling på kvällen. Fikat med Jc idag och tog en sväng ner till tatueraren för att känna på nålen igen.. och snart blir det igen. Är som galen i känslan, sjukt! Städa lite ikväll kanske, jo! Känns som att jag städar för att ha anledning till att lyssna på musik, fint de där. Let the fun begin.

måndag

Vad hände.. allt mellan verklighet och min låtsasvärld har fallit på plats och nu kan jag börja leva! Jobbfest i helgen och kräftor överallt och alkohol utan gränser. Men jag lyckades hålla mig städad, applåder till mig som alltid blir golvad och blir masken som ni säger.. Fin natt. Jag MÅSTE verkligen sluta säga 'typ'! blir snart galen på mig själv..Går tillbaka till det jag gör bäst, tjooo!

23:37

Hatar att bryta vanor och rutiner. Att ställa sig på jobbet idag var verkligen inget jag ville. Det kändes som jag hade varit ifrån de i flera månader när det i själva verket bara handlar om någon dag. Så idag blev de inte många knop gjorda.. Fredag imorgon och dagen är planerad från morgon till kväll, kommer bli awesome! Men först sömn, som jag behöver nu känner jag. Men något är galet.. somnar med ett leende och vaknar med ett. Saknar mitt utnyttjningsobjekt! God natt

more than anything

Finner inga ord för låten som las upp nyss. Finare får man nog leta efter..

incredible

http://www.youtube.com/watch?v=5_8TCf6ZuBM

den bittra sanningen

Jag låg i krig med min feghet, men jag vann kampen. Utan er som fick mig att ta steget hade jag stått på samma ruta och trampat. Alla har vi svagheter och rent av dumma rädslor. Men livet består egentligen bara av rädslor, och det gör att man börjar fundera på om man ska vara rädd för den bittra verkligheten.. Jag kommer skratta åt det som gjorde mig feg, det som kunde sabba min chans till att få vara lycklig.. Låter detta inlägget ta slut innan allt sätter grill i huvudet på mig. God natt folket!

tisdag

ehm, en aning förvirrad.. väldigt förbannad och bara glad ibland! Brist.

Min kväll kommer bli kanon, i sängen, med det goda, med fina tankar. Öl med hiet imorgon också, like it alot. Välkomna syster från utlandsresan, får se om jag får hem det fina! räcker egentligen bara med att hon kommer hem jajajaja.


http://www.youtube.com/watch?v=OalFCKXFZBE
nöter som förr. HELL YES!


Erica anlände så nu drar vi vidare! TJAO


måndag

Jo men vilken morgon, verkligen! Satt iallafall kvar ett litet tag på Fina. Så nu gnäller jag här hemma över att stackars lilla jag har ont i ryggen och foten. Hade nästan glömt bort hur mycket det hinner snurra på dom få sekunderna då man är påväg ner mot marken. Vill ha kväll, men inte här..

alldeles för bra.

Känner lycka. Inte bara för mig utan för något jag fick reda på idag. Och jag hatar att jag inte kan dela med mig av den glädjen till någon, för att det inte får nämnas.. Så jag får re det själv. Väntar grillat här hemma, rutin på söndagar! helt underbart med en far som mästerkock. Sjuk natt till det sämre, hade planer på att sova tidigt eller skapligt iallafall men något hände, mitt hjärnkontor satte tydligen igång.. Men att bara fundera och grubbla hjälper inte, måste göra något åt mina beskymmer. Så jag vet vad jag måste göra imorgon! Saknar denna där.. som är rätt snygg egentligen ;)

downright bullshit

Nu får det vara nog. Måste lära mig att jag måste klara av det jag har åtagit mig.. kanske fel sätt att säga det på med kanske, men vad mer kan jag säga.. skitmorgon! Alla är vi nog likadana, det gäller bara att hitta fällan innan man går rakt in i den. Credulity can go fuck it self!!!

-




if i dont mean it i rather give up. Why live a lie when you could have it so much better..

fuck reality! jag beger mig till jobb och min låtsasvärld ;)

almost there

Älskar spontant, det oväntade. Nu sitter gadden där den ska med, planerar redan nästa. Jag som trodde att jag skulle fortsätta efter första tatueringen för fyra år sedan, men något hände väl.. Är hur nöjd som helst, nu har Jag mitt eget! Har inte orkat ta mig ur sängen än, var ute hos hästarna tidigt men kunde inte slita mig från att gå och lägga mig igen.. Jobbet är väl det som får mig att ta mig upp. Och jobbar jag så går tiden snabbare och om den går snabbare så är det snart lördag. Bara en natt.. Tar mitt te och lägger mig under täcket! HEJ

RSS 2.0