onsdag

laddar för en dag som börjar med frukost med Jc och sen vidare ner till tatuteringsstudion, tog ett tag för mig att ta mig dit men jag har nog bestämt mig nu! Jag har så många ska bara.. men tror inte jag kommer undan så lätt numera. Jobb i eftermiddag, vill hellre att det ska bli kväll.

.

Det finns inget som styr längre.

Dags att göra sig mänsklig sen bär det in till stan, SHAAAAO!


.

För mycket kaffe och FÖR mycket adrenalin!

totaly

Alla bara vinner pengar, alla förutom jag! pappa har flyt, så de kanske kommer till mig med snart! Man har pratat om att vinna pengar så länge, men det känns väldigt önsketänkande. För vore de så väl så hade man kunnat leva. Bara kicken hade gjort mig så förvirrad till att inte veta vart jag skulle börja. Har haft en awsome dag i kalmar, blev skapligt trött i slutet så de är vad jag tar igen nu.. Gillar livet och just det som får mig att känna mig vid liv! Men vad gör man när man har det bästa och lite till. Fucking awsome! Dyker ner till doften ;) Tjaaao.

lördag

Har en tendens att tänka för mycket. Men idag går dagen som planerat, hittills iallafall! Jobbet är snart avklarat och min häst ska få nya skor idag. Tror på en bra kväll med.. Älskar verkligen helg! back to work.

.

Jag har lärt mig att hur länge man letar och alla ställen man gräver på så är perfektion inget man kommer nå. Det förflutna är ifatt mig, och det förflutna kan nog göra en rätt illa ändå.. och jag hatar vad som drabbat mig. Jag kan inte ens förklara känslan som jag olyckligtvis har nu. Jag gör som jag har gjort hela livet och fortsätter väl med det.. kämpar.

torsdag

Vart ska man börja.. mitt förflutna börjar tryta. För en gång skull så vet jag vart jag står och allt jag nekat och inte ångrat. Och veta att jag gjort rätt för mig känns ännu bättre! Bra kväll, underbar natt, och morgonen svär jag över.. men det har ju sin anledning! Nu bär det snart av till Kalmar, jag vet med säkerhet att jag kommer hem med något. Om inte så vore det konstigt. Tv nu och invänta Petra och co.

21.57


seg dag, skulle inte somnat framför tvn. Känner mig mer bakfull av det än pigg, bakslag i mängder! Har nog tagit igen min sömn efter fredagsnatten, och lär sova fint inatt med fast med en aning mycket tankar..

Blir en kalmartripp på torsdag för att fylla på min garderob, underbart!


ibland tror man på verklighet, även om det i vissa fall kan vara svårt att förstå. Vet man vad man vill ha så kanske det ändå finns något som får en att tänka en extra gång, kanske till och med en tredje. Men som med allt så finns det svar.. det gäller bara att veta vart man ska leta.

Johanna kollar skitfilm, min kväll blir här. HEJ!

söndag

Vart börjar man när allt känns som på moln när man vaknar. Orden räcker inte alltid till. Bowling igår, och vinnarplatsen fick inte jag, var någon som gick om mig fint där på slutet. Men jag vann ändå, på flera sätt! Idag blir det att träffa hun en sväng för lite solning.. Nu tv och invänta grillat.

underbara helg

Underbart att få lägga sig i sängen efter en dag som denna. Stress på jobbet i kombination med en seg natt. En dusch sen somnar jag nog rätt fort. Är väl lika bra det för jag ska infinna mig på jobbet halv 7 imorgon. Sen blir det bowling på kvällen med ett helt hie. Lite så jag längtar till imorgon.. Är numera brunett igen och jag verkligen älskar det! fattar inte varför jag har väntat. Nu börjar kvällen som jag inte gör något av. HEJ!

20.20

Dagarna går inte som jag vill, för jag vill aldrig vara där jag är. Och när jag väl är där jag vill vara så finns de inget bättre än just det. Någon gång måste man nog inse att allt är inte för att vara.. Idag fick någon mig att inse att karma verkligen har slagit tillbaka, men inte på mig. Woooho finally! En dag som denna med hellregn så gör jag absolut ingenting..

.

I'm in deep shit

...

Allt har sitt slut och någon gång måste man inse när man ska göra sitt.. Dagarna känns bättre och bättre, jag gör helt enkelt mig en tjänst som gör att jag mår som jag gör. Ska hem till min älskade häst snart för att sätta mig på hennes rygg och bara leva. Det finns alltid någon eller något som kan få en att glömma verklighet och jag har mina lösningar.

anger and regrets.

Nu får det vara nog med allt som har med krusa någon att göra. Det räcker tydligen inte med att ställa upp för att snart veta att det inte var värt de! Men man lär sig, som med alla gånger man har gjort något man tyckt varit rätt. Men jag som så många andra vet att vi som blev offer var vi som är starka och det tål dom inte att se.. Har haft en riktigt grym kväll med Johanna och sis. I blodigaste allvar kan vi inte ens hålla oss för skratt, galenskaper! En riktig tjejkväll blev det verkligen men de kan vi behöva.. Blir en tripp till timmernabben efter jobbet imorgon för .. ja vad ska man säga.. husesyn typ. Nu behöver jag sömn. HEJ!

kaos

Jag borde inte finnas på mitt jobb, alla svävar i fara när jag går på mitt pass. Tappar jag inte glasbägare i huvudet på folk så tappar jag ett parti tallrikar i golvet så hela fiket tystnar. Jag måste vara dyr.. Nu återstår 3 timmar kvar, what's next! Beger mig till allvaret och väntar in kvällen. Tjaao

070811




om man ändå visste hur man gjorde saker rätt för alla så alla blev nöjda, det finns nog inget direkt svar på frågorna jag ställer mig själv. En aning för krävande som person och mina mål är för höga.

Har iallafall haft en helt underbar söndag, blev inte mycket säng.. eller jo till en början! Hamnade hos Johanna och hennes älskade son för lite kvalitetstid. Laddar upp för ny vecka och kvällspass hela veckan.

caught in a trap that I have myself to blame




Kaffe och kortspel får göra söndagen. So long!




älskar sängen en dag som denna.

Tanken som du såg var god, var allt annat än de. Jag har alltid undrat hur saker och ting ska få sitt slut, men dom lättuppgjorda sakerna är kanske menat. Jag vet ärligt talat inte längre.. jag vet bara att svek är en av sakerna som jag hatar mest! Kvällen började därav lite segt med en aning tjurigheter men en vände väldigt snabbt! Det var ni och inte alkoholen, det lovar jag. Tack folket! de gör vi om. Idag är sängen min bästa vän! Tjaao.

worth it all

En dag som blev som ingen annan. Astrid Lindgrens värld med ett helt hie gjorde dagen, men fötterna ska vi inte prata om! Känns som jag har gått långvandring.. men de har jag väl nästintill gjort. Jag kan ju bara tänka mig vad en stegräknare skulle stå på efter en dag där inne om man skulle haft på sig en sådan. I vilket fall som så blev dagen helt awsome! Imorgon blir de något jag tycker minst lika bra om, marknad! woooho. Lägger ner detta och går ner till köket och käkar flott. HEJ

to mutch of the reality.

Vad finns det egentligen att säga när orden tar slut.. mina ord läggs i andras munnar och era i min. Jag låter allt vara osagt och oskrivet. Men vart gör jag av allt som ligger och trycker då? Samlar jag allt på hög så kan jag snart skriva uppsats och mycket mer. Vad gör jag då på en blogg.. där inga gensvar och egentligen ingenting kommer till användning. Fuck it!, och så mycket mer. Fullspäckad vecka iallafall, kan jag behöva för en gång skull! Snart åker jag till paradiset igen, fööökin lööv it. Tjaao!

ännu en måndag

Nästan så jag inte vet något om något, inte ens lite. Tog hem hästarna idag iallafall och första hölasset är inne, andra kommer imorgon. Så det blir en ridtur på morgonen imorgon innan jobbet, där jag kommer sväva av lycka till min häst. Du gör mig lycklig Fina! Lite dåligt av mig att inte ens badat iår känner jag, tror inte det blir av heller för jag kommer aldrig till skott! Så det kan va.. Saknar pappa med , fast ännu gladare kommer jag bli när han kommer hem från sin tripp! En limpa cigg i min ägo sitter fint! Inväntar min man och en fin mcDonalds kvällsmat. Heeejpa!

RSS 2.0